- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Mindent leirtak helyettem valaszkent a forumozonak.
Neked annyi lenne a valaszom, hogy S22 Ultrarol sem valtanek. Jo az, gyors, eros, plusz ott a 4 ev szoftveres update, ami meg nem jart le.
S21 Ultrarol mar meggondolnam, de az is kap Android 15-ot, szoval talan meg arrol sem.S20/Note20 csaladrol valtanek, amik nem 5G-sek, nincs AV1 decode, android 13 a vege, hogy csak a szamomra fontosakat emlitsem.
-
Ricardo
titán
Felső kategóriában már most is határeset, egy két év múlva pedig a 8 giga ram olyan lesz, mint most a 4.
Az "alap" alkalmazások sorra kapják az új funkciókat, amiknek kell a ram. Nézd meg mennyit ettek meg 3-4 évvel ezelőtt és mennyit most. Ai pedig még csak most bontogatja a szárnyait.
Az iphone-ba nem kell annyi ram hiedelem, meg pár éve megdölt amikor az apple végre (nem véletlenül) elkezdett normális mennyiségű ramot pakolni a telefonjaiba. -
CP111
aktív tag
Evidens hogy Samu S22-től lefele érdemes csak cserélni majd az S25-re! Tavalyi, vagy az előtti modellt totál felesleg eldobni, annyival többet nem fog tudni az S25.
-
Lajmund
őstag
válasz
#97686514 #32 üzenetére
Gyorsabb is nem szabad bekapcsolni. Amúgy meg annyit használ a telefon amennyi van. 8 gigás nem fog 8.2 gigát a tárolni csak hatot. A 12 gigás igen ez pl mai sima használat semmi videozás vagy játék és 8 giga fölött van. Szoval aki azt látja hogy 8 gigábol 5-6 van az azért van mert kilő dolgokat a telo hogy legyen hely vagy tököm tudja. Rambol sose elég ez mindig is igy volt. Arról nem is beszélve hogy egy ultrába legyen 16 giga ram ha egy csing csung kínaiba is van.
-
törölt tag
Egyenlőre elég szerintem a 8Gb RAM. (Bár elég cikinek tartom, hogy a pár évvel ezelőtti Note10+ telómban 12 giga volt az S23 Ultrámban meg csak 8 giga, az ára meg több lett) Viszont ha a jövőtállóságok nézzük akkor igen is legyen benne 12Gb, a 7 éves szoftverfrissítési ciklus mellé. # Amióta viszont kikapcsoltam a RAM+ vagy Turbo RAM nevezetű okosságot, nekem gyorsabbnak érződik a készülék.
-
Hallosz
senior tag
Jól néznek ki, nekem tetszenek. Érdeklődve várom, mi lesz belül
-
DithenS
senior tag
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Mire nem elég 8GB RAM? :S
Iphone 11-be 6GB RAM volt, és tavaly decemberig használtam, semmi hátrányát nem éreztem. Most egy Honor telóm van, ebben 8GB RAM van, és itt sem érzem, mi baj lenne. Semmi sem záródik be, csomó mindent megnyitok és kipucolom a RAM-ot, akkor is csak 500mb-ot ürít ki. Sose tölti be a 8 GB RAM-ot, igaz nem játszom vele. De ha meg játszom vele, alapból nem terhelem 8 Chrome böngésző lappal meg 4 megnyított appal. Szóval nekem nem volt soha se kevés a 8GB ram, pedig sok mindenre telefont használok.
Mondjuk ebbe van valami +8GB Turbo Ram is, ami az SSD-t használja RAM-ként, de nem tudom mennyi értelme van, arra nem látok rá, de kétlem hogy sokat számítana. -
creathall
kezdő
Úgy érzem, hogy nem fogom lecserélni az S23u-t egy darabig. Meg vagyok vele elégedve. Nem látom a nagy innovációt, amit ez az új széria hozna. Persze sebességben tuti sokkal jobb lesz, legalábbis érzésre, de azt gondolom az S23U is elég gyors még. De tetszik, hogy picit nagyobb lett, ugyanakkor az egyediségét, a sarkosság adta ennek a készüléknek.
-
válasz
milkabrams #4 üzenetére
Dehogy. S20 óta ezek nem léteznek.
-
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
A fanok is csak a színek alapján tudnak tájékozódni kb..
-
Ricardo
titán
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Ezt mondtam. Nem veszítette el ezzel a minimális sarok íveléssel a karakterét
A gyártót egyébként fel lehet ismerni. Azon belül nem igazán, de ez sajnos a gyártók jó részénél így van.
-
-
h4h01
senior tag
Hát ebbe a 4 generációba komoly munka volt dizájn terén
Egyedinek aztán nem nevezném, a helyes kifejezés inkább a sziklaszilárd dizájn
Még szerencse, hogy odatetted a vastag feliratot! Mondjuk az összes samsung így néz ki mostmár! A lényeg, hogy a 23 után talán ebben is snapdragon lesz, ami jó hír!
-
Azt gondolom, hogy a Note 20-ast becserélem egy ilyen masinára. Nem mintha k öreg lenne.
-
janeszgol
félisten
Na, több S24 fogyott, mint S23. Ez igen.
A 8 GB-os kiszerelés kukázása jó gondolat volt. Már az S23-nál meg kellett volna lépni. -
LosBlancosRM
őstag
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
"Az összes többi lekerekített sarkos, szappantartó forma. Jellegtelenek. Ebbe a sorba most beáll az S25U is."
"Szerencsére a kerekített sarkokat nem vitték túlzásba,de a szögletes formatervet kinyírták."
Én ezt úgy értelmezem, hogy a lekerekített sarkok gagyik
Ebbe a sorba állt be az S25U de nem vitték túlzásba.
Én azt írtam ez sem (ahogy az eddigi Note Ultra széria tagjai sem)nem lesz lekerekítve hiszen ettől is azok amik.
Erre te azt írtad, hogy te is ezt hangsúlyoztad.
Szerintem pont azt jelentetted ki, hpogy beáll a gagyi lekerekített sarkú készülékek sorába.Lehet, hogy mégis valahogy félreértettelek, de , összességében a lényegen nem változtat hogy (sarkok vagy szélek), mert a
"de a szögletes formatervet kinyírták "
állítás szerintem nem állja meg a helyét, ha hihetünk az előzetes pletykáknak.
Hiszen a sarkok nincsenek lekerekítve, az oldala pedig szintén határozott szögletes élekkel rendelkezik.De majd a hivatalos bejelentésnél kiderül.
-
Ricardo
titán
A note széria (annak öröksége az ultra) mindig szögletesebb formát kapott, mint pl azS széria. Szerintem pont ez a védjegye.
Szerk:
" Az összes többi lekerekített sarkos, szappantartó forma. Jellegtelenek. Ebbe a sorba most beáll az S25U is"
Szerintem az S25U sem lesz lekerekítve. -
Lajmund
őstag
Nem rossz. Mondjuk a kamerák körül azt a gagyi műanyag díszt leszedetném mert totál felesleges ha nincs funkciója.
-
-
klaya86
őstag
Pl az s22u vagy S23 mindenképp, de még az s24u-is egyedeinek mondanám, bár ott szerintem a lapos kijelzővel már csorbult a design. De mindegyik egyedi, szögletes, jól felismerhető Az összes többi lekerekített sarkos, szappantartó forma. Jellegtelenek. Ebbe a sorba most beáll az S25U is. Szerencsére a kerekített sarkokat nem vitték túlzásba,de a szögletes formatervet kinyírták.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Rigormortiis #3 üzenetére
-
milkabrams
őstag
És itt vajon kezdenek valami a nem ideális fényviszonyok közti használhatatlan elmosódott képekkel? Esetleg a murás kijelzővel? Meg úgy általában az s24 ultra nem létező minőségbiztosításával?
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon szimpatikus a 25U, bár egész biztos nem fogom azonnal eldobni a 23U-t. Az alap 16/512 végre valódi upgrade lenne, de az az igazság, hogy még dexelés közben sem érzem, hogy kevés lenne a 8.
Habár a foldable piacon botladoznak és alszanak, a klasszikus flagship kategóriát android szinten magabiztosan uralják, és nem véletlenül.
-
Ha így fog kinézni tuti instant get. Bár amúgy is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest