- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem áttérek FSről, valami másra, mert jó, hogy a mondatok felét lehagyják.
Ebben a formában, akkor a nem közös a CDjük, csak ha használtam a szárnykat, akkor 30secig magamra nem tehetem a bubit? (viszont ha magamat bubiztam, akkor utánna tehetem a Hand of Protectiont egy friendly targetre?)
-
Wolverine
félisten
Merem állítani, hogy a magyarjátékosok közül kevesen ismerik nálam jobban az addonokat.
Sorban:
- actionbar: Bartender4, Dominos, BarKeep, esetleg Macaroon (bár utóbbi makrókra épít, így profiknak ajánlott)
- bag: Combuctor, cargBargs, OneBag3, Baggins, ArkInventory
- térkép: Mapster, Cartographer3, pMap
- CD-k: OmniCC vagy bármilyen buffaddon (Satrina Buff Frames, ElkBuffbar, Yatba stb.) -
LucifeI2
őstag
Az hogy heti hány meccs az ugye meg nem attől függ, hogy mennyit mondunk hanem attól kit sorsol mert teszem azt lehet hogy egy héten szép ratinfg jön össze mondjuk 15 meccsből de az is lehet hogy tovább kell bent lenni.
5v5-ben már van akkora balance hogy minden setup esélyes a másik ellen, ha megfelően játszák, 2500as rating sem azt jelenti hogy uberpr0 verhetetlen. Magas ratingen sokszor kapod ki egymás után ugyan azokat a csapatokat és nem állsz le jelenteni mert ''ezt úgy se tudjuk elverni mert jobbak'' hanem próbálkozol és általába van is eredménye. Mi is kikaptunk a héten egy 4 dps csapat ellen 2szer egymás után, de utánna 3szor elvertük őket.
Az meg hogy skill> gear nem kimondottan hacsal nem arról beszélünk ha valaki full mercilesz versus full merciles akkor talán de hát akkor vissza az én ontomhoz hogy először mehet a farm és utána talán mondom talán lehet skillről beszélni.
Magas ratingen a gear nem számít vagyis nem kell figyelembe, mivel általába mindenki full pvp cuccokba van, aki nem az leragad egy szinten amíg fel nem gearelődik de az sem tart valami sokáig ha jól játszik az ember. Alacsonyabb ratingen pedig nem fog elverni egy csapat hiába van full mercilessbe ha egérrel kattintgat mindenre és a healer csak akkor kezd el healelni ha már 30%on van a csapattársa mert manát spórol mint PvE-be. Én úgy vettem észre van egy bizonyos szint jelenleg nállunk 1900-2000 fele ahol ha nem vagy full PvP cuccokba, nem nagyon fogsz tudni sokkal tovább jutni. Az pedig nem tudom miért baj hogy kell egy bizonyos gear, ha jól akarsz teljesíteni. PvE-ben is elég sok hely van ahol gear miatt nem jutnak tovább az emberek, mert mondjuk 1 hitelné a tankot a boss. Ez egy ilyen játék. Nem sok értelme lenne ha egy jó játékost aki full epicbe van és egy szintén jó játékos zöld cuccokba porba tudna alázni. ( Warlockot most ne soroljuk ide, mert az képes rá) Bár 1v1-ben még talán van is esély ilyen estere, de tudjuk hogy ez nem egy 1v1 játék, hanem csapatjáték. Vedd azt alapul hogy mindenki egyszerre kezdte és akkor mindenki egyszerre gearelődött, kemény farmolás kellett ám, 1 AV hétvége alatt ki lehetett szedni mindent, vagy kevesebb játékkal a felét a cuccoknak akár leechelve akár játszva. Utánna 5 hónapig BG-be se kell menni, ehhez tényleg hatalmas noliferség kell. Vagy ha még véletlen is hetente pár órát BGztél season 2-re már megvolt a 75k honorod és megint szintbe egyből kivettél elsőre mindent. Ez tömény kockulás kéremszépen legkeményebb kockáknak lehet csak full veterán gear. Aki nem PvEzik a honoros cuccok kigyűjtése semmibe sem kerül még csak farmnak sem nevezhető. Aki most kezdte a játékot annak pedig tényleg többet kell játszani ha fel akar zárkózni de ez ne legyen már baj. Az ''először mehet a farmról'' meg annyit hogy ha most valaki s2 elején kezdte el, mostanra kb majdnem full mercilessbe és veteran gearbe lehet ha skilles volt és még mindig van elég ideje felzárkózni a legjobbakhoz, mivel még van legalább két hónap és most már ő is hasonló gearbe van. De hatalmas farmolás volt 3 hónap alatt összeszedni 80k honort meg heti 15-30 arénát lejátszani, elveszi a játéktól is a kedvedet biztosan. A ''farmolás'' hozzátartozik a játékhoz de amennyit a jelenlegi PvP rendszerbe farmolni kell az teljesen elfogadható még ha utálok is BG-zni.
-
Nevar
aktív tag
Hát igen 24/7 nekem kimaradt mert nem volt annyi időm de ennek ellenére te kifarmoltad a hwl annó szóval annyira nem lehetett rossz.
Aha, épp végeztem a sulival, meló meg még nem volt. És még így is ketten-hárman toltuk, mert máshogy visszaesett volna a rank. Szóval tényleg nem volt rossz. Csak 4 hónapig tartott.
kaszt> talent>gear>skill
Szóval szerinted legkevésbé skill kell ahhoz hogy nyerj arénában? Tehát nem számít a csapatjáték, csak az hogy milyen über cuccod legyen igaz? Eléggé el vagy tévedve. Ja btw, mire alapozva mondod ezt egyébként, milyen ratingen toltátok? -
Nevar
aktív tag
Ööö, már bocs, de te nagyon nem vagy képben.
elegem van abból hogy egyesek az egekig magasztalják a pvp-t
Persze, soha nem volt még ilyen jó a WoW PvP mint most. Talán szerinted a régi rendszer jó volt, mikor 3-4 hónapig kellett szinte 24/7-ben játszani ha rendes pvp geart szerettél volna?
Ehhez képest ugyanott tartunk mint bc előtt
Mivaaan? Heti 20-30 meccsnél nem játszunk többet, ne röhögtess. A minőség a lényeg, nem a mennyiség.
ugyis az fog földbetaposni akinek jobb cucca van
elárulom neked, skill > gear.. főleg 5v5 arénára igaz ez. jó, persze akik kékzöldben megy be arénázni, az ne várjon sokat, oda is kell azért egy alap pvp-s gear..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest