- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz
jano_77 #15417 üzenetére
De nem értem miért csinálod ezt. ha nekem szopóág van akkor egyszerűen hagyom 1-2 napig a játékot..
már eleve nem játszom sokat, 3-5 csata bőven elég egy napra.menj ki a szabad levegőre inkább és ne akarj 1-2 nap alatt 150 ezer TP-t összeszedni.. hanyagold egy kicsit játékot
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #15417 üzenetére
Nem tudom mit erőlteted. Nekem is több ágon van fejleszteni valóm, nemsokára meglenne az xp a JT-re de pár napig nem hagyott nyerni a játék ezért hanyagoltam. Az Euro Truck Simulator 2-vel nyugtattam az idegeim de ma gondoltam megpróbálom összehozni a 30 kill-t erre 8 csata:75%-os nyerés.
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #14775 üzenetére
Nekem a teszt szerveren volt iszonyat lassú a játék az akkori mod packommal. Az új élő szerveren alap állapotban nem játszottam, csak Emre új mod csomagjával, amit nem olyan rég linkelt. Ezzel ugyanannyi fps-em van mint 8.6-ban...
Egy két helyen látok fps parát, de még nem zavaró.
-
-
-
virkir
veterán
válasz
jano_77 #14535 üzenetére
Ha már ott ennyire szar akkor egyértelműen a neted a hibás.
Nyitsz egy parancssort
Beírod: ping bix.hu /t (szóközökre figyelj) és hagyod futni 1-2 percig.
Ha ez aránylag elfogadható (ne kérdezd mennyi lenne mert nekem majd közvetlen elérésem van 2ms-al) akkor egy biztosan európai szervert ugyan így megpingelsz (a bix.hu lecserélve) és megnézed arra mennyit ad.
Ha országon belül még elfogadható akkor a szolgáltatód szervere a rossz ha azonnal gyengét mérsz akkor meg lehet a vonalad hibás valahol.kirjak
Mi köze a rendszernek a net válaszidejéhez -
Diarmand
senior tag
válasz
jano_77 #14526 üzenetére
Ép még a homloklebenyed? Csak mert még nem láttam tőled olyan hozzászólást, amiben ne szerepelt volna az a bizonyos smile... mellesleg tudod, relax. Te stílusoddal élve: fasznak mindig verni magad minden szarért.
Mellesleg nekem nincs bajom a pinggel és nem laggolok. Nem lehet gyenge a géped? Akkor van ilyen
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
jano_77 #13124 üzenetére
Századozni szoktál? szerintem sokat javulna a wr, ha találnál 1 normális csapatot. Mi csak nemrég álltunk össze közepes századozni, és a csörcsilemen elég brutális a javulás
, a kv-1s se rossz, csak azt kevesebbszer vittem be. [link]
és, ha már kellőképp összeszoktunk, akkor irány a bajnok század -
pws
aktív tag
válasz
jano_77 #13124 üzenetére
Szerintem ne húzd fel magad a játékon, annyit nem ér. Isten állatkertjében sok birka van, Random játékban meg mégtöbb. Engem nem érdekel a stat%. Ha látom, hogy sok a birka inkább kilépek és kezdek újat. 5-ből egy meccs jó szokott lenni. Végül is jó, izgalmas csatákat szeretnénk, nem millió lejátszott csatát.
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #13081 üzenetére
Most lett meg a Tiger 2 nagy lövege. Hát megint ugyanaz mint az IS-3 esetén volt. Gyakorlatilag új tankot kaptam. Maga a tank szerintem fantasztikus, de kéne vezetnem egy naplót, hogy milyen csapatokat kapok ezzel a tankkal, mert nyerni nem tudok vele annyit amennyire a tank képes lenne, mert minden körben ahol jól játszom és végre tank ász is járna érte, ott állok 5 győzelemmel, míg a csapatomnak nulla van és jön 10 tank és megesz.
Más: IS-3... Wargaming miért nem veszi le a textúrát az IS-3 tetejéről és csinál belőle nyitott tornyos gépet mint a T-28 Proto? Mert a legócskább lövegeimmel is ha eltalálom, mindig sebződik a torony felső rész és jön a chatben a szöveg: "Motherfucking aimhack bitch. Fuck your haxxor!!! Your tank cannot even pen my tank with gold ammo you noob. Im reporting you you cunt cheater fuck " és hasonlók
Megjegyzem, hogy amikor én tier 6-ban 100 penes löveggel IS-3-makat cincálok szét 1V1-ben, akkor a csapatom mindig mögöttem áll 2 sarokra és várja, hogy meghaljak. Amikor végre meghaltam, akkor jönnek EGYENKÉNT "Segíteni" és elveszítjük a nyerésre álló csatát...Csak ez fáj nekem ebben a játékban...
-
mtade
aktív tag
válasz
jano_77 #13058 üzenetére
Én erősen noob kategória vagyok, az 1700 csatámmal tier5-ben, de én azt figyeltem meg, hogy időpontok szerint kapok sz0póállarcot. Melónak 3kor vége, 3:30kor kezdek, onnan egész jókat lehet menni 5ig, f6ig.
Tegnap próbaképp csináltam egy új accot, Tier1ben is jellemző (0 csatás játékosként is) hogy olyan trollszakaszok jönnek szembe, hogy gyakorlatilag sebződés nélkül az egész csapatot ledarálják.... Mint rutinos játékos, már együtt bírna az ember ezzel élni, de mint vacsi új játékos, tuti elkeserítő...
-
válasz
jano_77 #13063 üzenetére
Kövesd a lemmingvonatot, ha elkezdenek rátok lőni, akkor állj mindig oda egy csapattárshoz, ne akarj egyedül egy hullámot feltartani. Veszteni fogsz, mert ellened fordult a kocka, de a statod javulni fog, és a kedved is. Ne WR-t nézd, hanem a WN7-et meg az effyt. Nekem is van olyan napom, hogy 30% a winrate, aztán a WN6 pedig a napot nézve 1800. T8 alatt még pénzed is lesz, az minimálisan függ attól, hogy nyersz-e, vagy vesztesz.
-
bullseye
addikt
válasz
jano_77 #13007 üzenetére
Hát én is csak azért kérem, hogy jobb legyen a színem
De néha belefut az ember olyanokba, akik több ezer csata után kezdték komolyan venni vagy megérteni a játékot, és megugrottak a képességeik, ozt meglepetés éri. + ha valaki eladta a unique fiókját egy bénának, azzal szemben sem táplálnánk hiú reményeket egy idő után.
-
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
jano_77 #12976 üzenetére
Igen, látom, és el is hiszem. Csak mint írtam én azt a képletet találtam, így azt alkalmaztam. De akkor bogarászok még hogy hát ha találok egy másikat. A WN6 viszont az jó, és nem nagy különbség van a 2 képlet között.
Köszönöm az észrevételt, igyekszem hamar kijavítani ha tudom. -
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #12970 üzenetére
Ízlések és....én az IS-8-cal még így fullosan se tudtam megbarátkozni, az M103 viszont az elejétől tetszett, anno szintén free-ből ment rá a közepes ágyú. Nagyon hiányzik a gun depression az orosz gépnél, páncélja is kevéske, M103 szerintem egy sokkal jobb kombinációja a különböző paramétereknek.
-
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
jano_77 #12970 üzenetére
Akkor bizony valaki valahol sántít.
Feltúrtam a netet, és csak ezt az egy forumlát látom mindenhol [link]E formula alapján számolja a rendszer a WN7 értéket.
És igen, én is néztem más oldalakat, van ahol a WN7 = WN6-tal, van ahol más eredményt ad.
Ha esetleg tudsz egy nagyon friss WN7 képletet adni, akkor megnézem hogy mi a különbség.Szerk: Ki tudod magadnak is számolni, mert az oldalon feltüntettem az összes szükséges részt, csak be kell illeszteni a képletbe.
-
g85j
tag
válasz
jano_77 #12769 üzenetére
Pénteken én is bedurvultam, de jó lenne ha minden nap így menne.....:
Victory ratio: 61,9%
Battles: 21
Eff. old: 1859.97
Eff. v2.: 1807.44
WN6: 2093.24
Avg. Tier: 7.95
Exp: 12715 / 605.48
Capt. points: 0
Def. points: 59 / 2.81
Damage: 45167 / 2151
Kills: 32 / 1.52
Spotted: 23 / 1.1JagdTiger: 6 / 83.33 %
G.W. Tiger: 5 / 0%
E75: 2 / 50%
M10 Wolverine: 2 / 50%
M37: 1 / 100%
T29: 1 / 100%
Centurion Mk1: 1 /100%
Black Prince: 1 / 100%
T26E4 Sp: 1 / 100%
KV-1S: 1 / 100%Lassan WN6 szerint jó játékos leszek.....
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #12764 üzenetére
Mindig legyen kitűzött cél
aztán egyre nehezebb teljesíteni is, ahogy nő a csaták száma. 20k csatámmal napi 30 csatából csinálok 2000-2100wn6-ot és megy fel egy egész egységgel a wn6-om
szóval macerás. a wn6 nagy részét a kill/battle és a dmg adja, tier6 felett nem számít melyik tierben mész, szóval nyilván ott lehet sok dmg-et összeszedni, ahol sok hp van a másik oldalon, ezek pedig a tier10 csaták.
van olyan program ahol csatánként mutatja a wn6-ot? a wotstatistic-on kívül, az valamiért nem megy. régen a wotlogger2-t használtam, de az meghalt
-
AlexWolf
senior tag
válasz
jano_77 #12677 üzenetére
jep hasonló itt is. főleg t110e4-gyel mentem, meg su100, su152, borg-gal. meg egyszer lőwével. jött pénz de nem olyan sok mint szerettem volna, pedig általában első 3-ban voltam.
Ma este 8-ra érek haza, kaja+fürdés+asszonyajnározás...lesz vagy 15 percem játszani. szóval nekem kimerült az ócsó garázshely vásárlásban ez az event.
-
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
jano_77 #12154 üzenetére
Mostanában nem egy életbiztosítás Centurionnal menni. Még alig erősebb a 7/1-em mint a stock állapot, de egyszerűen szörnyű. Nem a tank, hanem hogy mindenki engem tart fő célpontnak. Ha fel vagyok spotolva kb úgy működök mint egy zombi mágnes
Mindenki engem akar, bosszantó a dolog.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jano_77 #12147 üzenetére
Sikerült figyelmesen olvasnom, de – arra következtetek, hogy a hozzászólás közben visszaemlékezve tajtékzottál az indulattól, emiatt felejthetted el megemlíteni – nem tér ki a hozzászólásod arra, hogy mikor állt oda.
"Tegnap volt egy olyan csatánk Cliff-en, hogy egy T28 Protonk kis hilyán elveszítette nekünk a már megnyert csatát, csak azért, mert a jobb oldalon - átjárónál /lentről indultunk - beállt a szikla sarkához és nem volt hajlandó egy tappottat sem elmozdulni!"
Én ebből a részből – már kiderült, hogy hiányos információk miatt – arra következtettem, hogy a végjáték környékén tette meg az általad kifogásoltakat, miszerint "beállt a szikla sarkához és nem volt hajlandó egy tappottat sem elmozdulni".
Elnézést kérek, hogy önhibámon kívül értetlenkedek, de a
"Látom nem sikerült figyelmesen olvasnod!
Leírom még1x a kedvedért....hátha sikerül megérteni." részt emiatt nem tartom jogosnak részedről.
Ha a kezdetektől fogva ez az információ a rendelkezésére áll az olvasónak, akkor teljesen más kép alkotható. Ezek tükrében én is inkább elítélően tudok nyilatkozni az említett T28 Prototype-ot vezető játékos attitűdjével kapcsolatban.
Valamint használhatnál némileg kevesebb trágár, becsmérlő kifejezést a hozzászólásaidban, jót tenne a topiknak.
HGyu
-
gy-daniel
tag
válasz
jano_77 #12046 üzenetére
Itt van, hogy hogyan tudsz felmenni egyedül (,de csak gyorsabb tankkal lehet). videó pearl riverhez
-
Iron Funeral
őstag
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #12031 üzenetére
Már letöltöttem, de még "nem mertem" felrakni.
Úgy tudom, tiltott - más kérdés, hogy valszeg nem büntetnek meg érte - de jobb a békesség.
A másik meg, szerintem frankón túl bonyolult, annyi mindenre kell figyelned ahhoz, hogy kihasználd az általa nyújtott plusz infókat, hogy sokszor amiatt romlik a csatabeli teljesítményed. -
Remus389
veterán
válasz
jano_77 #11873 üzenetére
ha valaki a csapatara fogja, az annyira szánalmas
persze aki beírja hogy "our team is retard ", az eléggé sérti a többieket, persze aki írja az is tehet
szóval én nem írok soha ilyet, veszíteni tudni kell, legközelebb nyertes vagy, ezzel csak megsertesz embereket feleslegesen
erre egyszer láttam egy frappáns választ a nyeresektol: "u wanted to say we are pro "
tehát pozitívan is meglehet ugyanazt fogalmazni
ja igen osszekevertem a tank aszt a top gunnal, most biztos egy retardaltnak tartasz
-
jagada
addikt
válasz
jano_77 #11858 üzenetére
Nekem a VK3601 H kész kínszenvedés. A rádión kívül minden alap, és ezzel a vacak löveggel xart se lehet sebezni, szinte mindenkiről még a T5-ös tankokról is csak pattog, hiába lövöm a gyenge pontokat, egy vicc az egész. A normálisabb lövegekhez kell az új torony, a mostani löveggel meg sose fog rá összegyűlni a TP.
-
Remus389
veterán
válasz
jano_77 #11468 üzenetére
nem tudom mit nem lehet azon megérteni hogy leduplázom a tankokat és figyelek arra hogy legalább +100.000 zsetonom legyen
ha valamiért nincs meg, akkor még megyek 1-2 kört a T-25-el, ami általában +20.000/ kör
például van az E-75-el 3 csúnya bukóm, -15000 / csata és 1* nyerek +5000-et
így kijöhet hogy nincs meg a +100K
vagy a GW tigerem kilövi a scout az elején, az is -15-20K
gyengébbek kedvéért
-
Remus389
veterán
-
Imilenni
addikt
válasz
jano_77 #11364 üzenetére
Ez melyik oldal?
Lennél szíves linkelni?vitko
Nem rég találkoztam egy emberkével a klánból egy csatában..Kifogásoltam hogy nem kellene öngyilkos módon játszani (az oldalát mutatta az ellennek pont nem érdekelte valszeg, hogy a top tankok között van) erre az volt a válasz hogy:
"nézzél körbe apukám nem aranyból vettem a tankjaimat mint te sz@ros"
Kíváncsi lennék hogy honnan vette hogy "aranyból vettem a tankjaimat"..és persze hogy mi baja volt velem.. -
AlexWolf
senior tag
válasz
jano_77 #11273 üzenetére
amúgy sok arc a te általad írt helyzetben így gondolkozik (tudom mert amikor még klánoztam ez volt az általános nézet): "Mivel pénz és xp a sebzés után jár a legjobban, így egy 2 hp-s tankra nem fogok elpocsékolni egy x (mondjuk 1000 kredites lőszert), mivel úgy is csak 2 sebzést tudok bevinni vele, ami nem hozza be az árát."
Ez mondjuk szerintem hülyeség, és ki kell lőni a sebzett vadat is, mivel ugyanakkorát rúg mint a full hp-s
De lehet veled nem ez volt a helyzet, csak egyszerűen nem téged lőttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged