- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
itt találtam iylen videót a ksiebb Ryzennel IGP-vel a 2200g-vel
nem rossz azért FHD 8-as RAIDEN 40-60 FPS
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #86589 üzenetére
Ezt nem ismerem,azt hittem arról a löttyről beszélsz amit az a fura pasi árul,az kari bound.
Legutóbbi karimat ami holy paladin volt,minden poti nélkül pár bónusszal felhúztam 98-ra.
Ha ez a poti oda adható kiskarinak is akkor klassz,veszek belőle egy tonnát és kiskarinak át passzolom,50-es warrit fel kéne húzni 71-re szerdáig.
Asszem szerdán tw hét lesz,bár nem biztos,mert nem vagyok fent.(#86591) Peetey91
Nem vagyok fent,és fejből nekem kb senkinek nem jut eszembe a neve. -
Whysperer
addikt
Én mindig questeltem meg dungeon QUE .. warriroral meg átmész tankba és easy. intans inv
-
-
Pocak89
senior tag
Szerintetek leveling szempontból mivel járnék jobban? Jelenleg 93-as warrim van amivel eddig csak instával fejlődtem. 90-en megcsináltam a felvezető questet garrisonig és azt vettem észre, hogy a questek elég jól adták az xp-t. 1 dungeont toltam viszont azt elég lassúnak éreztem. Nemtom, hogy csak kevés volt a dps vagy ezek a wodos insták már ennyivel lassabbak lennének?
Szal szerintetek mivel járnék jobban questeljek már innentől vagy maradjak az instánál? -
-
Whysperer
addikt
Valaki játszik így ? [link] hallottam már ingame társaktól ,hogy nekik nagyon jól elfut Ryzen 2400G vga nélkül IGP-vel VEga 11-gyel a játék
-
Plata
félisten
válasz
szaszab #86570 üzenetére
World quest tracker.
Nekem az van,abban is van ilyen opció azt hiszem.
Csak én nem pvp-zem és mindig ott vagyok a wq mellett úgy keresek partyt.Szerintetek mitől függ az hogy instában esik darkmoon küldis item?
Kul tiran huntival lazán kifarmoltam egy délután vagy 20 itemet,de aztán vele is le adtam az 5 küldit többé nem esik neki ugye item ezen a héten.
Gondoltam majd warrival is fog esni,de nem,warrival letoltam pár random instát és nem esett csak 1 darab item.
Mi a szöszért esik az egyiknek egy instában mind az öt,míg másik karinak három instában is csak egy darab. -
Plata
félisten
Az normális hogy vége a timewalking hétnek de a vendor az még most is bent van?
-
kkdesign
senior tag
válasz
fonok87 #86564 üzenetére
Én is ártalmatlanul raidfinderezgetek, erre Bewareee, majd TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰTT és egyrészt majdnem lefordultam a székről, másrészt szerintem a szomszéd ha már aludt tuti lefejelte a polcot az ágya fölött...
Köszi a tippet, ezt én is kiprószálom, nekem is van fizikai gomb, muhaha -
Joezyka
senior tag
-
fonok87
aktív tag
válasz
kkdesign #86556 üzenetére
Az lesz az. Én is szenvedtem ezzel nemrég (BEWARE!!! TŰŰŰŰTT), meg az átvezető videókban minden mást túlharsogó zenével is. A soundeffect-speech-ambient-music csúszkák mind máshol voltak. Azt hiszem DBM a Masterhez van kötve, de a videók zenéje max hangerőn tombol minden csúszkától függetlenül. Legalábbis amikor meguntam a szenvedést feltoltam minden csúszkát 100%-ra (mastert is), és elkezdtem használni a fizikailag is jelen lévő hangerő-szabályzót a billentyűzetemen. Most mindkét probléma megoldódott.
-
Plata
félisten
válasz
Joezyka #86561 üzenetére
Ha jól tudom van olyan addon amivel lehet szervert váltani,de én sosem használtam,szóval nem tudom hogy tényleg működik-e.
Azt hiszem server hop vagy mi a ragya a neve.
Egyébként most mindenki gnome karit kezdett vagy mi a rosseb van?
Kul tiran warrival elmentem random instára,napközben sosem szoktam instázni,mert valaki fix megzavar vagy valami közbe jön,de most mentem két instát.
Uldamanban négy gnome dire maulban meg három volt a csapatban. -
Joezyka
senior tag
olyan kérdésem van, hogy mit csinálnak a játékosok akkor amikor world pvp-ben elkezdem gyepálni, és egyszercsak eltűnik. Nem nem invi/vanish stb van, mert van amikor mounton van és úgy tűnik el, ráadásul olyan kasztok is melyeknek nincs ilyen képességük.
olyat hallottam, hogy szervert váltanak valahogy. Lehetséges az ilyen tényleg?
-
Lajtorja
aktív tag
Az ugye megvan, hogy stat weight nem egy állandó érték? Minden egyes új cucc után generálhatod újra, ha nem teszed akkor amit pawn vagy más addon, de főleg amit egy guide ír az fabatkát sem ér. Legtutibb ha tényleg simeltek vagy olyan oldalakat használtok mint pl. Mr.robot best in bags szolgáltatása.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Peetey91 #86554 üzenetére
Én a Zygor guide addont használom erre (is). A stat-ok súlyozása alapvetően helyesen van beállítva, ettől függetlenül csekkolom a wowhead class guide alapján, és ha szükséges, módosítok rajta. Jó kis addon, ez is mutatja egy táskában lévő item-ről, hogy mennyivel (%-osítva) jobb/rosszabb, mint az equiped. Egyedül ugye a trinketeket mutatja helytelenül, mert a proc/use értéket nem számítja bele (vajon miért
). Azt, hogy melyik trinket a jobb, azt a https://bloodmallet.com oldalon lesd meg.
Kérdés: mivel jobb az icy veins, mint a wowhead?
-
kkdesign
senior tag
Egy másik ami hirtelen még eszembe jutott. Utánakerestem már googléban elég sok linket megnéztem. Van a DBM-ben egy dudaszó, ami cefet hangos minden máshoz képest. Le tudom azt valahogy halkítani? Szerény véleményem szerint az talán a master soundhoz lehet kötve :/
-
Lacee1986
senior tag
válasz
kkdesign #86550 üzenetére
5 perc alatt megvan. Magamat idézve a fórumból:
Már mások is kérdezték ezért leírom, hátha segít. Nagyon egyszerű használni a simcraftot.
- Felrakod a következő két addont: Pawn és Simulationcraft
- Belogolsz, beírod hogy /simc és kimásolod amit kapsz
- Ellátogatsz ide: raidbots.com, rámész a "Stat weights"-re és az alsó nagy textboxba beilleszted azt, amit az addonból kaptál. Ezután katt a "Generate stat weights"-re alul.
- Használhatod a weboldalt található karakter keresőt is, de az addonal azonnal megtudod nézni a stat változásokat ha kicserélsz egy itemet.
- Amikor végez, megkeresed a Pawn stringet és kimásolod
- A játékban a karakter panel alján rámész a Pawn gombra, alul a Scale tabra és Import. Ide beilleszted a stringet amit kaptál a weboldalon.Ezek után ha szerzel egy itemet, azonnal láthatod, hogy jobb a mostaninál vagy nem. A raidbot weboldalon ezen kívül még eltudsz szórakozni különböző talentekkel és itemekkel.
-
Hunner
senior tag
válasz
Ez mindig attól függ, hogy mit csinálsz (5fős dungeon aoe party, vagy single target raid boss, esetleg sok addos boss) és miből mennyi van rajtad éppen. Ezért létezik a SimCraft, egyáltalán nem csak a profiknak.
Szerencsére a "profizmus" részét sikerült kiölni belőle azzal, hogy a fejlesztő netre vitte, így két kattintással és pár perc várakozással mindig naprakész lehetsz. Raidbots - webes simcraft
Egyébként Icy-veins class guilde-i jók kiindulópontnak.
Ha ezen túl esetleg az azerit traitek is érdekelnek akkor Blood Mallet és itt is van minden classhoz egy 3D-s grafikon ami mutatja a stat sweetspotokat. példa frost dkDe javaslom a Raidbots-ot, azon belül is a - Stat Weights gombot - tényleg faék egyszerűségű és ha a pawn nevű addonnal párosítod, és abba mindig bemásolgatod a frissített stat prioritást, akkor a tooltipeken is láthatod, hogy jobb e az item, ami esett neked.
-
fonok87
aktív tag
válasz
Én Icy veins-t szoktam nézni. Főleg a raidre legmegfelelőbb összeállítást tartják szem előtt, de mióta van M+ 5fősökről is írnak valamennyit.
Simulationcraft/Raidbots szerintem is az elborultaknak való, mint pl anno guildtársam, aki contentváltáskor 10+ órákat ölt az MM huntija tesztelésébe -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan addon-t vagy weblapot, ami abban segít, hogy melyik statomra kellene gyúrni, miből mi a cap érték, milyen sorrendben érdekesek a statjaim?
volt régebben, lehet most is van ez a simulationcraft, na azért olyan mélyen nem izgat a dolog, azt meghagyom a profiknak
de még wotlk idején emlékszem egy tök egyszerű kis dologra, de mostmeg nem találom.
-
Plata
félisten
Volna nekem egy kérdésem.
Talán valaki tudja a választ,druida kariknak van a légiós class hall forma a dög nagy bagoly forma.
Erről jutott eszembe hogy vajon az a forma trükközéssel hamarabb is megtanulható?
Alapból hatvanas szinten lehet megtanulni alt karival,mivel az NPC aki tanítja egy ház tetején dekkol.Hatvanas szinten ha megvan a repülés skill tudunk vele dumálni és megtanítja a légiós repülő bagó formát.
De mi van akkor ha valaki felsegít a háztetőre?
Akkor kissebb szinten is megadja vajon? -
Rodzs
újonc
Sziasztok!
A Serenity (Alliance PVE) klán tagfelvételt hirdet az Augusztus 27. napján megjelenő World of Warcraft Classic-ra. Célunk hetente legalább 3 napot raidelni, ha aktuális lesz pontosítjuk a tagokkal. Jelenleg minden posztra van még hely a progress és casual raidcsapatban is. Jelentkezz itt: https://www.facebook.com/groups/603372193406635 -
wjbhbdux
veterán
-
szaszab
aktív tag
válasz
Joezyka #86520 üzenetére
Community esetében lényegtelen, melyik szerveren vagy. Kb olyan ez a community, mint egy közös "battletag friendlist".
Sajnos alli oldalon nem tudok ilyenről. De ma megyek monkommal lecsapni a 8-as Atal'dazar kulcsom (mondjuk, ha valakinek van értelmes 9-es kulcsa, akkor csatlakozom inkább ahhoz
). Megkérdezem a guild-en belül, hogy hozott-e létre valaki hasonszőrű community-t.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
laceszgamer #86513 üzenetére
Azt hiszem most 800 ezer ebayen.
Miert ennyire ritka?? Én nagyon érzem😂
-
warcat
veterán
válasz
laceszgamer #86513 üzenetére
A swift változat defláció előtti ára bőven 20 millió felett volt de a sima is 10 milliós goldcap
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Érdeklődnék a TCG kártyák felől biztos vannak itt okosabbak. Tudom, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy jobb dolgot mountot találj, de mégis kibontanék pár csomagot ismerőssel.
ezeket találtam ebayen: [link]
[link]Melyik pack a jobb vagy mi a különbség? Lehet mindegyikbe pl spectral tiger? Ismétlen tudom nagoyn kicsi az esélye, köszönöm!
-
whitezo88
nagyúr
En ezt tartom hangulatnak meg epicnek nem a szazezrdik M plus farmot. [link]
-
Error
csendes tag
Guild helyett lehetne akár community-t szervezni, így aki guild-ben van is tudna csatlakozni és maradhatna a jelenlegi guildjében is....
-
szaszab
aktív tag
válasz
Lirion #86501 üzenetére
Mekkora kulcsra gondolsz?
Egy jó rog mindig jól jön@Ripper03: Nekem erről mindig az a gif vagy videó jut eszembe, amikor a mamika elkezdi takarítani a billentyűzetet, majd felemeli, fejjel lefele fordítja, és elkezdi rázni. Aztán jön ki belőle műzlitől, tejtől kezdve minden. A végén még egy macska is, ami elszalad.
-
Lirion
addikt
Tudtok valami jó magyar mozgalmat M+ pusholásra? Alli, horda egyaránt jó, alliban 408as, hordaban 397es assa/outlaw rugoval keresek főleg hétvégi teamet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest