Új hozzászólás Aktív témák

• Francia91

veterán

válasz #20691712 #81126 üzenetére

Érdekes, a családban 2 db W10-es Lumia van (faternak 550, nekem 1020-as), eddig egyikkel sincs semmi gond. Az 550-es 3 hónapja van meg faternak, én kb 2 hónapja tettem rá a 10-est az 1020-asra, egyikkel sincs semmi probléma... :U

"az a rendszer egy szar minden tekintetben"
    Attól, hogy nálad éppen szar, mert nem megfelelően frissítetted, netán nem HR után nyilatkozol, még lehet egy jó rendszer, esetleg valakinek elég, akinek nem kell mindenféle csili-vili hókuszpókusz, mint a Droidon. Képzeld el, van akinél/akiknél jól működik a rendszer, te meg a saját esetedből általánosítasz :U
    Nekem pl GMail szinkronizálás/levélírás, fotózás, videózás, Skype-olás, böngészés, GPS navigáció, és néha zenehallgatás az 1020-as feladata (telefonáláson kívül persze), erre pedig több elég pl a rendszer, és még pár plusz alkalmazásra is (vízmérték, zajszintmérő). Tudom, nincs 3 millió alkalmazás WP-re, de ami kell szerintem egy hétköznapi embernek, azok megvannak

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

Új hozzászólás Aktív témák