- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
faber24
őstag
Lol. Hát igen, erre figyelni kell...ilyen küldiknek inkább nézz utána thotton vagy allakhazamon (amit a trainer ad, vagy közelében álló vki), mert ezeket nem viccből adja a trainer...
Egyébként én nem igazán tudom, mit lehet még Def. stanceban, mert a legnagyobb wariorom is 18-as és van eddig vagy 3 spellje (taunt, disarm, revenge), amit tud Def.-ben használni....Berserkerről meg még annyit se tudok, csak amit a neten olvastam. Sajna elég nehezen veszem rá magam a wariorozásra, hiszen csupa olyan karim van (60as sámán, 40es rogue, meg egy 16os hunter), aminek nem kell már lassan gyaloglásznia, és elég nehéz rászánnom magam, hogy normál futási sebességen mászkáljak...de majd csak megoldom.
Eddig én nem sokat használtam a Def. Stancet, szerintem az csak tankoláshoz jó, vagy max. a rugókat disarmolgatni...de majd kiderül, még igazából nem is instáztam nagyon a warioroal, tehát nincsenek tapasztalataim.... -
faber24
őstag
Elméletileg kaptál (mint ahogy minden warior kap) lwl 10en egy küldit (trainertől vagy mellette álló vkitől, nem tudom), amiért megkapod a Defensive stancet, ami ugyanolyan gombon fog feltünni, mint a Battle Stance, ill. 30-on a Berserker Stance. Ha voltál olyan figyelmetlen, hogy lvl10-en nem nézted meg a warior-trainert, és nem kaptad meg a stancet, akkor go hozzá vissza és csináld meg...akkor lesz egy másik stanced, amibe egy csomo stance tartozik (disarm, taunt, revenge pl.)
Te vagy a 3. warior kb. aki az ismerőseim közűl elfelejti felvenni ezt a stancet....fogalmam sincs, hogyan csináljátok...én kipróbáltam már human, tauren, és ork wariort is, és lvl10-en mindegyiknél ottvolt a küldi def. stancera.
Egyébként ajánlatos időnként a trainer környékén szétnézni, mert kb. 10 szintenként van vmi speckó küldije warioroknál, vagy vmi páncélra, vagy vmi fegyverre, ill. 10. és 30. szinten a 2 stancere. -
steveetm
őstag
biztos peakre gondolsz? Mert stonetalonban van egy talondeep path vagy mi, ami átvezet ashenvalebe, de az nem st peaknél van, hanem a terület keleti részének északi felén(ahol a sok gnóm, asszem venture co, van.
Vagy esetleg a Denből is vezetne át út ashenvalebe?(merhogy az peaknél van)
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ó...a NE-rugók olyan kis butusok...tegnap épp a rugó altomal voltam bent este, és békésen küldizek STV-ban (39 vok vele), amikor meglátok egy NE-rugót (36), aki ugyanazokat a mob-okat öldöste, ami nekem kellett a küldihez. Tűrhetetlen állapot volt, tehát rövid úton levágtam. Erre visszajön és hátbatámad - majd meghal. Ezt még 2x játszotta el, mire végre felérte ésszel, hogy nem ez ő napja van....kicsit lassan tanult....
De mondjuk az se volt rossz, mikor druida+hunter együttes erőfeszítéssel se tudott elkapni...looserek.... -
-
Lacza
senior tag
Most már tényleg nagyon csípi a szememet ez a tuning dolog
Tehát ha szerzek egy ilyen kék nevű tárgyat, akkor azt honnan tudom meg hogy milyen alkatrészekkel lehet tuningolni
Ha minden megvan akkor el kell menni az Enchant mesterhezaki összerakja ezeket
Én kovács-bányász vagyok amúgy.
Bocs a hülye kérdésekért de vígasztaljon hogy ha tudom utána már nem fogom megkérdezni -
faber24
őstag
AH-ban nem kell fegyvert venni. 60-ig türelmetlen emberek pénzkidobása. Mindig van egy-egy instance, ahol megflelő fegyók vannak...Pl. ha 30 vagy már, van egy warior küldi is szép revardal.
Ja, és:
[link]
Egy oldal, hogy hol találsz minden szinten jó cuccokat magadnak
Én csak akkor veszek AH-ban fegyvert-páncélt, ha új altot kezdek és tápolni akarom. Egy 550g-al rendelkező main kari meg se érez egy 2-3g-s cuccvásárlást az altnak...és igy általában az altjaim már ll 12-n full a legjobb zöld cuccokal rendelkeznek...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hmm...én úgy gondolom, hogy enchantokat alacsony szinten pénzkidobás fegyverre tenni, mert (főleg a wariornál) a fegyvereket úgyis 2-3 szintenként max. váltja az ember (mele classoknál ez hatványozottan igaz, hisz egy lvl 25-ös kardot 3x szinten használni már igen gáz, ugyanis a világ összes enchantjával sem lesz jobb egy magasabb szinten elérhetőnél...egy magenél, akinek mondjuk csak a statok miatt van a kezében a fegyver, ez nem számít, de wariornál nagyon.
Én pl. a sámánomnak (aki ugye csak részben mele) 50 alatt nem is adtam enchantot a fegyverére, mert olyan gyakran váltogatta...és 60ig is csak olcsó Demonslayinget, 60on raktam fel az első komolyabbat, egy olyan fegyór, amire már azt mondtam, hogy sokáig fogom használni (és teszem is azóta is).
A rugóm most lesz 40, de semmi enchant nincs a kardjain, nem is lesz, csak 50 után...
De mondjuk ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni... -
igen, de hogy miért nem tudom húzni a patchet azt nem értem
pedig a downloader jo lenne, mert most megyek el ahol tudnám is huzni
esetleg ha valakinek lejönne a downloader az meg tudná osztani számomra? köszi
bár másik gondolatom. a legutolso patch 1.8.4 asszem volt vagy 30mb, lehet hogy az már az 1.9-es patch? vagy miért volt olyan nagy -
faber24
őstag
-
brownus
veterán
vmi bloodscapre vagy hova mentem
Csináltam egy elf-warriort, de ugye ez csak 10 napos (a guest pass key-el) , ha februárban megveszem és előfizetek, vihetem tovább ezt a karaktert?
meg gondolom megmarad a mostani account-om is, nem?
Ez a Burning Crusade plusz világot/földrészt ad hozzá?
már szedem is le
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
''amúgy érdemes a +1 szintűeknek nekimenni, mert ha egyedül vannak, akkor verhetőek, és tisztességes mennyiségű XP-t kapsz érte''
na ez azért erősen kaszthoz kötött, én Warlockként a 280-as páncélommal nem nagyon ugrálhatok.Lacza is elég gyakran elhalálozik ezen a területen, pedig neki majd 5x nagyobb a védettsége
-
steveetm
őstag
-
faber24
őstag
Én nagyjából képben vok, egyik altomnak (lvl 12 wari) lassan úgyis aktuális lesz.
Echeyake: Cross roadstól északra van a keresztesődés, ott fordulj el a Durotarba vezető útra. Menj egy darabot Durotar felé, balkéz felé fogsz látni egy házat 1-2 NPC-vel, meg egy dombot. A domb oldala mentén, kicsit északra az úttól találni fogsz némi csontokat, meg körülötte bokrok és néhány lusta oroszlán...ott a csontok közt fújd meg a kürtöt és akkor jönni fog Echeyake, a fehér oroszlán...
Stolen silver: Rachettől indulj el az úton XRoads felé, és ha az úttól balra lefordulsz egy kis idő után, találsz egy szakadékot, amiban raptorok meg struccok kolbászolgatnak..annak a másik oldalán vannak hegyek-dombok, és van egy hely, ahol be lehet menni egy kis völgybe, ahol 2-3 fös csoportokban raptoork vannak (ki is írja a játék, hogy Raptor Grounds)...itt be kell menni a völgy legbelső sarkába, és az egyik raptor-csoportnál van egy láda vagy mi, az a Stolen silver...
Remélem, érthető voltam...[Szerkesztve]
-
Wolverine
félisten
Sőt, a Spirit Healeres reznél a tatyódban levő, durabilityvel rendelkező cuccaid (blacksmith hammer, fishing pole stb.) is elszenvedik a 25%-os romlást, szal nem éri meg igazán... A Release Spirit azt jelenti, hogy 6 perc után mindenképpen a Spirit Healer elé kerülsz.
Karikat nem törölnek elvileg, accokat pedig 6 hónap után törölhetnek - de nem biztos ekkor sem, hogy törlik... -
törölt tag
Húzni ''pullolni'' távolsági fegyverrel tudsz (bow, gun, crossbow illetve dobófegyverek, kések, balták). Esetleg úgy, ha annyira közel kerülsz a mobhoz, hogy az rádtámadjon. Viszont előfordulhat, hogy nem tudsz egyet kihúzni, mert túl közel állnak egymáshoz és mindneképpen egyszerre jönnek.
-
Wolverine
félisten
Szerintem tegyél fel egy Titan Panelt ([link]), és hozzá pár plugint, pl. a Titan Questet ([link])...
Yahh, és van egy yóóó addon a koordinátákhoz, illetve az Instance mapekhez: [link]
Mondjuk én használok rengeteg addont, egy sem kasztspecifikus, és most épp 80 MB-ra van állítva az addonok által használt memória...Hamarosan majd postolok képet az UI-mról, és egy listát küldök szívesen az addonjaimról...
-
faber24
őstag
Arra egy másik addont ajánlok:[link] . Vagy amit jelenleg én használok:[link].
Mindenesetre a küldiknél annyi van hogy:
-szürke: jóval a szinted alatti, xp-t alig kapsz érte
-zöld: kisé szinted alatti, még kapsz érte némi xp-t
-sárga: pont a szintednek való, rendes menyiségű xp-t kapsz érte
-narancs: kicsit szinted feletti, de ha ügyes vagy és ismered, ezt is meg lehet csinálni, jó sok xp
- piros: szinted jóval meghaladó, egydül ne kisérletezz vele (egyébként ezért sok-sok xp-t kapnál)
Van olyan, amit -''elite'' jelzővel láttak el, ez a szinkódnál jóval nehezebb...általában a zöld elitek szólózhatók, a sárgák csak nagy ügyeségel...
Van ami instanceba visz, ehez party kell.
Van raid-küldi (ez csak 58-60 körül), ezekhez ugye raid kell...
Elnézést, ha vki úgy véli, hogy most találom fel újra a spanyolviaszt, de próbálok részletes lenni -
faber24
őstag
Na akkor vegyük sorba:
Bányászathoz mining pick kell, amint felvetted a szakmát, kapsz egy ''Serch minerals'' vagy milyen gombot (spellbook, general), amivel látni fogod a közeledben lévő bányákat, a minimapon, kis sárga pötyök formájában. Tök mindegy, merre indulsz, mindenhol van 1-2, de pl. hegyek-dombok közelében gyakoribb.
Light leather?Én se tudom a pontos árfolyamokat, mert ritkán már vagy 2 hete nem voltam fenn azzal a karimal, meg kell nézni, más menyiért teszi be...de szerintem 10-20sért vagy többért mindig elmegy. Lényeg, mindig állíts be buyout öszeget, mert a legtöbben nem szeretnek várni. Az biztos, hogy ha igy eladogatod a cuccost, több pénzed lesz, mint ha vackokat gyártanál.
A kereslet azért nagy az ilyen alapanyagokra, mert egyrészt: a tailor is használ fel bőrt, az engeneer is, tehát olyanok, akiknek esetleg nem az a gyűjtő skilljük...vagy pl. ott vanak azok, akik gyorsan akarnak szakmában fejlődni, sokszor nem farmolják ki az ércet-bőrt, hanem megveszik AH-ban. Vagy azok, akik magasabb szinten váltanak szakmát (pl. ha én 40-en átálok engeneer-nek, nem fogok órákig a kezdő zónában bolyongani copper ore-éet, hanem lehetőleg AH-ból veszek).
Ha pénzt akarsz, még pár jótanács: amit First Aidban már csak szürke kötésbe tudsz felhasználni, ne használd fel, hanem tedd be AH-ba. Ez is jó pénz. Nekem 60on 300-as a FA, és mivel tudok gyógyítani, nem gyártok már bandageket, hanem berakoma rengeteg RuneClothot AH-ba, egy 20-as stack 2g. Másik: a szürke cuccokat is szed össze, ha eladod őket, jó pénzt érnek. Persze ha tele a táska, elsőnek a szürkéket dobd ki, de amig van hely, szedj fel mindent, mert még a szürkék is pénzt érnek.
Na egyelőre ennyi. -
faber24
őstag
Én sok addont használok, neked is azt ajánlom, amit #2755-ben.
Telepítés?
Minden addont úgy kell felrakni, hogy csinálsz egy könyvtárat:
c:\World of Warcraft\INTERFACE\ADDONS\ - így, és ebbe tömöríted ki, amit letöltesz. A következő indításnál az addon betöltődik. De minden addonnál vanak még leírások, ha vmit tudnod kell az addonról. Angol nem árt.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged