- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #8624 üzenetére
Mindet..... Csak az angol TD ágat adtam el fejlesztéskor. A többi nagyjából megmaradt.
Pl. Tiger -> E100
Vagy az IS4 vonal. vagy a német TD ág-. Sajnos a JagTigert eladtam, de nem kellett volna.
Viszont a T30-at direkt adtam el. Az legalább olyan idegesítő mint az FV(183)****
Erre miért nem kaptam nyereményt? Torony magasan enyém volt a legtöbb XP és a DMG (6K)
-
törölt tag
válasz
Dr_Syrex #8594 üzenetére
220-366 az átütése... szóval bármi lehetett...
gondolom aki nálatok idiótázta a csapatot, az is olyan játékos volt, hogy egyedül előre rohant, kinyiratta magát a csata 2. percében, és utánna csak az észt próbálta osztani...
azt vettem észre, egyre kevesebbet játszom ezzel a jó kis játékkal... inkább maffia 2-zök újabban....
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dr_Syrex #7912 üzenetére
Köszönöm, csak az kezdeti hsz-eimet légyszíves ne olvasd el a legelső ON topic-ban (most a harmadik megy).
(#7914) fsb1000: Azt még megkérdezhetem, hogy konkrétan milyen előéletre gondolsz?
(#7926) Bingisz: Grat, azt hittem, hogy csak én ismerem ezt a játékot.
Az E-50 pont jó tank erre, bár a BatChat-tel meg könnyebb lehagyni a lassabb tankokat.
(#7928) Taragas: Az konkrét. A Taragás lecsapott.
Szép kör, nekem anno T32-vel voltak ilyenek. Azok voltak az igazi amcsi heavy-k, azoknak volt normális gun depression és nem lőtték be annyira könnyen a tornyot meg a kupolát.
És hogy én se maradjak ki a jó körökből:
- Napi T-34-85, Top Gun 2906 sebzéssel
- Tier 11-es csatában (csak a két szakasztársam volt 8-as) WZ-vel 3100 sebzés, úgy, hogy az ellenségnél 3 HHR-es Maus volt
- WZ-131 3981 sebzés
- Eddig még egy Orlik medálom sem volt, ma rögtön szereztem kettőt a WZ-vel -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #7912 üzenetére
Szerintem is a normális kommentelők közé tartozik, de ettől még leírom neki amit gondolok, ha valami nem tetszik.
Nincs gondom a konkrét WoT tanácsaival (akkor sem ha kéretlenek), de itt túllépet egy olyan határt, amit nekem se kedvem, sem okom nem volt tolerálni. Részletesen leírtam, hogy a két idézet mondattal mi a gondom. Aki nem érti az nem érti.
Vele meg lezártam a dolgot.
(ha akartam volna akkor másként, "lágyabban" mondtam, volna, de volt már egy kis előéletünk.) -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #7532 üzenetére
Kikkel századoztál?
Épp tegnap merült fel bennem, hogy mindaz amit megtanultam századvezetésből részben vagy egészében érvényét vesztette az artyk miatt.
Persze jó kezekben még ma is veszélyes fegyver egy arty, de vajon században mennyire szorult vissza a dominanciája? Régen szinte minden pályán, szinte minden taktika az artykra épült. Kivéve az általam nagyon kedvelt full rush. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #7475 üzenetére
Pedig pont ez a lényeg... (ha a babona igaz lenne)
Akik általában randomban, azaz nem szakaszban játszanak és eredményeik a TOP10%-ba beleesnekk (53+% winráta 1400+ WN6), ők érzik meg legjobban ezt a hatást.Egy 50%-os 1100 WN6-os játékos kevésbé érzi a randommfaktor kompenzáló hatását.
Egyébként lehet mondani, hogy csak sírunk mert bénák vagyunk, de a noobmeter és a planetwot grafikonjai kísérteties hasonlóságot mutatnak, a 8.6 után lekonyuló résszel. Lefogadom, ha a fent megjelölt célcsoport adatait kielemeznénk, igen nagy számban látnánk ilyeneket:
Ehhez még hozzájön az a népi megfigyelés, hogy a nagyarányú győzelmek és vereségek sokkal gyakoribbak lettek. A babonát erősíti ez a tény is, mert a nagyobb randomfaktor eltérítés okozhat ilyen jelenséget.
Olyan nincs hogy a hülyék mindig veled vannak, mert a túloldalon is pont annyi van, csak az ő lövéseik nem szállnak el az égbe, meg nem pattognak és kicsivel hamarabb felfedeznek mint te őket.
Ennyi elég is a gyakori 15:3-as vereségekhez -
Taragas
aktív tag
válasz
Dr_Syrex #7475 üzenetére
Ne is mond, múltkor 3 epic(top tier), meg a többi top tier is zöldek, a többi sárga narancs sárga. azt kikaptunk 15-2-re pirosaktól(na azért egyet sikerül kinyírnom meg azért sebeztem 200-et, nem rajtam múlott a meccs.) De az akkor is nagyon fájt. Írtam is, hogy mi a tököm folyik itt?
Nem tom hogy de néha akármit csinálok minden mellé megy vagy pattan. Nem egyszer volt ilyen meccsem. Ilyenkor a legjobb ha legalább leláncolom az ellenfelet...
-
Gaz 78
aktív tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #7100 üzenetére
Köszi! Nálad tényleg emelkedés van. Odament a winrárátám jobbik fele...
Panther/M10-el AFK voltam:
Következő körben volt 3 lövésem, aztán egy t71 kivégzett:
5 lövésből 4 talált. 3 sebzett, össz sebzés: 452
2 felderítésem volt.Mindezekért 266 creditet kaptam, ami prémmel: 399 hozott a konyhára.
1 dmg még az 1 cr-t sem éri el. Ez elég fura egy prém tanknál. -
Bingisz
addikt
válasz
Dr_Syrex #6718 üzenetére
Szerintem ez a fizika és a szerver lag együttes következménye. Mintha néha újrapozicionálná a tank felfüggesztéstét a terephez. Azért látszik lüktetőnek, mert a felfüggesztő rugók nyúlnak/összenyomódnak.
Legalábbis nálam ilyen a jelenség, de szerintem nálatok is erről van szó.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dr_Syrex #5852 üzenetére
Köszi.
Tudom, de úgy vagyok vele, hogy ha már berakok valamit arra büszke is legyek.Nem volt ez rossz, csak így visszanézve a kommentem egy kicsit e-penis mutogatás szaga van.
(#5853) patrikgtaivs: Hát, "hogy volt merszem"?
Nekem sem jön mindig így ki, csak nagyon megörültem az xp-nek.
Én annyira nem kedvelem a 9-10-es meccseket. T29 amúgy fasza tank. Jó vele az átlagsebzésem is és sok olyan kröm van vele, hogy egyedül tartok vele egy oldalt 5 ellen és kb 5 percig élek, de van időm leadni 7-8 sebző lövést. Általában enyém akkor a legtöbb sebzés.Ja, amire tényleg büszke voltam az ez itt. Legjobb köröm mióta WoT-ozok. Erre tényleg büszke voltam be is raktam mind a kettő topicba.
Kár, hogy akkor a replay még nem volt bekapcsolva. Hogy megy amúgy az idő... Ez a kör januárban volt, de mintha csak tegnap lett volna, úgy emlékszem rá.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Dr_Syrex #5736 üzenetére
A régi kis i3-as procit és a 6850-es karit cseréltük egy i5-3570 és 7870-es kártyára. Többi maradt ami az adatlapomon van. Most már kompromisszumok nélkül fut a játék full hd felbontásban.
A csatát amúgy valami minimális hp-val éltem túl. 2% körül azt hiszem. IS-3 és a T25 foglalta a bázist, őket sikerült kiszednem az utolsó pillanatban és ekkor csapódott be mellém egy arty lövedék
Majdnem elrontotta a jó kis körömet.
Tegnapi nap jól adta
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dr_Syrex #5346 üzenetére
Úgy tűnik.
Pár kört mentem vele utána, így már annyira nem vagyok tőle hasra esve. Vagy elhal a csapat és nincs esélyem, vagy egyszerűen túl jó és belop minden sebzést.
(#5380) Stigma.HC: Grat! Ma én sem bírtam ki, hogy megvegyem a 1390-et, még egy EGLD kell rá, és szerintem el is kezdek vele játszani, alapból a 90 mm-essel. Jó gép?
(#5386) fsb1000: Neked is grat. Örülök, hogy valakinek hosszútávon is jól megy a játék, nekem mostanában csak ilyen hullámos, egyszer fent-máskor lent napok jönnek össze.
Dobilaci: Látom meglettél 58%-os, szóval hadd gratuláljak neked is.
És hogy ne maradjak kép nélkül, itt az új farm tankom, ИС-Семь:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #5335 üzenetére
Meg lehet oldani, van PH csatorna, ha meg épp nincs akkor létre kell hozni
A TS, egy olyan feltétel, amit nem mindenki tud/szeret teljesíteni.
Az ingame kommunikáció is megfelelő ha jól van beállítva mindenkinél és senkinek nem ultra keskeny a sávszélessége.A random századok többsége vesztes csapat, néha szoktak hívni vegyes századba ahol elérhető 60% winráta, de az igazi a klános század, ahol van FC, és nem csak olyan aki bemond valami taktikát a kezdőkörön, hanem végig osztja a parancsokat, amit a játékosok végre is hajtanak.
Én a jó FC hiánya miatt nem járok századba.
A random verbuvált század (nem meghívásos) egy kínszenvedés, a klános FC-s meg olyan mintha más játékkal játszanál.*****************
(#5334) Dobi 562 : Értem én, de nem tudok jobb tanácsot, minthogy ne foglalkozz vele. A szakasz (főleg ha vidám és nem görcsösen nyerő orientált és noob szidalmazó) lehet még gyógyszer ha ennyire alacsony az ingerküszöböd. -
bullseye
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #4638 üzenetére
Szuper volt, nagyon jól éreztük mi is magunkat.
Mi a 12-es metró Maria Dissy (vagy vmi hasonló) végállomásától kb 100m-re laktunk egy West Bestern hotelben. Semmi gond nem volt vele, tök normális szobánk volt.
Maradtam volna még én is szívesen, mert másnap (kedd) már menni kellett dolgozni....ez nem volt fasza. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #4396 üzenetére
Sehonnan... az átlagsebzést el kell osztani az átlag tiereddel.
Neked 846/5.5 = 153
Jó mérőszámnak tartom, de talán ennek az értéknek van a nagyobb jelentősége van ha tankonként vizsgáljuk, mint globálisan.Én úgy gondolom az a 200-as "elvárható" szint az eff képletéből származtatódik, illetve valamennyire tart a tierenkénti átlag HP mérőszámához. (a kettő nyilván összefügg)
Az én véleményem szerint ez messze nagyobb szám mint az átlagos érték, sőt talán csak a TOP játékosokra jellemző. A 150 egy engedékenyebb limit, ami szerintem jó cél lehet 10K csata alatt egy átlagostól jobban játszó usernek is.
Statisztikát nem ismerek, de azt sejtem hogy az átlag sebzés tierenként valahol 100 körül lehet.
A stat oldalak általában szerverátlagot nem jeleznek ki, csak azokét akik feltöltenek vagy regisztrálnak.
A WG-nek lehet erről pontos infója, hiszen ez alapján lőhették be be a kreditszorzókatt amely a játékmenet egyik meghatározó paramétere. -
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Dr_Syrex #3795 üzenetére
Szó mi szó, nem a leggyorsabb, de nekem ez nem is olyan nagy hiba vele. Megszoktam, kitapasztaltam, élvezem a T34et. Én van, hogy 500 méter körül lövök vele, az esetek többségében még azt is eltalálom, kivéve, amikor épp olyan kedve van, hogy minden lövedék leesik a célpont előtt. Full beszűkülve. Ilyenkor olyan kapáslövéseket szokott csinálni, gyak minden célzás nélkül, hogy öröm nézni, és majd leszakad az állam, hogy mit művel.
Más:
Az elmúlt 3-4 napban 30 és 40 %ék között van a globális nyerési rátám. Valami katasztrófa. Egyrészt hülye is vagyok, mert pl Typeal rohanok előre, hogy kavarom a sz@rt, nem vagyok képes kempelni, másrészt, ha a stock T25/2vel oda teszem magam, csinálok 4 killt, akkor is vesztem a kört, mert egyedül vagyok már a végére...
Pedig olyan szép volt, az elmúlt hetekben 51%ék lett a győzelmi arányom már.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Dr_Syrex #3785 üzenetére
Nem, hogy örülnétek annak, hogy nagyobb tierbe rak a mm. Sok hp = sok kiosztható sebzés.
Főleg ezzel a TD-vel. Igaz nem próbáltam még teszten sem és a garázsomban sem pihen egy ilyen szörnyeteg, de papíron elég keménynek néz ki. Rohadt gyors ágyú, relatív jó sebzés, elég pontos és nem mindennapi front hull. Ha prém tankot veszek egyszer akkor tuti, hogy a Löwe és e között a td között gondolkodnék.
-
Magany
tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #3216 üzenetére
Nem rád értettem azt a babonát.
De matematikus se nagyon lehetsz... egy ekkora számosságú mintában, szinte bizonyos hogy már 100-200 csata tekintetében is azonos átlagképességgel rendelkező csapattársakat kapsz. Elvileg mindig minden kiegyenlítődik.Ha nem így gondolod, akkor mégiscsak beállhatsz azon "babonások" táborába akik szerint van valamilyen WG által vezérelt eltérítés a randomfaktorban, az MM működésében, vagy akár csapattagok válogatásában.
Vagy mindhárom egyszerre...Én csak a randomfaktor eltérítésben "hiszek".
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #3206 üzenetére
Én meg azt gondolom ez nem véletlen.
Ha 100x dobsz olyan kockával aminek az oldalain 3 win és 3 defeat van akkor nem fognak ilyen sorozatok jelentkezni.
Természetesen nem kizárt, hogy egymás után sok defeat legyen, épp annyi a valószínűsége mintha felváltva lenne win/defeat, visszont annak a valószínűsége gyak 0, hogy ezek a sorozatok nemhogy gyakran ismétlődjenek, de valamilyen szekvenciával jelentkezzenek.
Persze a babonás emberek mindig találnak valamilyen törvényszerűséget a megmagyarázhatatlan dolgokra is... -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dr_Syrex #3199 üzenetére
Nem tudom mi volt a baja velem. Két perc eltelt a csatából és akkor rákezdett. Csata végéig folyamatosan irkált és a többieket is buzdította :/ ..talán azért mert megálltam előtte,és kerülgetnie kellett a kis vk2601-el.Leálltam csatázni egy Obj. 704-el ő meg ott forgolódott körülöttem a kis szotyi tankjával.
Lelőttem az Objektet aztán felgyújtottam egy Lorient és aztán nekiállt írogatni ..ez eszméletlen.
..egyedül egy kérdőjelet küldtem neki,jelezve,hogy nem tudom miről beszél. Szerencsére nyertünk,de ő akkor is ki volt borulva,teljesen túlzásba vitte az egészet amit művelt! Direkt nem reagáltam le neki a dolgot hátha abbahagyja de nem ..de nem :/ ..mindig van min meglepődni ebben a játékban!És pont nincs visszajátszásom,mert a szomszédomban játszottam és neki nincs bekapcsolva csata felvétel,pedig érdemes lett volna megnézni !!!
-
robertkill
aktív tag
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #3019 üzenetére
Te még hiszel a mesékben?
Random csatában az arty nem téged támogat, hanem farmol és gyűjti a freget. Te legfeljebb spottolsz neki, vagy épp arra mész ahol durrogtat, ezért hiszed hogy támogat.
Az artysta a legkevésbé csapatjátékos. Ha az volna akkor a legértékesebb célpontokat kilövésére törekedne, azaz az ellenfél artyjait kanterezné, de az nem könnyű és kevés kreditet is ad.Ehelyett mit lő?
1. A lassú és nagy HP-s harcjárműveket, ott ahol könnyű célpont de épp semleges pozicióban van.
2. Az alacsony HP-st amit a 10sec töltésidejű med is kiszedne, de nem.. ő ráereszti a 2000+ dmg-s lőszerét arra az 50 HP-ra is csak meg legyen a freg. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #2841 üzenetére
Valamelyik mappában:
%APPDATA%\Wargaming.net\WorldOfTanks\battle_results
%APPDATA%\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\battle_resultsÉs ezzel lehet olvashatóvá tenni: [ActiveDossierUploader.exe], de még így is bonyolult.
Van valami megjelenítő is, de azt nem találtam meg.Sajnos csak akkor tárolódik a dat file, ha nem lépsz ki a csatából/játékból.
Illetve akkor tárolódik ha (akár utolag) megnézed.Egyébként weben itt lehetne megnézni ha fel tudnám tölteni: [link] Ez egy példa...nem az enyém
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest