- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05 #1149 üzenetére
Nem 2 év, ahogy írtuk inkább 3-4 mostantól számítva.
''Ha hozzá tudok jutni 30e körül, akkor nagy esély van rá, hogy év végéig veszek egyet''
30k-ért nekem is hozhatnál vagy 10-et...
Egyébként érdemes várni pár hónapot. Jön elvileg a Falcon (kicsit áttervezett, stabilabb verzió) és az árcsökkentés. -
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05 #1138 üzenetére
Carbon egyébként a legnagyobb hulladék szvsz amit a gépre kiadtak. Nézz meg inkább egy Project Gotham Racing 3-mat (most jön a 4. része ősszel), vagy egy Dirt-öt.
A sávszélességgel nem kell törtődni, a lényeg hogy a 720p és a 1080i kb ugyanúgy néz ki (én jobbszeretem a 720p-t), az ultralegjobb a 1080p. A Játékok nagytöbbsége 720p (1280x720)-as felbontásban fut max.
''Ezeket le tudja játszani az az 50000-res lejátszó, amit lehet hozzá venni? (.mkv formátum maga a videó)''
Nem. Ezek lejátszása sak PC-ről megoldott jelenleg, semmi más nem viszi.
''Huh, azt sajnálom. Egér nélkül kicsit bonyinak tűnik az fps konzolon. PS-en játszottam ilyen játékkal, de halál volt. Tudom, hogy ez azért mára sokat javult, de azért mégis... ''
Mert a PS kontorllere hulladék szar. Itt kb 3 nap míg megszokod, és úgy 2-3 hónap múlva már nem is kívánod vissza az egeret. -
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05 #1132 üzenetére
''És ha DVD-t nézek az Xboxal, akkor is marad a stereo, jól vágom?''
Sztereo Rca kimeneten igen. De nem érdemes a boxot dvd lejátszónak használni. Egyrészt nem túl szép a dvd képe másrészt szar a konrollerrel irányítgatni a lejátszást, harmadrészt DivX-es, 5.1-es mindenttudó asztali DVD-t már 6-7 ezerért hozzád vágnak.
''Én mindig úgy voltam vele, hogy a PC-nek van a legszebb grafkója, mármint a rá írt játékoknak''
Mondj egy példát. Mi a legszebb pc-n? Asszem a Lost Planet, de javítsatok ki. Jaa, hogy az x360 port... I rest my case. Box grafója gyönyörű, talán a Crysis lesz az első játék ami odaver neki, de kb ennyi is...
'' WII nem tudom mennyi és hogy milyen''
Drága, rövid távon és társaságban szórakoztató. Van itthon az is, ezért mondom ezt. Egyedül hosszú távon rohadt unalmas (mondjuk a Zelda kivétel)
''Hajjajj, akkor légyszi világosíts fel erről az i-ről meg p-ről, mert úgy fest, hogy nem tiszta a kép ''
i=interlaced, váltottsoros megjelenítés. p=progessive scan, teljes képeket raki ki a képernyőre és nem 2 félképből áll össze a frame mint az interlaced-nél. Interlaced-hez kisebb sávszélesség kell, viszont mozgásban a proressive scan mindent ver. A tévéd mindenesetre 576i.
''Az az erősítő, amit már szerintem érdemes megvenni, 50 ropi körül van, de nem mondhatni olcsónak.''
Ja, én is ennyiért vettem kb (belépő szintű Yamaha), minden fillért megért
Mire HD-Tv elterjedt lesz úgyis fillérekért fogják szórni az asztali HD-DVD-Blu-Ray kombókat. Felesleges még most előre sietni.
Billentyűzetet rá lehet kötni (bármilyen USB-set), egeret nem kezel. De a bill-t is csak szövegbevitelre tudod használni, játékokhoz marad a (z egyébként isteni) kontroller. Böngésző nincs a gépben ha erre gondolsz, így netezni nem lehet rajta (nem is kell, arra ott a pc), van viszont csodálatos Xbox live.
''Miket lehet még hozzá csatlakoztatni.''
Minden szirszart. Pendrive-ról, Mp3 lejátszóról lejátsza a képeket, zenéket, videókat, Géppel összekötöd és streamelhetsz róla mindenfélét, kormány, Guitar Hero gitár kontroller, kamera stb. -
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05 #1129 üzenetére
''Uhh, tehát a felbontás 720X576 lenne És ez milyen képminőséget nyújt? Nem lesz így játszhatatlan? Egyszóval élvezhetetlen?''
Mivel ez a normál TV felbontása, olyan lesz kb a minősége mint pl a dvd-knek (élességre, részletességre). Van 2-3 játék ahol sajnos nagyon kicsik a betűk normál TV-n (pl a remek Dead Rising), de a játékok jelentős nagytöbbségénél nincs gond.
''Az gáz, mármint az optikai kábel. Egy Genius DHT510-et szerettem volna hozzákötni ''
Ha nincs optikai akkor marad a stereo RCA. Átalakítóval esetleg lehet próbálkozni, de a Box által kiküldött jel akkor is sztereo marad.
''A zaj annyira nem zavar, a grafikának kifejezetten örülök.''
Egyébként nem zajosabb mint egy normál pc, játék közben meg észre sem lehet venni. Grafikának sokan örülnek
''Ami még hátrány lehet, ha jól tudom nincs rajta DVI kimenet. Ilyen monitort hogy kötsz rá? DVI>VGA-átalakítóval? És moinitoron gondolom 720i-s felbontással müxik.''
VGA-kábelt kell majd hozzá venned (jó az utángyártott is, párezer Ft), és ha a monitorod DVI aljaza fogadja az analóg jelet is akkor igen, átalakítóval. VGA-n keresztül a támogatott HD felbontások: 720p, 1080i, 1080p. 720i nem létezik a gyakorlatban
''Ezt a hang dolgot tuti nem lehet vhogy megoldani? ''
De, veszel egy olcsó erősítőt... -
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05 #1127 üzenetére
''Mi a helyzet ilyenkor? 1024X768-as lesz a felbontás, vagy hogy müxik?''
A felbontás a TV-d által támogatott maximum 720x576 (PAL szabvány).
''Gondolom 5.1-es hangfalrendszert hozzá lehet kötni.''
Optikai kábellel. Olyan erősítő/hangfalrendszer kell amin van optikai bemenet.
''Összességében mennyivel marad le a PS3 mögött?''
Pontosan hogy érted? Ha a grafikára gondolosz kb egy szinten vannak, bár a legtöbb esetben a Box kicsivel szebb. Egyetlen hibája van a gépnek, a hardver elég szar minőségű, így néha előfordul hogy meghal. Gariban ingyen javítják 3 (!) évig. Minden másban veri jelenleg a Ps3-mat.
''Tényleg nagyon zajos a gép?''
Tényleg.
''Látom ha HD filmet akar valaki nézni rajta, veheti meg 50-ért a Playert... ''
WMV-be tömörített HD-filmeket a box alapból lejátszik. Plusz a normál TV-nél semmi értelme a HD-nek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest