- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Guargumi #76978 üzenetére
A nehézség abban lesz, hogy melyik build-től induljanak. Mondjuk a BC a kora miatt már lehet classic, de nem hiszem, hogy az lenne a cél, hogy újrainduljon a WoW előről csak gyorsabb ütemben...még ha talán arra is lenne kereslet.
A túl korai build kicsit ronthat a játékélményen, de időt ad a játékosoknak "felfedezni", gearelődni. Gondolom erősen azon lesz a Blizzard, hogy akadályozzák a powerlevelinget.
Egyébként ha nem is 1.0-tól, de valahonnan az elejétől lenne érdemes indítaniuk, hogy legyen egy fajta fejlődés érzete a játékosoknak, ahogy jönnek a patch-ek. Egyedül a class balance és a bugok amikhez extrában hozzá kellene nyúlniuk. Remélem az nem igaz, hogy elvesztek a régi buildek. Ha azok meglennének, akkor csak ki kell választani a bugmentesebb verziókat és kicsit igazítani a classokon.
Persze adja magát, hogy mondjuk az 1.7 -es talentfától induljanak, de szerintem a classic élményhez hozzátartozik nem csak a content, hanem a feature-ek megléte vagy hiánya is.
Persze a content patch-ek jöhetnének kicsit gyorsabban is, illetve belepiszkálhatnának MC és BWL esetén a drop ratek-be.
Érdekes lehetne és szerintem nem zúgolódnának miatta a játékosok, ha a hunter és priest class fegyver quest mellé beraknának minden classnak egyet, ami anno lemaradt. Szóval nem ördögtől való ha kicsi pluszt adnának a régi játékhoz.
-
kenwood
veterán
válasz
Guargumi #47666 üzenetére
hasonlo cipoben jarok en is (ketmuszakos munkarend miatt)
sajnos nehez olyan csapatot talalni (foleg rugoval),ami elindul,amikor dolgozom,de -majdnem- fix helyem van,amikor nem.
vissaztertem 1 honapra,talaltam is egy ilyen guildet,pikk-pakk meglett a gear,de az MTnek elromlott a gepe ,es meg is allt a progress :/
egyelore frozen ezen okokbol az acc. -
ko9
addikt
válasz
Guargumi #46434 üzenetére
Mindig is hordás karaktereim voltak, ezzel nem lesz probléma.
Az, hogy magyar guild nem nagyon számít, még jobb is lenne az angol, legalább valamilyen szinten gyakorolnám az élő nyelvet.
Ragna annyiban élvez előnyt, hogy ott van egy 85ös karakterem, kicsit egyszerűbb elkezdni. De ha azt mondod/mondjátok, hogy a TN jobb (csak PVE érdekel), akkor az marad.
-
kenwood
veterán
válasz
Guargumi #40773 üzenetére
Ha morchokon, vagy Hagaran a topban vagy,akkor eleg gyenge lehet a ranged sorotok
A piros bandit guilet max akkor erdemes megvarni,ha legalabb a zold fazis kozepen vagy,kulonben az adott fighton legalabb 1el,de gyakran kettovel kevesebb killing spreet tudsz tolni es azt nem ellensulyozza a 30% dmg buff.
targetvaltos fightokon a shiv,redirct,deadly throw hasznalataval tudod a poisonok tickjeit novelni,illetve atvinni a combopontokat es az insightot az uj targetre.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Guargumi #35485 üzenetére
Ha jól tudom TN-en nagyon magas a horda / ally arány, így nagyon kisebb az esély, hogy pont egy genkelős allyba fuss bele. Azért én nem egyszer találkozom, olyannal, aki simán leölt. Általában csak akkor szoktak megtámadni, ha egyértelműen erősebb az ellenfél.
Tegnap pont találkoztam jófej allyssal is, meg köcsöggel is.
Uldumban az egyik quest "boss" valahogy túl erősre sikerült, vagy valami trükkel kellett volna megölni nem tudom, de hordás nem volt a közelben, csak egy allys, aki betankolta nekem, én meg lenyilaztam a boss, így mindkettőnkek meglett a kill és meg is köszönte.
Egy másik meg betámadott, mikor mobon voltam, de szerencsére beragadt az ice-trapbe, így befejezhettem gyorsan a mobot és maradt időm rá is. Egy warrior volt. Jó csata volt, de ő nyert. Először azt hittem, ingyen honor lesz, mert gyorsan lement az élete 20k környékére, aztán nagyon gyorsan majdnem maxra gyógyult. 1 napja értem el a 85-öt szóval a gearem elég szar, tehát esélyem nem lehetett sok, de jobban zavart, hogy nem tudom, hogyan gyógyult fel olyan könnyedén. Az old god-ok megsajnáltak és mikor menni akartam bosszúlni, dc-zhetett vagy valami hasonló, mert meg se mozdult amit én kihasználtam.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Guargumi #35485 üzenetére
Ott van fentebb az ellenpélda LuckyL képében.
Akárhányszor találkozik ellen játkossal rátámad. Ha már x alkalommal megölte akkor is. Neki tuladjonképp ez az évezet. Hentelni az esélytelent. Azt nyilván nem támadja meg többször aki bedarálja mint a >#&@t.
ICC előtt nálunk is alakult ki kis PVP, PVE szerveren. Ott legalább csak az száll be aki akar.birno, nem lehet hogy valakik bementek randomba, te pedig kesobb csatlakoztal hozzájuk úgy, hogy beinveltek? Mert az neked olyankor nem random.
-
-conrad-
addikt
válasz
Guargumi #33337 üzenetére
Én eléggé endgame gearben vagyok, és próbáltam mindegyiket (több set fegyverem is van, ugyanolyanok). A target dummy-t tudom alapul venni, és ott kb. 10 perces időintervallumot néztem. (a bevitt damage ugyanannyi volt)
Berserkinggel 300 dps-el többet lehetett tartani a target dummy-n mint Mongoose-vel.
Amúgy nem is értem miért gondolják, hogy jobb, a mongoose ad 120 agit ami 240 ap meg valamennyi crit, a berserking meg 400 ap.Shrek16:
Másold át az egész wowot és futtass egy repairt, a wownak nem kell install. -
-conrad-
addikt
válasz
Guargumi #31595 üzenetére
Egy kis dilemmában vagyok most:két fejes között kellene dönteni
Igazából hit nem kell, arp nem lenne de lenne crit meg 28 lenne az exp-emtehát felette lennék kicsit vele a cap-nek. Mégis, rawr szerint amit most hordok azzal lenne jobb a dps-em. -
-conrad-
addikt
válasz
Guargumi #31593 üzenetére
tisztában vagyok vele, de ez a karakter alt volt,(most rerolloltam) ez volt az első raidem vele és így is a mainek elé sikerült beütnöm magam.
exp. cap persze nincs meg, azaz megvan de akkor másik fejest kellene felvennem így meg nagyobb upgrade (rawr-ban mindig megnézem mivel járnék jobban)
Nem lesz gond az icc25, mert sindragosa-ig levertünk eddig mindent, a probléma inkább, hogy nem esik (mikor másik karakterrel voltam raiden akkor kiesett 2 dagger is amit elvendoroztak mert nem kellett senkinek ...) -
-conrad-
addikt
válasz
Guargumi #31463 üzenetére
Nem, én ensidia-t olvastam, ahol le is írta a srác, hogy a 2 egyforma dps-ű fegyó esetén tök8 melyik van mh-ban, akkor van értelme a gyorsnak mh-ban ha nagyobb a dps-e. Amúgy pedig mivel a meele után a sebzése legnagyobb része az instant poisonból jön wakozi-nak ezért a lassabb offhanden az instant poison azért fail, mert ritkábban üt, kevesebbet proccol az offhand büntetés miatt és a sebesség miatt is, stb. Deadly-t akkor is a lassabbra raknám offhadbe, mert más szerepe nincs csak az, hogy frissítse a dp dotját, de az meg amúgy is frissül. Szóval mainba gyors fegyót én csak instant poisonnal látom megoldásnak a több instant poison procc miatt.
Gemek ap haste, ezzel is tisztában vagyok ezért nem értem a critet a cipőn ha egyszer van ap enchant is.
Critelni a finishing critel - kukázott gearben van 40%+ critem úgy, hogy semmire nem tettem critet.Nem vagyok teljesen hülye hozzá csak nem raidelek vele (még).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Guargumi #31171 üzenetére
Alapvetően nem az a lényeg, hogy progressz guild vagy casual vagy akármilyen. Az a lényeg, hogy olyan beállítottságú emberek vegyenek körül, mint amilyen te is vagy. Láttam olyat, aki csak progressz guildben érezte jól magát, mert élvezte a hajtást, hogy keményen figyelni kell, és rosszul volt attól ami egy casual guildbe elhülyésködve röhigcsélve, wipeolgatva ment raid címén. És fordítva, láttam olyat, aki teljesen jól érezte magát az utóbbiban, nem zavarta, hogy 2 boss ment le 2 óra alatt, mert jól eldumáltak közben TS-en... mert azért ment. Ellenben ha bekerülne egy progressz csapatba, akkor csak sztresszelne, hogy teljesíteni kell, hogy csendben kell maradni, hogy figyelni kell, stb.
Szóval tényleg azt kell eldönteni, hogy mit akar az ember, és olyan guildbe menni. -
sptkyle
senior tag
válasz
Guargumi #31168 üzenetére
Hát lehet, hogy komolytalanul, baráti alapon nem lehet akkora eredményeket elérni, mint mondjuk egy komoly progress guildben, de sokkal kevesebb idegeskedéssel jár, sokkal jobb a hangulat, és sztem élvezetesebb az raid. Bár ez csak magánvélemény.
Egy casual guild is veheti komolyan a raidet, és hozhatja mindenki ki magából a maximumot, ugy, hogy nincs elharapva a torka, ha valaki elront valamit. -
válasz
Guargumi #30580 üzenetére
Tank healerek a boss alá (nálunk 1-2 raid healer kint áll). Nem szabad a manával sporolni, mert elég szépeket üt, illetve a raidhealerek nem baj, ha a tankot pirítják, ha a raidsebzés alacsony (2 paladinnal healerrel is volt olyan, hogy lecsapta a tankot, mert pont rosszul csapódtak be a HLek, 1 disco priest jól jön, illetve itt - is - jól jön, ha a paladinok használják a talentolt DSt a megfelelő időben)
Ahogy nézem ti 6 healerrel toljátok (nálunk 5 szokott lenni általában). Heal szempontjából: Ha jól látom, akkor egyik priest sem disc talenten tolta (illetve nem néztem geareket, de az overall HPS sem túl magas). 3 paladin healer szvsz fnem a legjobb összeállítás (Ha mind3 a tankot healeli, akkor gyakorlatilag egymás elől veszik el a "healing done-t" és tonnányi overhealt termelnek 3an (illetve 2en 1200HPSt veszítenek az overheal miatt), még ha az 1ik SPre van gemelve akkor sem (Egy resto shamy manatide-al többet hozzá tudna tenni a raidhez)
Itt egy log az 1ik 25ös killünkről: [link]
-
válasz
Guargumi #30269 üzenetére
10esben sem értem, hogy miért, nálunk is csak elsőre okozott meglepetést, hogy ekkora rangere üt, és paráztak a healerek, 2. körben kis túlzással slakcelve ki lehetett healelni.
Egy kérdés: Azt lehet tudni, hogy 10esben (hardon) illetve 25ösben hogy fog esni és hány darab saronite?
-
Viktor77
titán
válasz
Guargumi #30258 üzenetére
Nálam is ez van. Az új instákban gondol egyet és kivág. Arról nem is beszélve, hogy van, hogy csak 3-4-edszerre tudok belogolni, mert elötte wow error, ahogy megjelenik a karakterem. Ami azért érdekes, mert a sokadik belogolásra sem változik semmi, mégis beenged, elötte párszor meg nem.
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #30137 üzenetére
Tudom,nálam pl. jó guild az,ahol van sok ember és flexibilisek az indulások raidre.Pénzes raidek nálunk is vannak,pár oldallal előrébb írtam is,hogy akartam jelentkezni,de csak úgy lehetett,hogy ha regisztrálom magam a shadowsong.com-on (a szerverünk "honlapja").Az meg visszadobta a jelentkezésemet,miszerint nem vagyok alkalmas a regisztrációra.Ok,maga a szerver sem tökély.Most már lesz több időm raidelni,szal eljutok ToC-ba is,meg ahol eddig nem voltam.
Grrrr....most voltam tankkal normál 5 fősökbe.A gear jó volt a skill kevésbé.Szedném össze a mobokat erre mindenki full kakaón nyomja az AoE-t.Nem hittem volna,hogy normálon lehet wipeolni,de ezek bebizonyították nekem
.Nem is egyszer....
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #30130 üzenetére
Nem azt írtam,hogy a Blizz a hibás,nem tudom ez honnan jöt le neked.Az,hogy 4 kariból 3-nak ratyi a gearje nálam azért én vagyok a felelős.Az meg hogy ToC-be se jártam még az az (eddigi) kevés időmnek és a "mutasd az öcsit vagy sehova nem jöhetsz" rendszernek tudható be főként.Nem vagyok egy túl jó guildben,van 10 fix raidelö,a többi max. beugró lehet.Jó guildbe bekerülni nehéz,ha be akarsz kerülni meg részt kell venni a raideken ami persze sosem egyezik a munkanapoddal.
Nem,ami nekem nem az igazi,az az hogy míg másfél/két éve egy T5-ös darab beszerzése örömorgiát váltott ki sok emberben mert már régóta hajtott rá és sokat wipeolt raidekben hogy megszerezze addig ma már egy ujabb T9 kiváltása badge-el szinte semmit nem jelent (nekem).Túl egyszerü lett na.Ok a Blizzard álláspontja,miszerint casual játékosok számára is elérhetővé akarja tenni Arthas-t.Sőt ez nagyon fair,mert pl. sokan vannak akik annó nem látták Illidant meg Kil 'Jaden-t,mert nem jutottak el oda.Most mindenkinek lesz lehetősége megtekinteni a teljes contentet,mert a szüksége gear beszerzése gyerekjáték lett.Persze megfelelő skill nélkül a jó gear sem ér semmit.
Az új hc is jó lesz,bár FoS/PoS-ban semmi cc nem kellett trash-hez.Viszont a HoR bosspárosnál tényleg kellett volna.Ezért is írtam,hogy lehet setup sem volt nyerő.Dk tank volt de én jobban el tudok itt képzelni egy paladin tankot.Meg pala healer volt de szvsz sámán/druid healer jobb lett volna.Majd csak rá kell szokni az új témára.
-
Cathfaern
nagyúr
-
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #28902 üzenetére
Azok jók is lennének,csak sajna mikor bejöttek,nem ment a guildem.Most meg achi nélkül nem vesznek be embert Pug-ba,a guildem meg közben enyhén inaktív lett/kilépett pár ember.Talán Ony 10 fősbe be tudnék jutni Pug-al is.Legalábbis tankkal,annak van olyan gearje,hogy helytálljon.Pedig már Ulduart is szívesen megnézném.Mondjuk guild volt már Ulduar-ban,de asszem 2-3 bossnál több nemigen ment le.De a raid a sok új tag végett áttevődött hétvégéről hétközi napokra.Szal ezért is nem tudok raidelni többek között.
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #28900 üzenetére
Raiiiid?
Nem is emlékszem mikor voltam utoljára raidelni.Talán valamikor tavasszal...Mondom nincs sok időm játszani,inkább csak HC-k meg VoA.Talán Naxx 10,ha van 2-3 órám.Meg valahogy sokkal jobban le tud kötni a szintezés mint hogy Dalaranba kolbászoljak csak hogy valami normális partyt találjak.Ulduart pl. csak kívülről láttam eddig
.Pedig bele kéne húznom,ha Icecrow Citadellig normális gearben szeretnék lenni.Jelenleg a Paladin tankom áll a legjobban.már csak 4 itemet kell cserélnem és megvan az Epic achivement
.De neki is sinte minden badge cucc,semmi raid drop.Amúgy a rogue a main-em,mivel az volt az első 80-as karim.De mindig azzal játszok,amivel gyorsabban tudok partyt találni.És ez a tank/healer álltalában.
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #28898 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.Áttalentoltam,igaz kicsit megvariáltam a standard Muti buildet,mivel én szerintem a Vigor jó/kell,főleg glyphelve.Assasin-ba roszabb az energia regen mint combatban.Hát a gearem tényleg ratyi,sajna nincs sok időm javítani rajta.Van 3 db. 80-as karim meg egy fejlődő hunter.Viszont kevés időm van játszani.És legtöbbször a Paladinommal megyek mert ott gyk. pár percet várok és jön az invite partyba.Na mindenesetre ránéztem a rugómra és változtattam rajta egyet s'mást tanácsaid alapján.Nálunk is furcsán néznek a 2-2,5 K dps-t produkáló emberekre,főleg hogy a tankok többsége(az enyém is) már majdnem 2K dps-t produkál.ToC-t majdnem minden nap látogatom,de a mace-en kívül soha más rugós cucc nem esett nekem.Pedig mentem már oda a dagger-ért,a sapkáért meg a bracer-ért is.De semmi.Pedig a 78-as bracer tényleg kicsit viccesen néz ki.Fejes ench-hoz asszem revered kell Ebon blade-nél,nekem csak honored van.Szal azon még dolgoznom kell.Vállas megvan,Sons of Hodir honored-nek hála.A titanium chain a hit rating miatt kellett,alacsony költségvetés végett olcsó echantokat kell néznem fegyverre
.Ha lenne időm instázás/szintezés helyett farmolni,jobban állnék pénzügyileg.Dehát a kevés idő..Gemeket is kicseréltem,agi/crit meg AP gemekkel főleg.Azokból sokat tudott gyártani a sámánom
.MH tőrt meg megvettem az Argent tournamenteset 25 seal-ért.Kezdésnek elmegy.Még nem tudtam élesbe kipróbálni,fél óra várás után egy ToC HC groupra léptem
.Pedig ma az a daily.Na mindegy,ha lesz lehetőség még váltok ki emblem-ből T8-at meg hajtok a ToC-s cuccokra.
Kössz mégegyszer.
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #28887 üzenetére
Jelenlegi gearem.Épp mutiról váltottam,mert láttam nálunk a szerveren a legtöbben combat-ban nyomják.Persze a MH daggeremet eladtam,szal visszaváltani nehéz lesz.Max. kiváltom az Argent tournament-es daggert,igaz ahoz kell még pár seal.A HAT build jelenleg mennyire jó?Gondolom 5 fősbe még mindig semmi.De 10 fősbe pl.?
-
L4D1K
őstag
válasz
Guargumi #28627 üzenetére
Akkor marad a pala. Igy is szét cc-ztek bármit a repetence + blind miatt. (Ill. a hammer of megbas*lak). Ha meg gondod van akkor vanish vagy cloak of noob.
A warrior partnerem anno sokat rágódott a resilience, ap, apr egészséges egyensúlyán, szerencsére annyira ráérzett h 800+ resi mellett akkorát üt mint egy traktor.
A pala meg nem csaló, csak faceroll...és a világ legunalmasabb dps/healer class-ja. Bubi? -Ugyanmár...warrior is leszedi ha épp cc-zve vagyok, ha meg nem akkor mass dispel azt szia...mellesleg mana burn és dispel a buta manatöltős vackát.
-
L4D1K
őstag
válasz
Guargumi #28591 üzenetére
Szia. 2v2-ben felejtsd el a paladint
. Neked mint rouge ajánlom figyelmedbe a disc papot, frost/arcane mage-t, lock-ot, ill ha nagyon nincs más akkor resto dudu.
Btw, mage vagy priest mellett a rouge félelmetes ellenfél !. Kivéve ha találkozik egy arms warrior + disc pap-al
És utálom a rouge okat
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #27627 üzenetére
Nem is kifejezetten dps megállapítására néztem csak meg voltam lepődve,hogy miután kb. 2 hónap kihagyás után lementem HC Old Kingdomba toltam kemény 1200-1300 dps-t mind bosson mind trash-en.Már arra gondoltam,hogy míg húztam a paladinomat,valaki nerfbunkóval agyonverte az elementál sámánomat
.Mielött áttértem volna a paladinra,naxx-ba meg HC-ban is 2500-3500 dps-t csináltam ezért volt meglepő számomra az 1300.
-
FefeeX
veterán
válasz
Guargumi #25419 üzenetére
Nem volt az rossz időszak, pl MGT-be mindig volt sima meg HC grupp is, valamint 5 emberes csoportot mindig lehetett találni napizásra--> a questek fele nagyon hamar meglett (illetve majdnem mind ugye) - és még honor is egész jól esett
Szerencséje van, hogy napizhat a 70es cuccokért 80on
-
animatrix11
őstag
-
animatrix11
őstag
válasz
Guargumi #25352 üzenetére
mi is igy csináltuk, de max fél hp ment le... igaz sajnos vannak 2k- dps emberek is, nem csodálom ha nem megy, valamiért mindig összecsukja a tankot, vagy pár dps halt be a sugártól, sajnos a két aoe képes dps tolja ki a legtöbbet, de elbasszuk az időt az addokkal, mire a bossra érek már alig van idő
mindegy csak lemegy egyszer... -
FefeeX
veterán
válasz
Guargumi #25295 üzenetére
Haver warri után teljesen el volt ájulva a DK-tól. Pedig mindig is warri párti volt, de azt mondta, ehhez képest elég gyenge a warr. Fejlődésben főleg, egyszerűen több mob/s, tovább bírja a verést, stb... Én örülök a DK-nak, anno én is warrit húztam, de nekem a DK az igazi... Nagyon csípem, főleg tankolni szeretek vele nagyon...
-
FefeeX
veterán
válasz
Guargumi #25292 üzenetére
Én erre annyit mondanék, hogy hunter volt a mainem, valóban nagyon jó BM-en szintezni, de a DK még jobb...
Tény, hogy aki frissen kezd, annak hunter a legjobb...
Ja és ha már tudsz befogni gorillát, az a legjobb pet, thunderstomp tauntol aoe, szinte esélytelen lehúzni róla a mobokat... -
Wolverine
félisten
válasz
Guargumi #25189 üzenetére
Én nem váltottam konfigot; a vanilla területeken ma is 50+ fps-em van, a BC-seken 35 körül, Northrenden 20
szerk: FefeeX, ha sok playert teszel egyszerre egy helyre, akkor lag lesz, mert a kiszámíthatatlan mozgást a szerverről kapod közvetlenül, a mobokét meg a kliensből részben
A Wrath nyitónapján Fjord és Tundra is laggolt. Ma nem, mert nincsenek sokan egy helyen. Dalaranban viszont brutálisan sok a játékos egy kis helyen... (nézd meg, ha lemész Underbellybe és az ottani bankot, postaládát használod, akkor teljesen játszható marad...)
-
Wolverine
félisten
válasz
Guargumi #25180 üzenetére
Anno a vanilla -> BC váltásnál is volt fps visszaesés, most a BC -> Wrath váltásnál is van. Vagy a hálózati kódot barmolták el a Blizzardosok, vagy magasabb felbontású textúrákat használnak már alapból, mint régebben, lévén a grafmotort nem frissítették a saját bevallásuk szerint.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Guargumi #25180 üzenetére
Wotlk óta elégge lecsökkent az fps.
Valamit elbaltáztak. 3.1-el javítottak valamicskét, de még mindig nem az eredeti.Wow szerintem azt a felbontást tudja mint amit a windows.
Mivel csak a képernyő mérete növekszik, a kezelő felület (ikonok, karilap ...) fix marad. Szóval teljesen elvetemült felbontást is támogathat. -
-
TommyGun
őstag
válasz
Guargumi #25107 üzenetére
Éncsak azt nem értem hogy miért jó a gyors fegyó MH-be ?
Oké hogy Evit spammolsz ami AP-val skálázódik, de néha Hemot is el kell tolni, ami viszont Weapon damage alapján skálázódik...tehát egy lassú MHand fegyóval valszeg nagyobbat fogsz ütni mint egy 1,4-es daggerrel.
Ugyanez a helyzet a combat sword talenten is, a Sinister a weapon damage + X sebzést ad, oda is lassú MHand kell, az elv ugyanaz mint a Hemos buildel, csak nincs ingyen combo pont hanem gyorsabb több energi regen.Dagger a Muti talenthez imba, ugye ott csakaz jó.
-
capafog23
őstag
válasz
Guargumi #25073 üzenetére
Ezért nem kell undyingra warrior vagy olyan aki omen-t nézi állandóan. Top dpseknek, hunternek ot az fd, mage-nek ott az ice block, rugónak is van agrócsökkentő izéje.
Viszont lock, dk-nak sincs pedig ők is top dps.
Mellesleg dk még mindig undorító dps, 25-ös xt-n naxx25-ös gearbe dkánk kitol 6200dps-t utána rugó 5200, utána hunterek, magek 4500.Szerk:
Összegezve, nézni kell omen-t, és huntereknek md mindig legyen cd-n. -
fordfairlane
veterán
válasz
Guargumi #25064 üzenetére
Szerinted normális, hogy a Recount szerint kb. 1300-1400 dps-t vagyok képes kihozni ebből HC instákban? [link]
Nekem kevésnek tűnik. De lehet, valamit én nem használok jól, bár ezt a Slam alertet még nem próbáltam. Most nézem az armoryt, a bracer és a pvp trinket helyett van pve, AP-t növelő, azt szoktam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- E-roller topik
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Foxpost
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest