- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Raysen623 #88634 üzenetére
Csak 40-es, meg ha bejön Zul Gurub később, és még később AQ akkor 20 fős is lesz...de az még kb. 1 év, meg még egy év minimum.
Persze ez a max. létszám. A profiknak gondolom jóval kevesebb is elég, és azoknak se hiányzik pár ember, ahol komolyan veszik az egészet, de nem profik. Azon is sok múlik hogy van-e már enrage timer a bossoknál, és ha igen hány perc az.
Nekem azért fura az első hetes Ragna kill, mert akármilyen profik tolják is, ez azt jelenti hogy ez már nem az az MC, amit anno volt. Talán nem csak a talentrendszer későbbi, de a raidinsták is valamilyen nerfelt állapotban vannak. Vagy nincs enrage timer és sok healerrel tolták.
Lehet mondani, hogy semmit ami nem volt anno a játékban, de layering sem volt, szóval már így is vannak a játékot megkönnyítő dolgok a classicban.
-
atee
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Raysen623 #88623 üzenetére
Az nagy érvágás volt nekem is. A BfA után akartam Legionozni még kicsit, felhúzni más classokat, végitolni a class questeket, erre kihúzták a széket az egész alól az artifact fegyverek kukázásával. Eleve örültem annó, hogy az artifact-okkal kaptunk egy mini talet fát, ami szerintem egyszerűen fun. Tudom, hogy egy terjedelmes talentfát nehéz balance-olni, de én oldschool talent fa rajongó vagyok és kész. Utáltam amikor kivették a játékból.
Megoldhatták volna, hogy ha nem kezdtél bele a BfA-ba egy karakterrel, akkor még minden marad a régiben.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Raysen623 #88610 üzenetére
Sok dolog nem tetszik annak ellenére hogy nem ért váratlanul, de amúgy tolom ezerrel. A BfA szóba se jöhet. Már alig várom hogy elkezdhessem a T0-át farmolni.
Ráadásul egyszerre farmolhatom a Wildheart és Shadowcraft settet is, mert feral druidaként a druid set egy rakás...amiatt hogy összesen 12 agi és 26 str van rajta, szemben a rogue set 157 agi, 43 str-el. Persze nem ninjázok rogue elől settet. Nem sietek sehová.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
AH-n látom a különbséget, de lfd / lfr queue timeban vagy open world contentben nem nagyon. Előbbire is valószínűleg inkább az a magyarázat, hogy mivel classicban nincsen "ingyen gold" (mission / world quest / etc.) gyanítom jobban megéri ott botolni. Főleg, hogy nincs hivatalos gold vételi forrás, mint retailen.
-
Plata
félisten
válasz
Én most inkább BfA-n játszom,tegnap sokat marháskodtam dark iron törpömmel.
Eszement hülyén néz ki kalóz jelmezben.
Én egy eleve low pop szerveren játszom,de nem vettem észre hogy ki halt volna.Boralus és Stormwind is elég nyüzsgő,a heti boss miatt nazjatarban meg tömeg volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest