- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
A BlizzCon-t holnap majd Virtual Ticket nélkül is lehet nézni, vagy kell hozzá feltétlenül az is? -
PeL
addikt
Elsősorban nvidia kártyásoktól kérdezném hogy nektek nem szokott néha random megfagyni a játék pár másodpercre? Elég gáz volt instában pont én healeltem, megállt a játék vagy 5-6 secre majd mikor visszajött majdnem meghalt a tank...
Ez már a második alkalom volt, egyszer questezés közben csinálta, most meg instában egy fight kellős közepén.
-
warcat
veterán
válasz
MegalodonS #89192 üzenetére
Igen,, olcsó token idején nem volt tétel
Jelenleg csak 1v1 és 2v2 van 4 pályán, orkok/emberek.
Lehet 4k felbontást beállítani de csak fullscreen módban jelenleg. -
warcat
veterán
Kis érdekesség, kaptam egy meghívót Warcraft 3 Reforged bétára, nézzetek rá a levelesládára ha érdekel.
Szerk.: főleg a Spoils of War kiadást előrendelők kaptak Mmo Champion alapján
-
Plata
félisten
Boralus harborban a hajón indul a küldi.
Nekem alt karival csak 120-as szint kell.
Ahogy 120 lett karim meg is jelent a küldi.
Felcuccoltam bankos karitól benthic gearrel és letoltam azt a ratyi küldisorozatot.
Nazjatar egy rakás szár.
Szerencsére már tudok ott repülni.
Mióta exalted lettem ott kb hetente egyszer a world boss miatt megyek oda.
Rühellem azt a tetű zónát,nem is csináltam meg semmit ott a repun kívül. -
Azie
őstag
válasz
Csokishurka #89181 üzenetére
nem. jobban jársz, ha dolgozol egy órát a gametimért
-
TBT
addikt
Leak, leak mindenhol, 2 nap múlva BlizzLeak:
-
Plata
félisten
Grat,az a pipi nagyon szép.
Nekem is megvan.
Remélem a timewalking vendornál bevásároltál 120-as itemekből.
Az első karinál nehéz a gear szerzés,kivéve ha van timewalking,mert ott 380-as cuccokat árulnak olcsón.Timewalking instában pedig 395+ itemek jönnek.Ha megcsinálod a timewalking heti küldit,amit egy teknős ad 120-as szinten boralus harborban akkor kapsz még egy 415+ itemet is.
Öt instát kell lenyomni 120-as szintűként. -
PeL
addikt
Ma lett 120-as az első karim a játékban, a második Timewalking dungeon köröm Magister's Terrace lett és kiesett a csirke mount Kael'thas-ból XD
-
warcat
veterán
válasz
Csokishurka #89175 üzenetére
Már nem fog a következő kiegészítőig, és akkor is csak ha direkt a deflációra gyúrnak rá.
A classic-al aktivizáltak egy nagy halom aranyat az oda visszatérő játékosokkal, ráadásul úgy, hogy a többségük semmit se törődik retail-el, nekik aztán mindegy mennyi a token, illetve nem vesznek semmi mást rendes AHban csak a tokent.
Call of Dutyt is sokan vettek belőle, most meg Blizzconon bejelentenek egy halom játékot (OW2,Diablo IV,új WoW kieg,talán új ip és Diablo 2 remaster), amiből pár biztos meg is kapja a preordert, veszik majd a tokent (az aranyért balance változatot) mint a bolond.
-
Janusz001
őstag
válasz
Csokishurka #89175 üzenetére
Volt az 30k körül is, de lehet még alatta is, megkoptak az emlékeim.
-
TBT
addikt
World of Warcraft tematikájú skinek a WarCraft III Reforged - The Spoils of War változatában:
-
KTony
tag
Valaki tudja hogy mi történik most a wow tokennel már egy napja 250k. A múlt héten vettem egyet 241k kaptam érte gondoltam ez a plafon.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
bypass|HUN #89170 üzenetére
Elfogadom
nekem se ez a vessző-paripám, csak furi volt a párhuzam.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Eugene Roe #89167 üzenetére
Egy ilyen kaliberű "datamove"-ot nyilván nem egy stand-up-os alap support végez, ezt gondolom átlátod. Így az azon a szinten tevékenykedő embereket már valószínűleg, még ha csak részlegesen is, de érintik a többletfeladatok amik ilyenkor generálódnak.
Amúgy nem vitatéma képpen írtam, csak jellemezni szerettem volna, mind a probléma "grandiózusságát", mind a környezeti adottságokat, hogy nem egy karakter stuck a gond, és nem éppen uborkaszezon van... ennyi... -
Azie
őstag
kieg téma: tök jó lenne egy olyan kieg, amikor nem háborúzunk, nem gyakunk le senkit, csak úgy építgetünk, craftolgatunk, segítünk a helyi communityknek tököt farmolni stb.
miért teszitek offba a témához kapcsolódó kommenteket? -
Eugene Roe
őstag
válasz
bypass|HUN #89163 üzenetére
Azt azért remélem tudod, hogy nem a supportosnak van extra dolga a blizzconnal.
-
Hunner
senior tag
válasz
Csokishurka #89165 üzenetére
Tudom, hogy Acti-Blizzard, a BO4 meg a blizzard kliensben vendégszerepel az acti miatt, de 100% hogy az a ticket nem a híres blizzard support irodában landolt, hanem valamelyik actis customerservices-nél. A belső felépités olyan lehet, hogy mivel a blizzard kliens kezeli az accountodon a vásárlásokat, és a játékokat, így miután te dűlőre jutottál az acti supporttal, keletkezik egy belső hibajegy ami elmegy a bnet kliens osztályra és ott kapja meg először az ügyed egy blizzard CS aki leveszi az accodról, inditja a refundot, de döntési hatása erre szerintem az activision lvl2 esetleg 3 cs-esnek van csak.
Csak azért írtam, hogy biztosan tisztán lássuk a helyzetet.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Nekem egy negatív élményem van, mikor a BO4-el toltam pár órát, rájöttem hogy nekem ez nem kell és nem akarták visszatéríteni, de ettől függetlenül mindig tudtak segíteni.
-
TBT
addikt
válasz
Velem is előfordult már, hogy segítséget kellett kérnem. Eddig mindenben azonnal tudtak segíteni (nem kellett sem órákig, sem napokig várnom) és baromi jófej volt mindegyik. Support szempontjából még mindig a Blizzard az első a videojáték piacon.
-
bypass|HUN
aktív tag
Szevasztok!
Nem éppen ingame téma, de wow is...saját tapasztalat hiányában, bízva a fórumokon olvasott pozitív tapasztalatokban, most először kértem segítséget a blizz support-tól. A probléma egy korábbi rossz döntés eredményeként regisztrált második account volt, amin egy mostanában újra elővett játék lakik (d3).
Kényelmetlen volt a ki és be loggolgatás, az add meg ezt, meg add meg azt...volt, hogy csak a metódus miatt nem is játszottam az éppen másik accounton lévő játékkal. Szóval vasárnap délelőtt megíródott a ticket, estére kaptam is választ, miszerint megoldható a két account egyesítése, csak pontosítsam, hogy melyik legyen az aktív, és melyiket zárolják. Illetve mellékeljek egy személyazonosító okmányt is, és már "mördzsölődik" is az acc.
Hétfőn, azaz tegnap este hazaérve, belőttem a masinát, és lám már csak egy élő accountom van, rajta a játékokkal (wow, d3, stb).
Az account egyesítést végző, koordináló game master supporter még egy jókívánságot is beleírt a záró ticket-be, ezen jót mosolyogtam.
"A játékba való visszatérés alkalmából kívánom, hogy az rng mielőbb megajándékozzon egy legendary lootal..:-) jó játékot, jó szórakozást. Üdv: Tuz"Szóval piszok jó érzés volt, maxi respect a blizz supportosainak (külön Tuz-nak)!!! Pláne, hogy most blizzcon van, és még így is tudtak időt szakítani egy player ilyen jellegű problémájának orvoslására. Ez szolgáltatás, ez az amikor "fontosnak" érzi magát egy ügyfél a szolgáltató számára.
Na ennyi, kábé...Üdv: bypass
-
Plata
félisten
Van arra valakinek valami ötlete hogy miért van az hogy időutazós instába ha bemegyek allied race karival akkor miért van az hogy a csaj kariknak a ruhája megmarad,de pasi karinak a transmogolt kinézet eltűnik és az eredeti kinézete látszik a ruhájának.Jó pár black morass-ban voltam most TW miatt,dark iron törpe sámlim és kul tiran humanoid rugóm ruhája ott mindig elvesztette a transmogot és a randa heirloomban mászkáltak,de a csaj kariknak meg maradt a ruhája.
-
TBT
addikt
-
Razzul
őstag
válasz
Fandango #89153 üzenetére
Annyira látszik, hogy a Cataclysm óta a Blizzard teljes egészében leszarja mi történik a World of Warcraft lorejával. Csak legyen valami konfliktus amivel be tudják súvasztani a játékba a menő raideket és össze tudják ugrasztani a szereplőket egy kiegészítő erejéig és viszlát.
-
Fandango
veterán
Nem meghágni/megalázni kell a Lich Kinget, hanem segíteni neki.
Ha igaz amit az alábbi cikk állít."The speculation for the WoW expansion is that there’s apparently a secret war going on in the Shadowlands, between the old gods who are trying to reclaim power, and ‘Death’s Vanguard’, consisting of Elune, Helya and more (whom the player will assist).
The 4chan post claims that the current Lich King – Bolvar Fordragon – takes the player to the Shadowlands, while Sylvanas has been waging war in Helya’s name (instead of the forces of the sleeping city of Ny’alhota) and Bwonsamdi is working for Hakkar the Soulflayer." -
grizlisandor
veterán
Ez még viccnek is rossz.
Tegnap+ma összedobtam az UI-mat Frostadamus mintára[link] kiegészítettem saját dolgaimmal. Szedtem le questing guide-ot, ha kész lesz a keybind-em, akkor HC módra csapatom majd a lvl 39 frost mage-emmel.
Keybind-re van valami ajánlás vagy jó lesz rá egy szimpatikus youtube guide?
-
TBT
addikt
World of WarCraft Shadowlands Expansion, avagy ideje meghágni/megalázni a Lich Kinget is:
-
-
Razzul
őstag
Srácok, a kliensben való fizetés csak nekem nem működik? Ugyanúgy próbálok előfizetést venni, mint az előző két hónapban, de most hibát ír a véglegesítésnél.
-
Roland861010
veterán
Valaki farmólja TLPD-t rendszeresen vagy farmólta?
-
Plata
félisten
Tévedtem,fejből tényleg rosszul emlékeztem.
Öt darab 7th Legion service medal-ba kerül,a neve Draught of ten lands.
[link] -
Plata
félisten
válasz
Zimmi91 #89140 üzenetére
Insta függő.
Ha sok a trash akkor dől az xp.
Tegnap warrim 116-ról 120 lett három tw instában.
Igaz heirloomban van és volt rajta 10% xp lötty.
De csupa olyat kapott amiben sok a trash.
Ha kifogod black morass-t akkor alig jön xp.
Warlock 71-ről 73-ra ugrott tempest keepben.Rugó 76-ról 78-ra. -
Azie
őstag
Classic addon kérdés, hátha valaki belefutott és/vagy tud rá megoldást:
GRID2
mindenhol rendesen látom a raidet beállítás szerint, kivéve UBRS, ahol csak a G1-et látom. Az alap blizz raidframen látszik minden jól.
ötlet? -
Plata
félisten
válasz
warcat #89135 üzenetére
Tőlem még sosem kértek semmit,pedig évek óta veszek náluk ezt azt.
Nekem még nem volt gondom velük.
Max annyi hogy nem volt nekik raktáron gamecard.
Tőlem egyszer kértek személyit játék vásárláskor,de az egy pesti boltban volt,sok éve.
Akkor már 30+ voltam,mikor vettem egy játékot Postal 2-t,erre a boltban közölték hogy az 18+ és mutassak igazolványt vagy kérjek szülői engedélyt.Majdnem elküldtem melegebb éghajlatra. -
warcat
veterán
válasz
Roland861010 #89136 üzenetére
Rendes boltra nem, és kinézetre, háttérismeret nélkül annak nézhető, ez a lényeg, ezért kell szólni.
-
warcat
veterán
válasz
Roland861010 #89134 üzenetére
Ezt így nem szerencsés leírni, mert nem tudsz és nyilván nem is akarsz rájuk garanciát vállalni.
A megfelelő formula egy figyelmeztetés, hogy tudja mivel van dolga, mellékelve a tapasztalatod velük.
Tehát: az instant-gaming egy szürke bolt, azaz nem hivatalos viszonteladók.Nem marketplace jellegű, azaz a saját cuccaikat árulják.Vásárláskor kérhetik az adataid igazolását (személyi), ez nem adathorgászatra irányul, csak magukat védik a lopott kártyás vásárlások ellen.Az üzleti modell nem a te átverésedre épül, hanem általában a régiós kedvezményekkel, dobozos kódok be-scannelésével valamint nagytételes vásárlásokkal játszanak, te megkapod a pénzedért ami oda van írva.
ez után odacsatolhatod, hogy ennyit és ennyit vásároltvam, volt/nemvolt gond.
-
Ideg
aktív tag
válasz
Roland861010 #89121 üzenetére
Mennyire megbízható ez az instant gaming egyébként?
-
Ideg
aktív tag
-
mmoleo
friss újonc
Sziasztok!
Egy kutatásban szeretném a segítségeteket kérni. Az MMORPG játékok fejlesztési irányait vizsgálom, ehhez készítettem a rövid 3 perces kérdőívet.
Válaszoddal rövid távon hozzájárulsz ezzel a témával foglalkozó szakdolgozatom elkészüléséhez, hosszú távon pedig remélhetőleg az MMORPG-k játékosbarát kialakításához.A kérdőív linkje:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTqnOHwhPrv0gvgf5ZsIGPympbiG3QarDwM1wkls5TPivKxA/viewform?fbclid=IwAR0vt5MeNcmhfx0rT0VSMqHpT5XigB3r17P0mWZUuZMJ7r8rwG1v9XSDCOoElőre is nagyon köszönöm, ha rászánsz pár percet!
-
Plata
félisten
Srácok valaki megnézné a timewalking vendort?
Nálam a cloth kariknak van epic item is a vendornál.
De mail leather vagy plate cuccos karinak nincs. -
Viktor77
titán
válasz
Roland861010 #89124 üzenetére
"2.ik" Ezt nem mered hangosan kimondani.
-
Roland861010
veterán
válasz
2.ik link egy RAF link!!!
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Szerintem gyorsan töröld a raf linkedet, vagy legalább írd oda hogy mi az. Szerintem nem így kellene reklámozni.
-
Roland861010
veterán
-
Stan648
tag
Sziasztok. Szeretnék venni 60 napos prepaid kártyát, de kb minden shopban az van írva - elfogyott, nincs raktáron. Valaki tud valami boltot ahol lehet kapni? A segítséget előre is köszönöm.
-
warcat
veterán
Úgy tűnik, aktív a recruit-a-friend!
-
Csokishurka
őstag
Van más lehetőség a tokenen kívűl arra hogy goldból eurot váltsak át a blizzard balancera?
Esetleg valódi dellára? -
Ideg
aktív tag
-
Lacee1986
senior tag
Ha valaki szeret ilyeneket olvasgatni, itt egy folyamatosan frissített gyűjtemény az összes "leakről", hogy milyen lesz a következő kiegészítő. Vannak érdekesek
-
echterion
nagyúr
Én valamelyik nap nézegettem, hogy milyen transmogot toljak a huntim nyilára, erre csak nézek, hogy mandokir nyilát nem tudom rárakni, pedig megszereztem anno, tisztán emlékszem, az volt az első epic cuccom a játékban. Ilyenkor mi van? Írjak a blizz-nek? Nem igazán értem, miért nincs a listámban.
-
Plata
félisten
válasz
Eugene Roe #89104 üzenetére
De tudtam,csak transmogolni szerettem volna olyanra a meglevő fegyóm.
De transmogosnál nem találtam.Végül el is adtam a francba mert felhúzott.
Salvaged ládából mindig olyan cucc esik ami neked való.Legalább is nekem mindig a specemhez való jön. -
Plata
félisten
Ma is voltam random instában,kaptam paladinnal Salvaged cache of goods ládikót,egy csodaszép de zöld fegyver volt benne.
Kérdésem az lenne hogy miért nem kapom meg a kinézetét?
Nincs ilyen mace az apperance-ban és transzmogosnál sem találom. -
Csokishurka
őstag
válasz
Viktor77 #89101 üzenetére
Áhhh köszi, találtam is vidit:
https://www.youtube.com/watch?v=sf_pgSFgrBECsak jó lesz még az a TSM
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #89100 üzenetére
Már van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Tudományos Pandémia Klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest