- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Baky1987 #88960 üzenetére
Nálam is volt némi fennakadás, mert a pólusban lévő üzletben azt mondták, hogy "elveszett" a rendszerben a megrendelésem. De ott helyben újra rendelték a srácok!!!
Most beszéltem velük telefonon, náluk van a termék. Nagyon normálisak, és segítőkészek, legalább is a pólusban lévő üzlettel nekem eddig semmi gondom nem volt. Bármikor hívtam, vagy ott voltam, messzemenőkig úgy intéztek mindent, ahogy az nekem a legjobb. Szóval nagy respect nekik.
Csak halkan súgom meg, hogy azt mondták, náluk 4db ilyen előrendelt termék van, az egyik az enyém. Kérdezz rá náluk, hátha az egyik a tied....
Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Baky1987 #88956 üzenetére
Szia!
Én ezt kaptam ma 16.13-kor.
"Kedves vásárló!
Ezúton értesítjük hogy World of Warcraft Collector's Edition előrendelését a holnapi (10.08) naptól átveheti Hunyadi téri üzletünkben, rendelését a megjelenéstől számított 3 napig tudjuk tartani
Üdv: G2 shop (Konzolok Szervize/Videojátékbolt.hu)"Üdv: bypass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Apple MacBook
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest