- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Amit ki tudok gyorsban próbálni:
belerakom a formázatlan 250 giogás vinyót a hdd házban és rárakom a boxra.
Szerintem nem fog semmit csinálni. Bár ez egy Arcade gép, és mivel van memória így lehet megmozdul.
Ahhoz hogy usb-n rárakjam, túrnom kell a cuccaim közt egy külső házat. -
-
Djuree
félisten
nekem tegnap jött a forza3, valami új verzió, az elején is már rajta vannak a fehér részen, hogy ign mittomén hány %, meg hogy milyen dijakat nyert, meg hogy legjobb autós stuff stb
lehet az előző verziókban még nem volt kód. ilyen lekaparós kis lap....
az a fura hogy az előzetes autók 1db 100+mega, az egész hyundai pack meg 33 mega
-
sch_a
addikt
Ha ez számomra is elérhetővé válik (
), azt hiszem megválok a 20-as HDD-mtől, érdekelne valakit olcsón?
-
m3ss
veterán
dunc, gebriel nem rolatok beszeltem, amikor azt az 5-10%os eladot emlegettem, ne vegyetek mar magatokra
tettem vmelyikotoknel egy ajanlatot, nem tetszett, nem problema, nem ti irogattatok marhasagokat nekem privatban
nem is fogjak felvenniazt mondtak, hogy nem ernek ra foglalkozni ilyenekkel, mint a telefon, skypra meg legyintett az elado
en tenyleg mashol hagynam a helyetekben a penzemet, kiszolgalasrol is meselhetnek..
par gamertag johetne privatban, koszi -
m3ss
veterán
ja dunc te vagy az, aki reagalt a 45ezers arajanlatomra, amit az egyik hirdetesben tettem?
eloszor is mas hirdeteseben hagy tegyek mar arajnalatot kedvemre, meg ha ez teged bosszant is
az meg, hogy erre neked a reakciod az, hogy meg 55ezret meger a konzol alapvaltozata hasznaltan, amikor 56e boltban, hat oooo, mindenkinek szive joga velemenyt nyilvanitani maradjunk ennyibenamugy elozo hozzaszolasombol az kimaradt, hogy itt meg az is benne van a pakliban, hogy flashelt gep volt, aztan eladas elott visszaflasheltek, matrica visszaragaszt, aztan bukom a garit mert eszreveszik..
masik dolog hogy lehet bannolt, tehat vasarlasnal fel kell menni livera..bolti gepet meg nyugodtan viszem haza...roviden ennyi indok az 5-10% mellett
bocs a sok offolasert, inkabb terjunk vissza a temahoz, ti hol vennetek live elofizut? esetleg tud valaki olcson?
koszi -
FefeeX
veterán
Igen, ilyesmit is olvastam, vásárlás előtt körüljártam a témát, csak nem volt teljesen egyértelmű, mert angol nyelvű topicban rövidítésekkel és műszaki szavakkal dobálóztak, amit megérteni laikusként elég nehéz
De mintha megoldást jelentett volna a banra.
djuree: valóban, az írót véletlen írtam oda
"csak nem tudsz rá telepíteni (másik nem bannolt gépen természetesen igen)."
eddig amiket ide írkáltak emberek, úgy értelmeztem, hogy másik gépen sem lehet rá, de akkor félreérthettem valamit. Ebben az esetben ban esetén nem a vinyóhoz nyúlnak, hanem valóban a jogosultsági táblát korlátozzák be. -
Djuree
félisten
hát ha bannolt akkor azon a jóistenke sem tud segíteni
amúgy lelki szemeimmel látom, hogy ahogy a bannolt gép winyó problémáját feloldották, úgy a bannolást is fel fogják előbb-utóbb, biztos nem lesz egyszerű, forrasztgatás + firmware módosítások, de sztem megoldható lesz majd...
-
FefeeX
veterán
Ha leveszem a vinyót akkor gondolom, meglátom, hogy van-e
Mert ha a vinyó benne van, akkor nincs más mentési felület lehetőség, ha meg lenne hozzá memóriakártyám, akkor gondolom lenne.
MÁS: Lips-ben mit kell csinálni? Mármint tudom hogy van hozzá mikrofon meg énekelni kell benne, de valami élménybeszámoló érdekelne attól akinek van... Gondolom a mikrofont is meg kell vennem mert nem lehet akármit a boxra kötni
-
bwoay
nagyúr
hát lényegében ennyi a haszna a DI-nek, mivel boxra ilyen jellegű (legyen mondjuk adventure h&s) játék nemigen van. mondjuk a Conan sokak szerint ilyen, de én azt vallom, hogy az gy debilség. Darksiderst meg nem ismerem.
klón téma:
egy adott stúdió, designer, rendező, akármi stílusa nyilván teljesen szembetűnő egy játékban. szóval ha HK csinál egy h&s-t, akkor az HK-s lesz, ha valaki más csinál kellő kreativitás híján olyat, mint ő, akkor meg másolat. Pl hivatkozva a GTA-ra akár a Bullyra is mondhatjuk, hogy klón, holott az is egy Rockstar (sandbox) játék, és eképpen jellegzetes is. Ellenben a Saints Row... hát így látom én. -
bwoay
nagyúr
nem klón, ez is egy Hideki Kamiya játék, akárcsak a DMC. Azt persze nem vitatom, hogy kell hozzá gyomor, mint a legtöbb elborult japán címhez, de hát az már a legelső trailerekből kiderült, hogy ez valam agymenés lesz, ami nem egy széles réteget fog kiszolgálni.
heihachi:
a DI-vel nem az a baj, hogy hasonló, mint a GoW, hanem az, hogy játék közben tételesen érhető tetten minden, amit szó szerint lenyúltak, ld harcrendszer, egy az egyben. -
Djuree
félisten
-
FefeeX
veterán
Úgy tudom, a 256os is beépített volt a Falconnál, de lehet tévedek.
Saját képet... Én is meglepődtem, mikor tegnap néztem hogy lehet szerkeszteni. Van egy rossz hírem. A matricák első oldalán vannak az alapvető alakzatok, mint kör, négyzet, téglalap stb. Ezekből kell összeraknod amit akarsz, nagyítás kicsinyítés, széthúzás, döntés forgatás segítségével.
Még a Camarora a transformers-esítéshez is négyzetből kellett csinálnom a két fekete, elejétől a végéig érő csíkot, mert erre sincsen preforma... (mondjuk cserébe akkorára nagyítasz, és úgy húzod szét, ahogy akarod)
-
Djuree
félisten
sztem tök ugyanaz. graf sem lett jobb csak egy hangyafasznyival...azért érdemes beszerezni...
FefeeX: ez mostmár nemigaz a dx11 megjelenésével. a konzolok ezt nem tudják...a metro 2033 ég és föld egy konzolon és pc-n dx11-ben...persze konzolon is nagyon jól néz ki...a crysys 2 is le lesz butítva boxon igen durván...de még így is brutál lesz
-
Peat;)
veterán
Bevallom megjelenés előtt egy nappal már megvolt (eredeti) a játék, de azóta sem próbáltam online. Majd valaki megírja milyen, én arra tippelek hogy csak sima futamokat lehet menni és ennél fogva jól ki is van dolgozva/nem döcög. De versenymódok tárházát biztos nem fogod meglelni benne...bár lehet előbb rá kéne néznem mielőtt ilyeneket írkálok
Más a Metro 2033-at valaki már próbálta xboxon? Nagyon elmarad a grafika a pc-stől? Illetve sebesség folyamatos, vagy akad rendesen? (pc-n nagyon panaszkodnak, xbox vga-tól jóval erősebb csodakártyákkal is)
-
Peat;)
veterán
Szebb lett, jobb lett, de maga a hangulat szerintem csökkent az előző részhez viszonyítva. Nincs benne élet talán ez a jó kifejezés, a karrier mód simán versenyek egymás utánja, monotonan, semmi különlegességgel. Értsd van egy naptár és menj végig a rengeteg versenyen...semmi cél igazából. Ettől még remek játék, van benne kihívás ha úgy állítod be és eddigi legjobb autós játék boxon.
Ha hangulatra vágysz autósból akkor talán várd meg az f1-eset, ott nagyon jól kiépített karrier mód lesz. Én meg reménykedem hogy multiban is lehet majd évadot és esetleg karriert játszani. Ott a live! illene jobban kihasználni ilyen játékoknál is.
-
heihachi
addikt
Figy, aki sosem látott 360-at, csak hallotta a fórumokon, hogy van ilyen is, attól mit vársz? Valaki rosszat mondott a kedvenc kis játékáról, ezért éjjel véresre sírta a párnáját, és azon törte a kis buksiját, hogy hogyan tudna visszavágni, meg még jól odamondani valamelyik konzolos tábornak, mert az most olyan trendi. Hát ennyire futotta, szerintem elég sovány
-
Gebriel
veterán
Mivel nem vásárláskor nem néztem meg, hogy Jasperos vagy Falconos csak eladásakor mondta a vevő. Részben én hibám nem informálódtam előtte, hogy mit is nézek, de franc gondolta amikor így hirdették.
Hogy nem volt gar matrica majdnem, hogy elfogadható lenne, de mivel "fekete" gépet vettem szavam nem lehet, de ezt is csak később néztem meg. Erre azt mondták majd vissza rakják ha gond van
Részeben megint az hibám, minek kell nekem olyan gép.
Hogy nem kaptam papírt szintén ennek köszönhetem, kértem papírt de szintén az "okra" fogta.Tehát igazából egy szavam sem lehetett, mivel én voltam az aki szabályokat szegtem!!!! Hidd el ki tudom nyitni a kicsi számat, ha olyan dologgal találkozom ami szabályokba ütközik.
Ezek után a munkatársam már a konzolvilágnál vette meg a "fekete" gépét.
Ahol minden rendbe volt. -
-
Mr.Grincs
veterán
Nincs kedvem megbánni, utólag hogy miért nem adtam ki érte többet a nagyobb vinyóért és a plusz kontrollerért.+Jó a fényezés is. Bár régen nem tetszett, de legalább nem szokványos fekete vagy fehér.
A hely mindig kellhet. Meg igazából hosszú távra veszem és a játékokat megtartom ami nagyon kell ami nem azt csereberélem és nincs kedvem törölgetni, majd újra másolni, mert a 120as vincsi hamar megtelik ám, sajnos -
Xirtam
veterán
Hát elég rendesen tele van spoilerrel! Néz meg egy GameTrailers tesztet vagy PC Guru vagy GameStart! Jó meg tényleg tisztelendő h ennyit írt róla de rengeteg benne a spoiler ami engem zavar! Olyat is megutdtam amit én akartam átélni! És elötte nem figyelmeztetett h ne ovlasd tovább ....
"Beírtam a SPOILER-t a teszt elejére, sajnálom hogy lelőttem pár poént, de a lelkesedés magával ragadott. " By: Vistaboy
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest