- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit túltolta a Blizzard a classic realmok számát. Nagyon kihaltak a zónák, akár alacsony, akár magas szintű...pedig én PvE realmon vagyok amiből nincs sok.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lacee1986 #88993 üzenetére
Az amúgy gáz?
Puggal voltam Startholme living részén. Ott esik a BiS chest tailoring receptje papnak. Igazából csak amiatt szoktam Strat groupot szervezni. Legutóbb ki is esett és needeltem. A DPSek greedelték és passzoltak (nem volt más pap), de a warri tank írta hogy boe a recept és ráneedelt ő is.
Én szemszögemből ő volt a szemét, mert én csak amiatt járok oda és annyira nem gyakori a cucc. Végülis én voltam akkor a k***ög a need miatt?
(Szerencsére én nyertem.) -
whitezo88
nagyúr
Kis mák két felvonásban
[link]
-
TBT
addikt
válasz
tPedro_ #88959 üzenetére
Azóta kaptál már értesítést?
Most látom a WoW-os redditen, hogy az UK Amazon tegnap már útnak indította a rendeléseket - valaki ma már meg is kapta - amikről ugye értesítést is küldtek.
Értesítést én nem kaptam, csupán levonást, amivel nem is lenne baj, ha jönne a csomag. De az meg nem jön, ebből gondolom, akkor ott sem jutott. Nyilván a pénzt visszakapom majd (ebben azért eléggé rugalmas és jófej az Amazon), de ilyen CE-m akkor sem lesz. Ehhh... Mindegy, akkor majd megy máshova az a pénz, ha már a Blizzard-nak nem kellett. -
TBT
addikt
Nagyon megváltozott a Blizzard Gearstore. Olyan kínai shop érzete lett, nincs már különszedve US és EU. A csomag majd jön valahonnan, eddigi Blizzard accountal sem lehet belépni és a választék is kevesebb, mint eddig.
Azt hiszem ideje lemondani a Jaina szobromról is, meg arról, hogy itt vásároljak...
GG Blizzard -
warcat
veterán
válasz
Eugene Roe #88982 üzenetére
A szép és a csúnya, de okos nő esete kb.
Egyiket eladják a kinézettel a másikat meg az OP traitekkel -
warcat
veterán
Mechagnome Racials
Combat Analysis - You gather and analyze combat data every 5 secs, increasing your primary stat by (50 at level 120), stacking up to 8x. The data decays while out of combat.
Hyper Organic Light Originator - Summon Organic Light duplicates to distract your foes. 3 min cooldown
Skeleton Pinkie - Allows opening of locked chests and doors that require a skill level of up to 600.
Mastercraft - You function as a personal blacksmithing anvil, cooking fire, and mining forge. In addition, your limbs include every profession tool.
Re-Arm - When you fall below 20% health, heal for 20% of your maximum health. This effect cannot occur more than once every 1.5 min.
Kell a lovetta a race change szolgáltatásból a negyedéves beszámolóhoz
-
warcat
veterán
Na megérkezett konzolokszervizétől a 15th Anniversary Collector's, masszív csomag
Vicces amúgy, mert külön emailt nem kaptam tőlük, már csak a futárszolgálattól jött az értesítő illetve a telefon.
-
TBT
addikt
válasz
tPedro_ #88975 üzenetére
Konzolvilág.
Szívesen segítenék benne, de a support szerint (a rendelési számom alapján) nekem már nem jutott példány tőlük, írták is, hogy ne várjam a futárt, szerezzem be máshonnan (szerencsére ez anno az Amazonnál megtörtént - de ott csak 1 példányt engedett a rendszer rendelni), a rendelésemet is törölték...
Remélem a következő WoW kiegészítő gyűjtői változatánál nem lesz ilyen hajcihő idehaza. -
Plata
félisten
válasz
DjDanee87 #88973 üzenetére
De mechagnome meg vulpera röhejes.
Azért eddig érdekes és normális fajokat adtak ki.
Dark iron törpe,kul tiran humanoid és void elf nagyon jó,szerintem.
Kul tirannal jókat lehet marháskodni még instában is,legutóbb légiós instába ütöttem be a plafonba egy óriás monsztát neltharion's lair-ben. -
TBT
addikt
válasz
Lajtorja #88971 üzenetére
Konzolvilágnál volt előrendelésem, ők nem jeleztek még vissza, hogy egyáltalán jutott-e vagy sem. Amazon időközben levonta a pénzt, így abból talán mégis lesz valami.
"Kevesebb példányt kaptunk, mint azt vártuk és azok már elfogytak." A supportos srác szerint, legalább egy e-mail jöhetett volna.
-
TBT
addikt
Érkezik a 8.3-as patch:
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Baky1987 #88960 üzenetére
Nálam is volt némi fennakadás, mert a pólusban lévő üzletben azt mondták, hogy "elveszett" a rendszerben a megrendelésem. De ott helyben újra rendelték a srácok!!!
Most beszéltem velük telefonon, náluk van a termék. Nagyon normálisak, és segítőkészek, legalább is a pólusban lévő üzlettel nekem eddig semmi gondom nem volt. Bármikor hívtam, vagy ott voltam, messzemenőkig úgy intéztek mindent, ahogy az nekem a legjobb. Szóval nagy respect nekik.
Csak halkan súgom meg, hogy azt mondták, náluk 4db ilyen előrendelt termék van, az egyik az enyém. Kérdezz rá náluk, hátha az egyik a tied....
Üdv: bypass
-
Baky1987
tag
válasz
bypass|HUN #88957 üzenetére
Hát ez csodálatos, én nem kaptam semmit. Május 17-én előrendeltem a videojatekbolt.hu-nál. A konzolokszervizénél életembe 2x rendeltem, egyiket se kaptam meg ilyen olyan okból kifolyólag... Komolyan nemhiszem el ha ezt sem fogom megkapni....
ez már kabaré...
-
tPedro_
őstag
Nekem az Amazon lefoglalta ma az összeget, de még nem postázták.
-
Peetey91
senior tag
válasz
bypass|HUN #88957 üzenetére
Szintén tőlük rendeltem, kaptam is egy ilyen SMS-t.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Baky1987 #88956 üzenetére
Szia!
Én ezt kaptam ma 16.13-kor.
"Kedves vásárló!
Ezúton értesítjük hogy World of Warcraft Collector's Edition előrendelését a holnapi (10.08) naptól átveheti Hunyadi téri üzletünkben, rendelését a megjelenéstől számított 3 napig tudjuk tartani
Üdv: G2 shop (Konzolok Szervize/Videojátékbolt.hu)"Üdv: bypass
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Rendelt elő anno vki wow 15th különleges kiadást a videojatekbolt.hu-n?
Azóta összeolvadtak a konzolokszervize bolttal (ahol nagyon nincsenek jó tapasztalataim), és most elvileg ők fognak teljesíteni. Pénteken rájukírtam, hogy tekintettel arra, hogy közel a 8.-a érdeklődnék a kiszállítással kapcsolatban, de ők azt válaszolták, hogy még a megjelenés sem ismert...
Vki aki így rendelt kapott már bármiféle visszaigazolást, vagy e-mailt a kiszállításról? Én még semmit és kezdek aggódni...
Köszönöm,
-
bypass|HUN
aktív tag
Amúgy igazad lett, a draenoros boostolt tauren pala lett a befutó. Bár kellett vele melózni, de ez volt a legélhetőbb. Be kellett fejeznem vele a warcampaign-t, illetve nyomatni kellett Botanica-t, hogy meg legyen a TB repu, de siker lett a vége. Megvan a tauren heritage armor sett. (is)
-
Spet
addikt
Még ha funolnék, akkor még lassabb lenne a dolog
1,5 hónap alatt lvl 44-ig elérni kicsit lassúnak tartom (persze van mellette magánélet, nyaggatnak CS:Go-val is stb.), főleg, hogy a klán már simán farmolja MC-t Onyxiát, mintha bevásárolni menne csak
(és én meg nagyon szeretném már magam szivatni hunter epic quest line-al)
-
la_cc
addikt
válasz
ViharVadász #88911 üzenetére
Miért kellene sietni? Fun-olj, a többi nem számít.
-
Plata
félisten
Tank vagy híler ha bénázik az az egész partyra vagy raidre hatással van,de dps-nél nincs olyan nagy gáz.
Még mythic 0 instában is kergethetem a lepkéket amíg a többiek ölnek.
DPS-ként sokkal lazább az élet,tank de főleg híler már neccesebb.
Pap híler sosem lennék,druida az kb 70+-os szintig ment,sámán az most 71 vagy 72,egyenlőre laza.Monk híler eszement jó volt légióban,végig híleltem vele légiót,olyan állati jó volt a monk híler hogy fél kézzel vacsora közben is lehetett tolni,most max eventes instába megyek vele.Mert elbarmolták és nem jön be,asszem 112-es. -
Plata
félisten
Vicces,én is Cataclysm idején hagytam abba és draenor végén tértem vissza.Ahhoz képest a mostani játék eszementül más.
Tanknak szerintem a leglazább a paladin.
Az még nekem is megy.
Monk-ot próbáltam,de nagyon nem éreztem át és nem jött be,hílerként nem szeretem a monk tankot instában,sokszor gyenge.
Blood dk is laza.
De szerintem paladinnal nem lősz mellé.Az lehet mindenes,paladinból még hílerem is lett.
Pedig már nem nagyon merek hílerkedni vagy tankolni nagyobb szinten,mert öreg vagyok és nem akarok mással kitolni.De paladin hílernek és tanknak is meglepően könnyű.
De a druida is mindenes.Ha értesz hozzá szerintem azzal sem jársz rosszul.
Vicc hogy réges régen prot warrim volt,BC meg Lk idején,de most nem mertem kezdeni.
-
Viktor77
titán
Mivel feltételezem nem top100-ra törsz, így mindegy melyik tank. Amelyik tetszik. Én monk és pala tankot healelek legfőképp, szeretem őket. M+-ra warrit visznek legszívesebben a sebzése miatt. De kb. 13-15-ig tökmindegy.
Ragnán tudtommal már csak a Retro Nation maradt, mint progress guild, de vannak ott mások is. [link]
-
PeL
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni 1-2 dologhoz. Napokban kezdtem bele az eredeti játékba (BFA), jelenleg egy 52-es rogue karim van de szeretnék mellette elkezdeni egy másikat mert ezt ismerősömmel együtt húzom, és mikor ő nincs akkor is legyen mit csinálnom. Tanknak melyik class jelenleg a legjobb ami nem túl bonyolult és életképes is? Milyen profokkal lehet most könnyebben goldot szerezni? Van Ragnaros alli oldalon elsősorban magyar guild ahová érdemes lenne jelentkezni és vannak aktívabb játékosaik is? Én 33 éves vagyok, tehát lehetőleg hasonló / legalábbis érettebb gondolkodású korosztály érdekelne csak, feltéve ha nem gond hogy nem ismerem a cata utáni kiegeket. Ezelőtt régebben Taurin játszottam de csak az akkori Cataclysm contentet, tehát abból van azért alap fogalmam a játékról de onnantól számomra teljesen ismeretlen a játék. Tehát lehetőleg ne legyen alap elvárás hogy rögtön mindent vágjon az ember oda-vissza. Így első ránézésre eléggé megváltozott minden, idő kell hogy belejöjjek az újdonságokba. Rajtam kívül két ismerős jönne (szintén 25 és 30 évesek) akikkel most kezdtünk el eredetin játszani, illetve az egyikőnk már horda oldalon játszott egy ideje de átjött ő is alliba, új karakterrel.
Köszönöm előre is az esetleges választ.
-
TBT
addikt
-
KTony
tag
válasz
bypass|HUN #88928 üzenetére
Biztos jó, én a bloodelf heritage armort boost t karakterrel csináltam meg. Allied race ahol számít hogy boost vagy rendesen lett e felhúzva
A tauten heritage armorhoz exa tb és Baine kiszabadítása kell. -
OgreImre
senior tag
A meeting stone-ok csak TBC-ben jöttek be? Mert ott vannak az insták mellett, de nem aktívak.
-
r6man123
senior tag
Classic WOW guild-et keresek, 30+ korosztályhoz tartozom, jó lenne hasonló "veteránokkal" játszani. PM
-
hunvarlan
aktív tag
Hát én eddig egyik nagy kulcsos oldalban sem csalódtam cdkeys még vissza is utalta a pénzt mert rossz játékot vettem véletlenül instant gamingben pedig eddig még sosem csalódtam egyszer volt hogy nem jó volt a kód de nem viccelek kb 20 perc alatt megoldódott! Elég sok ideig onnan vettem a gc-t is meg csomó játékot.
-
Addel
senior tag
Kár ezen vitatkozni, ez oldalanként változó és nyilván a felhasználási feltételekben elolvasható, hogy vállalnak-e felelősséget, vagy sem. Az ebay is egy piactér pl., de ők vállalják a felelősséget az ott kötött üzletekért, engem már vertek át ebay-n és az üzemeltető visszaadta a pénzem, azt hogy ők azután hogy szerzik vissza a pénzt, nem tudom.
-
echterion
nagyúr
válasz
Micsurin #88930 üzenetére
Miért kellene bármilyen eszköznek a kezében lennie? Nem tartott senki fegyvert a fejedhez, hogy neked onnan kell vásárolni, ugye? A döntés a tiéd, ha olyan helyen vásárolsz, ahol nincs paypal vagy azzal egyenértékű vásárlói biztosíték, akkor így jártál, ez bizony a te döntésed, így a te hibád is, nem az oldalé.
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, a tauren heritage armor megszerzéséhez a dk jó? Mármint a karakter emelt szintje miatt kérdezem....mert ugye a boostolt kari nem oké.
-
Razzul
őstag
válasz
grizlisandor #88919 üzenetére
Én lvl 34 vagyok. Eddig én sem siettem, halászgattam, felfedeztem. De lehet hamarosan bele kéne húzni.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #88923 üzenetére
Közben találtam. FarmHUD
-
Csokishurka
őstag
Valaki tud valami jó addont miningoláshoz ami minimap find mines cuccát váltaná fel, hogy ne jobb felső sarokba nézzem hogy felvillan e a sárga pötty hogy ott van vein vagy nem? (olyan addonom már van ami mapon mutatja hogy hol vannak bányák)
Köszi! -
echterion
nagyúr
válasz
Micsurin #88914 üzenetére
Az az oldal egy piactér, olyan, mint a g2a, vatera, hardverapro és társai, így nyilván csak úgy lehet megbízni bennük, mint bármelyik más piacteres oldalban. Én is mostanában csak simán előfizetek kártyával, de amúgy régen mindig a napos gc-t vettem cdkeys-ről, velük még sose volt gondom más játék megvételénél sem.
-
TBT
addikt
A Blizzard Gear Store is elkezdte kiküldeni már a példányokat:
Eközben az Amazon még a pénzt sem vonta le. Kezdek aggódni.
Utolsó reményem bennük van, ha már idehaza sehol sem kapható/Gear Store-ban azonnal elfogyott még májusban. -
grizlisandor
veterán
válasz
Tegnap lettem meg lvl 35, mondjuk én nem sietek kifejezetten.
-
TBT
addikt
válasz
Micsurin #88914 üzenetére
Nekem is volt ilyen Instantgamingról és CD Keys-ről. Azt hittem azok egy fokkal jobbak a Gamivo-nál, de sajnos első kézből tapasztaltam, hogy nem. A supportjuk töketlenkedett, a Blizzardos support pedig azonnal tiszta vizet öntött a pohárba. Azóta aktív előfizetésem van a Blizzardnál. Kicsit drágább, cserébe nem csesznek át és baromi rugalmasak/jófejek + tényleg hozzájuk kerül a pénz, nem pedig valami random személyhez az internet másik oldalán. Ha egyik napról a másikra megszűnnének ezek az olcsó kulcsos oldalak, nem hiányoznának, legalábbis nekem biztosan nem.
-
lakisoft
veterán
válasz
Eugene Roe #88913 üzenetére
Ezt nem tudom elhinni nekem 4 karakter van 50 környékén a legnagyobb 61-esen, és van hogy 2-3 napig be se logolok.
Szerk: Kérdés az hogy mit csinálsz az alatt a játék idő alatt? Ha horgászol akkor elhiszem hogy nem gyorsan szinteződik.
-
Micsurin
nagyúr
Mikor okosban akarsz venni kódot de beszívod... és végül a Blizz sup húz ki a ganéléből azt hiszem kijár nekik egy hatalmas piros pont ritka korrektek és segítőkészek voltak ismét.
Tanulság a GAMIVO a kulcsos oldalak alja.
Van, hogy annyira olcsó az amúgy is gyanúsan olcsó 30 nap, hogy bevállalod....gondoltam a jövőhavit elspórolom, inkább beteszem fixre Blizzen azt hiszem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Nalunk van egy tag aki a 2. 60asat geareli.
-
ViharVadász
őstag
válasz
grizlisandor #88910 üzenetére
Hányas szinten tartasz ha szabad kérdezni? Én jelenleg 41-es szinten állok, elég lassúnak tartom magamat.
-
grizlisandor
veterán
Phase 2 még idén. forrás(katt)
P2-ig még fel akartam húzni legalább 1 altot, hát a fő karit se fogom tudni addig.
-
Razzul
őstag
EU Realms Layering Update..
Az NA és EU szerverek mindegyike egy vagy két layerrel fut, és ott ahol egy layer van a Blizzard lockolta is ezt az állapotot. -
TBT
addikt
Gyönyörű és méretes kiadvány lett, már várom a saját példányom.
Én az Angol Amazontól rendeltem (azok bezzeg nem küldik előbb), mert idehaza csak 1 bolt írta, hogy talán lesz náluk, de ott is rögtön elfogyott.
-
warcat
veterán
válasz
AlexWolf #88894 üzenetére
Szerdai napon, a hajnali szerver restartok után csak nagyon kevés shard fut.
Vagy karbantartják őket vagy kifejezetten spórolnak rajtuk, délután - este indulnak el újra. Ez magyarázza a tömeget, a másikat már írták.
Próbáljatok nem olyankor farmolniIlletve az egyébként néptelen területek is tele lesznek, mert egész EU-t adott zónában 1-2-3 shard látja el és összeraknak mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- Honda topik
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Star Trek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged