- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
válasz
lumpen_stex #40550 üzenetére
A rugó is kap ugyan úgy shadowstep után 70% movement speedet.
Ha valakinek egy Blink, Frost Nova castsequence macrora van szüksége, mert nincs ez a két képesség bebindelve gyorsan elérhető helyre, akkor annak nem való a PvP.
-
H.O.D.
senior tag
válasz
lumpen_stex #40547 üzenetére
Ezt a kombót egy rugó (most maradjunk ennél a classnál, mert ezt utálom a legjobban) 1 sec alatt leszedi rólad, miközben felrak rád egy kb. -80% movement speed debuffot is. Blink után azonnal (tehát nem telik el idő) ott van melletted és még 2 sec, amíg szétszed. Ebbe még egy poly se nagyon fér bele
-
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #40547 üzenetére
Mi az, hogy glimpelve?
-
H.O.D.
senior tag
válasz
lumpen_stex #40535 üzenetére
A mage-t gyakorlatilag bármi kinyírja, én a mai napig kerülöm az 1vs1 konfrontációkat, mert nem szokott jó vége lenni. Inkább arra jó, hogy besegít némi plusz sebzéssel egy csetepatéban.
Nincs igazán jó stun/disorient skillje, szar a petje. Hunter, vagy warlock pet 10sec alatt szétszed, megnézem, egy elementál mikor öl le bármit is.
Legjobban a sunyi rogue-ok csesznek fel, gyakorlatilag stunlockban megöl. -
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #40503 üzenetére
Sok sikert hozzá. És gratulálok a skilledhez. Engem rugó 1v1 a büdös életben nem nyír ki. DK, ha skilles, akkor lehet, de 100-ból 95-ször nem ezt tapasztalom.
-
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #40503 üzenetére
Hát azért azt megnézem, hogy nyírsz ki rugoval bármit bármikor...
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #40499 üzenetére
Gyakorlatilag bárhol, a kivételek listája nem hosszú.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
lumpen_stex #40423 üzenetére
azért annyira nem.Kb csak instában moonkinezek.acsizok questelek meg azért nézzen ki valahogy
De jó lenne már egy új moonkin form
-
H.O.D.
senior tag
válasz
lumpen_stex #40372 üzenetére
Én már egészen közel a negyvenhez erősítem az allit. Vagy gyengítem, mittomén, de ott játszom.
Wolverine: érdekes a Cache mappa, mert mindössze két indítás után már közel 1 giga a tartalma... Gondolom, ide pakol ki a kliens, hogy ne kelljen annyit az mpq-kban kotornia.
-
-conrad-
addikt
válasz
Ezek az általánosítások megint, lol...
Én meg pont azt vettem észre, hogy a sok vérpisti indított hordát meg az a "gonosz" oldal meg nagyon menő az undead stb.
Én is 30+ vagyok meg a feleségem is, és allyban vagyunk. Sőt, az ismerőseim fele 30+os, illetve az előző guildemben a 80%-a 30+ volt. Szintén ally. -
Wolverine
félisten
válasz
Mondd ezt azoknak a 30-asoknak, akik az Alliance-szal játszanak. Mondjuk nekem, személyesen.
-
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #40315 üzenetére
Vagy pl az usában 50% a kedvezmény, eu-ban meg 30%.
-
H.O.D.
senior tag
válasz
lumpen_stex #40310 üzenetére
A leggyakrabban tényleg ezekkel gyűlik meg a bajom a bg-ken, az egyik a dögével, a másik meg a stunjaival tud az őrületbe kergetni...
-
szilchi
őstag
válasz
lumpen_stex #40295 üzenetére
BS-en 500-ért megy, de nem is olyan rossz ötlet eladni.
-
válasz
lumpen_stex #40104 üzenetére
hehe, valaki nem vette be a gyógyszerét
-
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #40104 üzenetére
Ez a két hsz-ed 1 napot ért (látom, személyeskedésben jó vagy).
-
-conrad-
addikt
válasz
lumpen_stex #40105 üzenetére
Kicsit fogd vissza magad ha lehet.
1. semmi közöd sincs hozzá, hogy ki hogyan pvp-zik, levelingel stb.
2. bárki bemehet AH-ba és vehet ki cata-s zöldeket 78-79-re, sőt akinek egy csepp esze van az megteszi, mert különben nem lesz elég magas az ilvl-je hogy behívja az insta
3. csak az igazán ostoba emberek hiszik azt, hogy az anyázástól hathatósabbak lesznek az érveik -
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #40088 üzenetére
És ezt hogy képzelnéd el, hogy kiszavazod az ellenfél játékosát? Vagy lennél akkora suttyó, hogy a saját csapattársadat rúgod ki csak azért, mert jobban gearelt, mint te?
-
válasz
-
lakisoft
veterán
válasz
Jogos.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
lumpen_stex #40071 üzenetére
Sylvanason is volt 60-as guild, aztán kirepült alóluk naxx és leálltak...
-
H.O.D.
senior tag
válasz
lumpen_stex #40045 üzenetére
Valami hasonlót kell elképzelni, mint a víruskeresőknél, ha ismert a hatásmechanizmus, akkor megtalálja, egyébként nem.
-
-conrad-
addikt
válasz
lumpen_stex #40045 üzenetére
Csak az olyan futó programokat és partíción szereplő dolgokat figyelik amik elterjedtek, így ha csinál magának egy programot arról nem fogják tudni, hogy mit csinál.
(tudok rá példát is, van olyan bot-program amit ismerős írt, nem lett odaadva mindenkinek így csak pár kliensen fut, évek óta megbízható és senki nem bukott még vele)
-
rt06
veterán
válasz
lumpen_stex #40036 üzenetére
nem banolnak, nem tudjak az account-omhoz kotni (bar gondolkoztam olyanon is, amit tudnanak, de az o engedelyuk nelkul nem publikalnam - viszont addig is valahogy le kell fejleszteni, az pedig szuksegszeruen az eula megszegesevel jar)
-
rt06
veterán
válasz
lumpen_stex #40031 üzenetére
errol tudnal esetleg pontosabb infot adni?
konkretan az a resz erdekel, hogy ha az eula-ban azt irjak, tiltott a reverse engeenering, akkor en azt figyelmen kivul hagyhatom-e arra hivatkozva, az nalunk semmis, mivel tobbek kozt nem erheto el magyar nyelven
meg akkor is, ha angolul egyebkent tokeletesen megertem, mitobb, a szoftver amit ennek segitsegevel fejlesztek, elsodlegesen angol nyelven keszul? -
dilipok
veterán
válasz
lumpen_stex #40031 üzenetére
senki nem beszelt perrol a blizzard reszerol... bannolnak es kesz. De mostmar ez unalmas...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #39989 üzenetére
A kliens se a tied
Valójában egy szoftver se a tied amit megveszel, mindnek a használati jogát veszed meg. Az egyetlen dolog ami tényleg a tied, az a doboz, a cd-k, manual, stb... a kliens nem a tied (megjegyzem ingyenesen letölthető), az account sem a tied. Ezekre csak használati jogot bérelsz (illetve veszel).
-
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #39989 üzenetére
Az Outlandről most volt ingyen transfer, gondolom sokan elmentek.
-
Ribi
nagyúr
válasz
lumpen_stex #39874 üzenetére
Mondjuk én inkább vidámparkoznék, mint szívjak szerencsétlenekkel az instákban/BGn honor/justice miatt. Mire összejön az a kb 6-7k justice meg lepetézek.
-
Lirion
addikt
válasz
Akkor vegyél, Mr. nagyokos. Aztán majd mutasd meg azt is, hol találtál aranyért kapható heirloomot és hogy küldöd át egy másik szerveren lévő karinak transfer nélkül. Amíg ezekre nem vagy képes, addig meg inkább maradj csendben és ugorj le a magas lóról, mielőtt pofára esel...
-
Telda
addikt
válasz
Nekem egy anyam van es fogok vidamparkozni.
-
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #39720 üzenetére
Vagy indítasz alt karikat, esetleg a 80assal végig tolod a hiányzó területeket, instákat, repuzol, stb. Felöltözteted cata greenbe és a bc-s instákat röhögve solozod, wotlk heroicra meg simán találsz csapatot.. Ha nem arenazol vagy raidelsz, akkor is sok mindennel elfoglalhatod magad.
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #39645 üzenetére
Nem lesz főboss a Mists of Pandariában, ahogy a vanillában sem volt. Nem muszáj elhinned, de nyugodtan nézz utána: pl. a Warcraft RPG-ben a pandaren játszható faj, és a róluk szóló anyagok épp annyira ki vannak dolgozva, mint a törpék vagy a trollok leírásai. Ugyanannyira komoly fajnak számítanak, mint a tauren és a worgen.
K_mester: szerintem te rohadtul tévedsz. Amikor anno bejelentették őket (a night elfek helyett) a Warcraft III-hoz, ováció volt; és amikor megkérdezték a játékosokat, hogy mi hiányzik a WoW-ból (sztori vagy mechanizmus szinten), akkor minden alkalommal a pandarenek nyertek fölényesen. Ha anno a BC-ben ők lettek volna az allys faj, ahogy eredetileg tervezte a Blizzard, akkor senki sem lett volna meglepve...
-
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #39651 üzenetére
41?
Kb. ennyi lehet azoknak akik ezt viccesnek gondolják így századszorra is.
-
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #39645 üzenetére
Miért gondolod, hogy ez még vicces?
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #39638 üzenetére
Azok a "gay pandák" előbb léteztek a WoW-ban, mint a worgenek vagy a blood elfek, és pont annyira vette őket komolyan a Blizzard az utóbbi 7-8 évben, mint a trollokat vagy a taureneket.
K_mester: ha nem akarsz még egy évig játszani a WoW-val, akkor ne vállald az Annual Passt, a dolog ennyire egyszerű. Én sem fizettem be, mert engem a Diablo III nem érdekel.
birno: egyelőre nincs adat arról, meddig tart; szóval nem kell elsietni. A részleteket lefordítottuk itt, ahol az infók első felének fordítására is van link.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
lumpen_stex #39622 üzenetére
Köszi, közben találtam egy elvileg friss adatot 1,7 mill EU 2 mill US aktív lvl10+ karakter az elmúlt egy hónap belogolási adatai alapján. Feltételezve, hogy vannak altok elég komolyan viszaesett az előfizetők száma.
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #39596 üzenetére
Ragnaros rendszeresen van medium telítettség felett; a Bloodscalp viszont sosincs
-
Khelben
nagyúr
válasz
lumpen_stex #39596 üzenetére
"a ragna egy lefutott low szerver"
Akkor milyen lehet egy outland? Mert a ragnán se tudok olyan területre menni, ahol ne jönne szembe 5-6 játékos. Ez főleg a rare monster vadászataimat teszi tönkre...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38694 üzenetére
Miből gondolod, hogy "gány szar kód" van a wowban? Hogy idézzelek: "te írod"? Hidd el, nagyon rá kéne kapcsolnod ahhoz, hogy Wolv-ot WoW tudásban utolérd.
Android: te magad írtad, hogy "nekem egy ilyen kina tabet-em van, amin van ugyan market, de nem mindent enged letölteni". Ebből egyrészt következik, hogy kínai, abból meg, hogy nem mindent enged letölteni pedig az, hogy nem egy csúcsminőség.
Az, hogy bank jelszavadat még nem lopták el, nem jelent semmit. Nagyon sokan kifejezetten WoW-ra specializálódtak, az ilyenek nem fognak banki adatokkal szórakozni, ugyanis ha azzal elkapják őket, akkor nagyon megüthetik a bokájukat. Lopott WoW accot meg kb. leszarja bármilyen hatóság.
Személyeskedést pedig az Alapelvek értelmében mellőzd. Köszönöm.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Pont a főzött romok a legbiztonságosabbak
Azért neked se kell a szomszédba menni, ha nagy arc kell. -
Viktor77
titán
válasz
Nem kell kurva tájékozottnak lenni, csak logikusan kell gondolkodni.
A te szaros 1K goldos karakteredet fogják a Blizz alkalmazottai eladni? Komolyan nem érzed mekkora baromságot írtál?
A személyeskedést meg nagyon sürgősen fejezd be.
Sokadszorra derül ki, hogy fogalmad nincs a játékról. Elgondolkoztál már azon (főleg, hogy ennyi bosszúságot okoz neked), hogy esetleg ez nem a te játékod?
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38671 üzenetére
Ja, persze, egy alkalmazott. Mert akkor a te acc-od adná el, és nem annak a klántársamnak az accountját, akinek annyi pénze van, hogy a klánbankban tartja a felesleget, mert minden karaktere goldcapen van
A jelszavad a WoW a bejelentkezéskor elküldi a szervernek, és onnan kezdve nincs tárolva sehol, nincs felírva stb. pont ugyanolyan a bejelentkezés, mint amilyen az EverQuestnél volt, vagy a Dark Age of Camelotnál, az Anarchy Online-nál stb. És ahogy mondtam: minden bejelentkezés a Battle.net-accountodba potenciális veszélyforrás lehet, én pl. abban a kínai huszadik másolat androidos izében, amivel a Remote AH-t használod, kevésbé bíznék ilyen szempontból... -
Lirion
addikt
válasz
Nem akartam hozzászólni, de ez már beteges, amit művelsz. Azt hiszed magadról, hogy mindent tudsz és mindenhez értesz, valójában 100%, hogy becumiztál egy keyloggert vagy vmi hasonló átverést, csak az egodnak nem szimpi, hogy beismerd a bénázást. Csodálkozom, hogy a többiek még hajlandóak a vergődésedre rendesen reagálni.
Protipp: egy rendes vírusírtó nem mérvadó és nem is tud adni teljes bizotnságot. Simán lehet, hogy a tied pont nem vette észre a keyloggert és egy másik azonnal kiszúrná...
-
Khelben
nagyúr
válasz
Ha alkalmazott adná el, akkor látná a karakteredet, pénzedet is, nem az 1k arannyal rendelkező accot lopná, hanem a 100k-sat.
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38665 üzenetére
Használod-e a WoW-os jelszavadat bármilyen másik helyen (website, email, akármi) is? Mert ha igen, az önmagában veszélyforrás. A Blizzardnak eleve megvan a bevétele a WoW-ból, nem kell nekik pluszpénz az acc adatok eladásából... de ha nem bízol bennük, akkor hagyd abba a WoW-ot és máris nem fog érdekelni, mi van az acc-oodal.
Az Authenticator ingyenes app a store-ban, vagyis a letöltéséhez nem kell semmi - csak egy normális androidos készülék.Amúgy azon mit nem értesz, hogy az addonok nem futnak, amikor megadod a jelszavad, ezért el sem lophatják? A Gatherer ráadásul 2005 óta létező addon, ha képes lenne bármilyen káros dologra, az rég kiderült volna; amit írtál, az nem a külvilággal való kommunikáció, hanem szokásos in-game chaten keresztül végzett infómegosztás.
Szerintem valahol mégis benyaltál egy keyloggert, vagy olyan gépen léptél be (pl. a Battle.net-accountodba - lásd a Remote AH...), ami fertőzött volt. -
lakisoft
veterán
válasz
lumpen_stex #38657 üzenetére
Mindig ez a warez
- ááá már a könyökömön jön ki
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38663 üzenetére
Ez tulajdonképpen jogos felvetés (amúgy ez egy speciális channelen keresztül zajlik, kvázi ugyanolyan, mint mondjuk a trade vagy guild, de csak addonok számára látható. De ez is wowon belül fut). De ugyebár loginkor továbbra sem tud futni semmilyen addon, tehát amíg nem írod le ingame a jelszavadat, továbbra se tudja elküldeni senkinek.
De amúgy van addon arra, hogy láthasd ezt a channelt, szóval azt felrakva bele tudsz nézni. Illetve azt se felejtsd el, hogy az addonok forráskódja nyílt (ott van magában az addonban), tehát bárki megnézheti, ebből kifolyólag ha egy ismertebb addonba bekerülne ilyen kód, pillanatok alatt kiderülne.Hogy hogyan lopták el? Semmi "virágbolti" játék vagy program nincs fent a gépeden (vagy telepítettél utóbbi időben)?
Amúgy az Age3-as példa azért nem jó, mert ott (gyanítom) nem igazán lehet pénzt szerezni az ellopott acc-okból (valós pénzt mármint), így nem igazán éri meg ráfeküdniük. WoW-nál viszont a gold sellereken keresztül elég komoly összegeket lehet realizálni (illetve az eladott WoW példányszám is kicsit nagyobb, a tényleg aktív játékosokról nem is beszélve
).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Simán marketről.
Addonok:
Amennyiben nem telepítővel pakolja fel magát, hanem te tömöríted ki zipből, vagy Curse klienst használsz, akkor biztos nem lehet vírusos. Ha telepítővel raktad fel, akkor azt csinál a gépeden a telepítő amit akar, tehát felrakhat trójait, keyloggert is az addon mellé (de akkor se az addon a vírus).
Hogy miért nem lehet az addon vírusos? Ennek a következő az oka:
A WoW-os addonok egy, csak a WoW által értelmezett nyelven íródnak. Tehát a WoW-on kívül semmi se tudja futtatni őket, legfeljebb ha valaki írna rá egy külön emulátort, de lényeg ami lényeg, egy sima Windows nem tudja futtatni.
Tehát kilőve az a lehetőség, hogy az addon fájljait a WoW-on kívül más lefuttatnáMásrészt az addonok pusztán szöveges fájlok, a script nyelv forráskódját tartalmazzák. A WoW ezt a forráskódot olvassa be, fordítja le, és futtatja. Ebbe a forráskódba hiába írsz bele mondjuk C nyelven valami mást, a WoW nem tudja lefordítani, ezért le se fog futni.
Tehát kilőve az a lehetőség, hogy bármi olyan lefut az Addon futtatása közben, ami nem az addon nyelvén íródottTehát, akkor ott tartunk, hogy az addont csak a WoW tudja fordítani és futtatni. Mivel a WoW-ot a Blizzard írja, ebből következik, hogy csak olyan dolog írható meg addonba, amit a Blizz engedélyez. Hogy mik az elérhető parancsok, azt sok helyen el lehet érni, pl. WoW API. Még ezek közül se lehet mindegyiket addonban használni, mivel bizonyos parancsokat csak a Blizz használhat, külső addonok nem. De még ha ezeket is belevesszük, végig lehet nézni az összes parancsot: egyikkel sem tudsz hozzányúlni a gép fájlrendszeréhez, nem tudod elérni a netet, sem csomag, sem magasabb (pl. e-mail) szinten. Egyetlen egy féleképp tudsz kommunikálni a HDD-vel, mégpedig ha a beállításaidat elmented. Tény, hogy lehet olyan addont írni, ami elment minden begépelt karaktert (bár belegondolva, még ez se biztos... mert ha csak keybindokon keresztül elérhetőek a billentyűk, akkor nem) a konfig fájljába, de ezt követően az egyszerűen csak ott fog csücsülni a WTF mappádba. Ahhoz, hogy az bárkihez eljusson, kell a WoW-on kívüli külső program, ami eljuttatja, de akkor már ott tartunk, hogy az addonon kívül felraktál valami a gépedre.
Tehát elmondhatjuk, hogy az addon önmagában képtelen kommunikálni a külvilággal, így nem működhet víruskéntEhhez hozzájön még az, amit korábban írt Wolvorine, hogy az addonok csak azután töltődnek be, hogy kiválasztottad a karaktered (és mivel a WoW futtatja az addonokat, nem lehet úgy megírni őket, hogy hamarabb töltődjenek be), tehát amennyiben nem írod le a játékon belül, hogy mi a passwordöd, akkor ha megszakad se tudja az addon logolni.
Ha így se tudtalak meggyőzni, akkor feladom
-
Khelben
nagyúr
válasz
Mondjuk a marketről
-
Khelben
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38655 üzenetére
A gatherer meg az npcscan nekem is fenn van régóta és nem volt gondom.
Szerezz egy authenticator-t. -
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38572 üzenetére
Az enchanternek is van olyan cucca, amit nem használhat más, a gyűrűenchantok. Ugyanígy a leatherworkernek, a jewelcrafternek, a tailornak és a blacksmithnek is vannak saját cuccaik.
-
steveetm
őstag
válasz
egyik szakmát se érdemes húzni ami nem gyűjtögető. pénzt csak viszik hozni nem hoznak semmit.
Hát, jewelcrafterrel, ha csak az alapanyagot veszem ah-ből, és vendornak adok el mindent amit legyártok, akkor is van, hogy jobban jövök ki goldban, mint amennyit alapanyagra költöttem. Ha meg eladom ah-ban, akkor inkább ne is kezdjük el számolniFőleg egy-egy patch után, amit jc-vel keresni, az több mint gusztustalan.
Enchanter ugyan ez, csak ott nem tehetem meg, hogy vendornak adom a cucco(de szar), patchek után megintcsak gusztustalan.
Az a fél óránként 4800g meg miningel vagy herbával meg enyhén vicc kategória, azért kiváncsi lennék pár számadatra, mert kb percenként kéne kibányásznod 1 stack pyrite-t, herbának inkább ne is számoljunk utána
Üdv.: steveetm
-
hyperspace
őstag
válasz
lumpen_stex #38573 üzenetére
jobb szerintem a "nedves kőre vagy kedves nőre" páros.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38573 üzenetére
De mitől "hozzák a Cata" szintjét? És miért pont annyitól?
"namost a wow-ot fél éve tolom, előtte cc 94-től átment a kezemen pár játék, van rálátásom, nem kel 6 éviv wow-oznom hogy lássam, hogy mik a hibái."
A 6 évet nem azért írtam, mert kéne ennyi a hibái látásához (nyilván nem, bár amiket te most itt sorolsz, azok nem hibák, nem is értem miért lennének azok), hanem mert azok a playerek szoktak olyan hozzáállásban / stílusban írni, akik már X éve játszanak, és igazából ki van a tökük az egésszel, csak mondjuk a társaság miatt tolják, viszont így mindennel csak bajuk van. De akkor ha értem végülis te is így vagy ezzel, csak nekem kicsit furcsa, hogy valaki így játszik egy játékkal, de hát ez már nyilván egyéni preferencia -
Lirion
addikt
válasz
Az engi bónuszai többek között abban mutatkozik meg, hogy tudsz ejtőernyőzni, gyrocopterezni, láthatatlanná válni, gyorsan futni, gránátokat dobálni stb., épp ezért van skillhez kötve ez a sok cucc. Mellesleg az engi gránát pvp-ben plusz egy CC effekt, ami azért elég ütős, sokszor érhet többet, mint +80 stat a többi profból.
Egyébként a skinning nem agilityt ad, nem is tudom, honnan szedsz ilyen baromságokat.
-
Viktor77
titán
válasz
Megint hülyeségeket beszélsz, de ezt már megszoktuk.
1. Ilyen szakmákkal nem fogsz raidelni normális klánban. Ha nem érdekel a raid, akkor el lehet ezekkel a szakmákkal lötyögni, csak minek. A játékban mára semmi értelme a sok goldnak, nincs mire költeni.
2. Ha igényes vagy a karakteredre és szeretnéd kimaxolni a lehetőségeidhez mérten, akkor szintén nem gyüjtögető szakmáid vannak.
3. Napi fél órával melóval nem szerzel 5K g-t. Ez szimplán hazugság.
4. Ha mégis szereznél 5K g-t napi fél óra melóval, akkor tele lennél golddal, akkor meg nem mindegy mennyibe kerül felhúzni egy rendes szakmát? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38570 üzenetére
Cement offspecem enchantolatlan gemeletlen, reforge-olatlan volt. Úgy 12k DPS-t toltam ki vele. Full felgemeltem, enchantoltam reforgeoltem, most 18-20k. Ha szerinted ez semmi...
Minden rossz indulat nélkül, folyamatosan panaszkodsz és szidod a wowot... tulajdonképpen miért játszol vele?
Emlékeim szerint friss player vagy, de kb. úgy írsz, mint egy már 6 éve játszó totál kiégett player
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38561 üzenetére
A WotLK-ban sem volt rögtön a megjelenéskor epic gem; sőt, szerintem Ulduarban sem érkezett még meg, csak ToC-nál. Az enchantok szerintem a WotLK során sem upgrade-elődtek egyhamar.
Várhatóan a következő raidtier érkezésekor majd lesznek erősebb enchantok és epic gemek is, addigra itt lesz az ideje ezeknek - most viszont korai lenne még.Egyébként Cathfearn nem mondott ellent magának. Minden szakma nagyobb bónuszt ad, mint a WotLK-ban, ami jelenleg kb. 80 main stat. (az engineering meg sosem volt használható end-game szinten a vanilla óta)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38561 üzenetére
Jelenleg ennyit adnak, Wrath of the Lich King-ben kevesebbet adtak... mi itt az ellentmondás?
"van epic gem ami nem woltk-s szin?"
Nincs, de a rare-ek több statot adnak, mint a wotlk-s epicek..."enchant, ami mértehő a 350 feletti cuccok statjához? az sincs."
A Cataclysmes enchantok többet adnak, mint a wotlk-sok (helyenként majdnem dupla annyit, mekkora upgrade a "normális" szerinted?).Vagy te azt várod, hogy minden content patchel update-eljék az összes szakmát? Ez teljes mértékben sose történt meg, bár a geargyártó szakmák szinte mindig kaptak új recepteket, JC/encha pedig kiegenként 1-2x szokott frissítést kapni. Engi kicsit kivétel, de az mindig is mostoha gyerek volt.
Igazából úgy csinálsz, mint ha eddig tök másként lettek volna a dolgok, és most szar, de igazából 1.0 óta hasonló a profok helyzete -
ígyvanferi
addikt
válasz
lumpen_stex #38552 üzenetére
Gondolom csak véletlenül linketél be Chestet és nem azzal hasonlítottad össze a fejest.
Szerintem pont egy pure DPS kasztnak haszontalanabb az engineering, tanknak (208 dodge/parry/expertise) esetleg healernek (spirit/haste) jobban el tudom képzelni, hogy előnyt jelentenek a cogwheel socketek.
És már megint csak PVP-ben gondolkozol.
-
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #38552 üzenetére
Én nem s10-hez, hanem t10-hez néztem, de s10-hez képest bizony gyengus az engis cucc.
Ha mondjuk critet és resit, metanak agi+crit dmg-et, akkor ilyen a helyzet:
458 agi vs 375 agi
646 sta vs 512 sta
247 crit vs 208 crit
374 resi vs 208 resiSzóval valamit nagyon benéztél.
De mind1 is, ha egy kicsit jobb, mert igazából minden profession ad vmi bónuszt, ami kijár az engi mellé is, de egyik prof sem kimagaslóan jó erre vagy arra a célra.Az ejtőernyő meg nem KELL, max jó, ha van, de remekül lehet anélkül is játszani. Ami előnyt meg ad, az nem összemérhető egy megfelelő szintü epic cucc értékeivel..
-
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #38550 üzenetére
Te most viccelsz, ugye? Arenában igazán nagy hasznát veszed az ejtőernyőnek vagy a semmit nem adó cipőnek egy s10es cipő ellenében.
A cogwheel meg csak önmagában nagyon jó, sapkában összehasonlítva a t10-zel már semmivel nem vagy előrébb, sőt. Ha heroic loottal nézem, minden téren erősebb a t10es sapka, mint az engis, cogwheel ide vagy oda...
-
cl.aci
aktív tag
válasz
lumpen_stex #38547 üzenetére
Szia az a 2x200 csak 200 mivel egy chogvelt tud betenni a sapkába egy fajtából és a craftolható itemek ugyanolyan pocsékok mint a többi szakmában, nem utolsó sorbam mire megszerzi a valóban epic recepteket beleőszül, hála ennek az új napiküldis mókának
a gemekből meg majd lesz epic talán két patch múlva
-
hyperspace
őstag
válasz
lumpen_stex #38521 üzenetére
meg a zsiványommal is elcicáznék vele.
szerverek össze vannak párosítva, ha jól emlészem. A párosításokat nem tudom pontosan. -
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38501 üzenetére
És hagyja az ember a Honort kukába menni, amíg szív a Conquestes gear beszerzésével?
Ez kb. olyan tanács, mint hogy ne vegyél Justice pontért cuccokat, mert Valorért jobbat kapsz; vagy ne menj 5 fős instance-ba, mert a raiden jobb a loot...
-
F-ECT$
titán
válasz
lumpen_stex #38503 üzenetére
Casternél nem dob olyan sokat a fegyver, emelett meg kell szerezni bizonyos számú conquest pontot az adott szezonban (olyan 10k körül), hogy vehess fegyvert.
-
F-ECT$
titán
válasz
lumpen_stex #38501 üzenetére
Miért ne lenne érdemes
Főleg ha nincs semmi cuccod. De ha minden slotra van már resi cuccod, akkor is érdemes kivenni ha upgrade. Nekem pl most a héten lesz meg az első conquestes S10-es cuccom, a többi helyen 371-365-359-352 van. Ahol nincs 371-em, és a prioritási sorban hátul áll, arra érdemes upgrade-elni a 371-es cuccot, mert csak jópár hét múlva jutok el oda, hogy arra költsem a conquest pontot. (Először az 5 setitemet veszem ki, utána a fegyvereket, trinketeket és csak utána a többit.)
Persze én nem farmolom direkt, hanem ha épp van kedvem, akkor megyek 1-2 BG-t / TB-t, aztán jön dögivel a honor.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
lumpen_stex #38492 üzenetére
szóval ez lag globál dolog, vagy 4.2-es patch-től van, vagy túl sok kinai honor farmer boot szabadult rá a bg-kre.
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38488 üzenetére
A Honor gear PvE-re annyit ér, mint a repus cuccok és a kékek, nem többet.
Amúgy meg ha nem költöd el a 4000 feletti Honorod abban az egy hétben, akkor is elveszted az új szezon érkezésekor, mert a feleslegből arany lesz; szóval semmiképpen sem tudtál volna felöltözni a 371-es cuccokba azonnal.
Az S10 indulása előtt nem volt szó a Honor gear módosulásáról. Aznap, amikor elindult, azonnal megírta mindenki; és aznap volt kék reagálás is. Ez Európában annyit jelentett, hogy mi relatíve kicsit előbb tudtuk, mert a kedd esti bluepostok azonnal megjelenhettek.
-
Lirion
addikt
válasz
Nem gondolod, hogy jogos elvásár, ha az ember a rated meccsekből megveszi az erősebb geart, akkor több esélye legyen, mint annak, aki csak délutáni bg slackelés után kiveszi a honor geart?
Egyébként hunterként a fegyvered a legnagyobb súlyú cuccod, így ha abból egy kellően durvát behúzol, sokkal jobban megugrik a teljesítményed, mintha egy chest armort veszel meg. Ezzel szemben pl. egy mage szinte észre se venné a két fegyverbeni különbséget, mert nem jelentős, olyan, mintha te fegyver helyett mondjuk a chestet veszed.Egyébként horda oldalra Ragnaros/Bloodscalp közül melyik a jobb? Tud valaki vmit mondani?
-
F-ECT$
titán
válasz
Viktor77-hoz csatlakozok. Ne próbáld meg összehasonlítani a low lvl pvp-t( és pvp cuccokat) az end game pvp-vel.
A "néhány conquest cucctól terminátor leszel" kijelentés is erősen sántít, az a 2-3k hp, és 2-3% dmg csökkentés nem hoz ekkora különbséget.
Azt aláírom, hogy hunter esetén a conquestes íj jelentősen megnöveli a dmg-t, de "kinyírhatatlanná" nem tesz.
A honor cucc pedig pont arra jó, amit írsz: ne csupasz seggel menj arénába. Ha az megvan, akkor kezdheted gyűjteni a conquestes cuccokat, és ha már legalább a fele cuccod az, akkor van esélyed előre lépni. (Kivéve szezon kezdet, amikor is mindenki az épp kapható honor cucc közeli gearben van.)
-
Viktor77
titán
válasz
Nagyon keményen hülyeségeket írsz, de ami rosszabb, hogy komolyan is gondolod.
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38469 üzenetére
Szerintem meg olvass rendszeresebben akár bluetrackert (ha meg az angol), akár Frostshockot, akár wow.hu-t. A 365-ös cuccot csak egy hétig lehetett Honorból kivenni az S9 és az S10 között, és ma már teljesen elérhetetlen a játékon belül. Jelenleg a Honorért vehető felszerelés 371-es, a Conquestért 384-est kapsz.
-
Viktor77
titán
válasz
1. Elöző szezonban arénáztam. És valszeg most is fogok.
2. Nem ezt írtam én is? Könyörgöm, olvass, értelmezz!
3. Pont a 371-est lehet honorból kivenni. Legalább néznél utána. Tessék, linkelek én is: [link] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Jelenleg (s10 indulása óta) honorból 371-es ilvl-ű cuccokat lehet kivenni.
Amúgy PVP-nél egyértelműen skill >> gear. Ilyen kis különbségek akkor számítanak csak, ha 100%-ban egyenrangú ellenfelekről van szó, ugyanolyan setuppal. Ha bármelyik nem igaz, már nem ez fogja eldönteni a meccset. (BG esetén meg főleg nem számít a gear) -
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #38467 üzenetére
Most ez mi? El is olvasod amit írok? Azt írtam, kivetted a 365-ös geart (ahogy nézem így is van), és már nincs kedved kifarmolni a 371-est, így inkább fikázod.
Ha neked 6k mana, 3k hp, és 5% resi ég és föld, akkor igazad van.
-
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #38465 üzenetére
Hogy lenne már szar? Van egy érzésem, te kivetted nagy bőszen a 365-ös geart, most meg már nincs kedved kifarmolni a 371-est, így inkább fikázod.
Itt egy összehasonlítás: [link]
6k mana, 3k hp, és 5% resi. Ennyi a különbség, a többi említésre sem méltó. Egyik sem ment meg, és a nagyobbik sem garantál nagyobb ratinget, ahogy a kisebbikkel is kényelmesen elérheted a 2.2k+-t.
-
válasz
lumpen_stex #38201 üzenetére
az egy óra alatt 4 ezer honor az enyhén szólva is ambíciózus szerintem
1000/óra hihető, ha nagyon jók a csapattársaid és szerencséd van
ez kb 3 nyert bga 4 ezer honorhoz legalább 10 megnyert bg kellene az meg nem igazán jöhet össze egy óra alatt
-
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #38378 üzenetére
Pl. azért, mert minden addont ami a nagyobb addonos oldalakra kikerül, egyesével végignéznek az ottani adminok?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38378 üzenetére
Ha minimális rálátásod lenne arra, hogy a WoW-os addonok hogy működnek, láthatnád, hogy egyszerűen képtelenség addonba keyloggert írni
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38376 üzenetére
Addonban nem lehet keylogger.
-
Healbacsi
őstag
válasz
lumpen_stex #38361 üzenetére
Az nem unused terulet, hanem jelenleg unused. Nem tudom feltunt-e, de a quest line eleg jol feken van tartva tokenekellel, amivel kesobb ujabb teruletek fognak megnyilni (haladsz a tortenet szerint), igy elobb utobb el fogsz jutni arra a teruletre, kar X-aktakat keresni ott ahol nincs.
(Sot, achievmentek is szolnak arra a teruletre) -
Arnold2
őstag
válasz
Akkor már rájöttél, hogy lehet bejutni oda, vagy mondjam el?
(Amúgy ahogy haladsz előre a dailyk-kel úgy nyílik meg. Ha még nem tartasz ott akkor mint szellem át tudsz esni)
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Na mostmar lassan muszaj hatterbe szoritanom az eletem hogy megnezzem az ilyeneket
-
Ribi
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38345 üzenetére
Őőő, kicsit bővebben?
-
DebilEvil
tag
válasz
lumpen_stex #38279 üzenetére
Low level quest-ek mutatasat nem kell bekapcsolni, mert alapbol 7-8 szinttel alacsonyabb quest-eket mutat, Hyjal pedig lvl80-rol indul. Az uj es atdolgozott teruletek legnagyobb reszben linearisak, csak vegig kell repulni a quest hub-okon sorrendben, de elotte erdemes megnezni az achievementek kozott mennyi quest van kesz Hyjal-ban.
Azert kellett vegigszopni, mert az elso napokban kezdted. Most mar az elso nap ossze lehet szedni a 20 db mark-ot. Hunter-rel kb 10-15 perc az elso quest felveteletol Molten Front-ra valo belepesig tarto ido.
-
Beri
addikt
válasz
lumpen_stex #38277 üzenetére
Ezzel szemben Onamish azt állítja, hogy 5400-as notivinyóval is elvan a játék.
-
Buddhha
tag
válasz
lumpen_stex #38279 üzenetére
A low level quest-eket hol lehet bekapcsolni?
Tegnap végignéztem a beállításokat, de biztos, hogy átsiklottam felette... -
Beri
addikt
válasz
lumpen_stex #38261 üzenetére
Nem "kúrtam el" semmit, természetesen minden defaulton van. Nem az én dolgom, hogy eldöntsem, mennyi swapet használjon a rendszer. Különben is lusta lennék hozzá. A hiba pedig nem egyedi, találtam ugyanezért síró embereket szanaszét bőven, csak megoldást nem kapott egyik sem.
A "szólj valakinek aki ért hozzá"-n jót mulattamKéne egy ember hozzá, hogy mindent alapra állítson alapról?
Egyszerűen csak lassúak a vinyóim, nincs mit tenni. Átmásoltam a wowot mind a háromra, a lassabbakon még durvább volt a helyzet. Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a gond, csak egy hosszú AV után tegnap elszakadt a cérna és beírtam egy hsz-t, ennyi az egész.ZozzHUN: Semmi nem fut a háttérben. Hidd el, mindent kipróbáltam már. Játék low-on, minden nem létfontosságú process kilőve, energiagazdálkodás high performance-on, process priority high-on, stb.stb.stb.
-
Beri
addikt
válasz
lumpen_stex #38237 üzenetére
És a vindóz szólt a wow.exe-nek, hogy ne egyen memóriát. Igen, persze.
vagy csak egyszerűen szar a géped.
Eskü, kigyűjtöm a vicceidetCathfaern: Pontosan ilyenem van, csak sűrűbben.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
lumpen_stex #38218 üzenetére
Egy szóval sem mondta, hogy kék cuccokban kéne vitézkednie, az elérhető legjobbról beszélt.
aclandiae: a cipő egyedül az, ami binds when equipped, tehát csak akkor lesz soulbound, ha felveszed. Azt árulják.
-
D013
aktív tag
válasz
lumpen_stex #38211 üzenetére
Köszi, ez a 20-24 ez korrektnek tűnik, és amikor elérem az én max 20 szintemet nem fog átdobni a másik battlegroup-ba? (a twinkesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest