- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
Bankkártyát kell hozzárendelni a profilhoz és utána automatikusan felajánlja az ingyenes 1 hónapot.
Ha egy kódot kaptál akkor xbox.com - belépsz - jobb sarok - reedem code. Vagy Xboxon Guide gomb (nagy Xbox gomb a kontroller közepén) balra húzod kétszer és ott reedem code.
-
nagy.laurent
tag
Hat ez nagyon jo hir! Azert vagyok megzavarodva, mert valamikor neztem a konzol bearazos topikot es ott mindenkinek mondtak, hogy ne sorolja fel a jatekokat amik a gepen vannak, mert azokkal ugyse tud jatszani az, aki megvasarolja, de ezek szerint valamit nagyon felreertettem.
Szerk.: Kozben beneztem oda is, es igen, azert gondoltam, hogy nem tudnak vele jatszani, mert a digitalis jatekokra azt irjak, hogy nem er semmit, ezt azert irjak mert nem lehet tovabbadni? Vegso ertekben az is novelhetne az erteket a boxnak nem? (En nem akarom ezekkel novelni az erteket, cask szimplan kivancsisagbol kerdezem, cask azt akarjuk, hogy a kolykok tudjanak jatszani a lego jatekokkal
)
-
negyven2
veterán
A játékot először is töröld le.
- A konzolon jelentkezzen be az Xbox Live szolgáltatásba azzal a becenévvel, amellyel megvásárolta a tartalmat. (neked csak be kell jelentkezned).
- Nyissa meg a Settings oldalt, és válassza az Account lehetőséget.
- Válassz a Your Billing Options oldalon a License Transfer pontot.
- A tartalmi licencek átviteléhez kövesse az utasításokat.
- A licencek átvitele után helyi licencek frissítése érdekében újra le kell tölteni a tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest