Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
Воланд #19179 üzenetére
beállítva!
btudos: külön köszönet a te tesztedért is.(lumia520) segített. merthát a hiába legkisebb tesó, de most azt mondom mindössze pár nap után, hogy a sajátosságok ellenére,amit szokni kell(mivel eddig csak droidom volt csak olyan analógiákkal tudok jönni sry) bőven használható készülék. nagyon kézre áll.
nem is tudom ezt a felhasználói élményt droidból mi hozná. tán a desire x. csak az majdnem 30K-val drágább a vodánál. az egy jó gyerekülés ára vagy egy vaterás jó gyerekülés és némi felsőruházat.(bár ezzel nem mondok újat szvsz ilyen világot élünk. nem mindegy)a lényeg h tényleg azt kaptam amire számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11, fekete, 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest