- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Viktor77 #87396 üzenetére
Bármennyire is nem fűlik a fogam a temetőgankekhez, szerintem pvp szerverre megyek. Mégiscsak ez az egész játéknak az alapja. Aztán 60-on meg lehet választani, hogy pvp klán vagy pve. Több opció, több változatosság. Szerintem. Aztán lehet, nincs igazam, mert pve is van bg.
-
TBT
addikt
Jól értem, hogy a nevek lefoglalása ma éjféltől indul?
-
Viktor77
titán
válasz
Lézerparaszt #87395 üzenetére
PvE/Normal szerver: Mirage Raceway
PvP szerver: GolemaggFB csoportból másoltam, ott jobban tudod követni az eseményeket.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, van már valami statisztika hogy melyik lesz a "magyar szerver" classicban?
-
Razzul
őstag
válasz
whitezo88 #87382 üzenetére
Nem működött és nem is fog ez így van. A 40 fős raideknél viszont tényleg csak a hardcore guildek tehetik majd meg, hogy válogatnak a DPS-ek, healerek meg tankok között. Mindenki más a létszámot akarja majd feltölteni, és ha 30 fő jelent meg az adott este össze fogják tenni a kezüket egy boomkinért.
Épp emiatt szerintem butaság retribution pala helyett más karaktert választani mert az ember fél, hogy nem fog raid helyet kapni. Dehogynem fog.
-
Peddy789
őstag
Helo,
LFM powerleveling! [Alliance, Mirage Raceway]Keresek 2-3 warriort 1 priestet 1 paladin, akinek lenne kedve az elso par napban(3-6) hc modban tolni foleg dungeon grindal fejlodve. "melee cleave grouppal" Kovetve Hakurai csatornajan kozetett videokat:
Classic WoW - Full 5-man Speed Leveling
Classic WoW 5-man Leveling GuideEn szemely szerint 28 vagyok, es mernoki mestert csinalok, tehat tanulo vagyok. Olyan 21+ koru szemelyeket keresek akik sajat megitelesuk szerint konnyen ki lehet jonni, thehat nem borulnak ki, nem sertodnek be, nem okoskodnak, elfogadjak a masik velemnyet, szeretnek jokat rohogni discordon stb, es osszesegeben baratsagosak masokkal.
Lehetopleg pedig mar van valamennyi tudas vanilla wowrol, esetleg jatszottak privat szervereken, a stressz teszt alatt gyakoroltak hasonlok.
Nyitott lennek az insta gyakorlasra is, emulatoron keresztul, illetve a 1-18 gyakorlasra is.
Tudom sokan nem ertenek ezzel egyet, es mashogy akarnak fejlodni, ami rendben is van!
Tehat ez azoknak szol akik szerint szorakoztato 5en egyutt fejlodni, es probalni kitolni a hatarokat. -
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem jön be a bfa, ezért úgy tervezem 27-től tolni fogom a wow classicot és retri palát terveznék. A vanilla wowban milyen volt a retri pala? Leginkább pve-re tervezek. Paladinom nem volt még, de néztem róla videókat és eddig eléggé bejött, pláne az, hogy undeadek és démonok ellen többet is sebez, ami jól jöhet majd naxxra.
-
echterion
nagyúr
Na befizettem egy hónapot. Addonok belőve, már csak egy működő gatherer kellene.
Illetve kérdés, hogy a névfoglalósdi ugye elvileg hétfő éjfélkor startol (UTC), a kérdés az, hogy ezt kliensben lehet majd csinálni, tehát a karigenerálásig lehet eljutni benne? -
whitezo88
nagyúr
Jól láttam hogy exa rustbolt és unshackled kb semmit se ér? előbbinél egy qva drága mount, utóbbinál annyi sem (recepteken kívül).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Lacee1986 #87380 üzenetére
Mondjuk anno minden class egy szerepre volt hívatva, ez tény. Paladin/sámán, druid, pap = healer, warrior = tank, hunter, rugue, mage, warlock= dps (jó, ez utóbbiaknál elég egyértelmű volt
). Kíváncsi leszek, hogy vajon most is így lesz-e? Vagy eljön a retri palák, cement/ele sámánok, feral/balance druidák, fury/arms warrik és shadow papok ideje?
-
Lacee1986
senior tag
válasz
grizlisandor #87378 üzenetére
Nem tudtad, hogy itt mindenki top tier raider lesz?
Egy 40 fős raidbe lazán elfér minden class, ezen nem kell aggódni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #87378 üzenetére
Én is boomkint indítottam volna, de semmi esélye a raidet, jó ha egyet elvisznek crit és bufd miatt...
-
grizlisandor
veterán
Agyalok rajta, hogy a classic-ba én is visszatérek, sokkal több köze van, az általam legjobb időszaknak tartott wotlk-hoz, mint a bfa-nak.
Nem értem, hogy miért 1-1 classic, ugye beszélgetitek fent, hogy ki mit indít és hogy egyes kasztok ki vannak zárva a metából. Blizzard ezekbe miért nem nyúl bele egy kis buff-al, hogy használhatók legyenek szélesebb körben. Pl.: én szívesen játszanék elem shámán-t, pvp ok, de pve bad, boomkin druid-ot, de is dead, talán majd valami 5% critt buff miatt viszik AQ40-be, ha jól láttam.
-
Dr.Burn
őstag
Sziasztok,
Van mar alakuloban magyar guild a WoW Classicra?
-
Plata
félisten
válasz
Watercolour #87375 üzenetére
Törpe huntit kipróbálom újra.
De én Mirage Raceway szerverre megyek.
Szórakozni szeretnék,nem állatokat kerülgetni.
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
Gondolom eleinte nagyon sok játékos lesz.
Kíváncsi vagyok mikor jön elő a Blizz Bc vagy LK szerverek ötletével. -
Watercolour
aktív tag
Valaki esetleg tervez classicozni vanilla-WOTLK korszakból a BS Alliról? Szívesen játszanék régi arcokkal, bár már nem igazán emlékszem szinte senkire. Egyelőre Golemagg alli oldal vonz, és eléggé kazsuál módon tolnám valószínűleg, mivel (sajnos
) már nem vagyunk tizenévesek, nincs annyi szabadidő.
Pár guild, amiben megfordultam (és még emlékszem a nevére): Mostly Harmless/Harmful, Revenge of the Fallen, Dark Wind, Unity (talán, a Selur-féle bandára gondolok), satöbbi.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Viktor77 #87359 üzenetére
Azért én örültem neki, mikor bejöttek a karakter-modell update-ek, aljnövényzet. De biztosan hülyeség a warcraft III-hoz is a hd mod készülése.
Lényeg a lényeg, szerintem kevesen vágynak a classicra a baltával faragott modellek miatt, és sokkal többen más egyéb dolgok miatt. De biztosan csak én siklottam át az ilyen kommentek felett.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Csokishurka #87369 üzenetére
Top tier pvp/pve. Fejlődni is jó.
Van számtalan instant 60 szerver, érdemes kipróbálni a classokat, itt már nem olyan egyszerű lvl 40-ről a reroll. -
Bencus88
nagyúr
Viktor77 tudsz már valamit mondani a klánotokról? Lesz classicon? most olvastam egy cikket, hogy a magyarok Mirage raceway szervert fogják betámadni.
-
Csokishurka
őstag
Rugó milyen volt classicba?
-
Bencus88
nagyúr
Én druid akartam lenni, de utána jártam és elég rossz döntés lenne így én is maradok a palanál. Kisebb instákra kifejezetten ajánják hogy 60on mi lesz tankként nem tudom remélem elférek majd valahol. Ha nem akkor healer leszek.
Kisebb instákba az aoe miatt inkább palakat viszik, meglátjuk lehet meg kell tanulnom healelni
-
echterion
nagyúr
válasz
Csapoati #87362 üzenetére
Oké, akkor marad.
Holy-ként lehet azért fejlődni vele, vagy az arra alkalmatkan? Erről a kasztról nekem az maradt meg, mikor egyszer bratyeszt láttam játszani, hogy simán életben maradt 60-on world pvp közben egy hordással szemben úgy, hogy a manája semmit se fogyott, csak healelte magát, míg szerencsétlen sámli meg elégette az összes manáját, ami után meghalt a picsbe. -
Peetey91
senior tag
Ti mit fogtok kezdeni tudjátok már? Én jelenleg úgy áll, hogy UD papot.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lei559 #87353 üzenetére
Jövő vasárnap megyünk haza, az addig eltelt idő lenne igazából a kidobott mani. Na majd meglátom, hogy ma este be tudok-e logolni, ha lesz időm, akkornem érdekel, befizetek egy hónapot most.
Pala lenne most a kiválasztott, mert olyan kasztom még sosem volt. Visznek ilyet dd-nek vagy healernek instába? Vagy hagyjam, mert ezt nem szokták a régi raideken preferálni? -
Lei559
tag
Szerintem felesleges egymást győzködni , hogy mi miért jó vagy miért szar vagy miért fog kihalni avagy sikeres lenni hosszú távon.
Akik nem játszanak a Classiccal azok azért örüljenek , mert ez szépen megfogja dobni a játékosszámot ami + bevétel a blizznek így újabb projectket indíthatnak
Akiknek ez volt minden vágyuk azokat várja szeretettel a magyar közösség akik egész nagynak ígérkeznek az előzetes infok alapján.
Akik meg nem játszottak vele anno , de van aktív előfizetésük azok meg ajándékba kapnak egy lehetőséget! Úgy hogy egyébként senki sem fog fegyvert fogni a fejükhöz , hogy dobják el a BFA-t és irány az a jó öreg eredeti Azeroth földje!
Szóval kár ezen vitázni.
Mindenkivel csak jót tesz a megjelenés vagy így vagy úgy. A saját véleménye meg mindenkinek szent és sérthetetlen. ennyit kell elfogadni és máris nem fog lezülleni ez a fórum oda ahol jelenleg 1-2 közösség tart a magyar játékosok körében. :/
Ui: bocsi a wall of textért én inkább olvasó vagyok itt , de most úgy gondoltam kicsit behozom a lemaradást
-
Viktor77
titán
válasz
Eugene Roe #87358 üzenetére
Most komolyan magyarázni kell? A WoW soha nem a grafikáról szólt, nem is ismerek senkit, aki emiatt játszana vele. Tök mindegy hogy néz ki, a régi grafika inkább még több hangulatot ad hozzá a játékélményhez.
Támogatni nem nagyon kell. A vanilla rész minden részlete készen van, csak adagolni kell, meg bugokat javítani. A Blizznek mindegy mennyien játszanak vele, ők is előfizetnek és legalább nem törtszervereken játszanak. Ez gyakorlatilag ajándék a retail mellé. Aki meg nem retail mellett játszik vele, ő tiszta haszon a Blizznek.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
whitezo88 #87356 üzenetére
A grafos megjegyzésed legalább annyira erős, mint az enyém. Legalábbis a tendenciák ellent mondanak neki, pláne hogyha ez igaz lenne, még mindig 6600gt-vel játszanék CoD:UO-t, de valahogyan mégsem ez a jellemző.
Igen, azok le fognak kopni, kérdés, hogy utána mi lesz a játékélmény a szellem-realmokon (nem állítom, hogy rossz lesz), és hogy a blizz akkor is támogatni fogja-e, ha nem lesznek meg az elvárt előfizető számok (nem tud, hogy van-e ilyen).
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Eugene Roe #87355 üzenetére
Kb egy honap es lekopik a casual meg a Catababy reszleg. Aki meg graf miatt fizet jatekot az no comment.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Sayiid919 #87354 üzenetére
Szerintem élménynek mindenképpen megteszi az első hónapra befizetni. Utána meg dobni kell az egészet, mert ennyi időt 20 éves grafikába beletenni... :) Nekem kb 10-15 órám van erre hetente, ennyivel a lvl60 is min 2,5-3 hónap, és akkor jönnek a 2-5%-os drop rate-ek :P
Én mondjuk eleve streamerekhez mennék, mert ott heti 10 órával sem maradsz ki a community élményekből. Kötött raid már nem nekem való, de heti 1-2 alkalommal el world pvp-znék 2*2-300 emberrel itt-ott Azerothban, ez pedig sokkal egyszerűbb egy-egy streamer hátán, mint spontán.
-
Lei559
tag
válasz
echterion #87350 üzenetére
Minden törlésre kerül , igen! Viszont be tudod lőni az addonjaidat , meg személyre szabni az interface speckókat , mert ez már a végleges éles kliens amivel játszol.
Hétfő este 6óráig bent hagyták , így lehet nyomni egész hétvégén. Kedd 0:00 órától meg név foglalás , így már annyira nem is olyan kárbaveszett az előfizetés.
Max az a 2 hét a releasig.
Közben befutott a kijelölt PvE szerver is:Mirage Raceway
-
echterion
nagyúr
válasz
Lei559 #87349 üzenetére
A pve majd engem is érdekelne. Ha lesz infód, légyszi oszd itt meg. Belépve a wow classic facebook csoportba elszörnyedve látom a szintet, ami ott van, így onnan érdemi infót nem lehet kapni kb. semmiről.
A mostani extended test-en készült karikat törlik, ugye? Ha igen, akkor nem fizetek még elő, mert nyaralás alatt max. egy gyors próba férne csak bele este, amúgy kidobott pénz lenne jövő hét végéig. -
Lei559
tag
*WOW CLASSIC INFO*
Mivel a blizz tegnap leközölte az EU szerverek listáját , így lehetőség nyílt utat választani. Mivel összesen 6db angol nyelvű szervert kapunk 2-2 db PvP/PvE és 1-1 db RP/RP-PVP így a választás annyira nem lesz túldimenzionálva:
GOLEMAGG - PvP szerverre mennek a magyar playerek. (Az eddig alakult klánok közös döntése alapján 700-800 körüli a player szám amiben nincsenek benne az alvó klánok és emberek akik nem igazán szavaznak csatlakoznak a csoportosulásokhoz.)
A PvE részleg is hamarosan dob infót a választott szerverükről!
RP/RP-PvP csoportosulásról sajna nem láttam még sehol infot vagy igényt , de biztosan lesznek akik ráharapnak majd.
Személyes véleményem szerint egy kicsit butan van ez így megoldva , ugyan is ekkora játékosbázist betenni ennyi szerverre kicsit béna... persze nem akkora égés később bővíteni a listát mintha össze kellene vonni szervereket mert volt startnak 30 és elnéptelenednek de na..
Layering rendszer lesz az első időkben a blizz ígérete szerint ami tompítja majd az egyes területekre nehezedő létszámot , de a layerek számai is limitáltak , így ha megtelnek akkor a szerver full státuszba ér és mehet a jó öreg várakozás.
Phase 2-re amikor aktiválódik a Honor rendszer addigra teljesen kiveszik a layeringet , ami érthető is a kérdés , hogy mekkora kapacitással rendelkeznek majd a szerverek.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Viktor77 #87343 üzenetére
Hát én 1 hónapot játszottam a kieggel, amiből 2 hét volt a fun, úgyhogy jelenleg nem vagyok az, majd két hét múlva leszek újra az egy hónapra :P
Ezekért is, az immersiont legalábbis nem könnyíti meg :) az én szememben mondjuk már az is túlzásba viszi, aki ah-zik telefonról :P de én elég hc vagyok ilyen téren. Pontosabban most éppen semmi sem vagyok.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
szaszab #87345 üzenetére
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Ezt a Blizzard-ra értettem és a szolgáltatásra amiért fizetsz.
Én is diszkriminatív vagyok, mert pl kulcsos mythic-re, 7-es kulcs felett nem invelek sem orosz nevű játékost, sem holy paladint.
Nálam általában csak 2 kizáró ok van, ha orosz az illető vagy ha hunter.
-
Viktor77
titán
válasz
Eugene Roe #87342 üzenetére
És mi alapján reportolod? Tilos 10 accal játszani?
Ezért tartanak itt? Na, hát te biztos nem ezzel a játékkal játszol. Közel sem ezért.
Függőbb szarházi? Ezek mögött is egy ember van, így mivel te is egy vagy, így te pont ugyanannyira vagy függő szarházi.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Viktor77 #87339 üzenetére
Ezért tartanak itt :) mert a 10 boxernek csak addig fasza, amíg a többi hülye játszik így is. Ha megunják, és elmegy az emberek 30%-a, akkor ez is el fog majd menni, aztán jönnek majd az emberek, hogy vajon miért történik ez? Miért mennek el az emberek?
Van rá megoldás, report esetén fel kell függeszteni az accountot 1 hónapra. Ja, hogy a rövidtávú bevételek, és egy maréknyi tehetősebb / függőbb szarházi boldogsága fontosabb, mint az átlag játékosok hosszútávú elégedettsége? Hát, na!
-
Viktor77
titán
válasz
warcat #87338 üzenetére
Ő is sima játékos. 10 sima játékos.
Én a te reakciódat nem értem. Már azonkivül, hogy a szokásos sírás.
Akkor pvp on, pvp off, tuti nem ugyanarra a shardra kerülsz amin voltál.MOD: És hogy szándékoznád kivitelezni? Az 5 fős party tuti nem megoldás, nem lehet megcsinálni, hogy ne lehessen raid (máskülönben meg, kis szerencsével nem is kell partyban lenniük, ugyanarra a shardra is kerülhet az összes). Ha meg felemeled a lootolás határát 10-ről mondjuk 15-re és jön egy 15-ös multibox, akkor mit csinálsz?
-
warcat
veterán
válasz
Viktor77 #87337 üzenetére
Mi köze hozzá? Hogy engedi például a "sima" játékosok kárára? Miért nem lehet egy 5 fős party maximum erre.
A shard meg biztosan nem ilyen egyszerű, már elég régóta meg lett változtatva, hogy nem rakosgat máshova csak ha muszáj, főleg nem a reggeli órákban.
Továbbra sem értem a reakciódat, hogy miért az egyszeri játékosnak kellene kerülgetni ezeket.
Mégegyszer leírom: nem a multibox ténye zavar (bár nagyon lazán értelmezi a saját fair play szabályait a Blizzard itt a saját jól felfogott pénzügyi érdekében) hanem az, hogy a 10box megtagadja tőled a saját szakmád használatának lehetőségét.
Nem véletlen lett bevezetve a shardolással együtt a bizonyos ideig többször lootolható node, ezt a mechanikát teljesen felülírja ezzel. -
-
warcat
veterán
Egy színvonalasabb a játék,
Nazjatarban 10boxer druida szedi a Zin'anthidot. Mivel egy nyersanyaglelőhelyet csak 10x lehet lootolni, egyből despawnol, te meg bekaphatod.
Working as intended, és egyébként is a 10 subot fizető ember sokkal értékesebb, mint a sima plebs játékos. -
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #87333 üzenetére
A fejlesztők által kiadott doksi a legjobb. Mi lenne a kérdésed?
-
Csokishurka
őstag
Valakinek van valami frankó leírása a TSM4-ről? Annyi félét találtam tele mindenféle képlettel, hogy inkább megkérdezem van e akinek bevállt valamelyik mert akkor az alapján indulnék el.
Köszönöm! -
Bencus88
nagyúr
válasz
MegalodonS #87331 üzenetére
Sajnos nincs aktív előfizetésem
-
szaszab
aktív tag
Azért nem olyan könnyű az. Ha felhúzol egy altot, még a nyakláncot is ki kell húzni, lehetőleg 65-re, hogy igazán élvezhesd minden előnyét. Az a 3 essence... De már egy is odaver, ha jól választod meg, illetve nyilván, ha kiesik a BiS essence. De ahhoz is kell 50-es nyaklánc. Szóval, ha nem tolsz bele időt, nem keveset, akkor az 50-est is nehéz elérni. Mechagonban és Nazjatarban pl emiatt lenne nagyon jó legalább a direktben azerite power-t adó world quest-eket letolni, mert a "régi" területeken egy wq amíg átlag 200-at adott, az újakon legalább 400-500-at. Meg a heti sziget, az emissary-k, stb. Sz'al, ha komolyabban gondolod, akkor rengeteg időt bele kell ölni.
Pl mainemmel volt tegnap pofáraesés részemről. Kivettem titan residuum-ból a 445-ös fejest, de az utolsó pöttyhöz, ami ad +5 itemlevelt és növeli a statokat, ha jól emlékszem, 57-es nyaklánc kell, nekem pedig még csak 55 (nem kell sok az 56-hoz). Ez a hátránya, ha a maineddel sem wq-zol, csak csinálgatod a mythic+ dungeon-öket, meg az emissary-kat. Na, most képzeld el, az alt nyakláncát mennyi idő felrángatni.
-
J o e
tag
válasz
Zimmi91 #87319 üzenetére
Pontosan melyik ez a nagy küldi?Ha elmegyek Mechagonba, van sárga jelzéssel egy küldetés és több daily, de tegnap a sárgával jelöltből csak 150 reput kaptam. Vagy lehet, hogy a quest chainben kellene tovább mennem és ez akkor lesz elérhető?El kell lassan azon is kezdenem dolgozni, mert Unschackled repum 8350/12000, Mechagonban még a honored sincs meg
Plata:
Én is elraktam a sámánomnak egy komplett benthic szettet, ha meglesz a 120 csak rá kell adni. Tetszik, hogy ilyen könnyen lehet az altokat is öltöztetni/felzárkóztatni. -
Plata
félisten
-
Zimmi91
addikt
Nekem még 1500 repu kell nazjatarhoz, és 6000 mechagonhoz, szal 1 hét múlva végre repülés
Nazjatarra addig be se teszem a lábam míg nem jön a kövi WQ-s hét és adja az 1500 reput ami még kell, mechagonon meg naponta csak a nagy questet csinálom meg 1200 repuért, tegnap kidobta a Jetpack recit és le is gyártottam 6 db-ot szal így full easy az egészNazjatarra is tehettek vna vmi ilyesmit mint a Jetpack, nem lenne annyi bosszankodás
-
Plata
félisten
Mivel tw hét van így gear sem nagy gond,kapott benthic és tw gear-t meg elmentem nazjatar küldire,de csak a kezdésre amíg portált nem nyitunk,azért járt 370-es fegyó,így a kari felöltöztetve.Nem kellett rá költeni egy fillért sem és 366 ilvl.
Ma ha lesz kedvem befejezem nazjatar küldit hogy tudjon menni heti bossra.
Hátha. -
BoneDragon
veterán
Most lattam redditen, hogy valaki karakter boostot kapott, mert rég nem fizetett elo. Errol van vmi info?
-
whitezo88
nagyúr
Az lehetséges, hogy a legfrissebb W10 frissítés után szebben, simábban, több fpsel fut a WOW mint előtte? Nem 19xx asszem előtte 18xx volt még. Ahol bal lent nem a keresősáv volt csak a nagyító.
-
KTony
tag
Sziasztok a Pathfinder part1 part2 nél számit hogy ugyanazzal a karakterrel csináljam meg? A part1 nél megtehetem azt hogy Nazmir és Voldun nincs még végig questelve ezeket más más karakterekkel csinálom meg?
-
J o e
tag
Épp tegnap néztem, hogy jön újra a TW
Tervezek menni a 111es resto shamanommal, fel szeretném Őt is húzni 120-ig. Plusz ha utána még belefér, lehet a disc priestet is kicsit fejlesztem, most 110-es.
Ha esetleg valakinek kell majd insta queue, ma fent leszek már szerintem olyan 8-9 körül este -
Plata
félisten
-
L4mie
veterán
válasz
Whysperer #87300 üzenetére
hát nem tudom, anno BS-en mielőtt 2007ben migráltam ragnára is elég tré volt a hun csati, így ragnán már nem mentem fel...annyit tudok, hogy sok klánhírdetés ment, meg anno IC ből instant reppent valaki aki paraszt volt hun csatin
szóval kimaradtam a törtswarmból...szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged