- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
CanibelZ #74817 üzenetére
Ott kezdték pedzegetni a témát, bővebben itt folytatódott.
(#74818) Healbacsi
A fentebb linkelt blue postokból kiderül, hogy az átadható tokenek csak kísérleti jelleggel kerültek a ptr-re, azóta pedig kaszálták már és helyére az általam leírt rendszer kerül.Nekem 4 legendarym van, sephuz, prydaz, will of valeera és the dreadlord's deceit, ez mind univerzálisan jó mindhárom rugó specre, így tök mindegy, mire váltok, semmilyen specen nem lesz nagyobb esélyem legendaryt kapni, cserébe viszont mind a 4 szar (a sephuz és a wov konkrétan nem is upgrade egy 890-es bis statos itemhez képest). Ezzel szemben ha vkinek van mondjuk 4 outlaw és 4 sub legendaryja, akkor ha átvált assa lootra, úgy fognak potyogni neki, mintha még egy se lenne neki, pedig kétszer annyival rendelkezik, mint én.
Kinek fog segíteni az ilyen rendszer, annak, aki a szemétre valókat kapta (mint én) vagy annak, akinek van már 3-4 bis legendaryja és 0 ilyen prydaz féle hulladéka?(#74819) BoneDragon
Szerencséd van, ennyi. -
k.kristof
őstag
válasz
CanibelZ #73247 üzenetére
Sámánoknak a Chain Heal oldalát nézd meg.
-
Lokids
addikt
válasz
CanibelZ #72784 üzenetére
Amúgy tényleg nem bonyolult boss. De valamiért Stage 3 állandóan wipe.
Az, hogy benéz valaki egy labdát, leesik a hajóról, előfordul mindenkivel.
Én is megcsinálom, hogy saját magamról dispellezem, majd utolérem a gömböt és belehalokDe a stage 3-at akkor sem tudtam kihealelni.
-
echterion
nagyúr
válasz
CanibelZ #69645 üzenetére
Most már talán kb. ugyanolyan a tempó, de az eventek mellett azért tudsz mással is foglalkozni. Ha átmész Draenor-ra, akkor kb. 91-es szintig kell ott maradnod, utána mindkét helyen tudod tolni, attól függően, hogy mennyi időd van rá. Szerintem először csináld meg a Draenor-os nyitó quest-sorozatot, hogy rugalmas tudj lenni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CanibelZ #69111 üzenetére
Kérdés, hogy mennyi időd van játszani. Ha van napi 1-2 órád átlagban, akkor gond nélkül meg lesz lvl100, csak told az LFD-t 90-ig, utána meg irány questelés.
Ha nincs ennyi időd, akkor meg rendeld elő a Legiont és kapsz egy lvl100-as karaktert.k.kristof: ha egy lvl68-as karaktere van, akkor nem hiszem, hogy lenne pénze Elixir of Rapid Mind-ra
-
k.kristof
őstag
válasz
CanibelZ #69111 üzenetére
Fizetsz 50 eurót a Blizzardnak az in-game shopban egy 100-as boostra, vagy megveszed már most tőlük a Legiont, és kapsz 100-as boostot.
Egyébként pedig instázz, küldizz, eléggé meggyorsították már a fejlődést, hamar eljutsz 100-ra. Vegyél Elixir of Rapid Mindot, +300% XP küldik leadásakor.
-
warcat
veterán
válasz
CanibelZ #68704 üzenetére
Már megváltoztatták,a nem gyűjtögetős karaktereknek több olyan world questet sorsol a gép amiért blood a jutalom.
Mobokból illetve instákból is esik.
Blizzard célja,hogy játékidő alapú legyen: minél többet játszol,annál többhöz férsz hozzá,a forrástól függetlenül.Szóval maradj annál ami tetszik vagy hasznosnak érzel a karaktered fejlődéséhez,azzal a kitétellel,hogy szokás szerint az elején drágák lesznek a nyersanyagok (ore,növény stb) ha nem magad szeded össze.
-
k.kristof
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CanibelZ #68362 üzenetére
Van a battle.net acc, ez névre szól. Akinek a nevén van az acc, azé lesz a játék is, neki kell írni supportnak, stb. Az hogy az acc-on milyen névre szóló bankkártyával vagy paypallal fizetsz, az mindegy, az számít ki az acc-nak a tulaja.
Ha másnak akarod megvenni a játékot, akkor van olyan opció, hogy megveheted gift-ként, ilyenkor egy kódot küld a játék, ezt tudja aktiválni az illető. De ezt vételkor ki kell pipálni, utólag nem lehet módosítani (nem lehet olyat, hogy megvetted magadnak, de mégis inkább elajándékoznád).Legiont mindegy, hogy most veszed vagy később, különbség csak abban van, hogy mikor kezdhetsz az új kaszttal (aki előrendelni, az már 1-2 héttel Legion indulás előtt indíthat olyan karit), de ha most kezded, akkor szerintem ez téged kevésbé érint. Ár nem fog változni.
-
demerion
tag
-
válasz
CanibelZ #68284 üzenetére
Szigorúan szvsz, az alapján, amit videókban láttam és olvastam/utána kérdeztem:
Anno, mikor aktívan toltam, akkor igen, az volt, azonban a legionnal azért ez változni fog. Plusz ott vannak az artifact fegyverek, amik szerintem alapvetően meghatározzák, hogy inkább offspec-et használj, ne altozz. Legalábbis az, hogy 6-8 hét, mire kimaxolod az első artifact-ot egy adott classal elég sok időnek tűnik, főleg casual szemmel. Utána kapsz Artifact Knowledge-et, ami gyorsítja az offspec Artifact Power szerzését. Azonban, egy új karakternél ismét 6-8 hét kell, mire maxos lesz. Én ez alapján próbáltam úgy karaktert választani, hogy melyiknek az offspec-ével játszanék szívesen. Végül druida lett, úgy, hogy sok-sok évig paladin voltam (holy), de a retri ág sose volt a szívem csücske és Legionban, a videók alapján még kevésbé tetszik az irány.
Resto druid nagyon jó talenteket kap, el lehet vinni egész tankosra a healjét, plusz nekem a duci boomkin / fera kitty jobban bejön offspecre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest