Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
Yamaha R1
tag
Köszönöm szépen, sokat segítettél. Mármint megerősítetted bennem azt, hogy erősiteni kell a gép hűtését. Én nem szedném szét, vannak ezek a külső hűtő egységek (Intercooler, Dragon 360 Thermostatic Cooling System 2), ezek küzöl gondoltam valamelyiket. Csak kérdés, hogy elég erősen hűtenek-e.
A hanggal kapcsolatban ismét tancstalan vagyok. Ilyen ''Console Adapter''-t vajon lehetne venni külön is? Az XBOX360 kábelekre ráirják, hogy optikai Dolby kimenettel. Ez mit takarhat?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest