- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #8061 üzenetére
Asszem a legjobb volt az angol TD ágról. Ha képes lenne 30-al menni és kicsit gyorsabban forogni.....
Elég jó a lövegkitérítése, horizontális kitérítés is ok, és a nagyobb lövege kiváló. Élvezet vele szórni az ellent.Csak a sebességét untam meg, de előtte már 2 hónapig 20-al vánszorogtam a többi angol TD-vel.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #7949 üzenetére
hehe... nekem csak 0,1%-ot esett, de jobban sírok miatta.
Azért sírok, mert nem értem. Régebben a randomfaktor WG szerinti eltérítése egyértelműen azzal járt, hogy a csatákban minden mellé ment, lepattant, csökkent a sebzés és a kill. Ez napi ciklusban változott (vagy 80-100 csatánként) aztán mindent eltaláltam, és rólam pattogtak. Kiegyenlítődött.
A 8.6 óta tartó winráta esésben nem így van. Sem szubjektíven nem érzem a kill dmg drasztikus csökkenését, sem a stat nem mutat durva változást. A pattanások nagyjából normális arányt mutatnak Ezt mások beszámolója is alátámasztja.
Én inkább a láthatósági rendszeren akadok fenn néha. De az meg nem igazolható.***
Ja mielőtt megint jönne egy kéretlen jótanács, vagy helyreigazítás régi vitapartnereimtől: Ugyanazokkal a tankokkal játszom mint 8.6 előtt. A játék stilusom sem változott meg 1 nap alatt
Szóval a tankik maradtak...
Kivéve hetzer, de pl PZ4-el továbbra is szeretek menni és ugyanolyan eredményes vagyok a 10,5-ös + HE-vel mint korábban a goldos lőszerével. Halál pontos....
A hetzer (és a VK28) ugyanazzal a löveggel valahogy nem müxik annyira jól. -
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #7942 üzenetére
Nyilván mindenkinek vannak jobban meg rosszabbul teljesítő tankjai. De egy játékos megítélésében inkább az össz eredmény számíthat.
Korábban nagy vitát kavart hogy az okosok (skillesebb játékosok) light + meddel tudnak jól érvényesülni a butáknak meg marad a TD és főleg a HT, mert ott nem kell sokat taktikázni.Lehet hogy így van... én HT kedvelő vagyok, de abban biztos vagyok, hogy meddel (és régen artyval is) lehetett legjobban statot javítani randomban. Eltekintve az alacsonytiertől, ahol a light nem scout tank.
Az E100 150-esének átlag sebzése valóban figyelemre méltó (750), de aki keveset használta az nem ismeri annak a lövegnek a rossz tulajdonságait. Sok nagy kaliberű löveg AP lőszerét pattogósabbnak érzem mint a kisebbekét. És persze a töltési idő sem kevés, azaz a percenként leadható sebzés már nem tér el lényegesen más nemzetek T10-es HT-jától.Ez persze nem magyarázat arra. hogy nekem nem túl magas csak 2200+ os az átlagsebzésem vele. Az 52% winrátát meghaladtam, úgyhogy nem érzem hogy a csapatom kárára lennék vele, sőt klasszikus hevi taktikát bevállalom, a sebzések felvételével és fronton való harccal.
Aki egyszer ráérez az E100-ra az tudja miért élvezetes vele menni. A csaták többségében úgy érzem hogy uralom a pályát és rajtam (is) múlik a csata kimenetele.
Ezt azért kevés tankomról tudnám elmondani. Még az E110E3 sem szokott ennyire meghatározó vagy csatákat eldöntő lenni az irányításom alatt, pedig azzal jobb a statom. -
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #7938 üzenetére
Szerintem ez nagyon szép eredmény, de te szinte minden tankkal jól játszol. A Top1%-ban lehetsz.
Én csak egy jó átlagos teljesítményt hozok, de a statoldalak szerint az 53,5% winrátámmal meg az 1483-as wn6-ommal is a TOP10-ben vagyok (felső 10%)
Nem azért mert ennyire pro játékos vagyok, hanem mert a játékosok nagy többsége nem jut el magsabb tierig és a winrátájukat sem tudják befolyásolni.
Ha csak az eredményeimet nézem akkor is furán jönne k,i hogy egy gyerek azt mondja nekem
"Ne olyan tankokkal játssz, amit más emberek szeretnek/nagyra tartanak"Mit nem lehet ezen érteni?????
Nyilvánvaló hogy nem olyan tankokkal játszok, amiket joskapista nagyra tart, hanem amelyekkel én szeretek menni valamilyen szempontból.
És ebbe beletartozik az FV(183) a borzasztó rossz stattal. Néha borzasztó, néha halálosztó.Ha bejön a kocsmába egy tejfölös szájú borszakértő és aszongya nekem hogy ne azt fröccsöt igyam amit a többi lumpen szeret/nagyratart akkor vajon mit lépek erre?
Mert ez a kijelentés nem a borminőségre vonatkozik, hanem arra hogy a többi hülyeségét követem.
Nem kell csodálkozni ha lefejelem a 3. ilyen mondat után és erre nem csak a köztünk lévő 30 év és 50 kiló visz rá. A reakció teljesen független attól, hogy ő ismeri a borok minden attributumát én meg csak berugni tudok azoktól.Mit nem lehet ezen érteni?
Rohadtul nem érdekel mit isznak mások, ha én a bikavért szeretem x éve és rohadtul nem érdekel 26K csata után hogy mások mivel játszanak mit tartanak nagyra, mert azzal játszok és azt iszom ami nekem tetszik.De ettől még panaszkodhatok, hogy két hete koszos pohárba kapom az italom. Nem?
Meghogy a winrátám egyik napról a másikra zuhanásnak indult. Mi köze ennek ahhoz hogy mivel játszom??? 8.6 elött ugyanezekkel a tankokkal akár 60%-os napi winrátákat is produkáltam.Majd elmúlik ez is.
De a hülyeség már bosszant. -
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #7747 üzenetére
Kedvenc pályám volt... kár hogy kivették.
Szép ugrást láthattunk!Borote: Remélem más is találkozik ezzel a hibával és jelenti a WG-nek. Én lusta vagyok.
FV183-al azért nem lőttem a kontur nélküli tankra, mert ugye 25sec a töltési idő, és csak 1x löhettem, mielött kiszed. -
Taragas
aktív tag
válasz
SgtBradly #7747 üzenetére
Ezen most sírok a röhögéstől.....
Muszáj még párszor megnézni....
Halljátok ez a t32 egyre jobban bejön, minél többet megyek vele, ma már nem tom hányadik 1000xp feletti körömet játszom vele (prem nélkül). Lehet ez is meg lesz tartva. Csak néha ne lenne részeg a lövész....(kicsit nekem pontatlan az ágyú).
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
SgtBradly #7465 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen mértékű negatív kitérést, pedig "szerényebb képességű" játékos vagyok nálatok.
Vagyis nem hiszem, hogy a játékos tudása lenne a fő befolyásoló tényező. Talán valahol az MM a felelős érte, de ez nagyon homályos terepNéha csak pislogok, hogy a (xvm szerint) jóval erősebb, esélyesebb csapatunk milyen megalázó vereségeket tud összehozni (randomban).
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Ezzel sokan így vagyunk... már aki mert panaszkodni.
A grafikonjaink pontosan így konyulnak le.Ennek oka lehet véletlen egybeesés is, pl. arty csatákhoz igazított a taktikánk, megkezdődött a nyári szünet, stb.
Az én babonám szerint kicsit erősebbre tekerték a kiegyenlítő mechanizmust, azaz a randomfaktor jobban de másképp van eltérítve int 8.6 elött. -
virkir
veterán
-
emre
veterán
válasz
Én is hasonlóképpen vagyok.
Van hogy a win megy feljebb, de akkor olyan sima győzelmek jönnek hogy az eff értékem csúszik le, van meg mint pl tegnap is hogy a win 50% sincs, de az meg eff viszonylag magas.
Szerettem volna elérni a tényleges 56%-os win arányt, de erről az utóbbi hetekben letettem. -
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #7384 üzenetére
Nem semmi eredmény! Grat a 8000+ hoz.
Kb 100.000 kreditet ment el prém lőszerre.
Én ezért nem használom már. Régebben 5-6 prémlőszerrel voltam nullszaldós, de mióta az árát megemelték, meg valamit csináltak is vele nem használom.
lehet rosszul érzem, de azóta a normal AP-je nem annyira pattog, vagy csak én célzok jobban. -
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #6887 üzenetére
Úgy tűnik egyre általánosabb ez a szemétkedés.
Tegnap (hajnalban!!!) Maussal mentem és egy WZ szándékosan blokkolt.
Keresztbe beállt elém. Ha lefordultam, róla akkor újra elém jött.
Először csak toltam, aztán szóltam, aztán kértem reportolja mindenki, aztán kilőttem.
Eddigre pont vége lett a csatának, volt egy t10-es AFK-nk is. Tehát cvsak 12 tankunk játszott.Nem értem mire jó ez. Persze ultra low effes volt, nem is értem a WZ-ig hogy jut el.
Az a fura hogy csak 8100-at vontak le tőlem, pedig full éleről löttem le 4 lövéssel. -
virkir
veterán
válasz
SgtBradly #6887 üzenetére
Amatőrök.
Úgy kell csinálni az ilyesmit, hogy először szólunk, majd ha nem reagál kilőni a csába és csinálni egy radlivalterst.Nincs ban meg hasonlók csak levon némi kápét.
Ezt a cset ban-t se értem. Még egyszer nem kaptam pedig ma is aszongya a júzer, hogy reportol.
Én meg még vissza is kérdeztem kedvesen, you bitch mother aztán semmi -
Dobi 562
addikt
válasz
SgtBradly #5874 üzenetére
Szép, szép, de hogy sikerült meghekkelni a WoT statisztikai szerverét?
Ja, kár hogy nem jöttél vissza a szakaszba, Hencidával elkezdtünk játszani és 11-ből 9-et nyertünk, így 56%-ra visszahoztuk a napot.
2. újraindítás után eltűntek a troll szakaszok és az arty dömping.
-
Patrick76496
őstag
válasz
SgtBradly #4615 üzenetére
Talán mert eszméletlen gyengék, főleg tőlem?
89%-os a hit ratio-m a T-54-el, abban a 2 körben olyanokat lőtt mellé, hogy..
(#4617) scyllarus: Ez biztos nem az, mert én az EU-n is az alap szovjet rádiósembert használom. Ezek azok. Egyszerűen unhatatlan az egész, már vagy fél éve ez van bent, 10x jobb, mint az angol.
Legjobb, amikor ellövik/javítják a tornyot, meg a motort, a csata kezdés (mint az aláírásomban), és a találat (попадание). Amit az előbb linkeltem, azt is csak próbára raknám be, mert olyan oroszos beütése van, amúgy soha sem válnék meg a stock ruszkitól.
(#4619) Paul119: A tiednek mi a baja? Enyémet ma hozták vissza, kb egy hét alatt vinyót cseréltek benne. Amúgy részvétem, tudom milyen érzés.
Persze közbe nekem ott volt az asztali, azon is el-eldöcögött a WoT.
(#4624) Dobi 562: Grat! Gyűjtöd az XP-t az Auf><#&đĐ#][Đ Panther-re?
-
Dobi 562
addikt
válasz
SgtBradly #4445 üzenetére
Eddig nem sok sikerélményen van vele, 8.-ra tudtam leduplázni. Teszten valahogy jobban ment vele a játék, bár ott normálisabb játékosok voltak mint jelenleg az EU szerveren.
Az ágyúja nem olyan rossz, de kell vinni jó pár gold-ot a kicsi átütés miatt, így oda a bevétel egy része. A páncélja tényleg nagyon tud pattogni, bár a jobbacska játékosoknak már nem sok gondot okoz átlőni. Legnagyobb negatívuma a lassúsága, ha eltávolodtam a bázistól, nem érek vissza védeni.
Még korai róla véleményt alkotnom de eddig úgy tűnik farmolásra jó, statjavításra nem igen.
------------------------------------------------------------------------------------------
Félelmetes hogy mi megy most "játék" címszó alatt a random csatákban... -
Dobi 562
addikt
válasz
SgtBradly #4387 üzenetére
Nekem így sikerült a tegnapi napom, persze azért lett ennyi a win ráta, mert az első vesztes csatánál ráhagytam. Szóval én vagyok a tegnapi nap abszolút bajnoka.
Még 3 kört mentem egyedül, de hulla fáradt voltam meg asszonypajtás is nyavalygott, hogy felfalt a számítógép (igaza van neki különben).
Holnap szabin vagyok, hétvégére meg elutazom. Még 30K xp kéne a T-34-2-höz és meg tudnám venni olcsóbban, de kreditet is akarok farmolni, mert az E-50M-et vissza akarom vásárolni amint meg lesz rá a kredit (+1-2 millát hagyok tartalékban). De ott van a Pershing is, ami ki van fejlesztve és most azt is meg tudnám venni olcsóbban de akkor a T-34-2-re nem maradna kredit. Ráadásul a Super Pershing jó-árasítás is bolygat. Szóval teli vagyok komoly gondokkal.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SgtBradly #4233 üzenetére
Szép!
Nem tudom mennyire figyelted a közös csetet, csata közben, de a lorri arty csapattársad szerint te voltál a "biggest noob in the game" és szurkolt hogy lőjenek ki téged... Persze ő a 400 kiosztott sebzésével feljogosulva érzi magát a núbozásra, hiszen ő arty, ráadásul a 666-os szám is szerepel a nevében. Szánalmas artisták.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly #4080 üzenetére
Nem semmi... nagy csata lehetett a t-50-eknek.
Olyan ez mint az ötöslottó. Bár lehet MM bug, mert talán a 8.3 után nagyon szerette egybe rakni a felderítőket.
Most sem túl jó az MM, mert t10 tankkal több artyval találkozok, mint amikor Vk2801-el megyek.Erről jut eszembe, hogy a tegnapi nyerőszériámban alig találkoztam arty val, de miután alulra kerültem és már csak veszíteni tudtam 3-4 arty volt oldalanként. Tudom, kis számú minta 15-20 csata, de az egyszeri user mindig tesz ilyen népi megfigyeléseket.
Csak AT7-el mentem (szerintem töbet mint 14, de a hajnaliakat nem számolja be):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest