- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Csapi007 #32253 üzenetére
Igen, nálunk klánba is megtörtént ez.
Úgy csinálják, hogy lopják az accot és feltöltik ugye 30 napra.
Ellopják amit lehet, ezután 2 dolgot csinál:
1., A kártyavezető bankjának ír egy levelet / bejelenti, hogy "valaki" fizetett a neten a kártyájával és azonnal vonják vissza a tranzakciót. Ilyenkor a blizzard 1-2 nap fáziskéséssel érzékeli ezt, így 24-48 óráig még aktív az account. Ennek hátránya, hogy a Blizzard nem fogja ezt a kártyát többet elfogadni online fizetésre.
2., Amiről hallottam még, hogy a blizzard a befizetés pillanatában nem vonja le az összeget a kártyáról, csupán ellenőrzi, hogy megvan-e a fedezet a fizetésre és rögtön megadja az x nap játékidőt. Ezután indítja a tranzakciót, ami szintén időbe tellik. Ez idő alatt a tulajdonos elutalja a pénzét a kártyáról, így mire a Blizzard igénye "odaér" már nem talál pénzt a kártyán, így szintén kb 48 órán belül letiltja a játékidőt.
De lénye a lényeg, a tolvajnak csupán 1-2 óra kell lenyúlni minden karakterről mindent cuccot, az már nem számít, ha utána letiltják a befizetést.
-
Viktor77
titán
válasz
Csapi007 #27331 üzenetére
Valami nem kóser ezzel a 9.7-tel. Ha Dio2-t indítok, akkor is villan párat a képernyő (8.12-vel nem csinálta), meg ha a WoW-ot indítom, akkor is, plusz ha kitabolok, akkor is villan egyet a kép (szintén nem csinálta 8.12-vel). Kékhalál még nem volt, ha lesz, cserélek. Ja, és én XP-t használok.
-
DebilEvil
tag
válasz
Csapi007 #24969 üzenetére
95% az nem hit cap. 10000bol 1 miss, az egyel tobb, mint kellene.
http://raidcomp.mmo-champion.com/
draenei racial 1%, misery 3%, imp faerie fire 3% -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csapi007 #15531 üzenetére
Egy olyan verziót tudok elképzelni, hogy alt vagy ctrl-ra bemakrózod a másik kettőt újra. Szóval vmi ilyesmi:
/cast Bestial Wrath
/use Bloodlust Brooch
/cast Rapid Fire
/use [modifier:alt] Bloodlust Brooch
/cast [modifier:alt] Rapid FireDe nem biztos, hogy ez így működik.
FefeeX:
Amennyire tudom, pala heal mechanizmusa miatt (heal spam), spirittel gyakorlatilag semmire nem megy, ezért neki mp5-öket kell felhalmozni (meg intet). -
FefeeX
veterán
válasz
Csapi007 #15434 üzenetére
Quest powerlevelinggel minimum 80 óra, akár segítséggel is... (60ig átlag 1 óra 1 szint, utána meg 2 - ha elegen segítenek, egyedül kb. 3-4) --- ez már éjjel-nappal is több mint 3 nap...
Nekem munka mellett 3 és fél volt kb a 70 palával(20ról). Egy haver volt aki sokat segített, de mondjuk húztam közben a mining/JC-t, valamint palaló és honored repu is kellett a S0,5 factionokkal... -
!player!
aktív tag
-
!player!
aktív tag
válasz
Csapi007 #14671 üzenetére
MEgtörtén amit irtál.
Kb 3 szor porbáltam instalállni legutobb ezt irta ki , folyamatosan különböző hibaüzenetekt küld kiporbáltam kettő CD olvasóval általába a 2. CD nél hibázik azzal hoyg vagy rossz az olvasó vagy hibás a CD na mármost a CD tuti nem rossz mert 2 napja isntalálltam fel egy másik gépre az olvasó sem rossz mert mindent olvas mindkettő
Mi a teendő?Most a 3. CD nél írta ezt ki
itt a hibaüzenet: http://kepfeltoltes.hu/080708/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
sasa311
veterán
válasz
Csapi007 #14551 üzenetére
Ez azért így elég erős.
Ezt tipikusan olyan PVPsektől szoktam hallani, aki még életébe nem volt Gruul raidnél keményebb helyen (ez nem rád célzás ;) ).
Aki alapvetően béna, az PVE-ben sem lesz sose jó, ahogy PVPben sem.
Aki meg jó annak pedig meg kell tanulnia mind a kettőt, de valószínűleg ez sikerülni is fog neki.Létezik az a fajta ember, aki képtelen "komoly" szintre fejleszteni a skilljét akár PVE-ben akár PVPben.
Csak, hogy példát mondjak, találtunk már pár recruitot - sajnos - akik 1,5-2 éve aktívan raideltek, gearjén is látszott, hogy instát már látott belülről aztán annyi közve volt a játékhoz, mint nekem az atomfizikához. Pedig volt ideje beletanulni, szimplán tök béna volt.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Csapi007 #12192 üzenetére
Minden outlandi Quartermasternél lehet venni pénzért aréna cuccokat, amiken resilience van. Ez egy 5 darabos kék set, asszem reverednek kell lenni az adott frakciónál, hogy megvehesd.
MOD: Például az egyik pala set: [link]
MOD2: Csak Honorednek kell lenni, ahogy nézem. -
Luos
tag
válasz
Csapi007 #12153 üzenetére
Karitol függ hova menj, manapság a hc kulcsok elég, khm, értéktelenek, mivel már honoredtől kiválthatóak, szóval nem is feltétel hogy legalább lássad azt az instát, de sokkal könnyebben megszerezhető gearek vannak (talán honoredtől kiváltható egy alap pvp gear, bár az nemtudom mennyire jó). En ajanlom az instazast és bgzést egyszerre
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Csapi007 #10944 üzenetére
Az egy olyan skill ami arra jó, hogy xy %-al megnöveli a támadási sebességet.
Pl van olyan boss (Pl MC 2. bossa, Magmadar) aki erőszeretettel használja, és a megnövekedett támadási sebesség miatt jelentősen csökken az MT életbentartási esélye...ha ezt a Tranq shotot belelövi a hunter (BC előtt Lucifron, MC 1. bossa dobta a könyvet amiből megtudták a hunterek tanulni) akkor leesik róla a Frenzy, és újra normál sebességgel támad. -
-
LucifeI2
őstag
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Csapi007 #9952 üzenetére
ne is mondd. altozáskor de utálom azokat akik nem játszák végig az instát. anno RFDnél pl első boss után kiszállt az egyik mert asszem nem esett a cucca (vagy talán épp esett és azért - ez még gusztustalanabb) egy másik meg sírt h kezdjük újra mert nem esett...
BRD-ben Thaurissant pl egyszer sem láttam a legtöbb ahova 1x eljutottunk guilddel az az előtte lévő csarnok ahol szinte azonnal repoppolnak a mobok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Csapi007 #5523 üzenetére
Csak beírod a kódot és már játszhatsz is.
Az alapjáték tartalmaz 30-napos ingyen időt, tehát 30 napig nem kell GC.
Mod: Na, amiért meg idejöttem, azt elfelejtettem. Még jó hogy van a MOD gomb.
Naszóval: Ha már megtanultam két mesterséget, de nekem nem igazán tetszenek és le akarom cserélni őket, azt hogyan tehetem meg? Még mielőtt időt és pénzt áldozok a továbbfejlesztésre, inkább a másikat fejleszteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest