- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
rlazol #41183 üzenetére
Elvileg nem kéne annak lennie. Volt is erről pár vita a hivatalos fórumon is, be is mentek páran gyakorlóba, de nem tűnt fel, hogy lenne különbség görgő és görgő között. Nem teljesen értem, hogy számolja a játék, de van a láncnak egy hp-ja és ahhoz kapcsolódik, hogy a görgők a két végen milyen ellenállók.
Amúgy szerintem semmi nagy tudomány nincs abban, hogy így fordult, megszokás kérdése lehet. A te képeid által lefestett esetben semmi előnye nem származhatott ebből, max annyi, hogy így egyből side scrape-be állt be. -
Bad Pritt
félisten
válasz
rlazol #41168 üzenetére
Én is láttam ilyet, ki is szedték, mint a szart. A te esetedben is nagy baromságot csinált és mákja volt, hogy nem kapták el. Már alapból kicsit abba az irányba állt, szóval háttal többet kellett fordulnia (ugyanannyi idő alatt fordul mindkét irányba nyilván). Egyetlen előnye lehet, hogy alapból side scrape-be áll be az utcára nézve, viszont manőver közben meglőhetik az oldalát, ha kilóg, vagy a hátsó görgőt. Szerintem baromság, nem tudom miért csinálja, aki csinálja.
Viszont ami engem érdekelne, hogy miért Jagdtiger a Conqueror, a hulla Jpz. E 100 miért egy Leo PT A, a másik hulla T57 meg egy Jpz. E 100? -
emre
veterán
válasz
rlazol #41168 üzenetére
Pedig az on topik jelenlegi hangadói igencsak értenek hozzá.
Ez egy kék játékos, biztos csak a statját akarta így húzni.
Ha megtudnám nézni a replay-t, vagy látnám a minimapot akkor lehet nem csak ilyen marhaság jutna eszembe.(#41169) Tomi0703
Rám nem kellett tukmálni.
Vagy ide, vagy a Dmech-be mentem volna vissza, de ott elég kevesen vannak. -
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #40827 üzenetére
Köszi de ezt a billentyű kombinációt ismerem ami a nézetek váltásához kell.
Viszont folyton a nick neves ablak az alapértelmezett így minden csata elején el kell játszanom a ctrl+tab-ot hogy tank neveket mutassa.
Erre keresném a megoldást.Tudom xvm-ben minden paraméterét lehet állítani az egyes "füleknek" de hogy az alap játékban miért nem jegyzi meg valamilyen módon azt jó lenne tudni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
rlazol #40634 üzenetére
Aki dolgozik/családdal van, az nem azért veszi elő a játékot hétvégén, mert a csatánkénti 200 átlagsebzéses teljesítményével márpedig csakazértis meg akarja szerezni azt a prémium napot 50K xp-ért, hanem mert szeretne végre játszani kicsit. Legalábbis szerintem.
(#40636) h1mpi: Ma nekem is. Próbáltam életet lehelni a Conway-embe, de csak még rosszabb lett, a Hellcat meg a Szekér ment, de azokkal sem kerülgetett az ájulás. Mondjuk közben szakdogát írtam, meg volt olyan Prokhorovkás meccs, amikor telefonálás közben puffogtattam a leghátsó sorból (fúj!), szóval lehet a hozzáállásom volt a hibás.
-
kchryss
veterán
-
-
diegho
nagyúr
válasz
rlazol #40522 üzenetére
Pontosan ez dönthet, de pl lightoknál leszarom, hogy mi van bemegy tűzoltás helyére és kész, ott nincs az, hogy 2500-at égek és az a plusz látótáv néha elég komoly. Bulldogon ha jól emlékszem 505m az állandó látótávom, nem is viszek periszkópot, mert minek? Jelenleg csak a lightokon van ellátmány, de az 50B is esélyes lesz rá egy 1000 csata múlva.
-
diegho
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
válasz
rlazol #40270 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Van aki szeret haladni a korral. Mikor már nem írnak drivert a konfigodhoz, fel eszmélsz, hogy eladni sem tudod, mert régi/elavult.
Egy újabb alkatrészt mindig szívesebben vesznek, mert tudják, hogy még kiszolgálja az igényeket.Régi gépem egy közepesnek mondható, core2 E6420, ga 965p-dq6, 8gb ocz reaper, a maga idejében nem volt rossz, csak ezekre, vga és táp nélkül 100rongyot költöttem. Aztán 6 lvre rá, mikor már javában ddr3 korszak volt, eladtam 18k ért.. Új gépbe tudtam venni egy ssd-t belőle, ami már meg sincs
Szóval számítástechnikában, nem jó őrizgetni a dolgokat... Amíg gar van rajta, el kell adni, ha nem akarsz sokat bukni.
(#40271) diegho
Tömören szólva.
-
válasz
rlazol #39924 üzenetére
Én azt látom abból (nem néztem meg magát a replayt, csak az eredményeket), hogy a játékban szereplő egyik light sem remekelt, még az ellenségnél sem. Akkor meg le lehet vonni a következtetést, hogy enyhén szólva, nem volt korrekt a feltöltőtől olyan címet adni a replaynek, amit adott. Nem a lightokon múlt a meccs.
-
törölt tag
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol #39812 üzenetére
Az SP küldetés is olyan volt mint a Dicker vagyis xp gyűjtögetős. Ezekbe mindig a ténylegesen kapott xp szokott számítani mindenféle bónuszokkal, szorzókkal. Az alap xp annyiban szokott számítani, hogy csak azok a körök szoktak számítani ahol az alap xp alapján benne vagy az első mondjuk 10-ben a saját csapatodban. Szóval az SP küldetések leírásában is tényleges xp volt, alap xp csak erre a megszorításra vonatkozott.
AX-nél alap xp számít a 750-hez, hiszen mint írtad egy lécet kell megugrani és nem gyűjtögetni.Egyébként az utóbbi időkben a WG nagyon helyesen az xp gyűjtögetős küldetéseket lecserélte sebzés gyűjtögetősre. Sebzés gyűjtögetős azért jobb, mert ott egyenlőek a feltételek, a sebzésed nem lehet több semmilyen bónusztól, az adott. Az xp-nél előnyben volt akinek prémje volt, akinek sok tankja volt szorzózni, most előnyben lenne akinek van sok személyes xp növelő tartalékja vagy akinek a klánja aktivál ilyen tartalékokat.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
rlazol #39821 üzenetére
+1 Szerintem is az értelmes komment az nagyon sokat tud dobni egy közvetítésen . Azt nem is nézem ahol nincs semmi vagy csak zene megy a háttérben , annak mi értelme ? Jó egy két YT videó egy kiemelkedő körről belefér alámondás nélkül is ,de egy közvetítés az más .
Amúgy ha már stream akkor képpel ( webcam ) vagy nélküle ?
-
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #39801 üzenetére
SP küldetés idején még nem játszottam, de amióta igen, azóta volt néhány kisebb XP gyűjtögetős küldetés. ezeknél mindegyiknél számított a prémiummal, meg a személyes tartalékkal megszerezhető XP-is. Szerintem a mostani FV küldetésnél (amiben egyébként a brit med ágam fejletlensége folytán részt venni nem tudok) azért csak az alap XP számít, mert azt akarják, hogy a teljesen tehetségtelenek (akik 750 XP-t képtelenek elérni) ne szerezhessék meg az "ajándék" tankot. Szerintem...
-
grizlisandor
veterán
válasz
rlazol #38581 üzenetére
Obj907-tel 2db 1k dmg-es kör, ha jól emlékszem meg pár gyors csata, ahol a mester nem tudott kibontakozni. Ráadás a tier IX-es tankkal nem volt top tier, de bezzeg aki ott volt vele egy szobában ts-en az folyamatosan az volt.
Valami még biztos volt, csak sajnos nem jegyeztem meg mindent.
Trollkodás on: Linkin még 2 hete olyat mondtál, hogy: "És a bohócot jól meg is fizetik
" off
-
nyunyu
félisten
válasz
rlazol #38418 üzenetére
miért nem jó a replayek standard nézegetése?
Mert a kovetkezo verziovaltasnal ismet hajadra kenheted a mostani replayeidet?
Mindig csak az aktualis WoT verzioval mentett menteseket tudod lejatszani, regebbieket nem.
[szerk:]Hmm, december kozepi 0.9.12-es replayeket erdekes modon lejatsza, most nem tiltottak le az elozo verziot.
Novemberi 0.9.10 replayjel viszont hibauzenet nelkul kivag a desktopra. -
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #38353 üzenetére
(és (#38352) galervin93)
Az utóbbi időben kikapcsoltam a replay mentést, ezzel nem tudok szolgálni (ha valami hiper szuper kört megyek, akkor azt rögtön feltöltöm a wotreplays-re).
Hát igen. Látszólag jól hátra volt billenve, valószínűleg kihasználta a teljes lövegsüllyedését. Kicsit utánanéztem közben a Löwe páncélfelépítésének. Tényleg nem nehéz "elérni", hogy az effektív páncél duplája legyen az eredetinek.
Azt hiszem, hogy néznem kellene valami "Hogyan lőjük ki szemből az oroszlánt" témájú "Klíverlend" videót...
(Amúgy valószínűleg azért viselt meg a dolog, mert mondjuk egy IS-3-nak azért szemből is tízből kilencszer finom falat szokott lenni a Löwe tornya)
-
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol #38165 üzenetére
Köszi! Én tegnapelőtt befejeztem az LT-15-öt. Most pár hónapig az SPG-15 miatt fogok sírni.
Bemelegítésként annyit, hogy augusztus óta 198 csatából csak 7x sebeztem minimum 3000-et. 6x a GWTigerrel és 1x az AMX 13 F3-mal és ebből 2x voltam top sebző és kaptam top XP-t, természetesen vesztes csatában szóval a másodlagost egyszer sem sikerült megcsinálnom, hogy túléljem. Szóval reszkessen mindenki! -
válasz
rlazol #38011 üzenetére
Az a baj, hogy ehhez a küldetéshez több dolognak kell teljesülnie:
- megfelelő pálya, ez leginkább Malinovka vagy Prokhorovka (Fiery Salient) lehet, ahol tudsz úgy spotolni, hogy a csapat tudja lőni a spotot
- egy megfelelő csapat, akik tudják lőni a spotot
- megfelelően béna ellenfél
- nincs még a csapatban 3 másik spotter rajtad kívülAz a gond, hogy ez így együtt nehezen jön össze...
-
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol #37880 üzenetére
Már többször leírta, hogy nem szeret moddolni csak felrakja a legújabb Jacktor packot. Szóval az van nála amit Jacktor éppen belepakol a packjába.
(#37876) @diegho: A bekapott találatok felett a töltésvisszaszámlálót viszont lehet ki kéne kapcsoli ha videót raksz fel. Nem tudom mi a jelenlegi álláspont, de régebben tiltott modnak minősült.
Grat a szép csatákért, mindig örülök ha raksz fel replay-eket, legalább van miből okosodni. -
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #37608 üzenetére
A kívülálló mindig is objektívebben látja a dolgainkat. Mint ahogy most te is. És talán ha belemegyek a számokba, akkor magam is belátom, hogy 8000Xp különbségért még nem kellene hisztiznem. Valóban nem jelentős. Amúgy az IS-3-nak saját legénysége van és mivel megtartós tank, a legényei is állandóra maradtak. Ahogy nyunyu is mondta, ha jó játékos lő, akkor a hasamat célozza és viheti a drivert. Ahogy pedig te mondtad: az elsősegély csomagot nem mindig használom el. Lehet, hogy máskor majd másként csinálom.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
-
Fel
addikt
válasz
rlazol #37472 üzenetére
Secret Santa
1-25 euró közötti összeget befizetsz, és valaki(k) kapnak valamit (ahogy észrevettem min. 250 aranyat). Ezt követően viszont kapsz majd valamit, kb. ugyanolyan értékben, mint amennyit bedobtál.
Pl.: én 3 eurót dobtam be, és kaptam 3x250 aranyat. -
galervin93
addikt
válasz
rlazol #37159 üzenetére
Jogos, de továbbra is tartom, hogy a kis előny (itt némi camo) jobb, mint a nulla. Ha csak egy meccsen nem vesz észre a szpotter, akinek a szpothatárán vagyok én, már megérte. Persze ezt így számszerűsíteni nem lehet és nem is kell. Inkább csak elméleti értelme van a dolognak.
-
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #37119 üzenetére
Artynál fontosabbnak tartom azokat a skilleket, amelyeknek folyamatosan emelkedik a szintje és másodiknak teszem inkább a BIA-t. Azért TVI-ig el lehet lenni BIA nélkül is artyban. Mire meg a TVII-es jármű fejlesztésének a feléhez érsz, addigra meg lehet szerezni második skillnek azt is. Lehet, hogy ez így nem jó, lehet, hogy játékosok összessége másképpen csinálja, de nekem valahogy így tűnik jónak. (De azért hozzáteszem most is amit szoktam: én még noob vagyok, ne hallgassatok rám
)
-
benvolio
őstag
válasz
rlazol #36935 üzenetére
Igazad van keverem, ez tényleg igaz amit mondasz erről a meghagyott minimális hp-ról.
Akkor jelen esetemben nevezzük mázlinak. De akkor se csíter-ségnek amit egy húszonezres csatás játékos állít és reportol emiatt. Hol játszott eddig, hogy még ilyet nem tapasztalt. Én személy szerint semmin nem lepődök már meg ebben a játékban.
Például: no damage
-
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol #36674 üzenetére
Ezen változtathattak, mert szerda/csütörtök magasságában kellett kilőnöm Domination módban egy E-50(M?)-et és sikerült full HP-ról Obj 140-nel. A második lövés után gyorsan döntöttem, hogy befejezem aznapra a játékot (lagos net) és lövöm, amíg engedi és engedte
. 5-6 lövést vittem be és enyém lett a kill is, de nem lett ban a vége
. Viszont azóta is kék vagyok, pedig már elég régen volt. Összesen talán két esetben volt 1 órás banom, így nem számítottam komolyabb retorzióra. A kékség meg el szokott múlni még aznap pár csata után.
Lehet, hogy a kékség nem időhöz van kötve, hanem csataszámhoz? Mert azóta sem jött helyre a netem és nem mentem többet 10 csatánál. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest