Hirdetés
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Én a raidelésről lemondtam.
A classic nem igazán alkalmas ad-hoc raidelésre. Kis klánban vagyok a régi klántársakkal...szóval mi biztos nem tudunk raidelni önállóan, se csatlakozni egy raid erejéig más kisebb nagyobb klánokhoz.
A loot osztás meg ugye kritikus tényező volt a classicban, mert volt rá ilyen olyan prio, dkp rendszer, kutyafüle, megsértődés. Ha nem vihetel gear mert csak beugró vagy, akkor hamar lemaradsz és nem lesz értelme annak hogy vigyenek.
Én ezért írtam korábban, hogy a 40 fős raidelés problémás lesz. Akik később kezdtek wowozni, azok nem fogják tolerálni, hogy nincs endgame PvE nekik, mert nem nagy klánban vannak. 40 főt nehéz lesz összeszervezni még nagyobb klánban is egy időre, hacsak nincs kb. 50-60 aktív raider. Az aktuális kimaradók meg elég hamar klánt váltanak. Aki anno vanillázott az tudja ezt. A kisebb és flexibilis raid és az egyéni loot rendszer egy áldás volt.
Mondjuk nem zavar a dolog. A T0-át farmolhatom ezerrel, aztán ha bejön, lehet menni BG-re, vagy felhúzni altokat. Pár hónap, fél év játékot kinézek most a wowból.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem a classikból az hiányzott a későbbi kiegekben, hogy nincsenek magas szintű zónák, elites zónák, ahova nem lehet csak úgy bemenni még levelcap-en sem. Itt a world bossok mellett még ott vannak a Scarletes zónák, Feralasban a Dread sziget, Hillsbradnál is van egy kis sziget, aminek nem ugrik be a neve. Winterspring - Hyjal határában a démonos terület. Kazzak környéke. Az Emerald portálok környéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Óvodások homokozója
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest