- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
robertkill #3161 üzenetére
No offense, de a statjaid alapján kb. az én szintem vagy, na az meg nem sok.
Persze kardoskodhatsz, hogy profi vagy, az sem komolyabb tévképzet, mint amikor Diegho magát tartja átlagnak... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Én nem fenyegetlek semmivel csak leírtam, hogy mindennek van következménye.
Pl. Kérsz tőlem wot kupont egyik nap, aztán leparasztozol a véleményem miatt másik nap, ezek után mire számítasz?Amúgy nem kamuztam semmit, csak egy szubjektív véleményt írtam le egy létező stat alapján.
Az már rég bebizonyosodott, hogy csak a gyenge játékosok hisznek abban, hogy csitterek és heckerek vannak a játékban. Azt is megfigyeltem, hogy az igazán jó játékosok nem hisznek a random faktor eltérítésben, vagy legalábbis sosem írnak róla. Nem panaszkodnak ilyesmi miatt.
Olyan még nem volt, hogy magát Pro-nak gondoló játékos higgyen a csitterekben. -
válasz
Ha te nem írod le, hogy az a te statod, akkor senki se jött volna rá..
Az, hogy te csak idióta módon, fejjel tudsz nekimenni valakinek, és rögtön káromkodni, más pedig képes elküldeni téged a francba kulturáltan, már csak nem a mi hibánk.. -
virkir
veterán
válasz
Khm... itten neked volt hegynyi arcod, hogy te pro vagy meg mindenki hüjje aki a statokkal foglalkozik.
Igazából én se értem minek jöttél.
Értelmes kérdésed nem volt, értelmes hozzászólásod nem volt. -
virkir
veterán
válasz
robertkill #3155 üzenetére
Nem barátom te nem közepes játékos vagy hanem pocsék.
Megnéztem ingame tankonként a sebzésedet meg a találati arányodat így mondom. -
fsb1000
nagyúr
válasz
robertkill #3148 üzenetére
Természetesen nincs fogalmam milyen játékos vagy, én csak egy stat alapján mondtam véleményt.
Azért a tapasztalat azt mutatja, hogy a jó játékosoknak a statja is jó, de mindig lehetnek kivételek. Persze a kép árnyaltabb, ha valaki még fejlődésben van vagy ez első 3000 csatájában botozott.
Ezt jól lehet csekkolni a noobméteren, ahol sok játékosnak megtekinthető az utolsó 1000 csatájának eredménye is, ami inkább jellemző, mint az össz csatára vonatkozó eredménye.
*****Engem elég gyakran hívnak gyakorlóba, a tiedhez hasonló kakaskodó attitűddel. Szinte minden esetben elutasítom és készséggel elismerem a te esetedben is, hogy jobb játékos vagy mint én, már az első percben kilőnél 1v1-ben, vagy amit csak akarsz.
De ettől a véleményem még nem változik, sem a statod.A legfontosabb hogy élvezd a játékot, mindegy milyen szinten játszol, tanácsom csak annyi, hogy kicsit érettebb képet mutatva nyilvánosan nem érdemes besértődni, ha valaki véleményt mond a statodról, és magánban sem érdemes parasztozni.
Mindennek van következménye. -
Dobi 562
addikt
válasz
robertkill #3155 üzenetére
Linkelhetsz még ilyen csatákat amennyit csak szeretnél. Átlagban nem így sikerülnek a köreid.
-
válasz
robertkill #3148 üzenetére
Ofc, mindenhol csitterek vannak, mert kilőnek.. orly?
Számodra ez egy szórakozás, de a reakciód nem sokkal később:
"állánk szemtől szembe a játékban..."
Egyik mondatod üti a másikat.. ezt nem veszed észre? -
Dobi 562
addikt
válasz
robertkill #3152 üzenetére
Ez most mi? Attól hogy mész néha jó csatákat, még nem leszel pro... Ha meg egyszer elköszöntél, minek jöttél vissza?
-
Dobi 562
addikt
válasz
robertkill #3149 üzenetére
Nem járatott le, csak elmondta a véleményét.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
robertkill #3144 üzenetére
Nem kell elnézést kérjél, de a valósághoz érdemes ragoszkodni a félreértések elkerülése végett.
Te PRO játékosnak tituláltad magad, nem pedig JÓ-nak.
Az előző hsz-emben egy olyan statot elemeztem amely akár a tied is lehetne.....
Tehát egyik kategóriába sem tartozol az én véleményem szerint, csupán kettővel feljebb poziciónálod magad és valószinűleg hasonló mértékű tévedés a csitterekről alkotott elképzelésed is. -
fsb1000
nagyúr
válasz
robertkill #3141 üzenetére
Nyilván nem lehetsz pro, ha azt hiszed vannak csitterek ebben a játékban.
Értsd: Nem vagy tisztában a játék elméleti mechanikájával, sem pedig a megvalósítás hibáival. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
robertkill #3141 üzenetére
Na ezekről szívesen néznék replay fájlokat, mert én ilyeneket még sosem tapasztaltam. Igaz csak 5700 csatám van. Lehet csak 10k felett jelentkeznek ezek
-
fsb1000
nagyúr
válasz
robertkill #3132 üzenetére
Ebben a játékban rengeteg adat keletkezik, amelyek utólag visszanézhetőek és rendszerezhetőek.
Szerintem sokan a játék részének tartjuk a statisztikai adatok nézegetését elemezgetését.
Ezek a statisztikai adatok alapjai is a játékosok összehasonlításának, mert nem csak 1 csatában lehet győzni vagy jónak lenni, hanem folyamatosan is. A versenyszellem, vagy az epénisz hasonlítgatás természetes emberi jellemvonás.Azt hiszem sokan nem csak az adott csata megnyerését tartjuk fontosnak, hanem hogy bizonyos mérce vagy szempont szerint az elithez vagy a legjobb játékosokhoz tartozzunk. És ehhez nem kell diegho szintű ultrának lenni, elég a TOP 10-be bekerülni vagy bizonyos tankokkal nagyot alkotni..
A WoT-ban nincsenek heckerek, sem csitterek. Számomra ez a legnagyobb előnye más közösségi játékokkal szemben.
De... a játék rengeteg random faktorral számol, és sokunknak az a babonája, hogy ez a randomfaktor a WG által valamilyen szempontok alapján néha el van térítve. Ez lehet csodálkozás és bosszankodás tárgya is.
Vagy el tudod fogadni vagy nem, de sok csata átlagában nincs jelentősége, kiegyenlítődik és a statisztikai adatok elég jól jellemzik mire képe egy játékos ebben a közegben.**************
Csodálkozás: Tegnap folyamatosan tudtam 5x-ezni. Randomban 80% winráta körül jártam, aztán elakadtam 2 tanknál, és kicsit lerontottam. De akkor is... ez sem normális. -
emre
veterán
válasz
robertkill #3132 üzenetére
Értem, én ilyenkor felfüggesztem egy időre, vagy olyannal megyek amivel tényleg élvezem a játékot.
De az utóbbi időben inkább fáradt voltam és ez miatt volt kissé alacsony az ingerküszöb nálam, és a játékom is hagyott kívánni valókat maga után. Most megint mint ha jobban tudnék figyelni azokra az apróságokra amik eldöntik a csatát. -
válasz
robertkill #3127 üzenetére
Azért nézegetjük a statokat, meg különböző oldalakat, mert ott láthatjuk pl a tank weakspotjait, ott lőjük, ahol sebzünk is rajta
A mai nap eddig nekem is nagyon szenvedős, alig lehet összekaparni a szorzós kört.. -
emre
veterán
válasz
robertkill #3127 üzenetére
Én a tv nézéssel vagyok így.
Ahhoz tényleg felesleges tudnom hogy működik, elég tudnom hogy kell bekapcsolni.De mivel ez egy teljesítmény orientált játék (hogy mindenki megértse: több xp-t kreditet kapsz hogy ha jobb vagy) engem igenis érdekel az hogy miképpen csinálhatnám hatékonyabban. Ehhez többé kevésbé elengedhetetlennek tartom a saját és mások játékának elemzését, nyomon követését.
Egyébként nem érdekes hogy azok "fun" játékosok akik leszólják a stat oldalakat panaszkodnak jobbára az ilyen dolgokra?
"10 kör 1 győzelem... 1 túlélt csata és 100k minusz credit premiummal... fasza tank... lassan megérett az uninstallra ez a játék asszem..."Akkor Te most évezed ezt a játékot?
(#3128) KaLeun
Az E75 nagy lövegje igen érdekes jószág.
Van hogy iszonyat pontos, és mindent visz, van amikor meg szinte semmit nem találok el vele.
Azzal igazából nem szeretek egyedül menni mert túl agresszív játékos vagyok, a töltési időt néha kihagyom a számításból, és mire feleszmélnék szétszednek. A fejlesztés végét szakaszban toltam egy másik ph-s kollégával, és volt hogy a 105-össel többet tudtam sebezni mint a társam. (nem gyakran, de megesett) Szóval néha úgy érzem hogy a kisebb jobb volt, de annak meg nem volt visszatartó ereje.
egyébként azzal 3-ból sikerült az első győztes. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
robertkill #3114 üzenetére
Ha jól tudom bármennyit felhasználhatsz egy Acc-hoz. Ha másképp lenne ennél a kuponnál, akkor biztosan szerepelne az nvidiás papíron valami megjegyzés.
Csak nem sikerült újabb kódokhoz jutnod?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
robertkill #3091 üzenetére
Hiába nem ér annyit, mégis megveszik a jónépek a magasabb áron is
Bár ez leginkább csak a nagy biznisz
@FSB1000
Ennyire nálam ritkán szokott pattogni, de azért jól bírja a lövéseket
Az alját be lehet lőni, afölött már keményebb dió. -
fsb1000
nagyúr
válasz
robertkill #3086 üzenetére
Én is vennék... 6K-ért. Azt hiszem a kereslet nagyobb, mint a TOP kártya vásárlók hada. Egyébként nevetséges, hogy egy darab papíron adják a kódot. Ahol osztják, onnan talán lehetne szerezni
Invite kódom van egy, azt meghirdetem nemsokára.
-
Steelheart2
őstag
válasz
robertkill #3060 üzenetére
Köszi szépen.Gondolom azért jo legénységgel javul a pontossàg is.A Kv-1s röl àtraknàm az embereket,mert nem jön be az a tank.Nem tudok vele jo köröket menni.
Runo neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest