- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arnold2
őstag
válasz
Badlof2k #82092 üzenetére
Továbbvíve a gondolat kísérletet: Silithusban van ugye C'Thun. Bár még nagyon anno AQ40-ben felpofoztuk, de meg nem öltük. Lehet, hogy Blizz fel akarja melegíteni a levest, még egyszer utoljára és vissza akarja hozni a jó öreg Szemet.
Játéktechnikailag Silithus elég kihalt volt és per pillanat nem tudok sokkal jobb helyet kitalálni egy bazi nagy kardnak, mint egy böszme nagy sivatagot, minimális tartalommal.
A videóból nézve amúgy lehet is véletlen, hogy pont oda döfte, mert sok ideje nem volt célozni.Illetve, mint ugye tudjuk Azeroth szíve egy titán lelket rejt, a legerősebbet. Valószínűsíthetően Sargeras azért döfte bele a kardját, hogy megölje Azerothot ezzel biztosítva, hogy egészen biztosan ne kerüljön az old godok illetve a void kezébe egy ekkora erő.
Szerintem az nem portál amire gondolsz, hanem mondjuk egy energia labda ami pumpálta Azerothba a gonosz, egészségre káros energiát. Ezt szívtuk ugye el Legion végén. Utána, legjobb tudomásom szerint már nagyon nem pörgött, forgott ott semmi.
Bár az ötleted nagyon tetszik. Bővel elférne egy raid abban a böszme nagy kardbanMás:
Tört szerverek továbbra sem képezik a topic érdeklődési körét!
-
Csokishurka
őstag
válasz
Badlof2k #82077 üzenetére
Mi volt ez hogy Sargeras pont oda szúrta a kardját ahol....? (Nem vagyok nagyon jártas wowlore-ban, most olvasgatok néha néha
)
Egy dolgot sajnáltam otthagyni T-n, egy nagyon jó társaságot, de már egyszerűen nem bírtam azt a bughalmazt és hogy 2 kontentel vagyok lemaradva. De nem bánom hogy ott játszottam, megtanultam sok mindent, és ingyen volt azért ezt hozzá kell tenni.
-
Arnold2
őstag
válasz
Badlof2k #82072 üzenetére
A WQ-k a gearednek megfelelően adnak jutalmat. Én most 333 ilvl vagyok és így vannak 325, 325+ és 330-as rewardok. De ennek ugye az adott ilvl a feltétele. Ebből következően inkább HC/M runokból gyűjts geart és esetlegesen a WQ-ból eső itemekkel pótold a lyukakat vagy finomíts a másodlagos statokon.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Badlof2k #81921 üzenetére
Van egy rakat magyar guild Arathoron, én is ott vagyok. /join hun és tuti találsz majd felvételt hirdető guildeket.
Meglett tegnap estére a 120 és egyenlőre nagyon nem jön be a dolog. Elvette a Blizzard a WQGF addon könnyű csapatos WQzás lehetőségét, soloban meg ha 2 mobot húzok be már kell valami DPS vagy túlélő CD - anélkül erősek. Nyilván ez részben az alacsony (asszem 285) ilevel miatt is van, egyik fegyverem még 259, de ez brutális így. Na majd remélhetőleg normal insta dob valamit ma.
-
KraX
őstag
válasz
Badlof2k #81866 üzenetére
Nalunk is mar 4-en 120-asok vagy tobben mert elmentek aludni igy delutan 3 magassagaban
En szep lassan vanszorgok, nem fogok rohanni, ki akarom elvezni az uj kornyezetet, zenet stb. Eddig nekem is nagyon tetszik amit latok. Meg mindig jo kis jatek ez, igy 13 ev utan is van mivel szorakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest