- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
válasz
Obliterátor #103883 üzenetére
Bocsi ha ide off, de azért rákérdezek, egy 14600k se lenne opció? Csak ilyen full-full proci, mint a 7800x3d, vagy annál is erősebb?
-
ripla
addikt
válasz
Obliterátor #103883 üzenetére
Nekem "csak" egy Ryzen 9 7900X3D van a gépben, de tökéletesen viszi a játékot fullosra felnyomva mindent. Csak azért játszottam vele 2K-ban, mert ennél a játéknál nincs lényeges különbség 2K és 4K között, feleslegesen meg akkor minek terheljem a procit, nem mintha nem bírná, de felesleges.
Mármint van mellette videókártya is, de most csak a prociról volt szó. -
fauv
őstag
válasz
Obliterátor #103879 üzenetére
Köszi, igen ez lehet, de ugye 4K ban játszom a proci 15-20 % nál nem megy jobban , a 40 fokot se éri el, és itt olyan nagy ellentmondást érzek, hisz ha alig pörög a proci, akkor hogy lehet a proci kevés. Szal fura ez a wow.
-
lakisoft
veterán
válasz
Obliterátor #103335 üzenetére
Annyi a pozitívum, hogy lesz idő mindenre. A lassabban haladó játékosokra is gondolnak.
Pl.: 20-as eventnel is már többen abbahagytátok, én meg szép lassan kiszedek mindent. Az össszes mount/pet és tmog kell nekem.
És már csak a tmog rész hiányzik.
Ui: Nem kell mindig rohanni mert kiég és/vagy megunod hamar.
-
Obliterátor
tag
válasz
Obliterátor #103333 üzenetére
True , nem te mondtad, Ripla beszélt félre megint.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Obliterátor #103333 üzenetére
Ki mondta, hogy az?
xx.EGESZ.0 patchek hozzak az uj contentet.
Roadmap szerint season 3 nyaron - 11.2.0 - new dungeon - new raid ..Nem veletlen mondtam, hogy nezegessetek meg azt a roadmap-et.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Obliterátor #102830 üzenetére
Évek óta nem használtam, de itt a PH-s Logout alapján visszateszem és beállítom az MSI Afterburner + HWinfo -t. Kíváncsi vok a bottleneck-re, mi ütközik capbe.
Szerk : Wa-ból többet is használok, de raidben csak a Luxthos-féle rota van load alatt.
Szerk 2 : gondolom az engine csere irdatlan pénz lenne, és vszeg akármeddig megy még el a wow, lecserélni nem fogják...
-
Skyhunter
őstag
válasz
Obliterátor #102827 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, este LFR-ben tesztelek. Grafika 1-esen. Projected Textura On. Esetleg az ELvUI és/vagy a Weakauras megölheti a gépem?
-
tyielow
aktív tag
válasz
Obliterátor #102774 üzenetére
Köszi a válaszokat. Akkor most inkább farmolgatok és szerzek lóvét 🙂
-
Roland861010
veterán
válasz
Obliterátor #102503 üzenetére
Nekem 4050 van a laptopba.
8as ra állítva RT alapon a világban 110 körüli FPS városokban 50-60 FPS.Az eventnel volt 40 FPS mégis olyan volt mintha nem történne semmi. Nulla reagálás bármire is.
-
fauv
őstag
válasz
Obliterátor #101882 üzenetére
Köszi
DDR4 v DDR5 ?
-
BoneDragon
veterán
válasz
Obliterátor #101822 üzenetére
Igazából nekem se teljesen tiszta, mondjuk még nem olvastam utána. Warbandban lévő karakterek ugye tudnak rakni bankba dolgokat, átadni egymásnak. Viszont ha szabadon változtatható bármikor, ki kerül be warbandba, akkor minek kellett a 4 karakter limitáció? Vagy én értek valamit félre?
-
ripla
addikt
válasz
Obliterátor #101822 üzenetére
Ilyesmi volt a tippem.
-
TheProb
veterán
válasz
Obliterátor #101713 üzenetére
Driver reinstall sem segített, viszont tényleg elmászott pár ingame setting is. Pl. max foreground fps. Illetve a vga autodetect valszeg az integráltat kezdte el használni... Explicit megadva a dedikált kártyát már jó a szitu. strange, de köszi a tippet.
-
Plata
félisten
válasz
Obliterátor #100675 üzenetére
Nem csak a WoW-al játszom hanem más MMo-val is.
Hihetetlen de egyes játékokban a játékosok eszetlen nagy összegeket vernek el.
Bizonyos játékokban eszetlen összegeket költenek a játékosok a karaktereikre hogy minél erősebbek legyenek.Hiába F2P ha a store-ban olyan cuccok vannak amik 30 dollárnál kezdődnek és akár 300-400 is lehet az áruk.És igen is van rá kereslet.De például tudok olyan játékost is aki csupán a háza díszítésére annyi pénzt költött amiból már simán tellett volna berendezés egy valódi házba. -
hunvarlan
aktív tag
válasz
Obliterátor #100672 üzenetére
Szia az hogy valami free to play-re változik az abból jön hogy nem volt elég játékosa 1 játéknak ezért váltanak kivétel nélkül. Nos ez a wow-ra sosem volt igaz mert pontos adatokat nem tudok, csak abból indulok ki hogy minden kieg megjelenéskor szoktak csatlakozási gondok lenni ergo több millió ember veszi meg a kiegeket. Továbbra sem hiszem hogy valaha is átváltanának amikor így is befizet mindenki aki játszik. Saját magamról tudom hogy ha free-to play-lesz 1 játék kipróbálom és soha az életbe nem vettem semmit. Egyedül a wow-ért meg az eso miatt fizettem eddig. Pl ott a dio 4 abban is egy valag pénzt el lehetne költeni cosmeticai cuccokra de sosem vennék ott sem 25 euro-ért semmit sem mert Magyarországon vagyunk, itt meg kell gondolni mire fizetsz és miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged