- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Partizan182
senior tag
Nem, tudom, nekem az egér vitathatatlan precizitásánál többet ér az hogy:
-Ravaszt húzom, nem az egér bal gombját nyomkodom
-Lehet érezni a lövéseket a kezedben a rumble miatt
-Nem csak 8 irányba lehet haladni, és nem csak 1 sebességgel.
-Kanapén, lábam fel, úgy helyezkedek ahogy kényelmes.
Persze kinek a pap... -
Mákos7észta
aktív tag
Hell!
Köszi tényleg a segítséget! Arra nem is nagyon gondoltam, hogy fog a hang működniHa a headsetet használom, akkor nem nagyon kell hanggal foglalkozni, vagy igen? De ha a boxhoz csak a monitor hangszóróit használnám, akkor elég a monitorra kötnöm a boxot, és kész, nem? A PC hangjai mennének a külön hangrendszerükön, és a box meg a monitor hangszórójáról menne. Nos, kábelezésben nagyon nem vagyok otthon
Ja, igen. Akkor ha KVM switch- et használok, akkor elég az egy D-Sub v. DVI bemenet a monitoron, igaz? Szal monitor --> kvm switch --> xbox 360 és PC, és monitor --> xbox 360 (hang) , és PC --> hangrendszer. És a KVM switch és box összekötéséhez kell a VGA kábel?
Bocsi, a sok béna kérdésért, de a kábelezés tényleg nem az én területem
Köszi mindent! -
Gebriel
veterán
...nagy hő hatására a vga pár helyen elválik a laptól..
Ezek szerint ez hő dolog a hardcore játékosokat veszélyezteti leginkább aki napi 5-8 órát ülnek a gép elött.
Gondolom az én napi 1-2 órás játékom nem olvassza le a gépet,már csak azért sem mert akkor már rég nem forgalmazhatták az Xbox-ot.minőségelenörzés
Akki már belebuherál a gépbe annak már tök mindegy hogy még egy picit modosit rajta.
Gondolom a szervizsesek(nem a MS)most a virág kórukat élik hogy ilyen a box,sok ügyfél stb
GyuZa Te is az vagy nem? -
->Raizen<-
veterán
Nem nagyon lassul be a játék még tömegjeleneteknél sem csak kicsit és még messze vagyunk a szaggatástól. Ilyen látványvilágnál te hogy optimalizálnád be hogy tükörsima legyen?
Mondjuk a flat out ultimate carmage az mégszebb jobban is megy és ott komoly törések vannak de ott ''mese'' a fizika
-
Gebriel
veterán
Köszi szépen a kimeritű választ..
Ha veszek konzolt valoszinű hogy Xbox 360-fogok venni.
Bár igazábol azt sem tudtam még eldönteni hogy számitogépet(játékra használnám csak mert van notebookom) vegyek vagy konzolt.
Az a baj a konzolos játékokal hogy nagyon kevés vagy nincs is magyar nyelvű játék -
Chilli
tag
Aha...és Vajon nincs még x360 ra bármilyen medai player vagy nemtom..mint a sima boxon? Mert jelenleg hiába van ennek szebb képe meg erősebb...de a sima box jóval többet tud..és hát fejlődünk kéremszépen / néha visszafelé
/
Ja..és...Most nemtom miért de edig ment a market cucc a boxon tehát feltudtam menni és letölteni demókat meg ezt azt,de most nem megy fel..nem tud kapcsolódni.Pedig nem lett elálítva...ez most miért van?
Egyéb gondom nincs...per pill... -
Chilli
tag
Nadon cool...köszönöm
Még egy olyan hogy látom innen mindent lehet törölni ami nem kell..és itt a music is...valahogy zenét nemlehet a vinyóra rakni? vagy csak ha letöltök a market-ről? Mert videok vannak nekem..pl játék videok meg mitom én de azokat is úgy töltöttem le...
Még 1x 1000 thx a segítségért... -
Tomka888
csendes tag
A kérdés a mikor?
Az a helyzet h most lehet elvinnéék a gépem 3 kilóért.Abból meglenne a Box is meg a tv is.De még tanácstalan vok.Haverom azt mondja 1 évben ki lehet bírni a pc fejlesztést.Én már nem hiszem h van kedvem évente 2 kilót pcre költeni.Itt a 7 hónapos szépségem is.
Box ''kiütéséről'' tudtok vmit mondani?(írott gamek menjenek)Házilag megoldható?Ha nem kb mennyibe kerül? -
GyuZa
tag
kicsit pontosítva a dolgon inkább a játékoknak kéne támogatni a dolgokat... mint azt már korábban említettem egy usb átalakítóval rá tudom kötni a ps2-es billemet a boxra és tudok vele mozogni dashboard-ban + szöveget írni. szóval innentől semmiből nem álnna a microsoftnak hozzáadni az egér támogatását, ennél fogva talán inkább a játékfejlesztőknek kéne vmit lépni sztem...
-
feki80
tag
Szia!
Hát én legutóbb olvastam egy kérdőívet, amiben a Microsoft tett fel kérdéseket a játékosoknak, hogy mit szeretnének leginkább a 360-al kapcsolatban.Ebben szerepelt a billentyű támogatása is.Szerintem elképzelhető, hogy lesz egyszer hivatalos MS egér+billentyű!Nem tudom, hogy tudod-e, de van alternatív megoldás.360 XFPS nevű egér+billentyű átalakító.Itt veheted meg és olvashatsz róla: http://konzolium.hu/.Sajnos még tesztet én sem olvastam, de itt a ph-n is láttam, hogy árult valaki egyet, és a véleménye szerint jó a teljesítménye.Neked kell kalibrálni a szerkezetet a játékhoz. -
feki80
tag
Sziasztok!
Gyuza javítanék egy csöppet, mert DVD RAM-t nem tud írni!Amúgy én is 111-st ajánlok, ugyanis a hackelt buffalo firmware felrakásával tetoválni és RAM-t is lehet írni!Így lesz a 111D-ből 111L
Csak firm frissítés előtt érdemes rendesen elolvasni a dolgokat!
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
„de nekem baromira nem úgy tűnik, hogy ventik egy helyre lennének kötve... mindkét ventibe megy 2-2 kábel, gondolom a + és a másik a -,”
LOL, most esett le, hogy mit is írtál.
Még jó, hogy mindkettőbe megy 2-2 vezeték, másképp nem működnének… azt nézd, hogy a csatiban, hogy vannak bekötve… -
e.vid
senior tag
Amit írtam a ventiről, azt az alapján írtam, hogy én is tettem whispert a boxba és azon egy helyre van kötve a két venti. Hogy neked nem olyan, hát ez van… de azzal is megoldható... viszont ha magadtól nem jöttél még rá, hogy hogyan akkor jobb, ha megkéred a tanárt, hogy segítsen.
-
e.vid
senior tag
A whisper is 5V-ról működik, a gyári csatiról kapja a feszt.
A gyári csati ill., ahová csatlakozik 4 tűs, mert a gyári két venti nem egy helyről kapja a feszt.
Ezzel szemben a whisper két ventije egyhelyre van kötve, míg a másik 5V-ról a ledek mennek.
Így megoldható, hogy csak a ventiknek adsz 12V-ot. -
feki80
tag
Igen ez engem is meglepett, de bevágom neked az egyik készítő szövegét:
Az Xbox 360 HD DVD lejátszó legnagyobb részben teljesen szoftver alapú. Más lejátszóknak a piacon különböző speciális chipjeik vannak (DSPnek hívják ezeket) amik dekódolják a különböző dolgokat, például a H.264, MPEG, VC1, DTS és más kodekeket. Többnyire úgy működik ez, mint ahogy a kompatibilitás is megoldott az Xbox1-es játékokkal, a munka nagyobbik részét az Xbox 360 három magos processzora végzi.
Az Xbox360 mind a 6 hardveres folyamatszála keményen dolgozik a HD DVD lejátszás alatt. Jelen pillanatban ez jobban igénybe veszi a gépet, mint például a Gears of War még a különösen összetett jeleneteknél is.
Szal hihetetlen de igaz. -
Intel Hyper-Threading technológiája a szimultán többszálú (SMT) végrehajtás egyik sokat ígérő implementációja. Ennek lényege, hogy két architekturális állapotot alakítottak ki a processzormagban egyes erőforrások (pl. regiszterek) számának megduplázásával, aminek köszönhetően a CPU két logikai processzornak látszik az operációs rendszer felé. Így az két független szálat, folyamatot képes futtatni egy időben, igaz, ezek versengenek a változatlan számú végrehajtó egységekért.
Olyan mintha két proci lenne az xp is kettőt lát. -
feki80
tag
-
e.vid
senior tag
Lényegében kb., ezeket tudja.
Folyamatosan javítják a lemezfelismerést. Két különböző sebességgel olvassák az írott és az eredeti lemezt. Újabb meghajtók támogatása. És ha minden igaz a 4.0-tól benne van a FirmGuard, ami megakadályozza a LIVE-on keresztüli Firmware flashelést.
Az 5.0-tól támogatja az xbox1-es lemezeket, és az egyrétegű lemezeket is felismeri. -
Zolko001
tag
azé nem olyan szar az. (mármint a pgr3)
nem győzöm hangsúlyozni hogy Gears of war!!! Kötelező. Lenyűgöző grafika és hangulat. Gyilok!
SzlobiG-nek:
A gép szerintem hangos (de a hifi elnyomja) ) nem hazudok hogy vetekszik a PC-m hangosságával amit le akarok most cserélni egy noteszgépre...(most hogy van egy faja kis konzolom)
Ennek ellenére állítólag rohadt szar a hűtésük. Főleg a régi szériából valóknak. Ezek közül sok állítólag leégett (proci, memória vagy a videókártya). Az enyém az újabb szériából van (állítólag). De azért arra intettek hogy ne feltétlenül játsszak vele 2-3 óránál többet egyhuzamba, nehogy véletlenül baja essen.... hát nem tudom...
mondjuk engem ez a veszély nem fenyeget mert nincs a hétköznapokban ennél több időm játékra amúgy sem.
Állítólag a letiltó/figyelmeztető rendszer (vagy mi) se túl jó a gépben és még maga a hűtés se. A megoldás:
1, +3000 HUF-ért a félgőzzel járatott ventillátorokat felhúzzák 12V-ra---ergo még hangosabb lesz de állítólag 5 fokkal csökken a hőmérséklet és úgy az új szériásoknak már ''nem szabad'' elfüstölniük....
2, +35000 HUF-ért vízhűtés. Ez elméletileg bombabiztos a hardcore gamereknek...
3, +0 HUF: nem játszol vele sokat egyhuzamba
4, 0 HUF: biztosra mész és nem veszed meg a gépet ;-)))
''ÁLLÍTÓLAG'' a túlzott melegedés a fő hibája... ezzel azért jó tisztában lenni.
Én játszottam vele (most az ünnepek alatt) 3-4 órát is de még semmi baja...eddig...
Szóval ez a melegedés téma rettentően sok mindentől függ (lehet hogy még annyira sem melegedne ha mondjuk nem 25-30 fok lenne a lakásban)
de ezek ellenére szerintem vedd meg mert nagyon jó!!!!!! csak tudd ezeket is
Ja és hogy akarod megvenni??? kichippeletlenül??? nehogy má. amúgy ha originaltat akarsz akkor se a mediaban vedd meg mert ott a 75 helyett 86 a core változat. amúgy én 110-ért vettem a premium packot ''kiütve''. A normálisabb helyeken a premium 99000 HUF (nem hackelt---az még legalább +10000 pénz). Szóval nézz előbb körül az Aproneten vagy valahol máshol is (konzolboltokban---ott még talán értenek is hozzá).
[Szerkesztve] -
-
Zolko001
tag
Hát ez az! Ilyet senki se írt még eddig. Szerintem csak olyan zsinórt lehet kapni ''jópénzért'' (6-8 ezerig) amit nemrég én is belinkeltem ide. Annyit meg nem fogok fizetni érte...
csak ki szerettem volna próbálni milyen a minősége a ''felbontással rendelkező'' (a TV-vel ellentétben) CRT monitoron.
de ha mégis van ilyen akkor írd meg lécci DCS. mer 1-2 ezerért még izgatna is.....
Zoli
Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest