- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
robyroby #46437 üzenetére
Amikor csak lehet (11-12. szint körül jut át SW-ba/OG-ba, ott már van postaláda, lehet küldeni), már csak a +xp miatt is. Az más kérdés, hogy healerként mennyire egyszerű questelgetni, de instákban, ha healelni akarsz, akkor mindenképpen annyi heirloomot kell ráaggatni, amennyit csak bírsz.
p
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
robyroby #38909 üzenetére
Néhány kasztnak / specnek továbbra is BiS-ek. Illetve mivel könnyen elérhetővé váltak a 359-es (365-ös) epicek, sokan nekiálltak "felupdateleni" az altjaikat, illetve a nem raidelők a mainjeiket. És ezek mellé 359 trinket illik. Valorból tud szerezni egyet, de másikat csak raideléssel tudna, sokadik bossból, tehát egyszerűbb ha megveszi a darkmoonost.
-
Khelben
nagyúr
válasz
robyroby #38903 üzenetére
5k körül. Hétvégenként van, hogy elmegy 2-3 db. Aztán persze van olyan is, hogy 2-3 hétig egy sem. Kb. ugyanannyit keresek vele, mint a növény-flask tőzsdézéssel, de ezzel kényelmesebb, mert csak berakom 48 órára, aztán le van tudva, nem kell ott ülni és figyelni az árakat.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
válasz
robyroby #38727 üzenetére
Őőőő.
Kérdésre kell válaszolni, nem elmesélni szerinted hogy jó fejlődni.
Vagyis azt is lehet, csak nem árt odaírni.
Pala tank kb lvl10től pajzsot használ. Minden skill úgy van kialakítva, hogy pajzsot használ.
Az más kérdés ha nem mész dungeonba tanknak akkor retrin gyorsabb, de ha lvl 30on beállítasz tanknak egy dungeonba kibasznak mint macskát pitypangot szedni.
Én is elmesélhetem, hogy jó lockal fejlődni, csak nem az a kérdés ééérted -
Wolverine
félisten
válasz
robyroby #37988 üzenetére
Ha nincs MMO-Champion, akkor irány a Wowhead.
-
Ribi
nagyúr
válasz
robyroby #28667 üzenetére
Van a light meg a dark.
Ha a lightot ütöd akkor a dark szint kell felvenned, ha darkot ütöd akkor lightot veszel fel.
Viszont neha elkezd aoezni az egyik. Ekkor ha az ő szine van rajtad, akkor nem sérülsz, vagy minimalisat. Vagyis mindenkinek fel kell venni az ő szinét. Majd ha abbahagyta akkor vissza.
Akár az is lehetne, hogy mindenki 1 szinű, kivéve 1 tankot. Csak ez az eloszlás miatt nem jó. Mert ügye jönnek a gömbök is. Ha más szinű gömb eltalál, vagy közeljön akkor sebez. Ha ugyanaz akkor gyorsulsz és kapsz stacket, ami ha 100-ig ér akkor kapsz buffot 20 secre.
Ezért szokott a fekete csapatban kolbászolni egy fehér is megkönnyítve kicsit a csapatok helyzetét, hogy ne kelljen annyit mozogni. -
-
Wolverine
félisten
válasz
robyroby #28241 üzenetére
HC-ok/VoA/Sartharion nem igényel T8-at. A Trial of the Crusader már igen... de oda minek mennél, ha Ulduarba se vagy hajlandó?
FefeeX, azért a Coliseum erősségét jelzi, hogy eddig HC Anub'arakot egy guild ölte 25 fősben... a Paragon tegnap, és nekik is az 50 kísérletből, ami a bossokra engedélyezett, csak 4 maradt meg... (ahogy olvasom, az átlagguild megölte sima Anubot, aztán bementek HC-ba és az első encounteren úgy feltörölték velük a padlót, hogy rossz volt nézni)
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #28247 üzenetére
Nekem mikor a GM mondta, hogy valóban szar a program és néha nem adja meg az achievementet, akkor sem tudta megadni... Pedig látta, hogy ott voltunk meg hogy megcsináltuk. Azt mondta, sajnálja, próbáljuk meg megint...
Amúgy harmadikán összejött a szívem csücske, a piros proto drake
Szerintem nagyon kajak ahogy sétál, főleg hátra felé
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #28241 üzenetére
Mit keresnél Tocban ha ulduar sem megy? (mondjuk az első két boss miatt a kérdés valamilyen szinten aktualitását vesztette
)
OS-t kék gearben letankolom. Inkább mondjuk azt, hogy minek egy Ferrari Bp-re, ha csak 50el használja valaki? Aztán mégis mennyi van... Műszernövelő -
Wolverine
félisten
válasz
robyroby #28206 üzenetére
Az Authenticator ára 6 euró. A postaköltség 26 euró. Érdemes 3 db-ot rendelni (ez a maximum), így 44 euró lesz az egész, kb. 4k fejenként.
Vagy a telefonos cucc.szerk: #28188: a lvl 50 környéki unalom a content hibája, nem a kasztoké - akkor már elég sok skill és talent megvan ahhoz, hogy hatékonyan lehessen játszani.
-
válasz
robyroby #28210 üzenetére
Itt van a szoftver oldala.
Itt kikeresed a telefonod, elküldeted a számodra sms-t, abban kapsz egy linket letöltöd és install a telefonra.
utána az accountodat össze kell merge-elni a battle.net-tel, ez viszont nagyon ajánlott mindenkinek, mert manapság igy lopják el az accountokat és rettenet nehéz visszaszedni.
regelsz battle.net-en utána hozzáadod a wow-odat, szépen elmagyaráz mindent.
utána jöhet az authenticator beregelése. frissit egyet aztán már üzemkész. -
válasz
robyroby #28195 üzenetére
én mobil authenticator-t használom.
0.5€ volt
igaz nem minden telefonra jó. kicsit leveleztem a társasággal és már enyémre is megy.
volt felsorolva Samsung d900, de nekem d900i volt és nem fogadta el. irtam nekik levelet, 2 napra rá már küldték is a helyes szoftver linkjét amit letöltöttem telefonnal és már megy is szépen ahogy kell -
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #28206 üzenetére
Akkor hajrá 100 év múlva, pedig ulduar szerintem egy jó hangulatú raid lett. És az a helyzet, hogy "ismeretlenekkel" annyira nem szerettem eddig raidelni, ezért is tartózkodtam eddig a komolyabb klánoktól, de most, hogy ismerősökkel csinálom, nagyon bejön a dolog...
Mármint ugye ismerős = IRL, meg IRL ismerős IRL ismerősei
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #28201 üzenetére
"hogy lehet nekem olyanom?"
Kb fél éve volt, hogy sorozatos hekkelések áldozatai gyűltek itt össze, hogy rendelnek együtt tokent, mert a szállítás költsége több, mint a tokené... Nem tudom mi lett belőle, jeleztem hogy beszállnék, de utána eltűntek az emberek.
szett:
Warri vagy druid? Sajna egyébként a dps szett darabjait nehéz összeszedni voaból, sokkal jobb ha tank vagy healer szett kell, mert ott ugye jobban kijön a main specc>offspecc, úgy kell rendezni h te legyél az egyetlen aki kaphatja -
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #28096 üzenetére
Ember, szedd már külön a meelee-t és a spellt...
DPS maceról volt szó. És nem tud dual wieldet. AP-s off hand szarokra rákerestem, és nincs... Tehát ahogy mondtam, druidnak nem való az 1h meelee mace. És most ne keverjük ide a healereket.Ha ilyen cuccra needelsz mikor mindenki greedel, az is ninja...
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #28093 üzenetére
Bazz, beninjáztad druiddal a dps macet? Ez kva nagy ninja szerintem, mert druid tudomásom szerint nem tud dual wieldezni, és 2h meg sokkal jobb, mint az 1h... Azonkívül, hogy nem láttam még dps offhandet (ami nem fegyver és pajzs), még ha lenne sem adná meg a különbözetet sebzésben.
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #28045 üzenetére
Nesze
Mondjuk szerintem nagyon csúnyán beszél angolul, bár szép hangja vanElsőre nem minden érthető, mert gyorsan mondja...
Ha közel áll a meelee akkor kap egy cindert 4-5 ember --> kinyírja a tankot
Azt mondja, a cinder 5,5k damage + 4k damage mindenkinek aki 4 yardon belül áll (ergó 7 meelee --> 29k damage
)
Plusz meteor fists 125%al növeli a fire damaget... Pff. itt kaptam 25ösben 1shototVagy rajtad áll a másik tank, vagy fist után tauntol egyből.
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #27890 üzenetére
ez olyan dolog, hogy most szerintem minden talent ki van annyira balanszolva, hogy full t8ban, dps talenten, multi targettel ki lehet tolni 4000+ dps-t... Hogy mi a legjobb, inkább az a kérdés - aztán ettől még lesznek olyanok, akik mégis mást választanak (cementsámán, unholy DK, stb)
-
-
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #27527 üzenetére
erre mondtam múltkor, hogy a tankolás nem gear, hanem skill. Ha nem futsz ki a szarbol, nem szakítasz stb, akkor kb szívsz
decibel: sehol nem találtam normálist. Lovacskás phase: 1-et 1-et kinyirtok, jelölni kell, ha low a hp a mountnak, már akkor kimész oldalra, lerakod (aggrot vesztesz) és cseréled
mount nélkül: elsőnek nuke a törpöt (ha horda vagy, allinál nem tom mit) - jó, ha egy dps elszórakozik a mágussal, mondjuk aki tud CC-zni meg szakítani/silencelni... A trutyiból meg ki kell állni.
kalapácsos (megint only horde asszem) - ha r-betüst kasztol akkor fordulj el. Mármint ne fuss el, csak fordulj meg és nem fearel be. Egyébként EZ.
Black knight: na ez a szopacs. Phase 1ben ghoult kell kinyirni, phase2ben meg szerintem a ghoulokat nem, csak aggrozni és nukolni a bosst, phase3 meg heal verseny... illetve, DKval mondjuk ölhetetlen voltam a spellresist aurával...
Phase2 a húzós. P3ban meg nincs aggro...
-
SimS
senior tag
válasz
robyroby #27521 üzenetére
Üdv, ezt nem értem
Mi tegnap guildből szedtünk össze embört aki nem volt még mentett és ilyen off-speces hílerként mentem, a tank is off-spec tank volt
wipe nélkül lement, így nem értem a kijelentést.
Normalban meg free epics, hc sem nagy kunszt persze, de azért hc...
p.s.: kár h a repus, key-es attune rendszer kiment a divatból
SimS
-
SimS
senior tag
válasz
robyroby #27490 üzenetére
Üdv, nem értem miért pont 1 hét lenne
Nekem a maradék 30-40 MB ami hiányzott ma egész korrekt sebességgel jött. Mirror-okat meg találsz (pl Viktor fentebbi linkje) ahonnan teljes sebességgel (várhatóan) jön.
A kliensed meg elindul patch nélkül is, ugyan játszani nem fogsz tudni
Vígasztaljon az a tudat, hogy akinek már van patchelt kliense az sem tud minimum du. 3-ig játszani, realmek híjján.SimS
-
kenwood
veterán
válasz
robyroby #27369 üzenetére
Technikailag nem,azonban van elonye.
Ha esik egy olyan cucc,amin a tobbi stat sokkal jobb,de a def kisebb,akkor a kicentizett 540-es def miatt akar tobbszaz g is lehet rendbe rakni a dolgokat.
Ennek ellenére en sose mek szandekosan 540 fole (burzsuj vok)Szilcsi : valasra javaslom a 10 ezer honorbol kiveheto enchantot.
30 stami (durva) ,15 resi,mely beleszamit a defcapbe,mivel igazabol nem 540 def ratinget kell elerned,hanem azt,hogy min. 5.6% legyen a bejovo critek csokkentese es ez lehetseges a def-resi kombinalasaval is.
ugyanezezen logikabol kiindulva,mig nagyon teszkos a trinketed,mehetsz resis pvpsel is.Parryra/dodgera sose gemelj meg akkor sem,ha a socketbonus (egyedul a meta kivete ) mulik rajta. 4 stami is tobbet er,mint 8 parry.
Talentek : retrin az improved judgements mindenkepp kell,a benediction pedig erosen ajanlott.a holys 5 pont torolheto ,improved hammer of justice szinten folos.spritual attunement kotelezo.
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #27350 üzenetére
tuti hogy jelenleg nem tud axe-ot. És azért írja ki hogy akkor, mert druidnak több formja van - és ha fel tudná venni, akkor annyit adna. Másnak nem írja ám rá hogy druid/cat/bear formban annyit ad, csak neked, mert druida vagy, és a statok alapján ennyi járna... Ki van ám ez találva...
Genyo van 17, és mivel nem tudom a realmot, csak hogy druida, még mindig marad kettő... Egyik sem BS-en, felmerül a kérdés, miért hagytad ott BS-t
MOD: opsza, az elejét látom már lekéstem, nem lapoztam
Hát azért vicces lenne egy druid axeszal... Nem illik hozzá, mint hunterhoz sem illik a mace...
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #26780 üzenetére
Köszi-nemköszi, jogos-nemjogos nélkül:
Emlékeim szerint ha egy vagy két ilyen boss van northrenden - gondolom instára gondoltál - akkor már sokat mondok. Minden esetre azért a tanknak northrenden már elég bénának kell lennie, hogy az aggrot ne tudja tartani a dps-ek felett, így tauntra, ha jól emlékszem, 5fősben nincs is szükség, Naxxban van, de ott tauntolhatóak azok a bossok (Gluth, 4 horsemen), sajna ulduart meg nem ismerem. Ami tuti, hogy HC Gundrakban a köpködős boss aggrot resetel, de ha jól helyezkedsz, tauntra itt sincs szükséged.
Egyébként bocsi, hogy visszafelé-menetben kommentelek, egy hétre visszamenőleg, de nyaraltam és így olvasok, visszafelé, így látom mi lett megválaszolva, meg mi nem.
Cathfaern: szerintem a szeró-t nem csak ezért nem szeretik... Ugyanolyan mint a retardin, holadin, dudu, meg a hasonlók, sokan nagyon ellenzik a rövidítéseket, néhány tényleg elég hülyén is hangzik, de aztán az ember hozzászokik a gyakori használat miatt... -
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #26417 üzenetére
crit rating>>agility
45,91 crit rating --> 1% crit; 62,5 agi--> 1% crit (az agi ad armort meg dodge-t)--> pve dps: crit>>agi
pvpben már inkább agi sztem, annyival nem kell több és sok védelmet ad.
tankként meg nem kell crit, ott egyértelműen agi>>critsmooth autumn's glow (16 crit rating, sárga) - delicate scarlet ruby (16 agi, piros), de tanuld már meg kezelni a wowhead-et... rákeresel mi kell, filtering, crit>1 aztán kidobja a keresés végét...
tildy: valszeg fel kell venned megint és rá kell szánnod azt a 20 percet kb, míg lemegy, és le kell mondanod varimatrac kvesztjeiről
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #26157 üzenetére
warrior parancsolj
-
FefeeX
veterán
válasz
robyroby #26144 üzenetére
Warriornak mi az istennek akarsz 750 feletti resit? Azt néztem, hogy a meeleek többnyire 600-650 resivel futkosnak, és a többit damagere pakolják...
A ledörös meg a klótszos meg csak pakoljon ki 900-950et...
inkább rakj spell penetet a cloakra, meg 1-2 spellpenet gem sem árt szerintem... -
Cathfaern
nagyúr
válasz
robyroby #26060 üzenetére
"remélem nem lesz gond a 'sec'-ek beállításával sem, mert nincs tapasztalatom"
Ez alatt nem tudom pontosan mire gondolsz, de ha arra, hogy két skill között várjon a macro, akkor azt nem lehet megoldani, ilyenre nincs parancs.FefeeX:
Én mondjuk gond nélkül el tudom képzelni hunterrel, hogy pve talent, pvp talent, insta solozós talent ^^ Esetleg két pve talent attól függően, hogy kell-e replinish (mert 10 fős és nincs más kaszt akinek lenne), vagy nem kell, így már akár 4 is kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest