- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
-
echterion
nagyúr
válasz
ArmanD. #32971 üzenetére
Ilyen jól jönne nekem is a hunteremnek. Meg a dot lejáratát is jelezhetné valami, mert kicsit kényelmetlen a mob ikonját figyelni emiatt. Bár, már kezdem érezni, miaz az idő, míg rajta van.
(#32970) Rizzo: köszi, otthon megnézem, itt (munkahelyen) sajnos a proxy nem enged fel arra az oldalra.
-
parandroid
félisten
válasz
ArmanD. #30795 üzenetére
Jaja, én is kipróbáltam már párat, de reméltem, hogy csak én nyúltam lecsóba.
A legutóbbi guildem konkrétan szétszakadt valami beszólogatós vita kapcsán, aztán pár ember repült, a tagság fele meg követte őket. Már amennyire értettem a dolgot, mert ugye én csak esténként voltam online, ők meg egész nap egymást osztották.
Cathfaern: Sajnos nekem is ez a benyomásom. Az eddigi guildjeim vagy full kezdő guildek voltak, vagy igencsak véristvános, magaslovas szemlélettel közelítettek meg minden szituációt. Aztán mentek a wipefestek TOC25-ben. Ezt pl a mai napig nem sikerült megcsinálnom, volt, hogy az utolsó bossig el sem jutottunk.
A druida már a második karakterem, előtte már egy warriort felszereltem hasonló szintre.
Igazából valami olyan guildet lenne jó találni, ahol inkább idősebb, tapasztalt játékosok csinálják, akiknek nem a progress az elsődleges, mert azon már túl vannak, inkább csak amolyan casualként tolják még mindig, mert nincs szívük abbahagyni. Vagy ilyen társaságba nemigen lehet bekerülni? Egyáltalán létezik ilyen? Ahhoz nem érzek magamban már erőt, hogy rohamtempóban toljam a raideket egymás után, és csak erre koncentráljak minden este, de abbahagyni sem akarom a játékot most, hogy elértem erre a szintre.
p
-
Wolverine
félisten
válasz
ArmanD. #30728 üzenetére
Azt az Authenticatort csak a Blizzard support tudja eltávolítani; és amíg le nem szedik, addig nem fogsz tudni belépni. A reakcióidejük mostanság kb. egy hét.
#30733: a Cancel Subscription megszakítja a mostani előfizetést, de nem változtat a már befizetett időn. Ha nem akar a haverod ilyesmivel szórakozni akkor egyszerűen írjon be egy GC-kódot, azzal törlődnek a bankkártya adatai is.
#30741: esetleg ne külön winchesterre tedd a WoW-ot, hanem csak önálló partícióra... újratelepíteni nem kell majd így, az biztos. (persze a jelenlegi méretnél a 80 GB-os winchester ehhez nem feltétlenül elég, lévén a WoW egy 30 gigás partícióból most megeszik 20-at)
-
törölt tag
válasz
ArmanD. #30728 üzenetére
"The digital code is a six-digit numeric code that is produced when you press the button on the front of your Battle.net Authenticator."
"The Authenticator code is an eight-digit numeric code that is produced when you select "View Code" in your Battle.net Mobile application"Valószínűleg nem mobile authenticator van társítva az accountodhoz.
Használni egyszerű: beírod a neved/jelszód, utána a felugró ablakba azt a kódot, amit akkor generál Neked az authenticator. Ha battle.net accountod van, akkor a név az oda regisztrált e-mail cím, a jelszó az ott megadott.
Nem igazán értem, hogy tudtad a jelszót megváltoztatni, úgy emlékszem az account manager oldalon a belépésnél is kéri a generált kódot. -
Wolverine
félisten
-
bozont
veterán
válasz
ArmanD. #30520 üzenetére
Látom benne vagy az Arms warrior témában. Valahol olvastam, hogy STR helyett érdemes az ArP-re gemelni, de nem tudom mi lenn jobb igazán. Többnyire én is ArP gemeket pakoltam a cuccaimba, de ha jobb a STR akkor inkább arra megyek rá. Így HC instákban 3-3,4k dps-t tudok összehozni.
-
-
Ghostface
senior tag
válasz
ArmanD. #17953 üzenetére
Már megbocsáss de ez a "maszatolás" egy baromság!
Ez egy játék, amit általában azért játszanak az emberek hogy a hétköznapi unalomból egy kicsit kitörjenek és kikapcsolódjanak! Ha ő azt élvezi hogy minden classból felhúz egyet akkor csinálja, szíve joda, de ő ezt élvezi! Te viszont nem! Te kényszerből raideltél mert az hiszed hogy pótolhatatlan vagy és kell jobb loot hogy mehess a következő raidre hogy ott is megszerezhesd a jobb lootot ami majd kitart a következő kiegig ahol a legnagyobb szinten majd kezdesz mindent előlről. Ez már minden csak nem "élvezet". Olyan mint egy munka a valós állásod mellett. Ezért másokat lefikázni, akik másképp állnak a játékhoz mint te hülyeség.
Sajnálom hogy így alakult az életed de ne fogd a játékra.Megtörténhet ez bármi mással is az életben amit hobbynak nevezhetsz ha azzal több időt töltesz mint a családoddal. Neked kellett volna tudnod hogy hol határ és időben észrevenni hogy átlépted! De innen még mindig lehet változni csak rajtad múlik!
És még mielött azt mondod hogy nem tudom miről beszélek, átéltem már ettől sokkal rosszabbat is mint te egy klántársammal kapcsolatban de sikerült őt helyrerakni az utolsó pillanatban!
Elnézést a Wall of textért, de ez most kikívánkozott! -
DebilEvil
tag
válasz
ArmanD. #17957 üzenetére
Akkor lassuk csak azt a napi raidelest, ami tonkretesz egy hazassagot es fuggo lesz tole egy ember, aki masokat leszol, mert van neki egy vagy tobb altja.
Kezdjunk szerdan egy ZA-val ami ugy kb tenyleg egy raidnap es teljes estet kivan. Masnap ismet lehet raid-elni, mert nem faradtunk el elozo este, irany SSC ami ugyan nem megy le egy este alatt, de sebaj vasarnap lesz ido befejezni. A penteki napot, ami szolhatna a haverokrol es ismerosokrol bealdozod egy ejszakaba nyulo Karazhan miatt. Szombaton pihenes cimszo alatt tobb oran keresztul sikerul Gruult is jobb sorsra kuldeni. Vasarnap be is fejezodik SSC. A het eleje se teljen unalmasan meg egy kis Karazhan befer hetfore es egy ZA keddre.Igazad van ez teljes embert kivan, hogy valaki ennyit raideljen es ne maradjon ideje semmi masra. Ezek utan nem is csodalkozom, hogy ilyen sorsra jutott a hazassagod.
-
Wolverine
félisten
válasz
ArmanD. #17953 üzenetére
Nem. Én élvezem a játékot, te meg dolgoztál benne. Nekem bőven elég, ha adott esetben két hétig nem lépek be, neked kötelező volt minden este.
#17958-ra: perpill. a telepített MMO-im: WoW, Wrath béta, WAR, Tabula Rasa, Sword of the New World, 9 Dragons. Mindig épp azal játszom, amelyikkel kedvem van; annyit, amennyit kedvem van; és rohadtul nem bírnám, ha "kötelezően meg kell jelenni x raiden" szabályok mellett kéne csinálnom.
-
válasz
ArmanD. #17952 üzenetére
Pontosan az ilyen flamek miatt szokták zárni a logoutos hozzászólásokat...
Amúgy, hogy egy kicsit képbe tegyelek, attól, hogy Unicum van most az aláírásomban, nem jelenti azt, hogy az a mainom. Másrészt lehet, hogy már akkor mmorpgkel játszottam, amikor te még azon csodálkoztál, hogy miért nem a máv indulót fütyüli 14,4es modemed. -
DebilEvil
tag
válasz
ArmanD. #17944 üzenetére
Ha jol latom, akkor ez a Shattered Halls realm? A Reunion-nak van egy Kalecgos kill-je, ha most valaki itt tart jelenleg, akkor arra boven elegendo heti 3 raid nap. Akinek a parja pedig nem tudja toleralni, hogy a 7bol 3 estet a hobbidra aldozz, nos szerintem mar ott is gondok vannak. Ha pedig, tobb raid-el ertetek el ezt es emellett "felelos" pozicioban vagy, akkor pedig a te hibad, hogy ennyit aldoztal ra. Te nem talaltad meg a sajat tudasodnak megfelelo guildet, ott ahol a tudasodnak es az idodnek megfeleloen tudj jatszani es ez ne menjen a maganeleted rovasara. Felesleges itt barmire fognod a dolgokat, csak es kizarolag rajtad es a kornyezeteden mulik minden.
-
Wolverine
félisten
válasz
ArmanD. #17947 üzenetére
Na és? Nincs nélkülözhetetlen ember, és nem feltétlenül kell Kil'jaedent ölni ahhoz, hogy azt érezd, elértél valamit. Nekem pl. már az is jó érzés, ha a droidommal kitakarítom BRD-t úgy, hogy nem halok bele egyszer sem
szerk: bobace, az igaz, hogy cserébe visszakapjuk a dmg-bónusz egy részét, ami 2.0-ban benne volt és kb. 2.0.8 körül elvették (bónusz dmg a Swipe/Maul/maciMangle-re talentből, a Swipe melee AoE képeeség lett stb.)
-
Wolverine
félisten
válasz
ArmanD. #17942 üzenetére
Ne viccelj. Eleve a legnagyobb hc-k raidelnek csak minden este (én pl. raidinstában nem is jártam még, pedig 3,5 éve van accountom majdnem folyamatosan), az viszont a te döntésed, ha mindennap raidelsz, nem csak heti 2-3 alkalommal
Amúgy ilyen tartalmú írás a Logouton már másfél éve megjelent, és lett is belőle egy szép hosszú flametopik.
XP a PvP-ért: nyilván úgy fog működni, hogy killenként adott mennyiségű max. XP jár (ami valsz. szintfüggő), és ezt dmg/heal arányában adják ki; aki többet tesz hozzá egy adott player halálához, az többet kap az elérhető maxból. (legalábbis ha a WAR rendszerét akarják másolni
)
-
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
válasz
ArmanD. #16491 üzenetére
- ilyen trinket nincs
- mob CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akkor forul rád, ha:--> Túlaggrózod a tankot -->
- 10 yardon belül vagy a mobhoz = 110%-al
- 10 yardon kívül vagy a mobtól = 130%-alNincs más opció, világon semmi köze a crithez.
Cathfaern: Nem tudok róla, hogy a cement sámán aggrocappelt lenne
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ArmanD. #16494 üzenetére
Itt kérdés, hogy milyen szinten nyomják, de azért hyjal környéke az nem éppen kezdőszint. Ezen a szinten a boss fightoknál a DPS alapvetően aggro limitált (ez a cement shaman nagy átka, egyik legjobb DPS lehetne, de semmi aggro csökkentője gyakorlatilag), szóval kétlem, hogy a tank hibája (de ehhez tudni kéne, hogy konkrétan mennyi DPS-t nyomnak, illetve shamannal az se mindegy, hogy milyen skillekkel).
Ja és az aggro csak a threat mértékétől függ, semmi mástól (spec skilleket, mint fade, taunt, stb-t leszámítva), szóval critektől legfeljebb azért aggrozhat át az illetőre a mob, mert a critek miatt hirtelen nagyon sok threatet termelt.
-
sasa311
veterán
válasz
ArmanD. #6965 üzenetére
5% az 5%. Vagy bejön és virulsz neki, vagy nem. Hosszútávon (pl. bossfighton) mérhető, hogy valóban mondjjuk 1000 ütésből tényleg 50et proccol. De mondjuk PVP-ben ez nem mérhető, mert rövid. Ha mákod van 2őt proccol zsinórba, ha nincs akkor nem.
Death coil = 3 mp-re futsz, csak trinket szedi le, nem fear effekt. Erről lehetett szó.
-
Luos
tag
válasz
ArmanD. #6965 üzenetére
az a fear a death coil volt szerintem. 2 secre elkezdesz futni mint az őrült, a warlock meg healelődik jó sokat, és ez nem fear, hanem horror effect, nem éri meg trinkettel leszedni általában mert elmúlik hamarabb.
a sword specc, 5 % crittnél sem éreznéd hogy hu most 5%al többet critteltem
-
Nevar
aktív tag
-
Ghostface
senior tag
válasz
ArmanD. #6629 üzenetére
Na itt egy ügyes emberke, igaz még a TBC elötti időkből de azt hiszem a videó magáért beszél! Jó szórakozást és kellemes ünnepeket mindenkinek!
[Happyminti] -
Ptech
addikt
válasz
ArmanD. #6629 üzenetére
Hát egy Prep+Ambush, CB+Evis sztem nem skill, az meg hogy az a másik két bamba meg csak ott repked az is mutat valamit
Mostanában a Pyro xart se ér, TBC előtt még lehetett 2shotolni vele egy embert 3 percenként, de most van resi, meg 10k+HPja bárkinek aki PvP-zik, Frost sokkal nagyobb burst damage.Akkor nézd meg fordítva a dolgot, amikor a kék-zöldekben levő full epic ürgéket ver el:
[link] -
anulu
félisten
válasz
ArmanD. #6630 üzenetére
warriornal BG-n azon mulik a dolog, hogy van-e 1 (max 2) healer a segged mogott. kb 2 hete 1 pala (mondjuk asszem 3/5 S3, 2/5 T6) plusz en (akkor meg boven kek-zold 70-es cuccokban, fury talenttel siman ugy vedtuk 6-7 alli ellen mage tower-t EoS-en, hogy fel pillanatig sem volt ketseges, hogy megtartjuk-e.
ha nincs gyogyito mogotted, nagyon ketseges, de pl fire mage ellen sok eselyed nincs. csattan a skill (igen, a pom-pyrora gondolok...) es kb veged, mint a botnak.
-
Ptech
addikt
válasz
ArmanD. #6620 üzenetére
Há nemtom, mindkettő kékekben lévő emberkéket gyilkolászik, főleg a rugó mikor 2shotolja a max 6k HP-s papot. A warri is fél órát tököl random kék ruhásokkal, akiket ált 10 sec lecsapni BG-n, ráadásul Fury spec...
Valahogy a 6k HPs, 0 resilience-es friss 70-esek hentelésében semmi skillt nem látok, vannak ügyes emberkéknek PvP videói, de ezek szvsz nem azok -
Wolverine
félisten
válasz
ArmanD. #4059 üzenetére
Ha nem tudták levonni a kártyádról a megfelelő időben a pénzt, akkor utána törlik a számot azAcc. Managementből és nem próbálják újra (ellenőrizd csak le
) - szal ha kártyával akarsz fizetni és már van rajta pénz, akkor újra be kell írnod az adatait.
conrad: tudtommal ez nem megoldható, a cipő a HS helyére visz.
szerk: bobace, 15-én (legkésőbb 17-én
) fognak megpróbálni vonni. Nyugi.
-
Nevar
aktív tag
válasz
ArmanD. #4051 üzenetére
Én mikor próbáltam az opt junioros visa electron kártyámmal fizetni ugyanez volt, nem vette be. Váltottunk mastercardra, azzal már jó. Visa electronnal asszem nem lehet fizetni WoWot Magyarországról. Bár mintha lett volna már itt valaki akinek sikerült
Ha biztosra akarsz menni, akkor sztem kérj meg egy ismerősödet, akinek van mastercardja, hogy had fizessél róla. GC-t nem nagyon ajánlok, én is GC-ztem régebben, nem éri meg (főleg úgy, hogy nekem még házhozszállítást is fizetni kellett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest