-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
válasz
Crowent #74394 üzenetére
Van Parental Control a játékidő korlátozására
-
Fandango
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Crowent #73471 üzenetére
Ha még nem túl magas szintű, ajánlom hogy kezdj másikat akár a horda oldalon, akár egy PvE realmon. A PvP realm ebben a kiegben nagyon rossz választás...a Ragna-ally kombó meg különösen rossz. Tizensok éve játszok a Ragnán allysként, de a Legion után csak egy hónapot bírtam ki és a legjobb döntésem volt a költözés.
-
TheProb
veterán
válasz
Crowent #73450 üzenetére
Nem nagyon értem. Játszani akarsz vagy sem? Ha igen akkor így is, úgy is kell majd gametime-ot regisztrálni, ahogy a kolléga is mondta. Vagy goldért, vagy real money-ért. BCH-hoz (battlechest) kapsz 1 hónapot grátiszba, az alatt ki tudod találni, hogy akarod-e folytatni vagy sem. Amúgy én is nemrég kezdtem újra (augusztus), saját bnet accon, és még 1x nem fizettem real money-ért. Már az első, BCH-s gametime alatt összecigánykodtam a wowtoken-re valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest