- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lézerparaszt #98437 üzenetére
12:00AM azt jelenti nalunk, hogy 0:00, szoval -- 28.-a ejfel vagy 29.-e 0 óra -- valaszd ki amelyik neked tetszik
-
Viktor77
titán
válasz
Lézerparaszt #98407 üzenetére
Mikor visszaváltasz 144Hz-ről játékban, de akár Winben is, az valami szörnyű.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #98392 üzenetére
Én is ezért használom fps-lock-kal, mert a 60 nekem bőven elég, a gép közben alig eszik, csendben van, szóval ideális a helyzet. Mással nem nagyon játszom az utóbbi hónapokban, ezért is cseréltem le a haswell i7 + 2070-es gépem egy ilyenre (kb. 8ezerrel került így többe a gép, mint amennyiért eladtam az előzőt darabokban és minden új lett, vagy több, mint egy év gari van rá, míg az előzőre semmi gari nem volt már évek óta). Az hangoskodott kicsit, meg ugyanezen feltételek mellett 2x ennyit evett.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #98389 üzenetére
Lyézus, micsoda fogyasztás egy 15 éves játéknál.
Én gépem (Ryzen 5 4500+rx6600) minden max+60 fps limit mellett nem eszik annyit, mint nálad a cpu önmagában. -
dbzmonty
tag
válasz
Lézerparaszt #98368 üzenetére
Köszi előre is, majd szólok. Eventet csináljátok? Mára úgy látom keményedett kicsit, dobálnak elfele az elementalok és csípik le a fél életet.
-
dbzmonty
tag
válasz
Lézerparaszt #98366 üzenetére
hú azt lehet solozni?
-
Drakkan
csendes újonc
válasz
Lézerparaszt #98210 üzenetére
Jövőhéten már lehet kezdeni sárkánykát.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Lézerparaszt #98184 üzenetére
Szia!
Én ez alapján alakítottam vissza, lentebb van egy kód amit ha beillesztesz visszavarázsolja amennyire csak lehet a régire.[link]
-
kicsako
őstag
válasz
Lézerparaszt #98184 üzenetére
Nem lehetséges jelenleg, de mi a gond vele? Sokat nem változott, csak modernizálva lett, és teljesen testreszabható.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lézerparaszt #95480 üzenetére
Van róla logod? Abból talán több kiderülne.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #95464 üzenetére
Spellhites talentek ki vannak talentelve?
A TBC-ben meg volt weapon skill huzas, ami melee classokra biztos hatassal volt, de nem tudom, hogy castereknel is volt-e hasonlo hatasa, ha nem volt kimaxolva a fegyver. Shadow resistes bossok, mobok is lehetnek a jatekban, illetve playerek is Shadow res auraval hasonloval. A resilience-re mar nem emlekszek, hogy mit csokkent, de talan bekapott critet es damaget?
-
Ideg
aktív tag
válasz
Szia!
Hiába maxolod ki a spellhit-et, akkor is marad esély a resistre:
"Unlike physical Hit Chance, you cannot completely eliminate spell resists by getting enough bonus Spell Hit Chance - an enemy will always have at least 1% chance to resist any spell."
"Against level 70 targets, you need 3% increased spell hit chance or 38 Spell Hit Rating to reduce the resist chance to 1%.Against level 73 (or Boss level) targets, you need 16% increased spell hit chance or 202 Spell Hit Rating to reduce the resist chance to 1%."
Szerintem simán pech-es voltál, nincs semmi bug ebben. Én is warlockkal tolom, van amikor bossfighton 0 critem van, trashen meg 5-ből 5 crit aztán fordul is le a mob.Playerek ellen meg szintén az enemy player resistence és resilience száma játszik szerepet. (bár gondolom te 70esként lőtted a kicsiket, nyilván akkor minimális esélye kellett volna legyen a resist-nek, de az esély megvan rá sajna.)
-
Blizz
őstag
válasz
Lézerparaszt #95469 üzenetére
Na várj, bloodscalpon is toltam, ezt a nevet nehéz elfelejteni
-
Blizz
őstag
válasz
Lézerparaszt #95467 üzenetére
Én anno a steamwheedle cartel szerón toltam, mintha ott láthattalak volna? Vagy a venture co-n
-
Blizz
őstag
válasz
Annyira ismerős a neved.. te nem egy taurennel játszottál még anno? vagy most is
-
Viktor77
titán
válasz
Lézerparaszt #87395 üzenetére
PvE/Normal szerver: Mirage Raceway
PvP szerver: GolemaggFB csoportból másoltam, ott jobban tudod követni az eseményeket.
-
k.kristof
őstag
válasz
Lézerparaszt #74583 üzenetére
Nem emlékszem, hogy valaha is lett volna szó ilyenről. Volt a korai térképeken egy kisebb sziget még délkeleten, de azt már a Blizzcon idejére kivették a tervekből, és az is PVE sziget lett volna.
-
Viktor77
titán
válasz
Lézerparaszt #74579 üzenetére
Gyere allisként Ragnára, kapsz egy kiegészítőnyi pvp területet.
-
k.kristof
őstag
válasz
Lézerparaszt #74579 üzenetére
Milyen PVP terület? Ebben a kiegészítőben nincs és nem is lesz ilyen.
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #58231 üzenetére
A fegyver dps-e számít, a sebessége vagy a sebzése nem - ez nem Diablo
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lézerparaszt #58228 üzenetére
1972/3.6= 547.78 dps
1096/2= 548 dps
stat = stat(bar a sebzes ertekeket lovesem sincs honnan szedted, mert az item irja a dps-t)
Azaz a 2 fegyver tok egyforma. Nem igazan ertem miert merult fel a kerdes? Ez most kb olyan kerdes volt, hogy burgonya/krumpli fozeleket ettel-e ebedre.
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #58220 üzenetére
Ööö, BC óta vagyok Feral specen, és biztosan nincs olyan, hogy a polearm sebzést, a staff haste-et növeljen. Hacsak nem ilyen statok vannak rajtuk. Gyakorlatilag minden fegyvernél egyedileg kell eldöntened, hogy az-e a legjobb.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lézerparaszt #58220 üzenetére
Az a fegyo a jobb amin a jobb statok vannak
-
mqm
senior tag
válasz
Lézerparaszt #58172 üzenetére
Ne is mond! Resto Shaman lett volna a mainem.. Hát gyorsan váltottam dk-ra!😁
Más: Nagranban fejlődettem és bele botlottam egy arusba aki epic 610-es pvp geart árul gold-ért!! Lvl100 kell hozzá! Aztán felvilágosítottak ,hogy ezt csak premadeBG-ken lehet használni.. Ezt valahogy nem érzem fairnek. Ha hc instazni akarsz szerezd meg farmal a geart ,de ha premadeBG a cél 500 goldbol felöltözöl. No comment 😭 -
mqm
senior tag
válasz
Lézerparaszt #58165 üzenetére
Feralt nagyon istenítik pvp-ben! Viszont ha healer akarsz lenni később és nem akarsz annyit szenvedni a gear-el tényleg erdemesebb lenne Balance-al menned.. Fejlődéshez amugy is mind1 milyen karakterrel nyomogatsz 2 spell-t! 😁
-
malacka87
őstag
válasz
Lézerparaszt #58165 üzenetére
Balance vagyok és azon is fejlődtem! Iszonyat jó volt vele fejlődni. Előtte mindig feralon húztam.
631-es a gear rajtam nagy trash pakkon elég jó vagyok 2-3 az nem olyan jó 1-target/boss meg állt 1 leszek. Vagy csak nagyon unom a trashelést és azért vagyok az utolsó! -
MrPG8
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #58162 üzenetére
Én a csirkét választottam (bár elég uncsi az élet vele, de csak a fejlődésig kell vele lenned), mert jobban illik a gear a resto-hoz. 100-on meg csak spec-et váltasz és mehetnek az insták. Resto meg egy isten mostanában, én imádom.
-
Blizz
őstag
válasz
Lézerparaszt #50890 üzenetére
Köszi.
Wolverine: Consolidate megoldotta, úgy néz ki. -
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #50699 üzenetére
Egy komplett motorcsere megvalósítása elvinne egy kieget - ahogy a Cataclysmben a vanilla revamp elvitte az erőforrások jelentős részét.
-
válasz
Itt már papíron elveteték az ötletet. Nem egy több millió sor kód stb... Szépen optimalizált így is, ha meg nem majd erőből megoldod. Hány éves? 2005. Átlag P4 2.4 ~ 3.0. Most pedig i5, i7.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Nem nagy szám a gw2 grafika, nem értem miért hozzák fel páran...
Igény? Szerintem nem lenne. -
válasz
Lézerparaszt #50672 üzenetére
Többször nyilatkozták, hogy nem lesz komolyabb engine frissítés. Sok erőforrás kell ám hozzá... Régi ez van.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #50686 üzenetére
A Crysis alatt modern motor van, ami kihasznalja a tobb magot es az uj videokartya drivereket szepen. Addig a wow motorja regi es sok mindent nem kepes kezelni.
Nalam pl dx11 alatt nem is fut a jatek rendesen, 5-10 percenkent lefagy az egesz. Dx 9 alatt meg "tokeletesen" fut. (i3+7750) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
A programozó ismerősöd látta a WoW forráskódját?
Mert ha nem, akkor nyugodtan a környékbeli kukás is lehetne, pontosan ugyanannyira releváns értékelést tud mondani a WoW motorjáról.
Gertrius:
Több magos processzorok világában az, ha 60%-on teker a CPU, jelentheti azt is, hogy az egyik mag 100%-ra le van terhelve, a másik pedig 20%-on ketyeg. Mivel a WoW még abban a világban lett írva, amikor a több magos cpu-k nem léteztek, ezért a motorja alapvetően nincs felkészítve azok kihasználására. Próbálkoztak ezt utólag belerakni, bizonyos folyamatok át is kerültek külön szálra (pl. hangkezelés), de ha jól sejtem az igazán kemény dolgokat nem tudták külön szedni. Emiatt az a 60% lényegében azt jelenti, hogy a CPU-d a szűk keresztmetszet. Az, hogy med-high-ról low-ra levéve a grafikát alig volt fps változás, ugyan csak erre utal. A legtöbb fps javulást ez esetben azzal tudod elérni, ha a látótávolságot lentebb veszed. Ha az már minimumon van, akkor viszont sajnos nem tudsz túl sokat tenni az ügy érdekében(cpu csere vagy tuningot leszámítva)
Ticketekre 24-48 órás átfutási idővel kell számolni. Ami kiemelkedően jó az MMO-k világában, ahol általánosabb az "1 hét, ha válaszolnak egyáltalán" átfutási idő
-
nonsen5e
veterán
válasz
Lézerparaszt #50675 üzenetére
Minden más ötletből kifutottam, az lesz most...
Viszont most ismét mentem egy raidfindert, ott megint volt ultrán egy stabil 30+ (avg 40).
Mi a nagy különbség? A szaros kis Teamspeak enné meg az egész gépet?Viszont egyetlen utolsó kérdés: az mitől van, hogy most monitoroztam a teljesítményt
(feladatkezelő - cpu, gpu-z - vga), v-sync nincs bekapcsolva és se a proci, se a vga nem fut fight alatt közel sem 100%-on (50 felé tanyázik mindkettő). A gyengébbik láncszemnek (bárkibármitmondszerintemazavga) nem 100%-on kellene futnia? -
hemaka
nagyúr
válasz
Igy van, annyi sorbol all mar a motor, hogy azt atbogaraszni es foltozgatni sem konnyu, nem hogy meg ujrairni az egeszet. Raadasul biztos vannak olyan sorok is, ahova kerult adat es ertek, de magyarazat meg nem, mert lustasagbol lemaradt.
Majd a Titan elhozza a megvaltast, csak gyozzuk kivarni. -
BoneDragon
veterán
válasz
Lézerparaszt #50669 üzenetére
Azok a területek később bekerültek.
-
Fandango
veterán
válasz
Lézerparaszt #50669 üzenetére
Szerintem meg ugy mukodik, hogy ami a maximum latotavolsagon belul van azt rendeli es tolti a memoriaba, mert minek toltene be mast.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Lézerparaszt #50667 üzenetére
Telepítés után először kipróbáltam minden nélkül - ment
majd az a 4 addon ami eddig is volt (DBM, recount, elvui és vuhdo) - ment
majd végül a miaf** mappa, mert egy ugyan olyanra beconfigolni egy vuhdot mint amilyen nekem volt... jövő Karácsonyig nem lennék vele készDe:
Viszont közben az egész tárgytalan lett, leradíroztam a WoWot a gépről, minden registry/appdata beállítással együtt, újra letöltés, telepítés. Mentem egy raidfindert, ultrán megy az egész stabil 40-50 fps-el.Én egy Geforce mobil 6100-zal mentem neki először a WoWnak, BC-ben tök jól volt, lichkingben szintén, bár raideken meh, cata határeset (12-15fps raideken 800*600), panda meg hűűűvan10fps szabadban...
-
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #50585 üzenetére
lehet, egyetlen egy lemezes jatekom sem telepult olyan lassan, ebben benne van a wow vagy a bf is.
-
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #50571 üzenetére
ott bizony nalad volt/van a bibi...
Ettol fuggetlenul termeszetesen nem rossz dontes a digitalis, de ez az indok nem tul valid...
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #50102 üzenetére
Nem, ezek a spellek megszűntek az 5.0 érkezésekor.
-
Mr X
veterán
válasz
Lézerparaszt #50102 üzenetére
Ha jól rémlik, egy jó ideje GCD van rajtuk, szóval nem.
-
malacka87
őstag
válasz
Lézerparaszt #50097 üzenetére
Elem shami elég jó! Én most azt tápolom!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #50097 üzenetére
nem rossz, de egy szinten vagyok a többi hasonló geares guildtársammal. 550-es ilevelen volt 205k dps Sha normalon pl. igaz a retri ott 225k-t tolt, de boss függő mindig.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #50095 üzenetére
skill>kaszt/ilevel. mindegyik jó a maga módján. bosstól is függ.
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #45983 üzenetére
Ha folyamatosan csinálod a kasztquesteket, akkor mindig kapsz friss monk botot - azzal elég jól el lehet lenni Pandariáig.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #44066 üzenetére
Nekem 198 nap, úgy hogy kétszer 1 évet szüneteltem
-
Healbacsi
őstag
válasz
Hat inkabb max csak priviben merem leirni mennyi idot toltott online a mainem
-
Viktor77
titán
válasz
Gyúrjál még. Sokat.
Minek trackeled azt az öcsit? Több hónap mire meglesz.
Lacesz: Te is.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #44044 üzenetére
Rá fog menni. Nekem most a 64bites win7 + WoW, maradt még kb. 10 GB hely, így szerintem nem lesz gond a kieg után sem. Legalábbis remélem. De nagy gyorsulást tényleg ne várj tőle, nekem is csak a lapos miatt van ssd, ott tényleg sokat számít, a laptop hdd-k iszonyat lassúak.
Ja, és a 60GB-os ocz ssd-ket teleírhatod, a biztonsági területet nem engedi maga az ssd használni.
-
törölt tag
válasz
Lézerparaszt #44052 üzenetére
Értem, köszi
16Gb -
törölt tag
válasz
Lézerparaszt #44048 üzenetére
Ramdisk? az meg micsoda?
-
vvega30
senior tag
válasz
Lézerparaszt #44044 üzenetére
ráfér az, nálam csak 17-18gb a wow, a felesleges pecseket nyugodtan kitörölheted.
szerk: hazudok mert most jut eszembe, hogy a mopra upgradelt még 6gb-ot, ha jól emlékszem. ehhez még hozzájön a teljes kieg. lehet tényleg meglesz az 29gb
de sztem rá fog az férni neki. -
Khelben
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #44039 üzenetére
Nálam megy rendesen.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Lézerparaszt #39659 üzenetére
Lesz új kieg a WoW-hoz
ennyire nem lennék képben?
Hát én már a Cataclyzm-re is azt, mondtam, hogy fejőstehén edition, de látszik, hogy még mindig "csakapénzkell" mentalitás uralkodik a BlizzardnálEgy WoW 2-vel másképp festene a helyzet, de így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest