Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #14593 üzenetére
Viberrel kapcsolatban viszont pozitiv, hogy szep feher lett a csempen levo ertesitesek szama az eddigi fekete körben levo szam helyett.
-
br4adam
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #14588 üzenetére
cserélhető
-
savoo
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #13791 üzenetére
-
Dzsosy
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #13776 üzenetére
Én a beépített használom elsősorban (olvasni és írni a tweeteket
), mellette meg értesítésekre és privát üzenet fogadásra-válaszolásra pedig a hivatalos twitter appot. De szerintem még jó a Rowi is (egy darabig nem működött a gyári kliens értesítés rendszere és ezen idő alatt ezt használtam).
-
saiyajin
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #13776 üzenetére
Én a Peregrine-t használom, és számomra teljesen megfelel. Egyszerű, jól müködik. [link]
-
cigam
titán
válasz
zozzzzzzzzzz #13479 üzenetére
Ugyanakkor résen kell lenni, mert némelyik esetében nem az újratelepítést ajánlja fel, hanem azt közli, hogy "Ez az alkalmazás már nem kapható."
Ezeket hogyan tudom lementeni a telefonról, hogy egy HR/telefon csere után is fussanak a készüléken?
-
NGA
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #13132 üzenetére
töröld az ismerősők közül. Én igy tettem. Közöltem, hogy ha ez igy megy törlöm. Folytatta. Már nem ismerősöm.
-
Воланд
titán
válasz
zozzzzzzzzzz #13132 üzenetére
sehogy.
-
pushalias
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #13129 üzenetére
No igen.
-
schumy1
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #13125 üzenetére
Közben megnéztem a beállításokban, de nem találtam erre való információt. Valószínű akkor hogy pc-n kell megnézni, hogy ott mi van megadva, mert ezek szerint tényleg abból adódik, hogy elmenti e vagy sem.
-
pushalias
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #13123 üzenetére
A beállított e-mail fiók típustól függ, hogy van-e egyáltalán valami az elküldött elemek mappában.
-
schumy1
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #13123 üzenetére
Ha nincs benne semmi, akkor nincs beállítva az emaileknél hogy mentse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest