- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti Bo
aktív tag
Anno pc-n próbáltam, de mivel gyerekkorom óta nagy II. világháború rajongó vagyok (gyűjtök eredeti német kitüntetéseket, felszereléseket, könyveket stb), ezért engem baromira zavart a valóságtól elrugaszkodott világ. Valamiért azt hittem történelemhűbb lesz, így kb fél óra játék után abbahagytam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Repülős játékok.Nem tudom melyik árkád, vagy szimulátor, de ahogy látom nincs sok.
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem van ilyenem,igazából mikor bedugod és megnyomod a "home" gombot és tele látod az elem logót,kész is van.
2-3 óra kb. általában.
Fontos,hogy ne legyen állandó töltés alatt,mert ügyebár az nem tesz jót egy akkumulátornak sem!
Mikor tele látod a töltöttséget,akkor vedd is le róla. -
Micsurin
nagyúr
Ezt az oldalt (nem pont ezt ! ) annyiszor linkelték nekem , már bevéstem rendesen
@humi01: Ugyan az a kettő , lekapcs / kikapcs
Gép témáhozz: Nem lettek lekapcsólva az USB-k ? tehát : Én pl beszoktam állitani , hogy csak a 3.0-sok töltsenek ilyenkor pl kontrollert , amikor a gép nincs benyomva
-
Micsurin
nagyúr
MInden itt van róla
ˇ
"
6.pont:
A: .Az Xbox 360 konzol bekapcsolt állapotában nyomja meg és tartsa lenyomva az Útmutató gombot.
B: .A képernyő jobb oldalán egy menü jelenik meg. Engedje fel az Útmutató gombot.
C: .Válassza a Shut Down Console lehetőséget, és nyomja meg az A gombot. Ezzel a paranccsal a konzol továbbra is tölteni fogja az újratölthető akkumulátort, és készenléti módban marad.
" -
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest