- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
VanScore #54410 üzenetére
Ez kemény spoiler volt.
Amúgy igen a hangulat nagyon jó lett... Úgy éreztem magam mint bc idején, végig beleborzongtam, akármerre jártam. Főleg mikor megláttam SPOILER!! Durotant! Azért na, dobálóznak most a nagy nevekkel.
Én le is töröltem gyorsan, nem akarok több poént lelőni magamnak, azt a 2 hónapot már fél lábbal is kibírom. Nekem visszahozta a régi hangulatot, szóval én tárt karokkal várom. -
-
Wolverine
félisten
válasz
VanScore #48694 üzenetére
A Ragnán továbbra is van élet mindkét oldalon. Gyakorlatilag itt van a magyar raidguildek fele.
Igazság szerint minden kaszt életképes raidkörnyezetben, vagyis azt válaszd, amelyik bejön. A PvP-ről nem tudok nyilatkozni...
A kihagyott idő annyiból hátrány, hogy meg kell tanulnod kezelni a kasztod; de ez nem lehetetlen feladat. Más szempontból nem mardtál le, kivéve, ha érdekel a lore... akkor pár dolgot már nem fogsz látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged