- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Kolbi_30 #85206 üzenetére
Azzal teljesen egyet értek hogy a BfA egy nagy ló fing.
Legionhoz képest gyenge és harmatos.
Legion eszement jó volt,7.2-vel kicsit szarabb lett aztán 7.3.5 még jobban elcseszte,de addig hihetetlenül jó volt.
Ez a BfA egy nagy nulla.Ha nem lehetne kis karit húzni rég itt hagytam volna,
De dark iron törp karikkal jól elvoltam meg most vonyít elfet húzok.
Na és hónapok óta elvagyok azzal hogy draenorban próbálom farmolni a heirlomokat,ez tart még játékban.
Legionban az egyik kedvenc karim a monk vol,híler monk,rengeteget játszottam vele,még raideltem is,BfA-ban olyan szar lett hogy fel sem húztam 120-ra.Legionban rugóval jó volt lopkodni mythic instában,sok lóvét hozott,BfA-ban az sincs.Minden féle kariból van nagy,de egyiket sem élvezem igazán.Fire mage volt legionban a legtöbbet instázós karim meg az affli lock,most egyikkel sincs kedvem.Affli lock sokkal szarabb lett,jól elcseszték.Legionban nem volt tank karim mert nem mertem már tankolni,BfA-ban lett tank karim,dark iron paladin,tök egyszerű.
Magyar community nem hiányzik,sőőt,pont miattuk mentem magyar mentes szerverre.
Főleg bronzebeard-en játszom,ott van 15 nagy karim.
Az hiányzik persze hogy legyen néha kivel dumálni.
Viszont így nyugtom van.
Az meg hogy a játékosok egyre bénábbak nem újdonság.
Másik MMO-val is játszom,szánalmas mennyire elhülyültek a játékos,ott ahol 5-6 éve elite nehézségen megcsináltuk opcionálisan a feladatokat ma a játékosok már normal vagy advanced fokozaton sem tudják mit kell csinálni.Pedig le lett egyszerűsítve.
Viszont nem hiszem hogy tört szerver bármikor közelébe érne eredetinek,ott nem működik szerintem semmi sem,csodálnám ha lenne élet instákban kis szinten.Vagy működne bármilyen event.
Én most is élveztem az éjjeli AH-s bulikat amit tartottak.
Törtön kizárt hogy ezek mennének.
Holnap megint timewalking event,addig megpróbálom 86-ra húzni a mage karimat.(#85207) Demizson92
Nem hiszem hogy tört szerveren idősebbek mennének,inkább oda mennek a gyerekek,az meg hogy tejfeles szálú fiatal szót használtad,elárulja hogy te sem lehetsz olyan öreg.
Gyerekek mikor fiatalabb játékosokat szidják pont így szoktak beszélni.
Imádom mikor 18 évesen szidja a 12-15 éveseket.
Mintha ő olyan öreg lenne már.
Egyébként már vanilla idején is túl voltam a 30-on. -
Telda
addikt
válasz
Kolbi_30 #76983 üzenetére
Önmagához képest sokat fejlődött grafikailag a játék. Például a fák lombozata már nem négy lapból áll össze, illetve a karakterek sem olyan baltával faragottak. Persze nem ilyen Black Desert szintű grafikára kell számítani .
[https://www.youtube.com/watch?v=IP0-J1k1Ir8]
https://www.youtube.com/watch?v=1O1C3uTTv7Q -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #76983 üzenetére
Volt elég sok, de főleg a karakter, NPC modellekkel, spell/skill effektekkel kapcsolatban. A víz effektje is változott. Sajna a táj kevésbé. Továbbra sem emeltebb poligonszámmal, hanem textúrával dolgoznak, ami főleg a talajon, sziklákon, fákon látszik meg. Cserébe jól fut gyengébb hardvereken is.
Persze nagyon messze áll attól hogy azt mondják rá hogy elavult. Azt a dizájn stílust követik, ami mindig jellemezte, tehát színes, meseszerű, de nem bánnám ha lenne még némi extra opció a grafikai beállításoknál.
A DX 12 sincs még nincs támogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged