Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Zolko001
tag
aha. így gondoltam. akkor csak ezzel lehet.
MÁS:
van egy logitech USB-s dual action gamepadom. azt ha simán bedugom a ox USB-jébe akkor hogyan kell életre kelteni?? vagy kell hozzá az a kütyü (amit nemrég lett belinkelve) amin van ps/2-es dugó meg miegymás is.
+lehet játékokat rárakni a vinyójára amit aztán emulálni is tudok (hogy ne kelljen kiírni őket). -
Zolko001
tag
Láma vagyok. Ami a jobb, bal hangot és a videót (RCA-kat) Euroscartta alakítja az van, azt adtak hozzá. DE
A kérdésem a következő: Nincs olyan átalakító dugó ami ezeket olyanná alakítja amit rá tudok dugni a sima monitoromra??( csak a táp megy bele. kijönni meg csak az az egy dugasz jön ki belőle amivel rádugom a pc-re) vagy csak egy komplett kábel szolgál ilyesmire amit az előbbiekben vaklaki belinkelt ide a fórumba.[link]
Ez lenne a kérdésem.
És ha igen akkor hol lehet ilyet kapni és mennyiért?
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Igen, el is olvastam, csak elfelejtettem kiszedni egy mondatot a hszemből.
Idővel biztos meg fognak jelenni szvsz. +ugye ha megjelennek full hd-s filmek, ez legalább fog tudni vele mit kezdeni.
Max 170-ért venném. Egyébként az lcd tv-k is 1366*768-at tudnak ugye. 720p-vel akkor ez is mit alkothat kíváncsi lennék.
Vagy netán lehet állítni 720p-t azokon amelyik támogatja
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Sziasztok. Valoszinu nagyon nagy hulyeseget kerdek, de valahogy ossze lehet kotni az xbox360-at a szamitogeppel? Azert kerdem mert cod3 nem fog pc-re megjelenni, es nem szeretnem a joy-al kuldeni a cod-ot. Masik kerdes, hogy hasznalhato szerintetek xbox egy high definition projektorral? Ne haragudjatok a kerdesert, de meg soha nem volt xbox-om se ps-em.
Aktív témák
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest