-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
salaam #72189 üzenetére
Hát az ancient mana az jelenleg haszontalan a Suramaros questchain vége után. Azt nem tudom, hogy a 7.1-el vagy a 7.2-vel ez változni fog-e, de most nem ér szinte semmit.
Amúgy manát inkább a piacon farmolok a városban. Ott jellemzően folyamatosan poppolnak gemek, virágok, porok, borok lent és a tetőkön is, ahova grapling hookkal fel lehet menni. Mondjuk egy dupla erős bor ad 200 manát is.
Amúgy elég szomorú, hogy rank 3-al is csak 1-et ad.
-
válasz
salaam #72189 üzenetére
No, ahhoz gratulálok. Mennyi szedés után sikerült kieszedni a rank 3-as questitemet?
Azt hiszem redditen olvastam, hogy valakik csoportosan szedték és mindenkinek ugyanabból a virágból esett a rank 3-as quest. Ez mondjuk annyira nem jó, mert én mindig Surumar egy kis részén keresem a virágokat. Bár az is lehet, hogy csak az RNG és urban legend.
-
powernap
tag
-
TheProb
veterán
válasz
salaam #71069 üzenetére
Akik hírdetnek azok progress-re keresnek embert, én most csak egy jó társaságot keresek, mert egyébként csak "lötyögni" akarok, ezért is írtam a casual-t.
u.i.: hun chat, meg sajnos 80%-ban idióta kisiskolások flamelésével és kurvaanyázával van tele...
De azért próbálkozok még, bár azt nem értem, hogy mért nem tud itt senki valamit ajánlani. -
powernap
tag
válasz
salaam #70728 üzenetére
hol/hogy lehet upgradelni? én elkezdtem a JC quest sorozatot, mondom majd jól csinálok magamnak gyűrűt meg necket, csak azzal nem számoltam hogy egy kék kő olyan 4-7k gold, és kell belőle vagy 5, szóval nem éri meg túlzottan
én is 809 ilvlen vagyok most, de healerként rettentő szopás a sima insta is, nemhogy HC...
-
k.kristof
őstag
-
Whysperer
addikt
válasz
salaam #70559 üzenetére
Báár az az artifact fegyver ahogy a Resto shamané kinéz az valami kritikán aluli. vagy 2 percig bírtam transmogolás nélkül! Többi is wowhead alapján elég tré. kb annyi köze van egy shamanhoz mint nekem az űrhajózáshoz. Talán egy játszható Naga aki shaman annak elmenne. -
Whysperer
addikt
válasz
salaam #70559 üzenetére
Nagyon jó lehetett.
Nekem még 1 óránál több nem jutott játékra,de az az 1 óra alatt röülök ,hog ynem is jutott rá több, mert Nagyon tetszett a hangulata... aztán nem engedte ,hog yrákattanjak 8)
Resto shaman arftifact weapon-nél mikor úsznom kellett az örvény fele és ahogy vissza néztem és láttam ahogy eltünik a talaj és csak úszol a semmiben .. Elég érdekes élmény volt. 8) -
Peetey91
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest