- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
ezeregy #36606 üzenetére
Mondok valamit: én a wow.hu egyik adminja és hírezője vagyok, és én se játszom se napi 4-5 órát, sőt, nem vagyok online mindennap sem - még az is előfordult, hogy élő előfizetés alatt 2 hétig be sem léptem. Mindig azt a példát hozom fel, hogy ez olyan, mint a kábeltv: azt is fizeted folyamatosan, és nem biztos, hogy mindennap nézel valamit...
lumpen_stex, tudsz olyan hobbit mondani, ami éves szinten kevesebbe kerül, mint 36k?
-
Gyick
őstag
válasz
ezeregy #36598 üzenetére
Nézd én egy nap alatt pont 3000ft-ot keresek és mégis játszok,a tört szerverek minősége köszönő viszonyban sincs az eredetivel,játszottam én is törtön tudom.A másik meg az hogy ha a tört szerverek üzemeltetői megunják a wowot és nem wow szervert csinálnak hanem mondjuk hello kitty onlinet
akkor a karaktereid amibe több 100óra munkát beleöltél mennek a kukába.Szerintem próbáld ki az eredetit a 10 napos próba key-el.
-
dilipok
veterán
válasz
ezeregy #36598 üzenetére
na ezt ne magyarazza el nekem senki hogy nincs 3000 forintja, hogy egy honapig jatszon. Tenyleg anelkul mondom hogy barkinek az anyagi lehetosegeit ismernem. Ha van olyan geped amin normalisan megy a wow es van net elofizetesed is akor tuti hogy 3K is lenne. Max nem akarod kiadni, az mas. De akkor nem kell arra fogni hogy nincs ra penz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest