- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
RootRulez #25174 üzenetére
nem szürke mobok
hanem ami benne van a küldizés közben megölt szörnyekbe a sok szemét "szürke" loot
több goldokat ad érte a vendor
én felhúztam több karit is és megnéztem és majdnem 40% pénz az ilyen kilootolt szemetek eladásából jött össze
ha még húzod a karit akkor szerintem nem érdemes nagyon farmolgatni vagy ilyesmi, huzzál vele együtt valami gyüjtögetős szakmát is ha esetleg van olyanod és a clothokat eladod mondjuk AH ban meg a husokból csinálsz kaját ilyesmi
ha meg felhúztad akkor csinálj napi küldiket pl, menj el a napi instákba azt készkicsit AH zol mellé
-
L4mie
veterán
válasz
RootRulez #25147 üzenetére
Akkor egy kis vihogó gnome volt tutti, vagy törpe nöstínyek
ott nyomkodják az interface-d ezért nem találni 1et sem Dalaranban
Különben a WoW hajlamos ilyenre, én még mindig imádom amikor egy-egy DC után teljesen elszállnak a chat beállításaim,
na meg volt 1 hetem amikor passívvá tettem a chat ablakot, és nem tudtam a linkekre kattintanina az is egy tök fölösleges beállítás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest