-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
igen. mind2 uganyazt az effectet adja. csak más rendszer szerint, egyik ugye ha critelsz egyet akkor 10secig fent lesz, másik meg ha dmgt kapsz akkor 30% hogy 10 secig fent lesz. egyértelmű hogy az armsos változat sokkal jobb, ezért is van utolsó elötti talentként.
sőt, még a protos változat is ugyan azt adja, és az is felülirja a másikat. a 3 talent között csak a triggerelő mechanizmus külömbözik.
a fury változatnak tényleg csak pvpben van értelme, meg levelingnél. ez azért van mert jelenleg (nem tudni hogy bug vagy igy tervezték) de aoe spellekre nem procol pveben. ezt még felmysten teszteltem. ott ugye folyamatosan kapjuk a bejövő dmgt, de egyszer se procolt, ugyan ez volt a helyzet murun. egyedül a direkt dmg/direkt spellek azok amik triggerelik.
fury pvp meg igenis fog létezni, mivel nagyon durva burst jön ki belőle. a furys ms debuff is szinte folyamatosan fentvan ha nem ccznek, de hát akkor az armos is leesik szal... + van egy snare/root törő ability ami még az intercept cdt is reseteli 45secenként. egyedüli baj vele hogy eszméletlenül gearfüggő. szar gearben kb semmire se jó.
-
SzlobiG
félisten
Csak is PVE. Kieg előtt Ezzel a talent elosztással toltam persze leszámítva a fury-ra rakott pontokat és a legjobb dps voltam vele a radieken még a lenerfelt sudden-el is, spammolom a slamet+mortal cd-re meg ha proccol a sudden akkor execute. Tegnap voltam hc instákba és furyval 260 hitratingel egyszerűen a tank fölött alig bírtam lenni.
Szal ameddig nem tudok öszeszedni 360 körüli hitet addig maradok arms, majd ma elválik milyen dps-t hoz, de az biztos, hogy hatalmas a visszaesés 70 után axeval volt unbuffed 41% crit most meg 28%.
Gaiwer: Hát ez nem jó hír ha felül bírálja a másikat, akkor így valóban értelmetlen.
-
De hát nerfelték, te is tudod, hogy a pala már nem imba
(Mondjuk még azt is el tudom képzelni, hogy a prot palák nagyobbat szívtak az uccsó nerf miatt)
Legjobban az tetszett, amikor egy vengefuk/brutal rougenak be kellett segítenem heallel, hogy le tudjon verni egy teknősvállapos (első outlandes questreward?) majd' 7k hps paladint. Mondjuk szó se róla egy jobb geares Mageel is hasonlóan élvezetes találkozni, ABvel néha akkorákat critelnek, hogy csak pislogok. Komolyan mondom így kék/lilában még "élvezetesebb" a honorfarm, mint anno a palával.
-
Ice!?
őstag
Jó. Értettem az első nekem címzett választ. Csak tudod, én olyan vagyok, hogy játékra nem nagyon költök. Biztos jó játék, de mivel nem ismerem, ezért csak úgy vakon nem fogok kidobni pénzt az ablakon. Az én világom a Call of duty sorozat. Ezt is csak kipróbáltam volna, illetve biztos sokat játszottam volna vele.
-
Viktor77
titán
Ez így van.
Ugye a fő részben minden logolva van (az öcsiknél), a kiosztott heal, damage, stb. Kint is van kék postban, hogy sok ilyen adatot kivesznek, mert lassítja a játékot.
MOD: Itt is van:
"In an effort to improve performance, in the next minor patch, we will be removing the “Attributes” section found under “Character” of the “Statistics” tab found in the Achievement system. While this could be made available again at some point in the future, there are currently no plans to do so." -
Re-Tech
aktív tag
Hogy mi köze a PvE achivementeknek a PvPs arénához nehezen látom be, de hát Blizzardéknál semmin nem szabad meglepődni. Azt nem értem egyedül, hogy az amcsik miért nem panaszkodnak ilyen laggra, ott már patch másnapján mindenki vígan játszott arénában(legalábbis nem olvasta ellenkező tartalmú kommenet hivatalos fórumokon). Persze az Eus szerverekkel mindent meg lehet tenni. Amerikában már a jövő évi profitjukat is leperelték volna róluk, az fix.
-
MCGaiwer
addikt
amugy azért kételkedek mert az mmo-champion -os talent calculátort most frissítették és a jelenlegi béta állapotot tükrözi. namost a beta ma frissült jópár változtatással köztük warrior változtatás is volt. na szóval ott még 3/6/9 chance on hites a sudden death.
ez most lehet egy hiba az mmo-championosoknál, vagy a blizz felejtette el visszaállítani, vagy direkt ilyen és erre gondolt a kék is.
-
Egyetértek. Azt hiszem Sasaval elég normális hangnemben sikerült beszélgetni, még ha nem is értünk egyet.(De már ott is jeleztem, hogy pmben is folytathatjuk, ha egymás szemében keressük a szálkát) Másrészről nem hiszem, hogy csak azért mert az elmúlt jópár évemet nem a wowban töltötem el, hanem más mmorpgben csépeltem a playereket kevesebbé tesz, és nyomós érvként felhozható.
18935: Na most erre mit lehet mondani?...
-
MCGaiwer
addikt
-
Abban azt hiszem egyezett a véleményünk, hogy jelenleg erősek (voltak) a paladinok. Viszont nem hiszem, hogy nem képesek kettő között belőni a dolgokat. Annak a bizonyos lónak a másik oldala.
Prot wari miatt ne aggódj, most, hogy végeztek(?) a palával, majd azt is kezelésbe veszik
-
Guargumi
tag
szvsz a pve content nemcsak swp ből áll, ha tényleg megszeretnétek ismerni, olyan csapatot keressetek, akik ssc/tk, mh/bt vonalon vannak s onnan menjetek együtt swp be, ez emlitett guild szerintem csak ott raidel.
Loot - olyan ami upgrade - nem nagyon fog kelleni, bár ki tudja, de tapasztalatszerzésnek kiválló.
Rugót néztem csak, full s4, kevesebb jobb item van, talán a t6 set és néhány badge/craftolt cucc jobb pve, valamint retalent.
Dps warrior is brutális tud lenni, szóval lehet máshol tártkarokkal fogadnak. -
LucifeI2
őstag
Most vettem észre, hogy fórumon is kint van.
-
D4v3
őstag
-
-Jackson-
őstag
jó te tudod, én tudom, luci nemtudja
. bár nekem mindigis túlélős talentjeim voltak, bloodcraze is volt meg booming is hogy nenagyon tudjanak újrastealthelni, mellé a plate armor 400+-os resivel. nameg ha soknak tűnik a cooldown-használat akkor egy trinket-bloodfury-deathwish makró gyorsan eldönti a meccset
-
SzlobiG
félisten
Nah, akkor elmondom, hogy van.
T5=1000G, Random Lott=750, Q item=500G. Azért még nem kell fizetni, hogy TK-ba lekerülj, csak ugye mindenki KaelTash-ra jön és amikor full a group onnan kell licitálni ugyan is 5 hely biztosított a raidbe egyenként mennek a licitek a helyekért és az utolsó 5. hely 4K goldért kelt el(2K gold alatt egy se volt).
De ezzel még csak azt vásároltad meg, hogy odakerülhess Kaelhoz+ha vinni akarsz vmit az még gold. A legjobb az volt mikor voidból kiesett 3db Hero T5 token és mindet törték mert 750 alatt akarták vinni.
Nem szoktad látni, a hirdetést? Tolják pedig ezerrel. Jah Za-s mount 10K gold.
Mikor szokta ezt Evil Eye játszani
De gondolom kael úgy esélytelen meg esetleg vashj.
Eszméletlen sok goldot összeszednek így, nemcsodálom hogy csinálják és még a wipe is belefér ha nagyon sok a balfasz meg a kék zöld player.
Jah Tálentfa: igen a Thunder Clap-nak nagyon sok köze van az Armshoz csak tankolásra jó kb.
-
bobace
addikt
Hát igen BRD egy külön szám, ott szoktam farmolgatni néha, már kb 20-30 perc alatt lezavarok egy full kört, lehet haladni, ha ismeri az ember. És tényleg ha belegondolok a BC-ben olyan nudlik voltak az 5 fősek, főleg a sok szar trash miatt, meg az egysíkuság miatt is, meg hogy 126 CC kell, hogy ne legyen wipe (nyilván nem fullepic groupokkal 70-en)..., be szép is voltak preBC insták.
-
Wolverine
félisten
Nexus nem rossz, bár el lehet benne először tévedni (sajna mass DC miatt nem fejeztük be), Azjol-Nerub súlyos buffra szorul, mert semmi kihívás nem volt benne, az első boss bugos volt, így wipe-oltunk rajta, a másodikat meg ki kellett tapasztalni, de harmadikra simán megfeküdt; az utolsó (Anub'Arak...) elsőre olyan könnyen halt, hogy még én is beuntam magam.
-
sasa311
veterán
NINCS raid cement sámán (WF, unleashed rage) nélkül.
Illetve lehet, de hogy akkor egy darab meleet se viszünk le az szinte biztos. Kb nincs értelme. Melee annyira supportigényes, hogy sámán nélkül értékelhetetlen DPS-t tolnának.btw mondj már egy BC instát, ahol több úton lehetett eljutni a végéig
Én is emlékszem rá, hogy ilyesmiről volt szó de nem igazán tapasztaltam
Hacsak nem arra gondoltak, hogy ügyes kis ugrálásokkal ki lehet hagyni 2-3 mobpakkot
-
Wolverine
félisten
Az S4 nem PvE, ahhoz ne hasonlítsd
Az mondjuk tény, hogy eddig nem láttam egyetlen socketelhető itemet sem, Azjol-Nerubig bezárólag. Az is tény, hogy rengeteg választásod van, ha zöldekből akarsz geart építeni, én el is vesztem kicsit, hogy az AP - armorpenetration - crit - haste - Agi statok milyen kombinációja adná a legjobb dps-t, lévén mindegyik létező kombinációban találtam már cuccot az egyes slotokra... (az olyan finomságokról nem is beszélve, hogy azonos AP mellett 3 különböző Sta-Agi elosztású leather fejest kaptam már rewardként; viszont extrém armorral bíró macileathert nem kláttam még egyet sem, Heavy Clefthoofot tartok arra a célra, meg outlandi zöldeket némelyik slotra...)
-
ígyvanferi
addikt
-
LucifeI2
őstag
Jovival nekünk is volt ilyen. Én mondtam neki, hogy leszarom és inkább nem váltok def-be amikor CC-zik aztán meghaltam. 20 perc után elegem lett. Következőre is kaptunk ilyet Grinccsel, akkor 5 perc után kiafkoltam. Warriorral nagyon fusztráló ellenük játszani.
szer.: Druida rank1 root, faire fire, moonfire se rossz.
-
sasa311
veterán
Spellhit = resist ellen.
PVe környezetben egy 3 szintel magasabb mobnak (aka boss) 16% esélye van, hogy resistelje a spelled. Így itt 202 (talent nélkül) a cap.PVP környezetben 38 hit rating a cap vagy 3% talent.
1% resist esély mindig marad.
A spell penetration a különböző varázs iskolák (shadow, frost, fire, stb) elleni resistet csökkenti. Pl. Pap buff 70 SR. Ha van 20 spell penetrationod akkor az 50SR-ként fog működni.
Ez lesz az un. partial resist.
ITT találod a táblázatot, mert béna vagyok és nem tudom ide berakniEz itt rá a táblázat, hogy mennyi resistance esetén milyen %-os a resist. Ezek fix értékek, mindig ezeketa %-okat resisteled. A 100% értelemszerűen a teljes resist.
Számszerűsítve maxos (350) SR gearbe 25% esélyed van egy warlock ellen pl. a teljes resistre és 55% esélyed van, hogy 75% dmg-et resistelj a sebzéséből.
-
L4mie
veterán
Na de ugy is mind1
nem panganak eléggé a klánok ^^ (szerencsére), hogy komolyan pvpzzek a srácokkal :S marad az uncsi AV zés... meg a drood honoros öltöztetése ^^
azért még1 kérdés...mennyire szokták kitenni a highPVP sek a totem yardot? meg a hitet? mert akárhányszor talentolok, kacsingatok az LM ág felé.... jó kis burst dmgcsak a pvp cuccaimon nuku hit rating, ahhoz meg nincs elég resim, hogy pve cuccokat aggasak magamra.
-
-
Jarlaxle
senior tag
A legszomorúbb igazából az egészben az hogy blizz miatt kénytelen egy topteam ilyenhez folyamodni, hogy a jogos címet megszerezze. Csak tudnám minek csinált blizz ranglistet ha ennyire leszarja. Egész európában tudtommal 1-2 teamet basztak meg akik irreális 3k ratinget kiwintradeltek. USA-ba kellett volna születni, ez van sajna, ott nem engedik az ilyet.
-
bobace
addikt
Miért is utálom én a rugókat: Száz szónak is egy a vége, nerf rugók a vérbe. Annyi cheatet mint ami nekik van, a világon nincs. Az ember azt se tudja mire lője el a trinketet, mert úgyis kapja a másik cuccost, ami kiveszi a játékból, ha ellövöm kidneyre, jön a blind és kezdődik elölről, ha a blindre akkor nesze egy gogue, ha még ezt is túlélem, akkor Vanish reopen... Ráadásul annyi poisont rak az emberre, amihez 30 abolish poison se lenne elég... Éljen beproccolt az instant root, és elfutnék, ja hogy rajtam van a lassítás... Nimá be tudtam cyclonozni
Ja hogy 50% minusz heal...Ha az nem, akkor nesze egy deadly throw, nimár egy lolstep...Hé a dps társammal mi van, ja hogy Sapban pihen.. Hát az idejét se tudom mikor szórakoztam magamon ilyen jól. Szerencsére BG-n még sok null geares rugó van, és ha moonkinben találnak meg, akkor levesznek vagy 15%hp-t a stunlock alatt, én meg leoltom utána pillanatok alatt. QQ off
Mondjuk pont egy warrinak mondom ezt, aki ugye VendzseGlad és még ráadásul warri is, akinek rugó pont nem akkora probléma... -
FefeeX
veterán
Halaa-nál nálunk egyszer ilyenből full raid grup is összejött, az asszem 40 ember, az allik is hasonlóan sokan voltak, így 250 token összejött fél óra alatt...
Az ilyen dolgok nagyon funok tudnak lenni... Főleg hogy az új szetedben szinte leölhetetlen vagy...gz hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged