Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
2-es típusúm van, 11 éve. a kialakulásnak az életmódhoz (12 órás váltott műszak, rendszertelen kaja / alvás, nem kevés stressz) volt köze és nem a bevitt cukorhoz.
"de nem lesz magas ha egészségesen élsz és étkezel"
ez nettó nem igaz. ugyanis messze nem csak azt kell nézni, hogy mennyire magas. egy egészséges embernek is kaja után felmegy 10-11 környékére. csak neki termelődik annyi inzulin a szervezetében, hogy vissza tudja nyomni. nálam gyógyszer nélkül ott marad.
"megértsem mi hogy működik"
ez tök jó, hogy saját magadnál megértetted, csak ez nem általános érvényű.
-
-
Y72
aktív tag
Akinek magas a cukra: talán nem kéne cukrosat enni? Ehelyett mindenféle gyógyszerre meg mérőeszközre akarunk hagyatkozni? Ez az elb@szott életmód folytatása (lustaság), - mondom úgy hogy nekem is voltak / vannak problémáim a cukorral de sikerült normalizálni, csak az elején kellett szurkálni hogy megértsem mi hogy működik.
Ha alacsony: észreveszed, de nem lesz magas ha egészségesen élsz és étkezel: 0,5kg/ zöldség naponta, finomított, feldolgozott ételek kerülése. Emberek nagy része nem tudja (nem akarja) betartani az a baj. -
szedis81
csendes tag
És mit hallani a Garmin meresekrol?
Pulzus veroxigen ??? -
Dare2Live
félisten
Ki írta, hogy a polar pánt okosóra?
Az írtam "Az a ref pont ahoz nézi az órákat"
A google/fitbit/huawei szint szerintem sportoló vonalon elfogadható szint. Elég pontosan be lehet vele állítani a pulzusszinteket futás...nál, bezizegjen 180 felett...Az összes többi "nem az igazi".
-
-
Dare2Live
félisten
Pulzusban méréstechnikailag a Polar melkaspántról tudjuk, hogy nagyon pontos. Nincs érdemi deviancia egy 12csatornás holterhez képest. Az a ref pont ahoz nézi az órákat, különböző helyzetekben.
Persze bármibe bele lehet kötni ha 12csatornás holterrel futna, biciklizne... abba is az alaposságba meg főled de na...Összességében pulzusban kitűnő az apple. Jó a google/huawei. Az összes többi ide értve a ~200.000Fts Samsung watch ultrat is khm "nem az igazi".
-
bandigyerek
senior tag
Ha annyit tud, mint a vérnyomásmérésük akkor sok cukorkómás lesz köztük. Az EKG mérésüket nem tudtam tesztelni az 5pro-n, arról nem nyilatkozok. A pulzusmérés viszont jó volt. Sportmérés közben legalábbis.
-
anulu
félisten
fele királysáom, ha valaki megcsinálná. 10+ éve szúrkálom magam, mocskosul elegem van belőle...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #5 üzenetére
Még nem jártam arra, de azt hallottam, h arrafelé még a falon is rács van.
Ja, és topzodnak az értelmiségiek. -
-
+1
A legtöbb hordható cucc valamit mér, ami jó esetben mutat valamiféle korrelációt a valós értékkel (de ez sem követelmény). Azt, hogy a monitor előtt növesztem a hátsóm, vagy épp sportolok, azt okos(?)óra nélkül is meg tudom mondani. Ennél érdemben megbízhatóbbat meg a legdrágább karórák sem tudnak.
Tök jó lenne, ha lenne rá valami szabvány vagy jogszabály, hogy csak akkor lehet egy feature-t ráírni egy ilyen cuccra, ha különböző emberek különböző tevékenységei alatt x %-kal a rendes mérésen belül van.
-
pusszycat
nagyúr
de jó lenne, nem szeretem ha szurkálnak, mindig azt hiszem, h elkapok valamit...
-
dnelb
veterán
pontos HR szenzort sem tudnak csinálni, több generációs hátrányban vannak az apple watchoz képest pontosságban, majd biztos ebből sikerül nekik egy jót kihozni, nyilván
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest