- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Ja értem, mivel te elvagy nyilak vagy normálisan működő kurzor nélkül, megérteni viszont nem tudod, hogy ez másoknak hiányozhat, ezért jót röhögsz rajta, kedves .
Én viszont megértelek, hogy ez a téma zavar téged, szóval 500 szavazatig nem hozom fel újra .
Ha engem nem is, a barátodat megérthetnéd , woland írta:"- kurzorkezeles. koszi, ez igy kurva gaz. irok egy hosszu mondatot fektetett nezetben es nem tudom odahuzni a kurzort elsore, ahova akarom? vagy menjek a mondat vegere es onnan kezdjem el huzni, vagy bokdossek bele a szavakba? anyatok, azt."
A kedvedért keresek egy szavazást, ahol nem nyilakat akarnak beszavazni , hanem csak a mozgatását akarják javíttatni .
afk22:
Persze, azzal van bajom .
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Bogyó bá'
nagyúr
"Kurzormozgató" - Adtál egy kitűnő ötletet, de nem jött össze. Nem tudom a BT egerem PIN-kódját, pedig látja a teló!
(#39790) kcsa: a noti még sohasem kérte, amivel amúgy használom...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Assdak
őstag
-
neooen
aktív tag
Persze hogy van és a rendszer terjedésének szempontjából nagyon fontos is volt.
Nekem nem kellenek a nyilak, ha rendesen működik, de mint ahogy többen is megerősítettek, nem csak nekem van vele gondom, pedig nincsenek kolbász ujjaim . Az esernyő is elavult, mégis több száz éve használjuk, mert a célra az a leghasznosabb eszköz.
Mindenki pöcsölt már a kurzorral, mert a jelenlegi formájában nem ez a tapizás a leghatékonyabb. Ha iOS-en ez működik, akkor csinálják meg olyanra, nem kellenek nekem a nyilak, de egyelőre ezt látom az egyszerűbb útnak, mert még nem csináltam iOS-en .szerk.:
woland_y2k:
Ennyi. Fura, de ez általános, hogy ha x-et valami más zavarja mint y-t, akkor mindig megindul a megmagyarázás, hogy ez téged ne zavarjon már, mert engem nem zavar (ezt nem írja, de ugye ez hajtja). Kicsit, csak kicsit gondolkodjunk már a másik fejével is.
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
Úgy mint a háttérképeket . Arra meg van egy fogadásom, hogy akár már a következő frissítésnél ki fogják venni a játékokat az alkalmazáslistából. Muszáj figyelniük a népre és egyelőre így is tesznek, még ha messze nem is tökéletesen, de ezért fontos, hogy adjunk hangot annak, ha valami nem tetszik.
Mint például ez is [link] , nem teljesen vágom, hogy mi nem tetszik nekik, nem néztem utána, de itt a fórumon volt egy jó pár hsz, ami ilyesmi miatt sírt .Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
-
Assdak
őstag
Az egyszeri lemerítés max arra lehet jó, hogy a cellák közötti különbségek megszűntesd. Ez vezethet téves diagnosztikához. Viszont ha erről lenne szó, akkor maga a merülés nem jelentkezne. Tehát nem azt látnád hogy 1 óra alatt 100%-ról 50%-ra csökken, hanem hogy azt látod, hogy 50% on van az akksi, aztán lekapcsol a telefon.
-
Giovan!
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
Persze hogy HR-eztem, mert azt mondtátok, hogy HR-ezni jó!
Szerintem meg a legnagyobb öntökönszúrás, ami létezik: tegnap ahelyett hogy a melómat csináltam volna, egy fél napom azzal ment el, hogy újra "belakjam" a telefont, pedig volt róla mentésem a felhőben...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Sofian
őstag
Ha minden igaz újra lett írva a teljes Google fiók sync.. ezért is kell újra bejelentkezni a gmail accountokkal WP 8.1 frissítés után. Ahogy fentebb írta emvy, mostmár megy az IMAP IDLE így tulajdonképpen újra van push GMAIL-hez (is).
Állítólag a naptár és névjegyzék szinkronizálás is jelentősen javult. De erről nekem még nincs tapasztalatom. Majd kiderül.
-
-
Воланд
titán
de irrealisan sokat eszik. az nem normalis, hogy reggel hetkor vettem le toltorol, most meg 57%-on van, ugy, hogy nem hasznaltam semmivel sem tobbet, mint tegnap. tegnap ilyenkor 85% korul volt. ez nem normalis. leszarnam, ha egy-ket szazalek elteres lenne, de nem annyi van.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
de, de nem ugy, hogy feloldom a kijelzot, belepek az fb messengerbe, megnezek egy embert, hogy mikor volt utoljara fent, viberbe belepek, ugyan ez, majd ie es elolvasok itt 50 uj hsz-t. ez tart vagy 10 percig es merul a telefon 10%-ot. es nem a messenger, nem a viber eszi, hanem a phone.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Rivaul
addikt
Olvastam valahol hogy ez is mint minden kap valami kódnevet s ebből jutottam erre a következtetése. Mint látható igen tévesen.
SofianThx így már elkeseredve de tisztázva látom a dolgokat.
Most megyek a sarokba sunnyogni... Lehet viszem a telót is de duzzogva
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
dewil666
őstag
A következő 8.x azt lehet majd ezekre frissíteni?
Netán majd ha megjelenik a 9 arra is?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Воланд
titán
hozzanyulok a telefonhoz, aztan esik tiz szazalekot a toltottseges. ma delutan kap egy hr-t, holnap meg megnezem, hogy normal hasznalat mellett mit produkal, aztan ha nem lesz jo, akkor megy vissza a black.
-
félisten
Aha, igy megy nekem is, csak idáig ment úgy is, hogyha hosszan ranyomtal a szóra. Akkor ez a variálás csak nekem tűnt fel, mert én mindig így használtam.
A mindig szó helyett mindíg-et is felajánl a billentyűzet, pedig utóbbi helytelen
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
nem ez a legfontosabb, sot egy kezemen meg tudom szamolni, hogy havonta hanyszor hasznalnam. viszont igy egy par ora alatt hirtelen ezek jottek elo. melyebben meg nem is akarok belemenni, mert a vegen nem leszek ms berenc.
-
boncser
aktív tag
ez rendben van, gondoltam hogy megjelenik, sőt tapasztaltam is. csak azt nem értettem hogyha adok hozzá hangjelzést akkor az a hang mikor fog megszólalni, mert üzenetnél, e-mailnél egyértelmű hogy abban a pillanatban amikor érkezik, de nem fogadott hívásnál nem értettem hogy mikor jelez.
-
Kasya
nagyúr
Bevolt allitva, megis az Transit, Drive+, Mapst manualisan kellett updatelnem, mert mikor elinditottam nem volt friss...
Most nyomtam egy Update all gombot a storeban, hatha csak meg nem eszlelte mit kell frissiteni.Csak hogy is mondjam. Eleg macera, mikor utaznek es akkor derul ki hogy tobb szaz megat kell letoltenie...es csak wifin engedi, hogy veletlenul se tudjam hasznalni
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
figy, amióta a Sky/Onedrive-ot beleintegrálták az asztali 8.1-be, szerintem egy használhatatlan fostenger, pedig előtte teljesen király volt
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Воланд
titán
jah. nalam eddig is ki volt es nem is all szandekomban ezen valtoztatni. ezek ott redmondban nem hasznaljak ezeket a szarokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hyundai, Kia topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?