Aktív témák
-
bélanéni
őstag
én is gyereket fürdetek, aztán már el is merülhetünk a gyilkolászásban. szuper lesz
nekem egyedül a magányos borozgatás maradt, na meg a WoW
Petie #3803: hogyne, meg is akartuk örökíteni, de nem bedöglött az a rohadt kameraez már a 2. karácsonya volt a kicsinek, de tavaly még nem nagyon fogta fel
mondjuk idén se Jézus születésével kapcsolatos dolgokkal volt elfoglalva, más foglalta le
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
nekem végre összejött a Deadmines. egy nagyon jó bandával mentem, pedig csak egy >LVL20 volt a csapatban, én menetközben lettem LVL20. Nagyon profik voltak, jó mondjuk azt mondták, az amerikai premier óta nyomják
most kezd igazán hangulatos lenni a game, megtanultam egy-két ütős varázslatot sebtiben, van egy tűzlabdaeső-szerűség, ami egy kör hatósugarába szórja az áldást, elég nagy sebzést okozva minden ott lévő ellenfélnek. szóval nagyon ott vagyok a szeren
van 18 küldim, egy-kettőt holnap lenyomhatnánk
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Alap, hogy random grouppal nem megyek sehova. Egyetlen egyszer voltam (Drakiból a vérért, akkor úgy voltam vele ne vigyek semmit (ahogy nem is vittem), csak legyen meg a vér a végén), de elég volt. Azt a fejetlenséget ami ott volt. Ma már el sem tudom képzelni, hogy lehet pl. ventri nélkül játszani.
Ajánlom Neked is, hogy keress egy normális guild-et. Meglátod, egész más élmény lesz egy (persze kis együtt játszott idő után) összeszokott csapattal instákba járni.
Ahol mindenki tudja a dolgát, és végig lehet ökörködni az egészet.Nem szép lassan írogatni, hogy ki mit csináljon.
-
bélanéni
őstag
Bocs Lacza, eltűntem kissé. Nem is akarlak már zaklatni, hogy mikor találkozunk, meg ilyenek, úgyse nagyon gyün össze a dolog. Tegnap bent voltam 1,5 órát, majdnem léptem 2 szintet (16,5 ---> 17,8
). Ugyanis lementem életem első instancébe, a Defias Brotherhood nevű küldetés keretében. Tudod, egy mókus megmutatja az utat a rejtekhelyig, aztán ott egy házba kell menni, ott van az instance.
Hát ez nagyon durva volt. Emlékeztetett a Diablo2 feelingjére, hogy kb. 5 mp-enként vágtunk le egy ellent.5-en nyomtuk, persze én voltam a leggyengébb, csupa 20-21LVL-ből állt a banda, de így se tudtuk végigcsinálni. Az egyik srác aszondta, ez még csak az eleje volt, pedig megfektettünk már pár LVL22 bosst, meg vagy 50-60 sima ellent. A hangulat nagyon a topon volt, a Blizzard egy szemét állat. Hogy lehet ilyen jó gamet összehozni?
csak csorgatják itt a nyálam, ez a heti néhány óra csak arra elég
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
Darth_Revan megmutatta Zul'Gurub-ot. édeskettesben mentünk oda... megpróbált bevinni, hogy lássam belűlröl is. az addig OK, h az ő Undead Mage-e lvl60, de én lvl26 vagyok. megpróbáltuk többször, hogy őt csapják az őrök, én meg berohanok. ők voltak a gyorsabbak. nagyon ritkán kell Spirit Healer, mióta játszom ez volt a 3. alkalom...
resurrect után ugyebár fél HP-val van a karakter. egy lvl55 Elite guardnak egy csapás voltam...
picit önbizalomromboló volt, de legalább tudom, hogy magas szinten kiken fogok busszútállni. de csakis a Night Elfek után!
-
Wolverine
félisten
Előbb-utóbb muszáj lesz - én pl. lvl30 óta Desolace-ban és STV-ben táborozom, Arathi/Alterac/Hillsbrad szinte egy az egyben kimaradt... Ezután meg Tanaris és Feralas jön majd a repu miatt, Badlands/Theramore/Hinterlands/Swamp of Sorrows újfent kimarad...
Aztán jöhet Felwood és Azshara.
mod: Duskwoodot ki ne hagyjátok, amikor először odamentem, megfagyott bennem minden... Aztán megszoktam a légkört
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
tegnap voltam először dungeonban, de egy idő után leesett, h miért morcosak. nálam az volt a baj, hogy reflexből minden lootolt cuccra rácsaptam, nem néztem, h kinek mire van szüksége. ma ez már jobban ment. amúgy nem árt dungeonozás előtt 4-5 share-et küldit megcsinálni ismerőssel úgy, h előtte megbezélitek, h még whisperben is angolul beszéltek. nagyban meg tudja segíteni a további életet, ha nemcsak magyarokkal mész be dungába. hírtelen ennyit tudok mondani.
mellesleg nem árt a belépés előtt egyeztetni a szabályokat, és utána tartani is magatokat hozzájuk...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
karaktert csináltam már, jelenleg lvl5 warrior (human), de még nagyon csíra szegény. undead-emmel questelgettem most, végre bejutottam Ashanvale-be (
), és marha büszke vagyok magamra. menet közben 2db lvl50+ player night elf jött szembe. nem volt egyszerű kidumálnbi magam
/greet-eltem ezerrel
-
bélanéni
őstag
Most pedig a mester szól
: ha mondjuk Stormwindben vagy, és egy SW-ben lévő NPC-t keresel, de sehogyse találod, megnyomod az ENTER-t (chat), beírod: /1 (SPACE) nem találom XY NPC-t, hol a rákban van? (persze ha angolul írod, több az esély a válaszra). Amit itt leírtam az a General chat csatorna (vagy mi), ezt minden játékos hallja, aki SW-ben van. Nekem általában 10-20 mp-en belül szoktak válaszolni.
Ugyanígy ha rá akarsz sózni valakire egy cuccot, beírod /2 van egy jó cuccom, kinek kell? vagy hacsapatot keresel egy adott küldetéshez, beírod /4 Keresek valakit aki segítene az XY levágásában? (/2 és /4 nem biztos, próbálgasd)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Na először is: olyan, hogy ''pvp karakter'', olyan nincs. A pvp = player versus player, vagyis játékos a játékos ellen.
Amivel gondolom kevered, az az NPC (non-player karakter = nem játékos karakter).
Most, hogy ezt tisztábatettük: nem, a /who -val NPC-ket nem tudsz megkeresni, azt csak akkor találod meg, ha addig sétálsz, amíg meg nem leled, esetleg a thottbot vagy allakhazam segithet, de a /who-val csak playereket találsz meg... -
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Asszem úgy működik az Aukciós Házban a licit, hogy ha licitálsz, akkor annyi lóvét levon tőled a progi, amennyit meg akarsz adni érte. (Azért von le előre zsét, nehogy megnyerd, aztán nincs is rá pénzed). Ha te nyered meg, akkor postaládában kapsz egy levelet, mellékelve a cuccal. Ha nem te nyered, arról is kapsz értesítést, de ekkor a pénzt küldik vissza. Tehát nem kell visszamenned IF-ba. (Minden kocsma mellett ott van egy mailbox, csakúgy mint Lakeshireben). És ugyanígy eladásra bocsátott cuccok esetén, csak pont fordítva (ha eladtad, pénzt kapsz, ha nem akkor a cuccot vissza)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
bocs Bélám, inkább nem ígérgetek semmit, annak sosincs jó vége. inkább fussunk össze véletlenszerűen a játékban, minthogy ismét csalódj bennem
nem tudtam ma sem játszani, asszony vizsgára készül, tegnap és tegnapelőtt kint voltam nagyszülőknél a gyerekkel. majd biztos lesznek nyugisabb idők is, de most energiám sincs WoW-ozni, nemcsak időhiánnyal küzdök
mindenesetre úgy érzem, ez a game nem jut a GW és a EQ2 sorsára, legalábbis nem mostanában(azokat nem nyúztam túl sokáig)
[Szerkesztve] -
-
bélanéni
őstag
Lacza, nekem LVL16-on ha jól emlékszem 275 a páncélzatom, és én észreveszem
(és mindez egy +120 -as védelemnövelő varázslattal)
asszem 5X gyakrabban vagyok megtalálható a temetőben mint te
Az Aukciós ház pl. Ironforgeban van (SW-ben nincs), ott igazán jó cuccok is vannak, de úgy 30-40ezüst alatt ne is reménykedj semmiben[Szerkesztve]
-
faber24
őstag
Hm..városokban veszel páncélt?Azok a vacak fehér cuccok nem érik meg az árukat...ha páncélt akarsz, vagy drop, vagy AH...
Különbséget?Hmm...milyen különbséget?Próbálj egy darabig bőrpáncélban vagy clothban rohangászni, és érezni fogod, hogy a mail menyire más...a spellek ellen viszont tök mindegy, miben vagy, mert a páncél csak a fizikai sebzést fogja fel (ugye jól tudom, nállam gyakorlottabb játékostársaim?).. -
-
bélanéni
őstag
nagyszerű
bélám: ezt már leírtam neked egyszer, nem figyelsza ''Forge'' (kohó) közelében kell lenned ahhoz hogy az ércből rudakat készíts. Nem kell hozzá semmi, csak a közelében legyél! Továbbá ahhoz hogy kovácsolj (blacksmithing) anvil (üllő) közelében kell lenned, de azt írja a Manual, hogy nem minden cucchoz kell Anvil, csak a legtöbbhöz! sok sikert
[Szerkesztve]
-
bélanéni
őstag
most már működik az Acc Manag.!
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy engedheti meg a Blizzard, hogy ilyen gyakran nem működnek mind a webszerverek mind a játékszerverekfőleg hogy >1Mill aktív előfizetőjük van. Az OK, hogy minél több játékos van, annál jobban terheltek a szerverek, de talán lenne miből fedezni a további fejlesztéseket/beruházásokat.
elég szemetek, kiszúrják a szemünket +1 nap ''ingyen'' játékkal. Nem beszélve a ''jó'' kis Blizzard downloaderről...
[Szerkesztve] -
-
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Megvetted már a gamet? szerintem szánd rá magad, nehogy a karácsonyi dömpingben megint kifogyjanak a boltok, aztán későn kapj észhez
tavaly volt, akinek hónapokat kellett várni az utánpótlásra
én meg abban bízom, hogy le tudnak emelni a kártyámról lóvét, mert ha nem, asszem 21.-e után újévig nem lesz játék(21-én jár le az ingyen hónapom)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
szekszárd tanyavidéke hatalmas, nagyobb mint a WoW bejárható területe
asszem kb. 5000 tanya van a környéken, és vannak nagyon szép helyek. ki is néztünk egy takaros kis házikót területtel magunknak, de végül elvetettük az ötletet, lévén ott melózni is kellene. erre az elején nem is gondoltunk.akkor már inkább WoW
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
ha már így kérdezed, jó lenne egy gyógyító, mert ugye egy jó, de gyenge varázsló meg egy brutális állat már van a csapatban
Tehát jó lenne Human Priest, esetleg Paladin. (Paladin erősebb fizikumú, de gyengébb gyógyító)
GW-t most hanyagolom, ezért kiadtam kölcsönbe, de még lehet hogy egyszer visszatérek oda is (bár egyre kevesebb esélyt látok rá, pláne a WoW fényében)
szexárd jó hely, finom borok vannak (állítólag, kocsmában még csak gyógyszerből készült lőrét ittam - buliba az is jó, gondolják a kocsmárosok; 99%-át exportra meg vidékre viszik, ahol meg tudják fizetni.) Én szeretem a jó borokat, nincs is náluk nemesebb nedű, de általában interneten szoktam rendelni és nem Szekszárdit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged