- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
horgászfan #43028 üzenetére
Csak ha egy helyben állsz.
-
stewe780
őstag
válasz
horgászfan #43016 üzenetére
Az nem valami jó. Én is érdeklődtem itt az amoledes Lumia topikokban a beégést illetően, ugyanis egy T-s mintaboltban a kirakott példányok (925,1020) csúnyán be voltak égve...
Nem próbáltad meg cseréltetni Nokia szervizben? Itt a fórumon azt írták, hogy elvileg gariban cserélik, bár még olyan nem írt, akinek tényleg kicserélték. -
KunEmber
senior tag
válasz
horgászfan #42956 üzenetére
Mi? Nekem 8.0 alatt épp 3 napja volt beragadó app... Vagy másra gondolsz?
-
catroot
veterán
válasz
horgászfan #42774 üzenetére
Van ráció abban, amit mondasz. Viszont, ha olyan ember használ droidot, aki nem ért hozzá, az valahol ahhoz sem ért, hogy széttúrja a rendszert warezzal.
Az átlagnak - szerintem - továbbra is felesleges víruskergetőt használnia telefonon.
Persze, ha minden sz.rt tört appot, játékot feltesz valaki, mert letorrentezte, az megint egy másik történet.
-
Clemi
veterán
válasz
horgászfan #42815 üzenetére
Az enyém csak egyszer venné el kérés nélkül
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
horgászfan #42815 üzenetére
-
KunEmber
senior tag
válasz
horgászfan #42797 üzenetére
Na akkor még1x, utoljára, mert látom kicsit félre vagyok értve.
1. Mint ahogy fent is leírtam, nem vagyok ellenzője a nevelő célzatú pofonnak. Ellenben hiszem azt, hogy ha egy gyereket minőségileg nevelünk, akkor ez a lehető legkevesebbszer kell, hogy előforduljon.
2. Ha egy gyerek játszik a telefonnal és ezért pofonnal kell jutalmazni, akkor az a felnőttet minősíti. Pontosan őt magát, és azt, ahogyan nem sikerült nevelni... Érdekes, általában ha egy gyereknek ki van elégítve a kíváncsisága (értsd: a telefonnal való babrálás az nem teljes tiltás, hanem kontroll alatti tevékenység) akkor egy rászólásból is fog érteni.
3. "Ezért nem tudnak a tanárok nevelni." Na látod, máris oda lyukadtunk ki, hogy a nevelés a gond. Aminél a pofozás ugyanolyan rossz, mint a nem-nevelés (nem foglalkozol vele).Szóval remélem megértitek, hogy nem vagyok teljesen elvakult, de egy gyereket megütni azért mert a telefonnal szórakozik...
-
válasz
horgászfan #42797 üzenetére
Hagyjuk ezt a nevelési témát.
Te egy idősebb ember vagy, a kornak megfelelő elképzelésekkel.
A fiatalabbak pedig a saját elképzelésük szerint oldanák meg. -
válasz
horgászfan #42790 üzenetére
Ebbol pedig mi kovetkezik? O.O
-
Integrale
veterán
válasz
horgászfan #42788 üzenetére
Meg lehet tanítani erőszak alkalmazása nélkül is. Vagy pedig a szülő lehetne előrelátóbb és intelligens annyira, hogy nem hagyja a gyerek előtt az ilyen értékeit, nem pedig a saját hülyesége miatt osztani a pofonokat.
Azért mert nem ismered, a szofisztikalt és a kontrollalt szavakat, attól még nem idegen
-
emvy
félisten
válasz
horgászfan #42785 üzenetére
> Mert te is gyerek vagy
LOL
> Nekem [...] mégse
Rendkivul szofisztikalt, kontrollalt kiserletekkel es tudomanyos modszerekkel ervelsz
Tenyleg sajnalom, hogy nincsenek jobb eszkozeid, de ez nem a szituaciot minositi, hanem teged.
-
válasz
horgászfan #42783 üzenetére
Erosen sarkitott peldakat hozol fel, a nevelessel kapcsolatban pedig, ha a szulo eroszakot alkalmaz, az valoszinuleg a sajat nevelesi kepessegeit minositi inkabb.
-
KunEmber
senior tag
válasz
horgászfan #42775 üzenetére
Azért ezt a gyermekbántalmazásos ötletedet ne promótáld túl hangosan.
Igen, elvétve lehet, hogy nagy-nagy ritkán kell egy-egy "erősebb" fegyelmezés, de egy gyerek, ha arra elég idő lett fordítva és normálisan lett nevelve; akkor ért a szóból is.
-
Lall
veterán
válasz
horgászfan #42774 üzenetére
Áhhh, akkor ezért nincs iOS-re sem. Köszi, megvilágosodtam.
-
Kasya
nagyúr
válasz
horgászfan #42775 üzenetére
Amiert tizenevesek kezeben Iphone es S4-S5. mert a szulok megengedhetik maguknak. Itt mondjuk mas a helyzet. Nem veletlen talaltak ki a Kids Cornert...
-
Clemi
veterán
válasz
horgászfan #42619 üzenetére
A Data Sense témához. Nekem nagyon az jött le, hogy a szolgáltatóval online kapcsolatban van az adatforgalom számlálás.
Hogy miért? Mikor feltettem kábelen a Független Black-et (T-Mobile-os L820-ra), nem emlékeztem pontosan a forduló napra és ha jól emlékszem 2 nap eltéréssel írtam be, és beírtam az adatcsomag mennyiséget is, mintha még nem használtam volna belőle. Mikor elmentettem, annak ellenére amit beírtam, a hátralévő adatmennyiség és forduló nap is megváltozott. Ez alapján tök mindegy mit ír be valaki, a szerver oldalról a rendszer kijavítja. Legalábbis nekem ez jött le az alapján, ami történt.
-
tisti1965
aktív tag
válasz
horgászfan #42510 üzenetére
tegnap óta nem megy,viszont pc-n be tudok jelentkezni
-
válasz
horgászfan #42330 üzenetére
Nem.
-
Integrale
veterán
válasz
cattus egyebkent is jot irt
-
btudos
nagyúr
válasz
Valószínűleg.
Annyi baromságot, amit a WP-vel kapcsolatban össze tudott hozni egy-egy cikkben... Konkrétan leírt olyan funkciókat, mint hiányzó dolgokat korábbi cikkében, amiket tudott akkor is a rendszer, csak bele volt építve, nem külön alkalmazásként létezett. Az ilyen ember szavaira kéne bármennyit is adni, aki tech-újságíró, de abba sem ássa bele magát, amiről éppen tesztet ír?
-
cattus
addikt
válasz
horgászfan #42297 üzenetére
Nekem legfőképpen a tájékozatlanság és a gyakran jelenlévő dilettancia az, amit sokszor már képtelen vagyok befogadni. És ez nem az első ilyen "szakmai" cikk Tóth Balázs virtuális tollából.
-
tisti1965
aktív tag
válasz
horgászfan #42297 üzenetére
Belinkelnéltek? Kiváncsi lettem. Köszönöm
-
danilla
őstag
válasz
horgászfan #42093 üzenetére
Hát az iphone sehogy se jut eszembe erről a telefonról.
-
Kasya
nagyúr
válasz
horgászfan #42093 üzenetére
Nezd meg jobban a tobbi Nokia modellt is
-
Ryoo
senior tag
válasz
horgászfan #42078 üzenetére
WiFi-n, nincs mobilnetem (még)
-
Polllen
félisten
válasz
horgászfan #42067 üzenetére
A push üzeneteket ne keverd a VOIP-l
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest