- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #14001 üzenetére
..jajj hiszen ők szakaszban vannak az ő szavuk a szent,jobban értenek hozzá hiszen szakaszban vannak
..tessék rájuk hallgatni és ha valakinek más az elképzelése és nem lehet a nézőpontjukat arra a játékosra ráerőltetni akkor bizony lelövik - elég az is hozzá ha nem arrafelé indulnak el amerre ők elképzelték ..így viselkednek a gyerekek .. a hülye gyerekek
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #13904 üzenetére
Tegnap délután én is összefutottam veletek Swampon. Ha jól emlékszem Patton és AC 48 tankokkal voltatok.
Én Leo PTA-val gurultam. Már eleve nem volt túl acélos a csapatunk és amikor megláttam, hogy ti vagytok az ellen oldalon, lélekben már keresztet vetettem
Viszont mikor elhúztunk 6-0-ra, már éreztem, hogy nem lesz baj. Végül be is húztuk a meccset -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dobi 562 #13856 üzenetére
Én már nem mindig hiszek az XVM "sorsolásának". 50% alatt két lehetőség van:
- vagy tele vagyunk paradicsomokkal
- vagy van nálunk sok narancs/sárga/zöld, de az ellenfélnél sok kék/lila
Előbbinél nagyobb eséllyel könyvelhető el vereség, míg utóbbinál lehet el vannak szállva maguktól a 71% esély láttán és emiatt daráljuk be őket. -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #13637 üzenetére
Az, hogy lepattant és mégis sebzett. Értem én, hogy felrobban a páncélon, de akkor legalább jelezze úgy, hogy átütött, vagy nem tudom.
És ha már a TD-k, és "Tier 12 Battle level has been removed":
Igen jól látod, ez egy T12-es csata és ma készült a kép.(#13648) emre: Pont így hívják az egyik tanáromat is, nem te vagy az véletlenül?
- - - - - - - - - - -
Jól megaszondta -
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #13649 üzenetére
Nagy vonalakban annyit hogy erősen csodálkozok hogy ez így megjelenhetett, meg hogy lassan elérik a Blikk színvonalát.
mod:
Ha már itt vagyok egy tegnapi laza T29-es replay. Elsősorban kezdőknek ajánlom.
-
Mister_X
nagyúr
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #13514 üzenetére
Na jó, egy azért tényleg kell, de annál több már ne legyen. Néha vannak olyan gondolataim is, hogy de jó lenne, ha most egy arty kilőné azt a nagy böhöm szart.
(#13515) jahrn:
"Amugy nem veletlenul Su-100 a neve"A SU-100-on kívül rengeteg tank egybe van vonva a játékban. Pl a KV-1S és a KV-122 sincs külön (meg ha emlékszel, régen a KV-1 - KV-2 is egy tank volt), javarészt németek sincsenek A-Z változatig szétválasztva.
Ugyanakkor pl a Valentine és a Centurion is a két angol gép különböző változatainak moduljait használja. Pl Centurion Mk. I-IX, stb.
Az amcsiknál pedig a 2 Patton képvisel több tankot, a T9-es kis toronnyal M46 Patton, a naggyal már M47. A T10-es a 90 milis csővel M48A3 Patton, viszont a nagy 105 milissel már az M48A5 változat.
Itt ezért SU-100 a neve, mivel a hull ugyan az, csak a cső változik, ezért fölösleges lett volna külön tankként behozni a játékba..A többi részét meg te tudod, nem tudom hogy bírod azzal a célzásidővel meg pontossággal.. Szerintem a D-25 lövegek a játék legrosszabbjai közé tartoznak.
(#13517) scyllarus: De attól még hogy jól megy vele a játék, nem lesz egy tank OP.
Amúgy én is gondolkodtam, hogy visszaveszem (csak a 100 mm-es csővel), de végül nem lett belőle semmi.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
- Ezt a képet nem kommentálom
- KT 12000 potenciális sebzés
- KT 5286 sebzés + Ace Tanker
És egy KT 6400 sebzés + Ace Tanker:
Kb szökőévente sikerül ennyit sebezni, de akkor sem T10-essel. -
Atlantis
veterán
válasz
Dobi 562 #13411 üzenetére
Azokkal nekem sincs konkrét tapasztalatom, de a klánból van 1-2 ember, aki megszerezte az O430-at és a véleményük alapján nem éri meg szívni érte. Állítólag a legrosszabb a 3 orosz med közül és a hozzá vezető út is mazochistáknak való. Nem tudom, mennyire igaz, de papíron sem túl csábító az az ág, szóval akár még valós is lehet...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #13265 üzenetére
Köszi!
(#13295) Tomi0703: Fú, épp most akartam berakni ezt a képet, már fel is töltöttem.
- - - - - - - - - - - - -
- 4485 sebzés ezzel a foch Uralmash-1-el, még a kis csővel. Szerencsém volt, hogy beadta ezt a pályát, bár nekem a régi Redshire jobban tetszett. Azóta már megvan a nagy cső. Sokkal jobb, de az a 2°-os gun depression csak 2°. Előtte már örültem, ha összejött 1000 szebzés.
- Bot of (yester)day -
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #13252 üzenetére
Hát pedig itt ez a egyik nyerő taktika.
Annyi kellene hozzá, hogy a 13 75 csak spotoljon az A-20-at kirugdosni K5-höz egy bokorba és a szigeten lévők ne ölessék le magukat ha már bementek.
Az erdőből ha jól áll fel a maradék lazán szarrá lehet lőni a támadókat úgy, hogy nem spotolódnak fel. -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #8977 üzenetére
Azt hittem, hogy csak nyaralsz, vagy ilyesmi. Amúgy tényleg néha hülyét lehet kapni a játéktól, megértelek. Mindenesetre várunk vissza.
(#8978) Enzolord: Na mondjuk én pont ezért nem játszok olyan tankokkal, amik 2 tier-rel feljebb nem állják meg a helyüket.
Ha lenne is Pz I C-m, max gyakorlóba vinném hülyéskedni. T4-ben egyszerűen használhatatlan, a 40-es pen még a Medium III-ról és a T-28-ról is pattog.
(#8986) Runo: Valahonnan nekem is ismerős a srác neve, mintha már láttam volna, de nem rémlik, hogy idegeskedett.
(#8988) kicsitrash: Szerintem ez épp elég indok, hogy OP legyen.
Mellesleg meg sem kottyan neki még a T8 sem, ott is boldogan elvan. Jó az átütése, átlagosan sebez, átlagos DPM-mel, NAGYON kemény a tornya, igazi, amerikai tankhoz méltó gun depression-je van. Egy T29-et kiszedni hull-down-ból nagy művészet. A T32 is nagyon fain gép, bár annak már nincs olyan jó lövege a saját tier-jében, viszont a páncélja eszméletlen. Kár, hogy az utolsó 2 tank egyszerűen csak "átlagos" heavy, azokban nincs meg az a plusz, amit a T29-32 páros nyújt.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Napi fail:
Ez után még klántársam azt is beírta, hogy 69, az már sajnos lemaradt a képről.Tegnapi nap termése:
- Type 59 6200 spot damage, nettó 143 ezer kredit
- Type 59 5900 potenciális (lehetséges bevett) sebzés
- Type 128k nettó, 4200+1800 dmg
- AC Mle. 48 5100 sebzés, a végén 1v4 lehozva
És itt kezdett elborulni az agyam:
- Újabban a T30 képes belőni az IS-4 lövegpajzsát
- A T57 pedig ~60 fokos szögből lövi be az IS-7 150 mm-es oldalpáncélját (sidescraper-eztem)Jól esett ez a kis Type-ozás, régen mentem már ilyen kemény páncélzatú med tankkal. T10-ezni valahogy most nem tudok, a lövéseim lepattognak, hiába a tank elejét célzom az oldalát találom el, ami persze kis szögben van és csak láncol. Jó lenne már egy teszt szerver, szívesen mennék pár kört a "cél" 10-eseimmel.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #8537 üzenetére
Szvsz azért még szerencsésnek is érezheted magad, hogy az ellenség legjobb játékosa "csak" zöld. Viszont ha nincs az a rengeteg TD az ellenségnél, akkor nagyobb eséllyel nyertetek volna.
Szerk: -KPH- klántagokkal se találkozz..(#8539) Stigma.HC: Nekem is csak a klántársam mondta, hogy milyen lassan tölt stock toronnyal, aztán utánanéztem. Bár ez teljesen normális, hogy az ember a nagyon lövegre meg rá, ha nem kell a nagy torony. Ez a tank egy kivétel.
(#8541) dfsz34: Nem kell erre nerf, csak a számukat kell korlátozni. Itt vannak a negatív tulajdonságai:
- 3 másodperces célzásidő
- +6/-6 lövegkitérítés vízszintesen (rengetegszer kell forognia, és újra céloznia)
- -5/+12 lövegkitérítés függőlegesen
- 13 km/h tolatási sebesség
- és ezt csak megjegyzem, hogy nincs valami jó random faktora, tehát nem árt vele teljesen rászűkülni
Mostanában én a hasukat szoktam lőni, az is bemegy szépen.13 90-re valami tipp? Fogalmam sincs mit csináljak vele, T10-ben néhány tankot még oldalról sem üt be (valamit még hátulról sem), ráadásul scoutolni sem lehet mindig, gyakran van rajtam kívül még 2-3 light a csapatban, és akkor azt meg sem említem, hogy rengeteg pályán alig van valami lehetőség.. 1100+ vele az átlagsebzésem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #8537 üzenetére
Következő csatában 400 WN6-os 33%-os E-100, 16K csatával a háta mögött és végig afk. Ennek mi értelme van? Így akarja képezni a legénységet? Dehát 10-es tankok kevés xp-t kapnak... Nem értem...
Addig fog afk-zni amíg a nagy csőre meg nem lesz az xp-je? Nyertünk és ő úgy kapott 471xp-t (prém nélkül) hogy meg sem mozdult, egyet sem lőtt. Én 550-et kaptam 1 killért és 700 sebzésért mikor lerohantak...
Most látom ~100 csatákkal ugrálja át a 9-es tankokat. Agy nem kell a 10-es tankok eléréséhez, neki időre sincs szüksége hozzá, elég csak free xp-t váltani goldért. A WG kedvenc játékosa.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #8512 üzenetére
Hát én is elhatároztam, hogy a winrate tovább nem fog érdekelni. Egyszerűen lehetetlen tartani. Egyedül nagyon ritka hogy le tudok hozni egy csatát. Ha bele szakadok, akkor is valaki úgy is kilő(egyszer úgy is elfogy a hpm, akár hogy ügyeskedek), és hiába sebzek ilyen 4000+okat, ha többiek nem csinálnak semmit.
És érdekes a többi értékem meg folyamatosan javul....Nem érdekel, hogy nyerünk vagy sem. Osszak ki sok sebzést, azt cső. Ha veszítünk az úgy is a többieket minősíti. Olyan szerencsétlen úgy sem lehetek(remélem), hogy 53% alá essen. talán azért kifogok annyi jó csapatot, amivel legalább ezt a szintet lehet tartani...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #8444 üzenetére
Az volt a szépsége és vonzereje az FV183-nak, hogy ha üt , akkor nagyot üt a prémlőszerrel.
De a HE nerf után volt mikor IS3 oldaláról pattant . Na.. az már kicsit bosszantó.
Persze az sem tolerálható hogy 8000 kredites HE 300-400 dmg-ket szedjen le keményebb tankokról.. Volt 600-700 is.... sőt általában annyi, de néha sorra adta a 300-as sebzéseket.De a legrosszabb tulajdonsága a lassú célzás és pontatlanság. JPZ100-al meg tudom azt csinálni, hogy forgázzal robogok, saroknál ráfordulok az ellenre. STOP, várok 1-1,5 seccet és durr. Talán még vissza sem lő.
FV183-al ez 100%-osan mellé találatot eredményez, és ha varok 3 seccet akkor tuti kapok egy találatot, ami valószínűleg le is láncol és jön a köv találat. -
dfsz34
őstag
válasz
Dobi 562 #8254 üzenetére
A panther m10 tényleg kegyetlenül jól hozza a kreditet köszönhetően a könnyített mm-nek, az olcsó javításnak és főleg a piszok olcsó lőszernek.
Nekem jobban hozza, mint a T34, mert annak hiába a nagy ágyúja, ha nem top tank (de még ha top is) akkor nagyon kell vigyázni a testére és speciális terepet keresni, amit vagy megenged az ellenfél vagy nem. Ha igen, akkor azért dől a kredit a T34-el, de tipikusan már örülnöm kell 3 betalált lövésnek, főleg ha berak alulra T10 tankokhoz.
Ami hasonlóan hozza a kreditet, a su12244, de annak meg drága a lőszere.
Szóval a Pantherm10 szerintem is talán a legjobb farmoló tank. Amikor "bejáratós" volt és sokat játszottam vele, 10 - 12 milla kreditet kitermelt 300 csata alatt.
Nekem egy bajom van csak vele, hiába megy jól a sebzés, nehéz vele a csatát eldöntenem, ha T29 netán t32 vagy hasonló keményfejű nagy dögök ellen maradok pár tehetetlen társsal. Szerintem nem megy vele rosszul bőven 1000 feletti átlagsebzés, de a WR-em mégis csak 45%, pedig talán egy kezemen meg tudnám számolni az olyan csatákat, ahol én rontottam el valamit és ezen múlt a győzelem.
Ahogy a képeden látni, azért T29-be 6-t vagy IS-be 3-t belelőni csak nagyon buta ellenfél esetében lehet vagy ha annyira fölényben van a csapatod, hogy nem tud veled foglalkozni.
Ami viszont vicces, hogy Tiger 2-nek annyira lassan forog az ágyúja, hogy simán körbe lehet szaladni és az oldalát seggét lőve ki lehet szedni és akkor megy a gold noobozás, mert a tiger 2-t hogy lőheti ki egy 7-es med? Persze megint, csak speciális helyzetben, mert ha van több ellenfél, akkor azok közben leszednének.
Jó tank a pantherm10, farmolásra megkockáztatom a legjobb, pedig nekem van mellette T34, su12244, t25, ram2, de egyik se hoz közel sem ennyit nettóban. Csak valahogy a WR-t kéne javítanom rajta, mert lehúzza a statomat nagyon (su-val 58% a WR-em, inkább azzal megyek és az sem hoz sokkal kevesebbet).
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #8233 üzenetére
Hacsaknem bugos az XVM, akkor én annak hinnék, mert nagyobb játékos állományra számol.
A vbaddictra ha jól gondolom reggelni kell, ezért csak azok statja kerül fel, akik az átlagnál több WoT-os ismerettel és statnézegetős igénnyel játszanak. Az XVM meg a csatákból gyűjt, azokét is akik nem használják.
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #8225 üzenetére
Erre van egy nagyon jó megoldás, lépj be klánba, és mindig lesz aki veled menjen szakaszba
Csávó csata elején beírja, 22 csatája van egyhuzamban veretlenül eddig. Beírták neki, hogy szerencséje volt eddig...
Nos, mikor szerteszét lőttem, én is ezt éreztemSzerencséje volt, hogy jó csapattársai voltak. Most nem voltak olyan jók, vagy csak elbízta magát
-
Bingisz
addikt
válasz
Dobi 562 #8021 üzenetére
Huhh. Pont rosszul írtam a dolgot le.
Persze, hogy jó az arty nerf. És abban is igazad van, hogy a profi artystáknak semmi sem változott, ugyan úgy jól szerepelnek. Viszont nagyon sok nyavalygást hallok a TD-kről. Arról, hogy milyen OP-k, mert olyan sokat sebeznek. És engem ez már kicsit zavar, csak nem teljesen egyértelműen írtam le a sírásomat mások sírásáról.FSB100: Sok hozzászólást írtál nekem, megpróbálok egyben válaszolgatni rá.
Az hogy az E100 milyen volt régen, nem tudom, mert a 8.6-ban vettem meg, természetesen az artyk újrabalanszolása miatt, de azt tudom, hogy most jó, azt meg el sem tudom képzelni, hogy a gold korszak előtt milyen jó lehetett (nekem a sima AP-val is elég jól megy, se persze egy hull down IS7 azért meg tud izzasztani). Sajnos legtöbbet egyedül játszom vele, mert a régi barátom már nem játszik aktívan. (Kereshetek megint platoontársat...)Az, hogy miért az a cél, hogy a saját HP-mat kiosszam vele körönként? Akármennyire is E-pénisz fényezőnek tűnik, de azért mert ez látszik a statisztikában. Mondjuk nekem inkább a 2900-300 dmg a cél (haladok is abba az irányba), mert érzem, hogy ennyire képes képes vagyok vele, még egy kis plusz odafigyeléssel.
Viszont azt látom, hogy TD-vel olyan tier8-ig tartható a HP-m kétszeresének a kiosztása, ezért azokon az ágakon már ez lesz a célom.
Amúgy a lényegre nagyjából azzal tapintottál rá, hogy sokváltozós a játék, nem lehet ilyen egyszerűen számolni vele. Viszont mivel mi (legalábbis én) kicsit statisztika függők vagyunk, valamihez hozzá akarjuk kötni az eredményességünket. Ez van.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #7993 üzenetére
Szerintem is valami mod lehet, de érdekes, ilyen még nem láttam. Kíváncsi vagyok, vannak-e még ehhez hasonló dolgok.
(#7994) Dobi 562: Ezért jó az IS-7 a front toronypáncélja, még néhány amerikai nehéz tank is megirigyelné.
Nem tudom, egyáltalán van e olyan lőszer a játékban, ami beüti szemből, lehet csak a 400 felettiek. Ráadásul a kémlelője/kupolája is nagyon kicsi, plusz nem is mindig sebződik, ha eltalálják.
(#7996) Runo: Ezt mostanában én is tapasztaltam, hogy az ellenségnél gyakran több a nagyobb tank. És akkor még azzal is bele lehetne kötni az MM-be, hogy az med-ek és a TD-k sem egyenlően vannak elosztva (előbbinél nyerd meg Mines hegyet), plusz mostanában nem ritka a csapatonként 5 TD. Komolyan, tiszta olyan, mint régen az arty-kkal.
(#8000) fsb1000: Sajnos messze vagyok a top játékosoktól, egyébként a kék-lila játékosok is megnehezítik a csatákat. Természetesen az ellenséges csapatnál vannak mindig többen. Bár megesik néha, hogy rendesen elverjük őket is, hiába nem volt semmi esélyünk a győzelemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest