- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
válasz
Onamish #39510 üzenetére
Annyira hülyeségeket tudtok összeírni, hogy hihetetlen.
Azt pl. tudtad, hogy eredetileg a Pandákat rakták volna be a Dranei helyett? Nyílvánvalóan akkor is haldoklott a WoW, biztos azért csinálták.
Hol van ebben a lore, az érdekes történet, a mese?
Konkrétan semmit nem tudni még az egész történetről, csak annyit, h egy csata után ally horda kiköt a parton, de már most szerinted hulladék az egész, pedig tényleg semmit nem tudsz róla. Gratulálok.
Igazad van, nincs benne sárkány, már nem is lehet jó játék. Az kellett volna, hogy Illidan lesz az új Lich King és Deathwing hátán megtámadja újra Azerothot, fegyverként pedig Sulfurast használ dual wieldben.
-
válasz
Onamish #38421 üzenetére
Vuhdo, Healbot Continued.
Én személy szerint a Shadowed Unit Frame (SuF)-ot használom. Kicsit macerás volt anno beállítani, de tökéletesen megvan benne minden amit keresel: HP mutatása (max hp, aktuális hp, különbség, incoming heal, általad leszedhető debuffok mutatása stb...)
-
Healbacsi
őstag
válasz
Onamish #37649 üzenetére
Elegge versenykepes damaget lehet kitolni a retrivel, foleg raideken allandoan salvazni kell oket, de tenyleg nem az a konnyu fajta. Nem nehez, de jol kell ismerni a jo dps-hez.
A holy nem rossz, erdekes, bar itt is lehet healing meterre healelni, es "esszel". A tank palak elegge jok, aranylag nem is nehez hasznalni oket. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Onamish #37537 üzenetére
Röviden:
Összesorsolás ratingtől függ, nem a geartől
Ratingváltozás pedig attól, hogy az ellenfél és köztetek mennyi ratingkülönbség van. Minél több az övék, annál többet kapsz nyeréskor, és vesztesz kevesebbet vesztéskor, és minél kisebb az övék, annál kevesebbet kapsz nyeréskor, és vesztesz többet vesztéskor. -
ígyvanferi
addikt
-
Viktor77
titán
válasz
Onamish #37256 üzenetére
Mi úgy csináltuk, hogy ugye berserker spirit feltauntol, ugrik, láncimmunitás lekerül, gyorsan megölni (akár ugrás elött levinni 10%-ra), csak egy ember váltson ki rá, a többi szellemezik. Ezt kell háromszor. Jobb ha elöször a láncimmunitásokat szeditek le, mert akkor a tank is be tud segíteni a szellemezésbe, addig nem nagyon. Aztán ha mind a három lánc üthető, akkor tank szellemeket fog, többiek meg leütik a láncokat. Több fázis nincs is, ha a láncoknak annyi, a fightnak is vége.
-
F-ECT$
titán
válasz
Onamish #36907 üzenetére
Igen, 2v2-ben az aff a nyerő általában, bár vannak szituációk, amikor jól jönne egy demon vagy destro build. A lock ahogy írod is most nem igazán jó 2v2-re, de a blizz nem is ide balance-ol, hanem 3v3-ra.
Azért is választottam aff-ot, mert eddig demon (napi q, boss solozás, bg) és destro (hc insta, bg) builden voltam, és így végre ezt az ágat is tudom élesben használni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Onamish #36838 üzenetére
Locknak nincs garantált critje sztem. Egyébként low levelen 2 féle kari azonnal szétszed: twink; heirlommal tömött alt. Van egy 34-es druidám 4-5 heirlommal, cicában kb 800-as crittel nyitok, mikor van kb 1500 hp-ja a velem egyszintű mobnak/játékosnak.
A lock pvp a későbbiekben is kínszenvedés, csapatban jól tud működni, de 1vs1-ben most szopóág van. (Régi szép 20/31/0-s idők
)
-
Viktor77
titán
válasz
Onamish #36641 üzenetére
Érdekes felvetés. Még nem próbáltam, de nem hiszem. Egyszerűen kipróbálhatod, indítasz egy clothhasználót, átküldöd neki a meglévő plate akármidet, és megnézed, tudod-e hordani.
Amúgy elmondanád, miért lenne erre szükséged? Minden párosból (plate-mail, mail-leather) megvannak az adott kaszthoz tartozó itemek.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Onamish #36570 üzenetére
azzal csinál nagy sebzést, hogy szaladgálás közben is el tudod sütni azt a 3 instant spell-t ami van neki, kb folyamatosan +ha van lehetőséged megállni, akkor addigra biztosan éles az arcane missile. az arcane explosion inkább a hidden egységek ellen jó, mert kicsit sebzi és felfedi őket, aztán jöhet a frost meg a kivégzés. emiatt az arcane mage inkább pvp-re való, dg-re inkább fire vagy frost a jobb választás.
a fire tudja tolni folyamatosan a pyroblast-ot, ami lassú ugyan de sokat sebez és dg-ben egyébként is állni kell... a frost-nak meg ott van az elementálja.
de egyébként az item-ektől is függ. ma mindenki heirloom-al tolja, ha ahoz méred a mezei stuff-okat akkor nem csoda ha le vagy maradva damage-ben. és tök mindegy mennyi enchat-ot raksz magadra. én is végigszivtam ezt de egy heirloom-os pálca 3500 honor, ami nem sok (40..90 körül hoz egy nyert mecs) és 51spellpower-t ad +11 stamina-t (ha jól emlékszem) +haste +crit 20-as szinten.
-
-
parandroid
félisten
válasz
Onamish #36523 üzenetére
Minden, ami nem unique equipped. Akad ilyen, szintezős karaktereknek pl mindig 325-ös ilvl-ű gyűrűket veszek, elég olcsók ah-ban, és szintezéshez remek statokat adnak, valamint már lvl 82-től viselhetők. Ezeket ha jól tudom, jc craftolja. Max lvl cuccok közül nem hiszem, hogy lenne nem unique equipped, de bármi elképzelhető.
De miért fontos, hogy egyforma legyen? Dualban jobban mennek?
p
-
Onamish
csendes tag
válasz
Onamish #36501 üzenetére
Mármint warsong gulchban sikerült meglepnem, hogy nem volt fenn ez a pajzsa, nem kint hentelem az embereket.
Bár az utóbbi időben már gondolkodtam rajta, hogy kellene, mert amikor találkozok egy hordással, az rögtön rámtámad. Volt olyan is, hogy 85-ös repül fölöttem, leszáll, megöl és megy tovább. Ráadásul pont magyar volt, Jégszív, vagy mi a neve.
-
Viktor77
titán
válasz
Onamish #36489 üzenetére
Mert nem a legújabbat használod.
"4.4.17
* Fixed disappearing Micro Menu"SE_Fan: Pedig jól mondják. Nincs 30 napos GC (tudod GameCard). 30 napra szóló játékidő van, de az nem GC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest