- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Szerencsére te különb vagy nálam, a mostani reakciódból is látszik.
Azért kiütközik a te stílusod is amikor éppen nem simogatják meg a buksidat, hogy megint milyen ügyes voltál, Himpi, hiszen ismét több pénzed volt, mint türelmed... Olyan jellemed van, mint egy rossz főnöknek, talán az is vagy. Ja és nem nem érdekel, hogy ki gazdag és szegény. Nem kell példálózni a kitiltottakkal (FSB-vel), hiszen alkalmanként vezető szólista voltál a kórusában. Érdekes, hogy mennyire érzékenyen érint ez az arany téma.
-
-
Pete55555
addikt
-
mcwolf79
veterán
De, használok ha úgy ítélem meg ,hogy SZÜKSÉGES".
Pl. IS-7-tel vagy E-100-zal ha látom ,hogy az ellenfélnél sok IS7, IS-4, E100 , Jgpze100 ,netalán E3 van akkor zokszó nélkül töltöm az aranyat.
A legfőbb ok amiért töltöm az aranyat: mert az ellenfélnél is valszeg az első 3 változatból nagy eséllyel ugyanezt teszik. Akkor miért kerüljek hátrányba?
Persze olyan is van,amit te mondasz. Van egy klán (valami PQ akármi nevű). Na ha azt meglátom, már tudom, hogy jön az aranyeső. Azoknak mindegy hogy T-62A-ban vagy E3-ban ülnek. Mindből ontják az aranyat. Eddig kb. 4-szer futottam velük össze, és mindig ez volt.
Kedvencem a BC volt, na az szép kis deficitet termelhetett a meccs végére, mert csak arannyal lőtt. Arról nem is beszélve, hogy bukták a meccset -
Tomi0703
addikt
Ajjaj... Nekem meg nincs is tankom ra. 7-esek kozul vagy az Emilket vagy a T25/2-ot meg kell vennem, azt ha makom van, akkor veluk osszejon. De inkabb az RHM-mel vagy a Protoval jonne ossze. Viszont az Emilrol azt mondjak, hogy egy fos. Eleg szenvedos tank is, de az RHM szvsz jobb lehet mint a proto.
-
rlazol
veterán
ha az x-et lenyomod, stabilizálod a lövegcsövet, de attól még szabad nézetbe nem tudsz visszamenni.
a jobb billentyű nyomva tartásával tudsz nézelődni szabadon artyként is, de az aktuális nézetből.
Olyat, h az artyt becélzod felső nézetben és után visszajössz normálba és ott nézelődsz csak a fentiek kombinációjával lehet,tudtommal.fradi81 - mit kell nézni? látom a nyilakat, de nem értem. oké, h ez kevés sebzés az E50-vel, dehát naponta látunk ennél sokkal rosszabbat.
-
zozyk
addikt
Melózok,csak estefelé leszek.
Pénteken leszek majd reggeltől.Ezt az egész küldetéses faszságot valahogy ki-be kapcsolhatóvá kéne tenni...
Benyomtad a küldetést,mész az A kalapba,nem nyomtad be mész a B kalapba,csak olyanok játszanak veled,akiknek kell/nem kell szenvedni 1-1 küldiért,és akkor nem kéne pöcsök miatt szívni annyit... -
emre
veterán
És amikor sikerül kétszer egymás után kigyújtanod az ellent az érzés megfizethetetlen lesz. De azért ennek sincs túl nagy jelentősége, mert a löveg sem lesz pontosabb ha 60x-os zoomot használ valaki, úgy az esetek többségében az ember örül a tiszta célpontnak, nemhogy még a bohóc skint is figyelje ami 150-200 méterről nem is látszik rendesen.
-
emre
veterán
Csináltam én már mindent mindenhogy, de semmivel sem ment igazán jól. Ennek vajon mi lett a vége?
-
Departed
őstag
Hát a tegnapi QB stream epic volt, teljesen bezsongott a küldetésektől Quckybaby.
Az is vicces volt amikor 3as platoon-ban próbálták ezt az "ölj meg 2 heavy-t" és állandóan max 3-4 heavy volt csak az ellennél, és sehogyse jött ki jól a lépés, vagy éppen meglett volna QB-nak egy yolo E5 kontra 4 ellen tank szituban és az utolsó lövést Jingles vitte be E4 TD-vel.
Vagy aztán az "ölj meg rammolással egy ellent" küldetés is sok szívást hozott, de aztán meglett az 50B-vel egy artyra egy lövés + 20hp lerammolása kombóval.
Hát nem teszik unalmasabbá a játékot és a stream-et ezek a küldetések az biztos. -
emre
veterán
Prémium fiókkal és tankkal ez 18-22 csata. Én a wz küldetéssel nem foglalkoztam, de az is6-al és a type59-el teljesítettem, mert nekem is volt némi vásárolnivalóm.
mod:
Mert alig van nyolcas tank randomban, akinek van esze az stronkholdozik nyócasal. Ezért éri meg manapság egy jó klánhoz tartozni.
-
bluyoo
nagyúr
Második napja erőltetem, alig tesz 8-9-esbe .... Tegnap még a megnyert prémium napra is tettem. A 20.00%-os win rate kritikán aluli volt, inkább hagytam a dolgot. Nem igazán tudtam hozzátenni a csatához "nagyok" között.
Úgy látszik érzi a játék, hogy már az E 75-re gyúrok! -
Diarmand
senior tag
Csak én érzem úgy, mintha sejtetni akarnál valamit?
Btw azért én sosem sírtam a kiegyensúlyozatlan MM miatt, az csaló játék miatt, sőt, sírni sem sírtam, csak az volt a bűnöm, hogy nem tűröm a hazugságot, a manipulációt és a másik mondandójának teljes kiforgatását és ennek hangot is adtam. No sebaj, elvileg a Csend és a Nyugalom Kertje lett a topic, akkor majd idejárok megpihenni én is, egy-két OP E25 képpel együtt -
mcwolf79
veterán
Amúgy a T32-höz 20 % tank ,ill. 80 % pályaismeret kell. Ismerni kell az összes buckát minden pályán, ami mögé el lehet dugni a testet,és onnantól kezdve már csak puffogtatni kell.
Más:
Ennek a T54E1-nek mákot is raktak az üzemanyag mellé, vagy malac is van az utastérben, de olyan lehetetlen módon tud pattintani az az ormótlan feje, hogy soxor én fogom a fejem, mik pattannak rólam -
jr1994
addikt
200 átütés az korrekt egy 8-as tankon. Igaza van a kollégának a user-errort illetően, de ha megnyugtat, annyi csatával mint ami neked van, én örültem hogy vörösből narancs lettem
nem hallottam a fórumokról, statisztikákról. Te rohamtempóban fejlődsz (hozzám képest legalábbis, nem tudom a többiek hogy kezdték), de van amit csak sok gyakorlással lehet elsajátítani, majd jön az is idővel. Meg azért ne 20 csata után mondj véleményt egy tankról.
-
Departed
őstag
Hát lehet hogy Circonflexes statja jobb mint QB-é de maga a körítés egyáltalán nem tetszik nála - se a fazon búrája
se az ahogy viselkedik, rossz poénkodik a platoontársaival újra meg újra, és unalmas az is hogy rengeteg meccset megy egymás után ugyanazzal a tankkal, satöbbi satöbbi.
QB változatosan játszik, sose feledkezik el a nézőkről hogy tanítson szóval és külön mutatással is, tréfásabb és szórakoztatóbb. Nem csodálkozom hogy 3szor annyian nézik őt, mint ezt a szakállas csókát.
Innentől lényegtelen hogy superunicumabb az egyikük mint a másikuk, QB-t ajánlom ha megkérdezik. -
fsb1000
nagyúr
Ez egy nagyon szép csata volt, nagyon jól játszott a főszereplő.
.
Szinte moinden lövése talált menetből is, olyankor is mikor 2x belefért a tank célzkörbe.
Tényleg érdekel hogy lehet, mert ő is érezte és állóhelyzetből is elengedte a lövést alig beszükült célzókörrel.
Pl. itt: -
Departed
őstag
Egyetértek, én csak QB-t nézek, mert nemcsak hogy kisujjában van az egész játék, de szórakoztató is mindig. Ahogy a béna játékosokat szokta nevezni, amikor németül próbál beszélni, ahogy kezeli a sikert/kudarcot, ahogy tisztelettel beszél a jó játékosokról és a nézőkről, vagy amikor épp jól elfilozofálgatnak az ellen írtása közben Ike-kal vagy Jingles-szel. Amióta szoktam nézni a videóit/stream-jét sokkal egészségesebben állok a játékhoz, jobban élvezem, kevésbé törődöm a negatívumokkal és jobban is megy.
Ja és belenéztem véletlenül a WoW: WoD launch day menyasszonyával közös stream videójába, azon is jól szórakoztam.
És mégegyszer mondom: ő, Diegho-hoz hasonlóan mindent tud a játékról, így tud az ember SuperUnicum lenni és jó, hasznos stream-eket tolni.
-
Ismerek olyat aki bepróbálkozott és megkapta de attól én még maradok a hivatalos forrásnál. Csak egyszerűen tanakodtunk hogy honnan szerezhetik az aranyat ezért kérdeztem hogy van e tippetek rá.
#22839) h1mpi Jah ismerősöm is PP-n küldte el a pénzt de azért nem jön olyan gyorsan az mint a wotshop-ból.
Egy nap vagy mennyi volt mire megkapta szal ebből is gondolom hogy valami nagyon nem tiszta.
-
bluyoo
nagyúr
Köszi, remélem a holnapi nap is hasonlóan alakul (erre azért kíváncsi leszek).
A 122 mm D-2-5T löveg nekem nagyon lassúnak bizonyult, hülyeség volt részemről kihagyni a 100 mm S-34-et.
Hát igen, sok helyen használhatatlan a kicsike! De szépen lassan megtanulom, hol nem kell próbálkozni vele. -
Departed
őstag
Nyilván minden tankkal nehezebb a két tier-rel felette lévők ellen az élet (kivéve pl. az RHM-emet, azzal nem érzem gondnak a T10ben csatázást
), de majd lövöm a gyenge pontokat a 212mm pen-nel, aztán a többi az RNG múlik. Minden másra ott lesz a sok T5-6-7-8 tank akiket majd szét lehet lőni.
-
Angel1981
veterán
Látjátok, látjátok, pl. az ilyenek miatt kell arti a játékba - én már nagyon rég nem játszottam artival, és nem is tervezek továbbra sem, de ha a ti oldalatokra besorsolt volna, az E25 platoon 3. fragje után már csak a G1 / H1 környékét lőttem volna, hiába, hogy nincs spot.
A másik meg az, hogy tudomásul kell venni, hogy ilyen helyzet is van.
Ez egy nyílt pálya, persze, hogy jól szerepelhet rajta egy 3-as TD szakasz - ugyanezt Himmelsdorfon már sokkal nehezebben tehették volna meg.
Egyébként meg a csapatra nézve is ciki, mert még csak nem is T7 csata volt.... -
-
jozefgucci1
addikt
Persze az kemény ,de azért nem feltétlen jelenti , hogy azok nyernek . Tegnap utolsó csatában mentem egy kört T37-el . Ellennél három Su122-44 lila játékos . Nálunk egy lila sem volt ,de mentem szépen spotoltam és a végén 2. lettem xp szerzésben a sok spot miatt és nyertünk .
-
jozefgucci1
addikt
Nem értem ezzel mi a gondod amúgy . Mi is szoktunk ilyet hogy három egyforma tank ( TYp59, E25, T30 ) és igen így lehet dominálni ,de ehhez kell az ellen hülyesége is .
Razol .: H1mpi-nek az E25 troll a gondja nem a tier különösség .
Nem értem , hogy ezzel mi a gond ! Rengeteg ilyen van és lehet ellene védekezni . E25 is csak adott mapokon és ügyes kezekben "OP" , mint ahogyan Dfsz is írta nem tud mindenki kiosztani 2K+ sebzést . Nem kelett volna eladnod neked sem ...
-
rlazol
veterán
teljesen jogos.
bánom, h belementem, de most nem tudtam elmenni az amúgy szokásos ferdítései, mellébeszélései, általánosításai, önellentmondásai és légből kapott számai mellett. Eddig nagyjából sikerült.
már feljelentettem mindkettőnket a modker topicban, mert ennek máshogy nem lesz vége.
amúgy tényleg mi értelme van annak, hogy külön off meg on topic?
-
bluyoo
nagyúr
-
Ok és akkor hogy jellemeznéd azt a játékost (tudom-tudom ilyen veled sosem fordult elő) aki 2-3000 csata óta folyamatosan növeli a statjait (kivéve WR) de becsúsznak érthetetlen időszakok amikor olyan szinten játszik (a WN8 szerint) mint egy kezdő?
fradi81: neeem, nem részeges, nem drogozik és alszik is (általában) amennyit kell.......
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
bluyoo
nagyúr
Nekem az utolsó 80 csata összesítése, finoman szólva is gyászos. A win8 értékem befeleződött (700 alatt), és a win rate is bekúszott 40% környékére. Már előre félek ettől a naptól!
A KV-85-el egyelőre nagyon szenvedek (a legrosszabb eredményem vele tier 6-ban), sokba fog kerülni hogy megszokjam.
Bár a 122 mm D-2-5T löveget csak most tettem rá (nem bírtam tovább, szabad XP-ből, átugorva a 100 mm S-34-et, és a felfüggesztés fejlesztést a fejlesztett torziós rugókkal). Ma kiderül így mire megyek vele. -
-
MaxTorque
tag
A free xp-t a T1 Heavyre tartogatom, egyik haver már hozott vele pár tank ász medált, és ő mondta, hogy a 3. szintű motorig egy nagy lassú tégla vagy vele
Azért keresek jó T4 tankot, mert még nem tartok ott tudásban ahol szerintem T5-n kéne, úgyhogy gyakorolnék még egy kicsit
A Hetzer elmegy, de az ugye TD, a T28 meg vigyázós tank, mert könnyen kilőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest