- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Így értem, de akkor igazából nem az azerite traitekkel van a baj, hanem hogy ebben is túl magas az RNG faktor. Létezhetne mondjuk Azerite trait reforge aztán átalakíthatod olyanra amilyen neked tetszik.
Ezt viszont kicsit túltoltad szerintem:
"A másik ami felcsesz: A Shadowlands ára: 39.99€... Ha játékból szeded ki az árát, 3 tokennel pont nem lesz meg. mivel 3x13 = 39€ lenne ugye, és a kieg 39.99€-ba kerül, kell egy negyedik token is, amiből viszont 12€-d megmarad és kb. semmit nem tudsz vele kezdeni max venni egy nyomi petet... Miért nem úgy találják ki az árat hogy ne basszanak ki a játékosokkal?"Veszel még két tokent és abból vehetsz mondjuk 90 napos game-time-ot és marad 2 EUR. (13+13+12=38) 36EUR a 90 nap. De 10 EUR felett bármilyen összeget feltölthetsz bankkártyáról. Nem lehet mindent pont úgy belőni, hogy ne maradjon egyenleg.
-
Lirion
addikt
Az az item esett ki ami kell? --> Van rajta socket? --> Van rajta corruption? --> Az a corruption van rajta ami kell? --> Hányas szintű corruption került az itemre?
Fixed that for you.
A corruption talán annyiból kevésbé gáz, hogy a resistance miatt limitált, hogy mennyi lehet rajtad, így nem kell, hogy minden cuccon legyen. -
Lirion
addikt
Nekem az általad elmondottakat teljesítve 2 hónap alatt 453-ról, 465-re kúszott fel az ilvl, pedig minden héten megvolt a 12-es láda (haveroknak hála, igaz, eleinte nem időre) és visiont is toltam, de ugye amíg nincs meg a full clear, addig maszkot se lehet szerezni.
Bár igaz, a bag ilvl 470-es lett a héten, de minden hulladékot nem veszek fel csak azért, mert magasabb az ilvl-e.
-
Lacee1986
senior tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy ő most kezdi, te pedig már hónapok óta nyitogatod a heti ládákat. Az a heti 1-2 item, ami természetesen nem mindig hasznos, nem mondanám gyorsnak.
Arról nem is beszélve, hogy aki most kezdi el felhúzni a back-et, lemaradt kb 2 hónappal a corruption resistence-el, ami baromi nagy hátrány.
-
PeL
addikt
*Raidelni
Tehát heti átlag 1 Mythic+ (12-13 -as kulcs) / kari és az ebből kapott heti ládák (470-es item), meg a heti 4-5 maszk vision runok és így állnak a karijaim jelenleg. Annyit csinálok velük ezen kívül hogy letolom mindegyikkel a heti Nzoth assaultokat (szombat esti extra terület váltást is beleszámítva), meg naponta az emissarykat de azok ugye gear szempontjából már lényegtelenek amúgy is
Nzoth raidből azért persze kéne 1-2 armor meg trinket főleg mindegyik karinak a max performance-hez, de már így 34 éves fejjel kinőttem abból hogy 2-3 órákat üljek egy raid-en.
-
Hunner
senior tag
A Complete szerintem sose volt leárazva, egyébként 80€-ért az egy teljesen rendbenlévő pakk.
Ha külön külön számolod a dolgokat benne kb annyira jön ki, mint amennyiért alapból hozzá lehet jutni.
BFA - most akcios két webshopban kb 20€-nak megfelelő huf
Shadowlands alap - 40€ a blizz store-ban, mivel preorder máshol még nincs másrészt ennyibe fog kerülni mivel új kieg.
30 nap gametime - 11€
____
SUM: 71€ vs 80.Egyébként, a Shadowlands-et nem kell még most megvenni, BFA-hoz ugyis kap 110-es boostot, cserébe nem kap 120-asat és nem csinálhat csodálatos új allied raceket, amiket amúgy se tudna mert nincs meg hozzá semmilyen feltétel ami kell hozzá.
Vegyen most BFA-t meg 30napot, aztán ha még novemberben is játszana majd akkor vehet Shadowlands-et.
Az meg hogy egy MMO-ra most és a következő 2évben drága 80€ hát őőő nem tudom. Lehet nem ugy kéne nézni hogy 15éves a játék, hanem úgy hogy 1,5 és benne van a következő 2év tartalma is?
-
Ghoosty
őstag
Azt én is sokalltam érte.
Mondjuk, ha értékeltem volna a boost-ot, akkor valószínűleg én is azt vettem volna, de én alapvetően szeretek szintezni, még megvan mind a 2 ajándék boost.
Nem tudom, hogy milyen gyakori, de volt egy decemberben, majd a következő április elején. Én akkor vettem meg.
-
[-HERO-]
senior tag
Engem is kiakasztott mar ez az uj rendszer, elvettek a titanforge rendszert, helyette kb ugyan az van csak corruptionnel.
siman van hogy 2 hete jatszo verpistikenek kiesik a bis lvl 3 as corruptionos cucc, masnak meg a kieg vegeig se fog...
kb ugyan az van mint legionben a legokkal volt.
es hiaba vagy jo gearben ha nincs jo corruptionod mert marha nagyot tud dobni.es ugye az esely igy hogy van 1-2-3 as lvlje a corruptionnek had ne mondjam mekkora hogy kiessen...
arrol ne is beszeljunk hogy eleve mar van egy random rendszer pont az azerite cuccokkal es traitekkel, de az nem eleg legyen meg egy plussz....
lehet csak engem zavar, de ez a vonal amin a blizzard van ez ugyben nagyon nem tetszik.
-
Plata
félisten
Én őszintén szólva szarok az egész új repuzásra.
Nem voltam még sehol,heroic warfrontoztam meg wq-ztam a régi területen és ennyi.
Na meg kis karival játszottam.
Nem kezdtem bele se korrupcióba se egyéb újdonságba.
Lehet Shadowlands helyett inkább megveszem TESO új kiegjét,a Greymoore,egyenlőre érdekesebbnek néz ki,hiszen Skyrimbe visz vissza.
Másrészt meg STO-ban is kell még sok pénzt grindolni,mert most rengeteg új izgalmas infó szivárgott ki,jó pár leakelt oldalt le is lőttek,de későn.
Olyan hajók jönnek amik kellenek,biztos drágák lesznek.
Még lehet hogy hordás war campaign-t le tolom.Talán. -
Plata
félisten
Kb annyit ér.
Dilithiumot farmolok,amit eladok gazdag játékosoknak.
Nekem megvan az összes dlc és pack és hajó ami csak megjelent a Store-ban.
A legolcsóbbtól kezdve a 125 dolcsis dlc-ig.
Most jön a tizedik évforduló.
Meg jön a Picard sorozat,sok tartalom jön most.
Holnap jön az első Picard pack.
Elég drágára lőtték be. -
AlexWolf
senior tag
1,5-2 hónapja kezdtem újra a retailt kb 10 év kihagyás után. 108 körül lementem Onyxiához, másodszorra kiesett a mount. Nem tudom használt-e valamit, de heroicban voltam, és mielőtt nekiestem onynak körberohantam behúzni a sok kis sárkányt. Amikor az a fázis jött, hogy megint visszatermelődtek a tojások, akkor megint körbefutottam. Nem tudom mennyi de legalább 100 sárkányka volt a nyomomban. Nem bántottam őket, csak Ony-t lőttem. Amikor meghalt akkor nyírtam ki a sárkányokat. Na ekkor dobta a mountot.
Lehet érdemes így megpróbálni, hátha nagyobb az esélye. -
Viktor77
titán
Ha nem vagy top1000-es guidlben, tök mindegy mit játszol. Én mindig mindenkinek azt mondom, azt játssza, ami kézreáll. Hiába ez vagy az a top talent, ha nem megy, nem szabad erőltetni, mert egyrészt nem élvezet játszani, másrészt nem is fog menni a dps.
Én pl. nem vagyok hajlandó Glimmer buildet játszani, nem is visznek pug mythic raidre, pedig 90%-is HC logom van és valszeg lehealelem az összes ott lévő healert.
Kicsit mondjuk el is ment a kedvem e miatt, de nem fogok úgy játszani, ahogy nem élvezem.
Jó lesz már ha jön az új kieg és megszűnik ez a marhaság. -
-
Plata
félisten
DPS-hez meg rotához nem értek,csak a gearedhez szólnék hozzá.
A heti küldit letoltad?
Az is jó cuccot ad,na meg a heti nazjatar world boss-t is érdemes lecsapni.
Oda érdemes vinni seal of wartone francot.
Heti küldetés 415+vagy 430+ cuccot ad.
A world boss meg szintén 415+.
Mázli függő.
Na meg heroic warfrontra is érdemes menni 430-as cuccért.
Bár gondolom az a honorbound cucc az onnan való,az a hordás változata a 7th légiós itemeknek gondolom.
Gyűrűt miért nem veszel mechagon-ban?
Ott lehet kapni 420+gyűrűt trinketet.
Még a sügér hunteremnek is 420 425 mechagonban vett gyűrű meg trinket van,pedig vele csak draenoron kergetem a legyeket.
Na jó igazából most peteket meg játékokat keres.
[kép]
Sámánnak nem tudom milyen van.
De meg kell venned a receptjét és legyártani a robotnál.
És kapsz egy random gyűrűt vagy trinketet.
Receptje a repu boltosnál van. -
Peetey91
senior tag
-
Hunner
senior tag
Eláruljam, hogy néz ki egy Pug raid a másik oldalról? Mármint, hogy miért nem invelnek be egy csoportba sem dpsként?
Kirakja a RL a csoportot, vagy fresh run, vagy már halad, akár van egy félig guildes csapat, vagy baráti társaság akár nincs és egyedül van, a következő történik:
Fél percen belül, jelentkezel te, és 15 másik dps.
- Nagy részük magasabb ilvlben van mint 408, mert titanforge-ra megy egy specifikus itemből, esetleg hc/mitik raider és altot gearel és olyan acsit villantott a RL-nek, amiről te mint egyszerű játékos csak álmodozhatsz (mitik 5.6. boss pl),
- Nagy részük olyan classal játszik ami hozzáad a fighthoz, vagy kifejezetten kellemes erre a raidre. (monk,dh,shpap,warlock)
- Nagy részük nem egyedül quene-ol, hanem van egy healer vagy tank barátja akivel együtt állnak be a sorba.Nyilván nem a te hibád, de nem is rendszeré. A raidben kell 2 tank 4 healer és 14 dps. Ehhez képest a játékosok aránya nem áll egyenes arányban ezzekkel a számokkal (értsd sokkal több dps játékos van mint tank vagy healer).
Amit tudsz tenni:
- Szervezd te a csapatot, hidd el nem kell potens vezetőnek lenni, hogy lemenjen egy pug.
- Játsz healerrel.
- Szerezz magad mellé egy tank, vagy egy healer barátot. -
-
Plata
félisten
Boralus harborban a hajón indul a küldi.
Nekem alt karival csak 120-as szint kell.
Ahogy 120 lett karim meg is jelent a küldi.
Felcuccoltam bankos karitól benthic gearrel és letoltam azt a ratyi küldisorozatot.
Nazjatar egy rakás szár.
Szerencsére már tudok ott repülni.
Mióta exalted lettem ott kb hetente egyszer a world boss miatt megyek oda.
Rühellem azt a tetű zónát,nem is csináltam meg semmit ott a repun kívül. -
Plata
félisten
Grat,az a pipi nagyon szép.
Nekem is megvan.
Remélem a timewalking vendornál bevásároltál 120-as itemekből.
Az első karinál nehéz a gear szerzés,kivéve ha van timewalking,mert ott 380-as cuccokat árulnak olcsón.Timewalking instában pedig 395+ itemek jönnek.Ha megcsinálod a timewalking heti küldit,amit egy teknős ad 120-as szinten boralus harborban akkor kapsz még egy 415+ itemet is.
Öt instát kell lenyomni 120-as szintűként. -
Plata
félisten
Sosem figyeltem hogy mennyit sebez a resto sámlim,igazából instában húzom,mivel resto sámli gyorsan behívja random dungi.
De remélem a cirkuszba elmentél az 1 órás xp buffért?
Ha felülsz a vonatra kapsz egy buffot,ami 10%-al több xp-t ad.
És ha csinálod a cirkuszos küldiket kaphatsz sapit is ami szintén 10% xp-t ad.
Bár iszonyú randán néz ki. -
Plata
félisten
Vicces,de ez a pénz még a légiós pénzem maradéka.
Légióban a class hall küldik annyi pénzt hoztak napi pár perc játékkal hogy simán tudtam venni több hónap előfizetést belőle.
No meg szerettem wq-zni és invázióra járni,légióban sok pénz jött ezekből.
Volt kb 12 nagy karim légióban,a class hall küldikkel lazán kerestek nekem pénzt.
Némelyiknek ki sem kellett jönni class hallból mert ott is tudott szerezni class hall resources-t.Bár greater invázióra mindegyikkel eljártam,mert mókás volt.
De a warlockom volt a legsikeresebb,ő 6k aranyat is szerzett egy küldivel.Na és pont a warlock is tudott a class hallból ingyen szerezni class hall resources-t,bár vele nem volt gondom,mert affli warlock volt és az eszement op volt légióban.Vele szívesen jártam wq-zni,fél kézzel le kezelt akármit. -
Plata
félisten
Tank vagy híler ha bénázik az az egész partyra vagy raidre hatással van,de dps-nél nincs olyan nagy gáz.
Még mythic 0 instában is kergethetem a lepkéket amíg a többiek ölnek.
DPS-ként sokkal lazább az élet,tank de főleg híler már neccesebb.
Pap híler sosem lennék,druida az kb 70+-os szintig ment,sámán az most 71 vagy 72,egyenlőre laza.Monk híler eszement jó volt légióban,végig híleltem vele légiót,olyan állati jó volt a monk híler hogy fél kézzel vacsora közben is lehetett tolni,most max eventes instába megyek vele.Mert elbarmolták és nem jön be,asszem 112-es. -
Plata
félisten
Vicces,én is Cataclysm idején hagytam abba és draenor végén tértem vissza.Ahhoz képest a mostani játék eszementül más.
Tanknak szerintem a leglazább a paladin.
Az még nekem is megy.
Monk-ot próbáltam,de nagyon nem éreztem át és nem jött be,hílerként nem szeretem a monk tankot instában,sokszor gyenge.
Blood dk is laza.
De szerintem paladinnal nem lősz mellé.Az lehet mindenes,paladinból még hílerem is lett.
Pedig már nem nagyon merek hílerkedni vagy tankolni nagyobb szinten,mert öreg vagyok és nem akarok mással kitolni.De paladin hílernek és tanknak is meglepően könnyű.
De a druida is mindenes.Ha értesz hozzá szerintem azzal sem jársz rosszul.
Vicc hogy réges régen prot warrim volt,BC meg Lk idején,de most nem mertem kezdeni.
-
Viktor77
titán
Mivel feltételezem nem top100-ra törsz, így mindegy melyik tank. Amelyik tetszik. Én monk és pala tankot healelek legfőképp, szeretem őket. M+-ra warrit visznek legszívesebben a sebzése miatt. De kb. 13-15-ig tökmindegy.
Ragnán tudtommal már csak a Retro Nation maradt, mint progress guild, de vannak ott mások is. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest