- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
Imilenni #8993 üzenetére
Valami olyasmi történt hogy az EU szerveren kivették a Sztáliért feliratot a szovjet tankokról. Erre SerB-ék kiakadtak, hogy miért, amikor történelmileg hű feliratról van szó, és most erről megy a fröcsögés a hivatalos fórumokon.
Ez a téma egy ideig még elég aktív lesz, szerintem maradhatna a felirat, mert történelmileg hiteles (mondjuk a T62 és társain nem). Én mondjuk tervezek egy 1956-os captured T34-85-öt Ruszkik haza felirattal csak még nem találtam ilyen képet.A COH2-ben meg állítólag nagyon lehúzzák a szovjeteket. Még szerencse hogy Men of War párti vagyok
-
dfsz34
őstag
válasz
Imilenni #8972 üzenetére
Most megint, basszus, simán elfoglalta az ellenfél a bázist, nem értem oda, akik ott voltak, meg lapultak fedezékben.
Az a baj, hogy egyszerűen nem lehet szórakozni, élvezni a csatákat. Vagy az ellenfél döngöl minket a földbe, vagy mi őket és kész. Semmi fordulat, izgalom. Ez így nagyon gáz.
-
fsb1000
nagyúr
-
Patrick76496
őstag
válasz
Imilenni #8821 üzenetére
Na jó van azért kemény része is.
(#8822) Taragas: Akkor nem tudok mit mondani rá, nekem T-34-85-öm van ugyan azzal a löveggel, van rajta EGLD és egyáltalán nem céloz lassan. Ellentétben írtad, hogy nem zavar a 13 90 lassú célzása, ami (szerintem) még EGLD-vel is nagyon sok, főleg egy light tank-nak.
(#8824) Runo: Ez a hivatalos replaytöltögetős oldal.
(#8825) fsb1000: Lazán, én azzal szoktam szórakozni Abbey-n E5 bal felső sarkában, hogy jobb gun depression-nel rendelkező tankokkal a kocsi alól lövöldözök. Egyébként úgy tűnik, megvalósítják az ötleted:
"ingame mission (event) status (SS: as in “you have killed 15 tanks out of 30 needed for example) will be implemented, starting from 8.8"Más: Emlékszem, neked voltak régebben GTA IV-es videóid. Játszottál a TBOGT-vel is, vagy csak a simával?
(#8838) Stigma.HC: Kár, pedig jó lenne most visszanézni őket.
Megkérdezem, hátha az on topic-ból megvannak valakinek.
Nekem ma nem sok kedvem volt játszani, egy ilyen csudálatos gépet szerezem ma be.
Purchased:
'Xperia Sola' successfully purchased. - Credits: 55 000.
Egy hónapos diákmunka gyümölcse.Szerk: Remélem menni fog rajta a Blitz.
-
dfsz34
őstag
válasz
Imilenni #8818 üzenetére
Nekem obj704 10-15m-ről lött mellé, mert az ellenfélnek kb 5% nem volt a célkeresztben. Igaz, mozgás közben, de ez akkor is durva.
A program gondoskodik arról, hogy siemka rambo pistike is sikerélményhez juthasson és elmondhassa, hogy a noob obj nem tudta meglőni 10m-ről, ő bezzeg kilőtte mind az 50hp-t rajta.
A sikerélmény az alapja a jövőbeli vásárlásoknak, úgyhogy értem, csak nem tetszik, hogy beleszólnak keményen az RNG-be
-
Dobi 562
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #7964 üzenetére
Ma még tart az akció!
Megyek is matildával pár kört.****
Tegnap ismét szerettem volna Magyar századot összehozni. Matildával random század talán még nem oroszrulett. A szerveren kb. 80.000-en voltunk És csak 4 magyar játékos jött össze.
De ők is panaszkodtak, azért nem mennek századba, mert állandóan vesztenek. -
Patrick76496
őstag
válasz
Imilenni #7778 üzenetére
Tetszik ez a realizmus. Múltkor néztem QB stream-jét, egyik körben E-75-tel ment. 1:07:52-kor mondja "the german steel". Egy pillanattal később átlövik a tornyát szemből, meghal a lövész, eltalálja az arty, kigyullad és marad kevesebb, mint 300 HP-ja.
(#7779) Plasticbomb: Az szép lehetett.
(#7814) Dobi 562: Gold noob.
Amúgy grat, ez még golddal is szép.
Napi képsorozat:
- lehozhatatlan kör lvl over 9000
- sértődött EFE-X-es panaszkodik, hogy megszedtem
- majd 5000 sebzés nem elég a győzelemhez, rengeteg mínusz, mivel a T-62 sokat lő mellé és kvára drága a lőszar bele
- IS-4 a farmtank még prém nélkül is
- WZ-131 3700 sebzés, még az AT 15 és a T34 is pattant róla
- Comet T8 Radley-Walters 3200 dmg
- Újabb rajongót szereztem a COMET-tel
- Comet T9 3570 sebzés papír ellenfelekkel, jó pályán, jó oldallal -
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #7253 üzenetére
Én inkább Nagy Feró XX. századát hallgatom: [link]
Jobb a képanyaga, és nem idegen hatalmat éltet. Hitelesebb is, nem csak egy máz.Ez a 88-asozás meg annyira szánalmas már. Miért nem írod nyíltan?
Én spec le merem írni, hogy nagy tisztelője vagyok a II.VH környéki Német hadseregnek. Igazi hadsereg volt, jó és fegyelmezett katonák voltak kiváló technikával, haditechnikai és stratégiai újításokkal. Ezt van aki el tudja választani a fasizmustól és a népirtástól, van aki nem.Ezért káros és bugyuta dolog a 88-asozás, mert összemos olyan dolgokat, ami miatt nem tudunk vagy nem lehet hősként emlékezni Német és Magyar katonákra.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Imilenni #6112 üzenetére
Ez csak idő kérdése! ..Minél több tankot nyomatsz,annál lassabban jutsz el a 10-es szintig! ..Rengeteg 2000 csatás játékost látok 10-es tankokkal nyomulni ..ez azért van mert valamely nemzet egyik ágára ráállt és csak azt nyomja - nyomta!
Jelenleg 2 darab 10-es tankom van,nem sokára meglesz a 3. ..
A T-62A-t azt meg tartom,de az IS7-et azt majd eladom mert úgyis a T110E5-tel fogok nyomulni - inkább...
Még a BatChat 25t ami érdekel aztán joccakát :/ ..több 10-es nem is kell nekem -
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #6062 üzenetére
Én nem írtam PzIVB-ről.
Egyébként erre reagáltam volna
"Hanem hogy vicces az, hogy a háború "elején" megépített tank harcol a játékban egy a háború "vége felé" megépített tankkal."******
Elég sok full T18században voltam, én úgy látom nem lehet ilyen leosztásban nyerni.
Full cromwelesben még nem voltam és nem is találkoztam ilyennel, de úgy gondolom nem lehet túl hatékony egy KV1s magra épülő századdal szemben. (a gyakorlatban lehet... le kéne tesztelni) -
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #6038 üzenetére
T6 században a leggyakrabban használt tank a KV-1s. Amíg el nem kezdtem randomban használni 68%-os volt a winrátám ezzel a tankkal.
Én is úgy tapasztaltam, hogy 1/3-nál többször rak t8 csatába. Van 5 gold löszerem, abból 3-nak sebeznie kell, aztán lehet meghalni.
Egyébként mozgékony nagy sebzésű tank, a páncélja csak t6-ban elegendő. Randomban is elég gyakori, szerintem sokan kedvelik ezt a stílust. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #5666 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem volt istennézet a "háborúban", hanem az hogy az artyk istennézet lényegileg eltér a többi tankosztály működési módjától ebben az árkád játékban.
Én nem szimulátort várok, hanem egy jól játszható, nem bosszantó arkade vagy akármilyen játékot. Egy kiszámítható "lövöldözös" játékot. Valahol a sakk és a COD között.Értő kezekben az arty a legnagyobb "harcértékű" tank a WoT-ban. Még hozzá úgy, hogy a rejtőzésen kívül esélytelen vagy vagy vele szemben a csaták bizonyos szakaszaiban, illetve ha van 5 arty akkor a nem kempelős fronton mozgó játékos számíthat a gyors halálra, de minimum erős HP és modul + személyzet vesztésre.
Ennek következmény hogy az emberek nem mennek előre, nem foglalják a kulcspozícókat az egész játék egy posvánnyá válik a sok arty miatt. Nem is az a fő baj hogy egylővéseznek, hanem hogy a játékmenet uncsi lesz és kiszámíthatatlan és olyan szitukkal amikre nem tudsz kellően reagálni..
Ezért írom azt hogy a fakezű atrtysták játszanak 15 vs 15 csatákat egymással. Szerinted működne?
Szerintem nem. Még az ellen is ágálnak hogy egyik szerver legyen artymentes.
Úgy gondolom a másikra igen kevés tankos menne....ehhh...
Majd megérted ha rendszeresen t9-t10 csatákat játszol.
Én a legtöbbet t10-ben játszom. t7 és alatta egyáltalán nem zavarnak az artyk, de sajnos a csatáim felét az artyferztőzött t8-t10-ben teljesítem. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #5607 üzenetére
Elfogadtam, de attól még panaszkodhatok és szidhatom az artystákat, mert a játékélményemet rontják.
"mikor elkezdtétek játszani, akkor is voltak benne arty-k, "Azért t5-t6 szintig nem gond az arty. Aki elkezdi vagy még ezen a szinten tart el sem tudja képzelni milye problémákkal találkozik majd t9-t10 szinten.
Kb 2-3 hónap kell mig a kezdő user megéli, aztán elmegy artyzni.... -
Patrick76496
őstag
válasz
Imilenni #5301 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy szarok, sok jó német tank van. Pl. E-75, Tiger 2, GwPanther, Tiger P, E-50M. Nekem az a problémám, hogy mindenki a németeket isteníti. Én nem istenítem a KV-1S-t, sőt nem is kellene a garázsba egyáltalán. Utólag belegondolva, amilyen a kínai változata így az IS sem kéne, sőt az IS-3 sem. Utálom az IS-4-et, IS-7-et, amit viszont szeretek, az a T-62, T-54, T-34, IS-8, ST-I. Engem nem érdekel az megszállás, sok mindent bírok, ami orosz és gurul. Lásd: UAZ. Ahogy egyik haverom mondta a KV-6-ra: ez egy gépezet ami kifejezi a szovjet unió legfőbb eszméit, avagy..."csináljunk akkorát ami másnak nincs, és ha nincs neki -> akkor verjük is ki ezzel a dologgal a szart is belőle"
(#5303) fsb1000: Az ST-I piszkosul jó gép, igazán megérne egy visszavételt. Bár érdekes, mert néha a hasát még a Type 59 is belövi, máskor pedig az M103 T10-es lövege is pattan róla. Jobban pattog az UFP, mint az IS-4-nél, ráadásul hull-down-ra is jó, szóval érdemes vigyázni. Viszont kevés van belőle, szóval ritkán találkozni vele.
(#5304) Dr_Syrex: Naná, hogy sokkal keményebb, az M103 ritka papír. Még a tornyát is belövik szemből a 8-as medek is akár, bár kompenzálni fog a nagy motor és a lánctalp.
Dobilaci: Szépen elvertetek minket Prokhorovkán, bár ti azért egyel többen voltatok szakaszban. De így is én sebeztem a legtöbbet, szóval az már fél-siker.
Más: Mondd légyszíves, hogy a VK3001DB fullosan über-fa*a lesz. Így stock-on egy ipari hulladék, sikerült megutálni. Papír, lassú, kicsit átütésű, pontatlan, gyenge DPM-el rendelkezik. Ez egy érdekes kép, kétszer lőtték el a driver-t. Kíváncsi vagyok, hogy kinyújtotta a lábát, vagy mi?
Akit érdekel: T-34-57 - 1275 damage + fél-tucat KS
-
remington2
senior tag
válasz
Imilenni #5268 üzenetére
"Vicc..Mégis mi volt méltó ellenfele a KT-nak? SEMMI.."
Volt viszont neki motor, sebváltó, üzemanyagfogyasztás, tömeg. Ilyen barátokkal pedig nem volt szüksége ellenfelekre
Szvsz egy nagy fail volt egy háború közben ilyen harckocsik fejlesztésére koncentrálni, de hát ami történt, megtörtént. Akkor - nekik - logikusnak tűnt a mennyiségi fölényt ilyen fegyverekkel egyensúlyozni. Bár nem álltak meg ilyen "kis" terveknél, hiszen az Egérke is prototípusig jutott . . . inkább nyomatták volna jobban a Párducot . . .
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #5100 üzenetére
Aki most kezdene annak felajánlom. VF57CU-BG5D29 1000Gold + jelszóváltás 300.
Ebből pont kijön 2 hét prém acc a mostani akcióban +5 nap az invite kódra. 100.000 induló kredit nem sok, de abból lehet venni 75%-os legénységet meg egy ventit, és a loltraki máris a t1 csaták királya!(#5097) Bingisz: Kár...
(#5098) kirjak : Szerintem igen. -
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni #5027 üzenetére
Ez lehet, hogy az akar lenni?
Q: Why are replacement premium tanks for the Chinese Type 59 and WZ-111 being created as opposed to placing them back in (or implemented on other servers)?
A: Type 59 was removed from the sales, because for a premium tank, it was overpowered (it was as good as a regular tank). WZ-111 is scheduled to remain exclusive on Chinese server. Both will be replaced by a proper heavy and medium hightier vehicle (the heavy tank was named "112" and it's possible it will appear in 8.7. Nothing is known of the medium tank.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Imilenni #4008 üzenetére
Köszi szépen.Hát elég nehezen jön vele össze az ágyura a tp.van 25k free tp-m,de nem szeretném az összeset elkölteni erre.
Más:Mostanában azt csinálja a játék,hogy elindul,megyek vele csatában és befagy.Alt+F4 kilépek,viszzamegyek,megint jo egy darabig és utánna ujra.Az internetem rendben van.10 megásnak birnia kellene.Addig amig nem volt ez a 2 szerveres dolog,nem volt ilyen problámám.Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest